Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί αν ήταν λιγότερο μίζερη, πιο αισιόδοξη και πολιτισμένη η Ελληνική κοινωνία πολύ λιγότερο ελλεηνίδες θα ήταν οι Ελληνίδες! Και τότε δεν θα συζητούσαμε για Ρωσίδες και Τσέχες!
Τρελος εισαι ρε φιλε...
Τι μας λες τωρα?

Οτι οι Ελληνιδες το μονο κακο που εχιυν ειναι ο Ελλεινιδισμος........

Συγκρινονται Τσεχες-Ρωσιδες-Ουγγαρεζες......?........?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το να εξωτερικεύεις τα παράπονά σου για ένα θέμα δεν είναι δα και τοσο τραγικό

Ειπαμε να λετε τα παραπονα σας μια, δυο, τρεις, οχι 100 φορες να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια.
Αν και αποτι φαινεται πρεπει να εχει ωραια γευση αυτη η τσιχλα, γιατι τοσο μασημα εχω να δω χρονια!!:P

Μας ενδιαφέρουν, φίλε. Δεν κατάλαβες το ιεραποστολικό μας έργο?? Προσπαθούμε να ανοίξουμε τα μάτια μερικών. Να μη μπλέξουν τα παιδάκια μ' αυτές τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Άλλωστε πρέπει να τα λέμε και στις ψευτοφεμινίστριες εδώ μέσα. Μην παίρνουν και πολύ αέρα. Άλλωστε από τότε που μπήκα, περί ανέμων και υδάτων μιλάνε. Η μια (evabb) εξαφανίστηκε κιόλας. Και η άλλη αραιώνει...

Ααααα επιτελειται κοινωνικο εργο δηλαδη!!Πως και δεν το ειχα καταλαβει γαμωτο....πρεπει να ειμαι λιγο χαζος για να μην πω πολυ χαζος.
Το οτι αραιωνουν μηπως φταιει οτι ειναι καλοκαιρι και ισως, λεω εγω τωρα, να κανουν διακοπες?Οπα μαλακια ειπα παλι, οι ελεινιδες δεν πανε διακοπες εκτος και αν εχουν γνωρισει τυπα με πολλα λεφτα να τις παει μπαχαμες, αλλιως προτιμανε να μεινουν στην αθηνα και να ψηνουν το ψαρι στα χειλη των ανδρων.Πουτανες....

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Παιδια. Περα απο το κραξιμο καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο και την κατασταση της Ελληνικης κοινωνιας. Δλδ, την ξενη δεν την αποκαλουν πουτανα επειδη απολαμβανει την σεξουαλικοτητα της, την Ελληνιδα την κραζουνε αυτοι που την γαμανε.

Εκτος αυτου επειδη οι χωριατες ακομη υπαρχουν και η νοοτροπια "εχω ενα παιδι και ενα κοριτσι" καλα κρατει πολλες γυναικες ειναι λογικο να βγαινουν κομπλεξικες. Βλεπω πιτσιρικες που "ο μπαμπας κερατωνει τη μαμα" και κανουν μαλακισμενες επιλογες στις σχεσεις τους. Δεν τις εχει μαθει κανεις να σεβονται τον εαυτο τους η να χρησιμοποιουν την κριση τους για εναν αντρα. Μολις καποιος εμφανιστει και ειναι οσο καφρος ειναι και ο μπαμπας δεν ξεκολλανε απο πανω του. "Αχ, με λεει αχρηστη και με αμφισβητει. Ειναι ιδιος ο μπαμπας μου."

Το ζητημα που με ταλαιπωρει εδω και χρονια συνεχιζει να ειναι αν θελω να αντιπροσωπευω κατι το υγειες και ας μην γαμαω ολες τις ξεκολλιαρες η αν θελω να γινω ο Μπαμπης ο Γαμιας. Δεν ειναι πολλα τα παραδειγματα με καλες σχεσεις, αλλα υπαρχουν.

Και αν τελικα εχω επιλογη η απλα πρεπει να αποδεχτω οτι δεν μου αρεσει να κακομεταχειριζομαι τους αλλους οπως δεν μου αρεσει να κακομεταχειριζονται και εμενα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδια. Περα απο το κραξιμο καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο και την κατασταση της Ελληνικης κοινωνιας. Δλδ, την ξενη δεν την αποκαλουν πουτανα επειδη απολαμβανει την σεξουαλικοτητα της, την Ελληνιδα την κραζουνε αυτοι που την γαμανε.
Η Ελληνικη κοινωνια μολις ακουσει για Ρωσιδα κατευθειαν του παει στο μυαλο οτι ειναι πουτανα......αυτο που λες ειναι λαθος.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εννοω την ξενη καποιας πολιτισμενης χωρας οταν ειναι στην χωρα της. Συγγνωμη που δεν το διευκρινησα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εκτος αυτου επειδη οι χωριατες ακομη υπαρχουν και η νοοτροπια "εχω ενα παιδι και ενα κοριτσι" καλα κρατει πολλες γυναικες ειναι λογικο να βγαινουν κομπλεξικες. Βλεπω πιτσιρικες που "ο μπαμπας κερατωνει τη μαμα" και κανουν μαλακισμενες επιλογες στις σχεσεις τους. Δεν τις εχει μαθει κανεις να σεβονται τον εαυτο τους η να χρησιμοποιουν την κριση τους για εναν αντρα"

Συγχαρητήρια φίλε Ghostrider!!! :rockon:

Έγραψες μία από τις καλύτερες αναλύσεις που έχω διαβάσει εδώ και που εξηγούνε σε 3 γραμμές γιατί οι Έλληνες συμπεριφέρονται σαν Ελλέηνες και οι Ελληνίδες σαν "Ελλεηνίδες"!

Επισκέπτης
Ειπαμε να λετε τα παραπονα σας μια, δυο, τρεις, οχι 100 φορες να αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια.
Αν και αποτι φαινεται πρεπει να εχει ωραια γευση αυτη η τσιχλα, γιατι τοσο μασημα εχω να δω χρονια!!:P

Και τι περιμένεις όταν η ανταλλαγή απόψεων γίνεται μέσω του γραπτού λόγου για ένα καίριο θέμα; Να βγει 100 σελίδες;; Την ίδια συζήτηση αν την κάναμε προφορικά θα θέλαμε ένα απόγευμα για απλή ανταλλαγή ιδεών

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
Εγω προτεινω ο Καραμανλης να ξαναπαει μια  βολτα στον Πουτιν και να του πει εκτος απο την βοηθεια με τον αγωγο αεριου να στειλει κατω μερικες χιλιαδες Ρωσιδες νυφες απο 18 εως 40
να εχουν βιζα 6 μηνων ωστε να εναλασονται κατα καιρους ωστε να εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε με διαφορες κοπελες με αλλη νοοτροπια και κουλτουρα να δουμε μετα τι θα κανουν
οι ντοπιες που μας κοιτουν λες και ειμαστε λεπροι

Εύγε νέε μου!! Η πρώτη καλή πρόταση που διάβασα. Δυο χρόνια εδώ μέσα!

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Αν γινοταν ζωντανη αυτη η συζητηση μετα απο πεντε ωρες οι μισοι θα πηγαινανε στα μπουρδελα και οι αλλοι μισοι θα βγαινανε για να δειξουν πως καμακωνουν τις Ελληνιδες... και μετα θα πηγαινανε και αυτοι μπουρδελο! :cheesy:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αν γινοταν ζωντανη αυτη η συζητηση μετα απο πεντε ωρες οι μισοι θα πηγαινανε στα μπουρδελα και οι αλλοι μισοι θα βγαινανε για να δειξουν πως καμακωνουν τις Ελληνιδες... και μετα θα πηγαινανε και αυτοι μπουρδελο! :cheesy:
:cheesy:

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπουρδελο γιναμε, ημαρτον ρε συ..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γαμάτο θα είναι να παίξουν και βίντεο. Ο ένας συναγωνιστής να έχει κρυφή κάμερα και να καταγράφει τις συζητήσεις. Για να ξεσκεπαστεί το είδος της Ελληνίδας, να μη μπορούν να αμφισβητήσουν τίποτα. Αμα βγει τέτοιο υλικό, θα γίνει χαμός.

Ρε τι μου θύμισες... πριν χρόνια κι ενώ είχαμε βγει με παρέα σε κάποιο από τα πολύ "in" club της παραλιακής για φαγητό με τραπέζι κλπ, κρύψαμε στις γυνακείες τουαλέτες ένα μικρό "δημοσιογραφικό" κασσετόφωνο με πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο, το οποίο και πήραμε φεύγοντας!
Την επομένη, μαζευτήκαμε το απόγευμα στο σπίτι ενός φίλου για μπύρες και ν' ακούσουμε τι ηχογραφήθηκε... ε... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ... δεκάδες γκόμενες είχαν παρελάσει (φυσικά) απ' τις τουαλέτες και μιλούσαν για ότι μπορείτε να φανταστείτε... με κύριο θέμα φυσικά την κριτική για διάφορους άντρες κλπ... ενώ δεν έλειπαν και διάφορα σχόλια για μακιγιάζ κλπ γυναικεία θέματα... ΚΥΡΙΩΣ όμως μιλούσαν για γκομενικά και σεξουαλικά θέματα !!!

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τι μου θύμισες... πριν χρόνια κι ενώ είχαμε βγει με παρέα σε κάποιο από τα πολύ "in" club της παραλιακής για φαγητό με τραπέζι κλπ, κρύψαμε στις γυνακείες τουαλέτες ένα μικρό "δημοσιογραφικό" κασσετόφωνο με πολύ ευαίσθητο μικρόφωνο, το οποίο και πήραμε φεύγοντας!
Την επομένη, μαζευτήκαμε το απόγευμα στο σπίτι ενός φίλου για μπύρες και ν' ακούσουμε τι ηχογραφήθηκε... ε... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤ' ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ... δεκάδες γκόμενες είχαν παρελάσει (φυσικά) απ' τις τουαλέτες και μιλούσαν για ότι μπορείτε να φανταστείτε... με κύριο θέμα φυσικά την κριτική για διάφορους άντρες κλπ... ενώ δεν έλειπαν και διάφορα σχόλια για μακιγιάζ κλπ γυναικεία θέματα... ΚΥΡΙΩΣ όμως μιλούσαν για γκομενικά και σεξουαλικά θέματα !!!

Χμμμμ....... Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα!  :thumbsup:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρεπει να το κανουμε θα εχει ενδιαφερον.......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Το 1992, στο τρενο από Μπράντφορτ για Λονδίνο καθονταν μπροστά μου 2 Ελληνίδες. Δεν ξέραν ότι είμαι Ελληνας και μιλάγαν Ελληνικά. Η μία, περιέγραφε στην αλλη τα γαμήσια της με τον Ολλανδό γκόμενο που είχε επισκεφτεί το σ/κ.

Πάγωσα από τις περιγραφές. Ούτε στην ποιό τρελή τσόντα που έχω παρακολουθήσει δεν χρησιμοποιούσαν τέτοια γλώσσα. Σοκαρίστικα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το 1992, στο τρενο από Μπράντφορτ για Λονδίνο καθονταν μπροστά μου 2 Ελληνίδες. Δεν ξέραν ότι είμαι Ελληνας και μιλάγαν Ελληνικά. Η μία, περιέγραφε στην αλλη τα γαμήσια της με τον Ολλανδό γκόμενο που είχε επισκεφτεί το σ/κ.

Πάγωσα από τις περιγραφές. Ούτε στην ποιό τρελή τσόντα που έχω παρακολουθήσει δεν χρησιμοποιούσαν τέτοια γλώσσα. Σοκαρίστικα.
Έλα ρε συ που σοκαρίστηκες - αυτό είναι γνωστό. Μικρός θυμάμαι, ένα Σάββατο πρωί στο σπίτι της θείας μου (είχα πάει στα ξαδέρφια μου για ύπνο) είχε καλέσει δύο φίλες της (τότε πρέπει να ήταν 40άρες όλες - η θεία μου πολύ αστέρας ήταν τότε, anyway) και έλεγε η μία στη άλλη...

εγώ θα πάω μόνη μου διακοπές στην Πάρο φέτος στο camping χύμα - να ξεσκιστώ στον πούτσο...   :dancing:

τότε έβαλα τα γέλια και ήρθε η θεία μου μέσα και μου λέει κάναμε φασαρία, σε ξυπνήσαμε και τέτοια.  :2funny:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παλιότερα είχαμε κρύψει με κάτι φίλους μαγνητοφωνάκι στις γυναικείες τουαλέτες ενός ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ club που είχαμε βγει για βράδυ... ε... :boobies: το τι ακούγαμε μετά... ΔΕΝ πιστεύαμε στ' αυτιά μας !!! (Δυστηχώς δεν ήταν δικο μου και δεν έχω το "υλικό" για να το ανεβάσω)... γμτ :headbang:

Που να πάρει! Κρίμα!  :headbang:

Επισκέπτης

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες είναι πιο χυδαίες στις μεταξύ τους ερωτικές περιγραφές από εμάς τους άντρες.

Γιατί δεν τους ρώταγες στα ελληνικά τι ώρα είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom