madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
madoka με αυτό που οδηγάς ανέβηκες στην εκτίμησή μου κι ας μη σε ξέρω
Εσύ τι οδηγάς; Είσαι μηχανόβιος; Μόνο αυτό πες μου.
madoka με αυτό που οδηγάς ανέβηκες στην εκτίμησή μου κι ας μη σε ξέρω
Δεν ησουν χθες στη συζητηση, οπου κυκλοφορουσε στην ατμοσφαιρα η αποψη "τι πτυχια μωρε, νερντηδες, φλωροι, τα πτυχια αγοραζονται, το παν ειναι να εισαι στην πιατσα κλπ κλπ"?Οταν θα πας στον γιατρο τον επιστημονα να σε φτιαξει πες του οτι τον γραφεις στα αρχιδια σου που ειναι πτυχιουχος κτλπ.
Εννοείται ;)
Εσύ τι οδηγάς; Είσαι μηχανόβιος; Μόνο αυτό πες μου.
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν ησουν χθες στη συζητηση, οπου κυκλοφορουσε στην ατμοσφαιρα η αποψη "τι πτυχια μωρε, νερντηδες, φλωροι, τα πτυχια αγοραζονται, το παν ειναι να εισαι στην πιατσα κλπ κλπ"?
Πρώτη φορά το έχω ακούσει. Πράγματι καμιά 45-50 ήταν αυτός, θα ΄ταν καλή ατάκα στα νιάτα του.
το νάσουνα σέλα είναι αρχαίο. οι νέοι δεν τα λένε σήμερα υποθέτω για να μην το άκουσες.
είσαι κάτω από 25?
Εννοείται ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οι νέοι σήμερα το πρώτο κομπλιμέντο που κάνουν είναι "Έχεις ωραίο προφίλ στο facebook"
Επειδη ομως κι εγω εχω τρέλα, ξεχνα το.Μωρό μου σε πειράζει να με πάει μια βόλτα με την μηχανή; Έχω τρέλα.
το νάσουνα σέλα είναι αρχαίο. οι νέοι δεν τα λένε σήμερα υποθέτω για να μην το άκουσες.
είσαι κάτω από 25?
Ορθον.Οι νέοι σήμερα το πρώτο κομπλιμέντο που κάνουν είναι "Έχεις ωραίο προφίλ στο facebook"
Βόλτα όποτε θες ! Αλλά θα τρέξουμε!
Επειδη ομως κι εγω εχω τρέλα, ξεχνα το.
Βόλτα όποτε θες ! Αλλά θα τρέξουμε!
Σήμερα μου την έπεσε ένας με το μηχανάκι που πήγαινα. Μου είπε "Αχ, και να ΄μουν η σέλα."
Εγώ χαμογέλασα (τι να κάνα;) και αυτός μάλλον το πήρε ότι ανταποκρίθηκα θετικά και άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα για να πάω προς το μέρος του ίσως, αλλά εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση,έκανα πως δεν τον βλέπω και έφυγα κανονικά.
Τι βαθμό ελεηνιδίλας βάζετε;
Την έχω ξαναπατήσει έτσι, χαμογελάω στα καμάκια και νομίζουν ότι γουστάρω.