και αυτη γυναικα ειναι για τον κρις απλα αντρας τρολ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
τι μας εκαναν να λες καλυτερα..ολοι οι φιλοι την ιδια αποψη εχουν
εγώ πάντως αι λοβ μαι γκερλ
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δεν νομίζω οτι είναι τρολ...ίσως είναι θολωμένος....και αυτη γυναικα ειναι για τον κρις απλα αντρας τρολ
αν δεν ειναι τρολ να παει σε γιατρο φιλε.Δεν νομίζω οτι είναι τρολ...ίσως είναι θολωμένος....
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ.....αν δεν ειναι τρολ να παει σε γιατρο φιλε.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
τα λεγε ο μπολντης οτι το διαδικτυο εχει γεμισει τρολ
χωρίς χωρό και κοινωνικοποίηση δεν παίζετε μπαλίτσα τύπε :S
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κλαψομουνιασμα επειδη πληγωνομαι οπως καθε ανθρωπος που εχει συναισθηματα....μαλλον θα επρεπε να ημουν αποκομενος απο το συναισθηματικο κοσμο μου για να τηρω τα προτυπα οτι οι αντρες δεν κλαινεΚόψε το κλαψομούνιασμα, ρε μαλάκα, βραδιάτικα. Θα κάνουμε εμετό.
Παρ' το χαμπάρι. Ο μόνος άντρας που δεν την έπαθε ποτέ στη ζωή του από γυναίκα είναι ο ξενέρωτος και αυτός που συχνάζει στους τσοντοσινεμάδες.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο...ίσα ίσα....κλαψομουνιασμα επειδη πληγωνομαι οπως καθε ανθρωπος που εχει συναισθηματα....μαλλον θα επρεπε να ημουν αποκομενος απο το συναισθηματικο κοσμο μου για να τηρω τα προτυπα οτι οι αντρες δεν κλαινε
Αλλά δεν σημαίνει οτι πρέπει να κολλήσεις εκεί!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε αν δεν ακολουθησεις τον μπολντισμο δεν προκειται να σωθεις.ξεκινα να μαθαινεις ζουμπα και σαλσα,και να τρως παστιτσιο στο παρκινγκ του καρφουρ για οικονομια.κλαψομουνιασμα επειδη πληγωνομαι οπως καθε ανθρωπος που εχει συναισθηματα....μαλλον θα επρεπε να ημουν αποκομενος απο το συναισθηματικο κοσμο μου για να τηρω τα προτυπα οτι οι αντρες δεν κλαινε
[quote author=Kontopoulos link=topic=24607.msg4888620#msg4888620 date=1381355432]
κλαμα...
Εγω παιδια παντως πιστευω πως φταινε και η αντρες..
Δεν γινεται να τα ριχνουμε ολα στης γυναικες... δηλαδη ειναι η ισοπεδωση του αιωνα..
[/quote]
κλαμα...
Εγω παιδια παντως πιστευω πως φταινε και η αντρες..
Δεν γινεται να τα ριχνουμε ολα στης γυναικες... δηλαδη ειναι η ισοπεδωση του αιωνα..
[/quote]
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γυναικα να πινει,να βλεπει μπαλα και να κανει βρωμικο γαμησι....απλα πραγματα
γιαυτο λεω σε ολα τα νεα παιδια να εχουν το νου τους και να μην τις ερωτευονται...πρεπει να εισαι συναισθηματικα αποκομενος αλλιως η πτωση θα ειναι πολυ επωδυνη...μονο σεξ μαζι τους και τιποτα αλλοΚανείς δεν είπε κάτι τέτοιο...ίσα ίσα....
Αλλά δεν σημαίνει οτι πρέπει να κολλήσεις εκεί!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές, αλλά κάποια πράγματα απλά έρχονται!Όλα στο πρόγραμμα είναι!γιαυτο λεω σε ολα τα νεα παιδια να εχουν το νου τους και να μην τις ερωτευονται...πρεπει να εισαι συναισθηματικα αποκομενος αλλιως η πτωση θα ειναι πολυ επωδυνη...μονο σεξ μαζι τους και τιποτα αλλο
[quote author=Kontopoulos link=topic=24607.msg4888712#msg4888712 date=1381356481]
Λοιπον ξαναλεω επειδη διαβαζω αρκετα χρονια το σαιτ, οχι συνεχεια αλλα εχει τυχει ..
Η νοοτροπια του σαιτ και των μελων αυτου ειναι
.Η ελληνιδες δεν γαμιουνται ευκολα
.Η ελληνιδες βλεπουν τα λεφτα αλλα η πουτανες που πατε βλεπουν τα ωραια μαυρα σας ματια
.Εαν δεν εχες κοινωνικο στατους δεν γαμας ,ναι πασο αλλα ενα γαμημεμο στυλ και μια εμφανιση να εχεις και εναν τροπο τελειωσε ,καποια θα σου κατσει εαν βγεις στα κεντρικα θησειο, γκαζι,πλακα η στα μεγαλα κλαμπ καποια η μαλλον καποιες θα σου κατσουν ρε παιδακι μου δεν γινεται.. Τι διαολο?
Αυτο μου θυμηζει μια φραση του τσακωνα < ευτηχως που ειμαστε ηθοποιοι και γαμαμε και εμεις η ασχημοι>
.Η ξενες ειναι καλυτερες απο της ελληνιδες
Με ποια αποδειξη ρε παιδια? Εχετε ταξιδεψει εσεις σε ολο τον κοσμο και βγαλατε αυτο το συμπερασμα ? Η το συμπερασμα βγηκε απο της πουτανες, διοτη η πλειοψηφια γυναικων εδω πουτανες ειναι...
Για συνελθετε σας παρακαλω, και βγαλτε αυτην την μαλακια για τιτλο, στο κεφαλι σας υπαρχει προβλημα δεν φταει η γυναικα..
[/quote] εχει πιατσα το θησειο
Λοιπον ξαναλεω επειδη διαβαζω αρκετα χρονια το σαιτ, οχι συνεχεια αλλα εχει τυχει ..
Η νοοτροπια του σαιτ και των μελων αυτου ειναι
.Η ελληνιδες δεν γαμιουνται ευκολα
.Η ελληνιδες βλεπουν τα λεφτα αλλα η πουτανες που πατε βλεπουν τα ωραια μαυρα σας ματια
.Εαν δεν εχες κοινωνικο στατους δεν γαμας ,ναι πασο αλλα ενα γαμημεμο στυλ και μια εμφανιση να εχεις και εναν τροπο τελειωσε ,καποια θα σου κατσει εαν βγεις στα κεντρικα θησειο, γκαζι,πλακα η στα μεγαλα κλαμπ καποια η μαλλον καποιες θα σου κατσουν ρε παιδακι μου δεν γινεται.. Τι διαολο?
Αυτο μου θυμηζει μια φραση του τσακωνα < ευτηχως που ειμαστε ηθοποιοι και γαμαμε και εμεις η ασχημοι>
.Η ξενες ειναι καλυτερες απο της ελληνιδες
Με ποια αποδειξη ρε παιδια? Εχετε ταξιδεψει εσεις σε ολο τον κοσμο και βγαλατε αυτο το συμπερασμα ? Η το συμπερασμα βγηκε απο της πουτανες, διοτη η πλειοψηφια γυναικων εδω πουτανες ειναι...
Για συνελθετε σας παρακαλω, και βγαλτε αυτην την μαλακια για τιτλο, στο κεφαλι σας υπαρχει προβλημα δεν φταει η γυναικα..
[/quote] εχει πιατσα το θησειο