Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μμμμμ...λέτε Δρ. Βιολέττα?η αθροιστική ποσότητα χυλοπιτας
Μμμμμ...λέτε Δρ. Βιολέττα?η αθροιστική ποσότητα χυλοπιτας
μπορει να κανει βρωμικο γαμησι και χωρις να βλεπει ποδοσφαιρο ή να πινει.
Μμμμμ...λέτε Δρ. Βιολέττα?
έχεις κάτι χιλιάδες εμπειρίες που έχεις βαρεθεί τα συμβατικά κόλπα και είπες να εξερευνήσεις το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου ε ?
χαχαχαχαχαχαχαχα
εγω την αληθεια λεω απλα..καλο ειναι να μαθουν ολοι οι αντρες την αληθεια πριν καουν συναισθηματικαΜυρίζομαι συναισθηματική/οικονομική πληγή από γυναίκα.....ή σχέση υπο καθεστώς καταπίεσης....
που κολλαει αυτό που λες με αυτό που εγραψα ? :S
Καλύτερα παίξεις και να χάσεις, παρά να είσαι χέστης!!!!!!!!Όλα στο πρόγραμμα είναι!εγω την αληθεια λεω απλα..καλο ειναι να μαθουν ολοι οι αντρες την αληθεια πριν καουν συναισθηματικα
ελα ρε τυπε.Δεν σε πιστευω ακομα εχω αμφιβολιες λες να τον πιω στανταρ και μετα να σε εκθειαζω;εγω την αληθεια λεω απλα..καλο ειναι να μαθουν ολοι οι αντρες την αληθεια πριν καουν συναισθηματικα
και μετά μου θες και kinky κόλπα...
οι γυναικες καλοπερνουν...τους αντρες να λυπασαι που ειναι πιο συναισθηματικη απο αυτες και πληγωνονται ευκολαλοιπον απλα τα πραγματα.Οι γυναικες παραεγιναν καριολες και οι αντρες παραεγιναν μαλακες.Μεινετε και λιγο μονοι σας δεν παθαινετε τιποτα να συνελθετε
εγω την αληθεια λεω απλα..καλο ειναι να μαθουν ολοι οι αντρες την αληθεια πριν καουν συναισθηματικα
δεν σε πιανω.
οι ''ψαγμενες'' γυναικες δεν κανουν βρωμικο σεξ?
ενω οι ''χαζουλες'' κανουν?
απο που και ως που?
ρε τυπε τραγικα πολυ τα λες.Ολοι εχουμε φαει σφαλιαρες αλλα προσαρμοζομαστε.Τεσπα εσυ ξερειςοι γυναικες καλοπερνουν...τους αντρες να λυπασαι που ειναι πιο συναισθηματικη απο αυτες και πληγωνονται ευκολα
εσυ οταν γαμιεσαι απαγγελεις και ποιηση;σοβαρευτειτε λιγο.....καλα λεει ο τυπος....πολυ κουλτουρα την εχετε δει οι ελλεηνιδες
εμεις γουσταρουμε γυναικα να πινει,να βλεπει μπαλα και να κανει βρωμικο γαμησι....απλα πραγματα
ρε τυπε τραγικα πολυ τα λες.Ολοι εχουμε φαει σφαλιαρες αλλα προσαρμοζομαστε.Τεσπα εσυ ξερεις
Τύπε μου, αν δεν σε έχει τρέξει κουλτουριάρα γκόμενα σε ψυχοδράμα σε θέατρο τρύπα με άλλους 5-6 θεατές δεν έχεις δει τίποτα!
ελαΣίσι ?
δεν είπα αυτό καχύποπτο πλάσμα
διαστελλεται συνεχως απο την αρχη και για παντατι γνώμη έχεις για την διαστολή του σύμπαντος ?
Καλά ξηγήθηκες....διαστελλεται συνεχως απο την αρχη και για παντα