You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
MOUSIGETIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτες δεν μετρανε,ειναι ολες ιδιες
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Το ξυρισμα της μασχαλης ειναι φθηνοτερο απο πλαστικη επεμβαση...
Επισκέπτης
Επειδη εδω μεσα εχουν χιλιοειπωθει πολλα τα λεω για μια τελευταια φορα και τελος.
1-Για τις Ελλεινιδες φταινε οι μαλακες οι Ελληνες γιατι τις ανεδειξαν σε θεες ενω ειναι μπαζα και τιποτα αλλο.
2-Παντα θα υπαρχουν σαβουρηδες και λιγουρηδες που θα γαμανε Ελλεινηδες και ακομα και ανηλικα ολη αυτη η νεα γενια ετσι ειναι.
3-Οποιος ξερει τι θελει ψαχνει αυτο και μονο και τιποτα αλλο και δε γκρινιαζει σα μαλακας.
4-Οποιος ξερει τι θελει δεν ασχολειται με αυτο που δεν τον ενδιαφερει δλδ τις Ελλεινιδες σε αυτη την περιπτωση.
5-Πολλους βλεπω να μιλανε και να ειναι μονο λογια και να μην εφαρμοζουν τιποτα απο αυτα που λενε,πρεπει να εχεις αξιες και πειθαρχια.
1. Καλό είναι να παρατηρείς καλύτερα πόσο ωραίες γυναίκες έχει τούτη η χώρα
2. Το να είσαι σαβούρης και λιγούρης είναι κάτι που νομίζω ότι δεν μπορείς να ελέγξεις, έχει να κάνει με τη γενικότερη αισθητική που έχεις στη ζωή σου ;)
3. Σωστός. Αλλά στις γυναίκες θέλεις πάντα περισσότερο
4. Λάθος. Επειδή σε ενδιαφέρει (δεν μιλάω προσωπικά) ασχολείσαι
5. Σε μια εικονική πραγματικότητα είσαι, πως μπορείς να διαπιστώσεις ότι αυτά που λένε μερικοί είναι λόγια του αέρα;;;
372 σελιδες απεριγραπτης κλαψας και κακομοιριας.Γραφετε γραφετε τα ιδια και ιδια βριζοντας τις ελληνιδες, ποσο ελεινες ειναι ποσο ψωναρες δεν δινουν κωλο δεν κανουν δε ρανουν....372 σελιδες για να πειτε ποσο δεν σας ενδιαφερουν οι ελληνιδες.Αν σας ενδιαφεραν ποσες σελιδες θα υπηρχαν τωρα? 10.000+ ? Και αφου ρωσιδες ρουμανες κτλ ειναι ΤΟΣΟ καλυτερες γιατι δεν υπαρχει ενα θεμα για
αυτες με πανω απο 500 σελιδες οπου ολοι θα περιγραφουν το ποσο τελειες ομορφες εξυπνες και καλες στο κρεβατι ειναι?
Το να εξωτερικεύεις τα παράπονά σου για ένα θέμα δεν είναι δα και τοσο τραγικό
Ενοχλώ leonoro και ereunitike;
Μήπως επειδή λέω το αυτονόητο; Ότι το φυσιολογικό και υγιές θα ήταν να κάναμε εμείς οι Έλληνες άφθονο και άπλετο σεξ με τις Ελληνίδες - και όχι να έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά πορνείας στον κόσμο;
Μήπως θα βόλευε καλύτερα να γινόμουν και γω πρόβατο - όπως πολύ άλλοι εδώ μέσα - και να έλεγα: "να πάνε να γαμηθούνε οι καριόλες οι Ελληνίδες! Δεν αξίζει ούτε να ασχολιέσαι μαζί τους! Μόνο ρωσίδες και τσέχες πόρνες θα γαμάω";
Μου αρέσει που μερικές φορές (μερικές όμως) είσαι διαλλακτικός ;)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
1. Συγνωμη αλλα δε μου το επιτεπει η αισθητικη μου.1. Καλό είναι να παρατηρείς καλύτερα πόσο ωραίες γυναίκες έχει τούτη η χώρα
2. Το να είσαι σαβούρης και λιγούρης είναι κάτι που νομίζω ότι δεν μπορείς να ελέγξεις, έχει να κάνει με τη γενικότερη αισθητική που έχεις στη ζωή σου ;)
3. Σωστός. Αλλά στις γυναίκες θέλεις πάντα περισσότερο
4. Λάθος. Επειδή σε ενδιαφέρει (δεν μιλάω προσωπικά) ασχολείσαι
5. Σε μια εικονική πραγματικότητα είσαι, πως μπορείς να διαπιστώσεις ότι αυτά που λένε μερικοί είναι λόγια του αέρα;;;
2. Συγνωμη αλλα αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις πολλους τετοιους και ακομα χειροτερους που γαμανε ανηλικα.
4. Αυτο φενεται και απο το ποσο απολυτος φενεται ο καθενας ακομα και εδω μεσα......και μπορεις να καταλαβεις πολλα.
5.Δε βλεπω σχεδον κανενα να ειναι απολυτος και αυτο με ανησηχει.............μαλλον δεν ξερουν και αυτοι τι θελουν.
Επισκέπτης
1. Συγνωμη αλλα δε μου το επιτεπει η αισθητικη μου.
2. Συγνωμη αλλα αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις πολλους τετοιους και ακομα χειροτερους που γαμανε ανηλικα.
4. Αυτο φενεται και απο το ποσο απολυτος φενεται ο καθενας ακομα και εδω μεσα......και μπορεις να καταλαβεις πολλα.
5.Δε βλεπω σχεδον κανενα να ειναι απολυτος και αυτο με ανησηχει.............μαλλον δεν ξερουν και αυτοι τι θελουν.
1. Εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου
2. Ναι δεν αντιλέγω είναι πολλοί, μου φαίνεται αδιανόητο το ότι κάποιοι μπορεί να γαμάνε ανήλικα
3. Τα πάντα είναι σχετικά
4. Σ' ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως οι γυναίκες, το να σκέφτεσαι απόλυτα σε οδηγεί μάλλον σε λάθος απότελέσματα
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
1. Εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου
2. Ναι δεν αντιλέγω είναι πολλοί, μου φαίνεται αδιανόητο το ότι κάποιοι μπορεί να γαμάνε ανήλικα
3. Τα πάντα είναι σχετικά
4. Σ' ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως οι γυναίκες, το να σκέφτεσαι απόλυτα σε οδηγεί μάλλον σε λάθος απότελέσματα
2. Το 99% ειναι τετοιοι φλωροι πιστεψε με........
4. Καθολου.....εγω ας πουμε σε αυτο ειμαι απολυτος γιατι ξερω τι θελω,δε γουσταρω καθολου τις Ελληνιδες.ουτε στην αλλη ζωη.......και θα δεις οτι και καποια ομορφη Ελληνιδα να βρεις λεμε τωρα μια εξαιρεση θα σου βγαλει αλλα προβληματα......
1. συμπεριφορας κυριως
2. θα εχεις το προβλημα της ηλιθιας κοινονικοτητας τυπου 15χρονου.δλδ θα εχει μια ηλιθια παρεα και φιλους......και καταλαβαινεις τι γινεται....
3. Χρηματων βεβαια
και και και
Στα αναλυω για να μην πεις οτι δεν εχω επιχειρηματα.
Επισκέπτης
2. Το 99% ειναι τετοιοι φλωροι πιστεψε με........
4. Καθολου.....εγω ας πουμε σε αυτο ειμαι απολυτος γιατι ξερω τι θελω,δε γουσταρω καθολου τις Ελληνιδες.ουτε στην αλλη ζωη.......και θα δεις οτι και καποια ομορφη Ελληνιδα να βρεις λεμε τωρα μια εξαιρεση θα σου βγαλει αλλα προβληματα......
1. συμπεριφορας κυριως
2. θα εχεις το προβλημα της ηλιθιας κοινονικοτητας τυπου 15χρονου.δλδ θα εχει μια ηλιθια παρεα και φιλους......και καταλαβαινεις τι γινεται....
3. Χρηματων βεβαια
και και και
Στα αναλυω για να μην πεις οτι δεν εχω επιχειρηματα.
Μήπως σε έχουν πικράνει τόσο πολύ οι ελλεηνίδες (καλοπροαίρετα το λέω);;
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Οχι ουδεμια σχεση και μπηκα στον κοπο για να σου απαντησω και μονο.Μήπως σε έχουν πικράνει τόσο πολύ οι ελλεηνίδες (καλοπροαίρετα το λέω);;
Επισκέπτης
Οχι ουδεμια σχεση και μπηκα στον κοπο για να σου απαντησω και μονο.
Ρωτάω, μόνο για ένα λόγο, αν σε έχει πληγώσει κάποια (δεν είναι κακό, σε όλους έχει συμβεί), είναι φυσιολογικό να μην γουστάρεις καθόλου ελλεηνίδες.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Οχι φιλε......Ρωτάω, μόνο για ένα λόγο, αν σε έχει πληγώσει κάποια (δεν είναι κακό, σε όλους έχει συμβεί), είναι φυσιολογικό να μην γουστάρεις καθόλου ελλεηνίδες.
Απλως γουσταρω μονο ομορφες αληθινες γυναικες με θυληκοτητα και αλλα πολλα.......και βεβαια δε μιλαω για Ελληνιδες.
Οι Ελληνιδες εχουν μιμιθει την ανατολικη ομορφια βλεπε το ξανθο χρωμα στα μαλλια.....και εχουν καταντησει φτηνα υποκαταστατα Ρωσιδας....
Επισκέπτης
Οχι φιλε......
Απλως γουσταρω μονο ομορφες αληθινες γυναικες με θυληκοτητα και αλλα πολλα.......και βεβαια δε μιλαω για Ελληνιδες.
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό που λές... Αν κάνεις μια βόλτα μέχρι το περίπτερο και πάρεις τα τελευταία τεύχη (playboy, maxim, nitro) ίσως και να ανθεωρήσεις την άποψή σου για την γυναικεία ελληνική ομορφιά
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Και βεβαια τα εχω δει ολα αυτα αλλα η 'ομορφια' τους που λες ειναι τοσο χαμηλη σε ποιοτητα....Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό που λές... Αν κάνεις μια βόλτα μέχρι το περίπτερο και πάρεις τα τελευταία τεύχη (playboy, maxim, nitro) ίσως και να ανθεωρήσεις την άποψή σου για την γυναικεία ελληνική ομορφιά
Επισκέπτης
Και βεβαια τα εχω δει ολα αυτα αλλα η 'ομορφια' τους που λες ειναι τοσο χαμηλη σε ποιοτητα....
αναρωτήθηκες ποτέ αν εμείς, μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε μια όμορφη γυναίκα;
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Βεβαια ειχα αρχισει να το σκεφτομαι χρονια πριν και κανω οτι πρεπει για να βελτιωνομαι συνεχως σε ολα για να ειμαι ετοιμος για 'μεγαλα' πραγματα.........αναρωτήθηκες ποτέ αν εμείς, μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε μια όμορφη γυναίκα;
Επισκέπτης
Βεβαια ειχω αρχισει να το σκεφτομαι χρονια πριν και κανω οτι πρεπει για να βελτιωνομαι συνεχως σε ολα για να ειμαι ετοιμος για 'μεγαλα' πραγματα.........
Συγχαρητήρια, Ωραία απάντηση ;)
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ειρωνικα το λες?Συγχαρητήρια, Ωραία απάντηση ;)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.493
- Πόντοι
- 506
372 σελιδες απεριγραπτης κλαψας και κακομοιριας.Γραφετε γραφετε τα ιδια και ιδια βριζοντας τις ελληνιδες, ποσο ελεινες ειναι ποσο ψωναρες δεν δινουν κωλο δεν κανουν δε ρανουν....372 σελιδες για να πειτε ποσο δεν σας ενδιαφερουν οι ελληνιδες.Αν σας ενδιαφεραν ποσες σελιδες θα υπηρχαν τωρα? 10.000+ ? Και αφου ρωσιδες ρουμανες κτλ ειναι ΤΟΣΟ καλυτερες γιατι δεν υπαρχει ενα θεμα για
αυτες με πανω απο 500 σελιδες οπου ολοι θα περιγραφουν το ποσο τελειες ομορφες εξυπνες και καλες στο κρεβατι ειναι?
Μας ενδιαφέρουν, φίλε. Δεν κατάλαβες το ιεραποστολικό μας έργο?? Προσπαθούμε να ανοίξουμε τα μάτια μερικών. Να μη μπλέξουν τα παιδάκια μ' αυτές τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Άλλωστε πρέπει να τα λέμε και στις ψευτοφεμινίστριες εδώ μέσα. Μην παίρνουν και πολύ αέρα. Άλλωστε από τότε που μπήκα, περί ανέμων και υδάτων μιλάνε. Η μια (evabb) εξαφανίστηκε κιόλας. Και η άλλη αραιώνει...
Επισκέπτης
Ειρωνικα το λες?
καθόλου, χαίρομαι με τους ανθρώπους που τους αρέσει η αυτοβελτίωση
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εξελισεις τα προτερηματα σου και διορθωνεις τα προβληματα σου.καθόλου, χαίρομαι με τους ανθρώπους που τους αρέσει η αυτοβελτίωση