Επισκέπτης
Εξελισεις τα προτερηματα σου και διορθωνεις τα προβληματα σου.
Εξελισεις τα προτερηματα σου και διορθωνεις τα προβληματα σου.
χαχαχαχαχα...πότε; όταν πήγαινες δημοτικό;;;Βεβαια ειχα αρχισει να το σκεφτομαι χρονια πριν και κανω οτι πρεπει για να βελτιωνομαι συνεχως σε ολα για να ειμαι ετοιμος για 'μεγαλα' πραγματα.........
και κάτι ακόμα. Αυτά που λες για τις ανατολικές τα βγάζεις ως συμπέρασμα από τις ανατολικές που δουλεύουν εδώ στον αγοραίο έρωτα. καταρχάς δεν είναι όλες ωραίες, αλλιώς δεν θα διώχναμε τα cg το ένα μετά το άλλο. Το ίδιο λοιπόν με τις Ελληνίδες σε αυτό. Δεύτερον, όταν αποκτήσουνε το χρηματάκι σου πουλάνε ίδιο ακριβώς υφάκι. Τράβα μια βόλτα και κοίτα όλες αυτές που έχουνε παρέα κάποιο φραγκάτο τι ύφος καρδιναλίου έχουνε. Άρα πάλι φάουλ.Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό που λές... Αν κάνεις μια βόλτα μέχρι το περίπτερο και πάρεις τα τελευταία τεύχη (playboy, maxim, nitro) ίσως και να ανθεωρήσεις την άποψή σου για την γυναικεία ελληνική ομορφιά
Δεν εχω κινητο.χαχαχαχαχα...πότε; όταν πήγαινες δημοτικό;;;
χαχαχαχαχα...ρε τι είν' τούτος. Ρε σύ, μην είσαι απόλυτος στα 19 σου. Ακόμα δεν έχεις πλησιάσει γυναίκα όπως πρέπει. Σας έχουνε σκίσει τα μυαλά τα ίντερνετ και τα κινητά. Πρέπει πρώτα να μάθεις τη γυναίκα για να την κρίνεις. Κι εσύ είσαι πολύ μικρός για να έχεις οποιαδήποτε γνώμη για το γυναικείο φύλο.
Το να εισαι απολυτος σημαινει πολλα.όχι. μην μου εξηγήσεις. βαριέμαι να σου εξηγώ τα λάθη σου τέτοια ώρα.
το να είσαι απόλυτος από τη φύση του είναι λάθος. Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τις περισσότερες πληροφορίες.
και θα δεις οτι και καποια ομορφη Ελληνιδα να βρεις λεμε τωρα μια εξαιρεση θα σου βγαλει αλλα προβληματα......πάντως εξαιρεσεις υπαρχουν... ;)
χαχαχαχαχα...πότε; όταν πήγαινες δημοτικό;;;
χαχαχαχαχα...ρε τι είν' τούτος. Ρε σύ, μην είσαι απόλυτος στα 19 σου. Ακόμα δεν έχεις πλησιάσει γυναίκα όπως πρέπει. Σας έχουνε σκίσει τα μυαλά τα ίντερνετ και τα κινητά. Πρέπει πρώτα να μάθεις τη γυναίκα για να την κρίνεις. Κι εσύ είσαι πολύ μικρός για να έχεις οποιαδήποτε γνώμη για το γυναικείο φύλο.
και κάτι ακόμα. Αυτά που λες για τις ανατολικές τα βγάζεις ως συμπέρασμα από τις ανατολικές που δουλεύουν εδώ στον αγοραίο έρωτα. καταρχάς δεν είναι όλες ωραίες, αλλιώς δεν θα διώχναμε τα cg το ένα μετά το άλλο. Το ίδιο λοιπόν με τις Ελληνίδες σε αυτό. Δεύτερον, όταν αποκτήσουνε το χρηματάκι σου πουλάνε ίδιο ακριβώς υφάκι. Τράβα μια βόλτα και κοίτα όλες αυτές που έχουνε παρέα κάποιο φραγκάτο τι ύφος καρδιναλίου έχουνε. Άρα πάλι φάουλ.
Και τέλος, άμα πας στις χώρες θα δεις τι είναι ομορφιά και όχι. Και μπορεί να τρελαινόμαστε και να λέμε τι ωραίες οι Ανατολικές (και όντως υπάρχουν κούκλες) αλλά το ποσοστό είναι ίδιο με τις ελληνίδες σε πληροφορώ. Κυκλοφορούν και κάτι μπάζα, βόηθα παναγιά μου.
Και στο λέει ένας άνθρωπος που πάει από χώρα σε χώρα του ανατολικού μπλοκ.
376 έφτασαν οι σελίδες για αυτό που σιχαίνεστε.
Keep walking... ;) ;) ;)
Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι πολλοί που συμμερίζονται τις απόψεις σας και έτσι έχουμε εμείς της μειοψηφίας το πεδίο ελέυθερο να τις περιποιούμαστε καταλλήλως...
Δεν πρόκειται να σας πω τι χάνετε, από φόβο μήπως σας μεταπείσω.
Δεν είμαι υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα
Mας δουλευεις ρε φιλε!376 έφτασαν οι σελίδες για αυτό που σιχαίνεστε.
Keep walking... ;) ;) ;)
Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι πολλοί που συμμερίζονται τις απόψεις σας και έτσι έχουμε εμείς της μειοψηφίας το πεδίο ελέυθερο να τις περιποιούμαστε καταλλήλως...
Δεν πρόκειται να σας πω τι χάνετε, από φόβο μήπως σας μεταπείσω.
Δεν είμαι υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα
Εγω παντα ελεγα οσο λιγοτεροι ειναι ξυπνιοι και ασχολουνται με τις ξενες τοσο το καλυτερο......Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα
Καλη ιδεα.Εγω προτεινω ο Καραμανλης να ξαναπαει μια βολτα στον Πουτιν και να του πει εκτος απο την βοηθεια με τον αγωγο αεριου να στειλει κατω μερικες χιλιαδες Ρωσιδες νυφες απο 18 εως 40
να εχουν βιζα 6 μηνων ωστε να εναλασονται κατα καιρους ωστε να εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε με διαφορες κοπελες με αλλη νοοτροπια και κουλτουρα να δουμε μετα τι θα κανουν
οι ντοπιες που μας κοιτουν λες και ειμαστε λεπροι
Και οχι μονο να διμιουργηθουν σχεσεις και με αλλα κρατη πανω σε αυτο το θεμα και να γνωριζομαστε και με αλλων εθνικοτητων γυναικες οχι απαραιτητα για γαμο η μαμισι αλλα να
δουμε βρε αδερφε πως σκευτωνται αλλων εθνικοτητων γκομενες περναει τελοσπαντων η μπογια μας
σαν Ελληνες μας αξιζει τετοια αντιμετωπηση και τετοιες απαιτησεις απο πλευρας Ελληνιδων η
υπαρχουν και αλλες πιο λογικες και λιγοτερο παραλογες γκομενες
Εγω παντα ελεγα οσο λιγοτεροι ειναι ξυπνιοι και ασχολουνται με τις ξενες τοσο το καλυτερο......
Και 'συ μας λες τωρα αυτη τη μαλακια........
Αυτο που λες ειναι δεδομενο,ολοι με τις Ελληνιδες ασχολουνται......
Εγω προτεινω ο Καραμανλης να ξαναπαει μια βολτα στον Πουτιν και να του πει εκτος απο την βοηθεια με τον αγωγο αεριου να στειλει κατω μερικες χιλιαδες Ρωσιδες νυφες απο 18 εως 40
να εχουν βιζα 6 μηνων ωστε να εναλασονται κατα καιρους ωστε να εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε με διαφορες κοπελες με αλλη νοοτροπια και κουλτουρα να δουμε μετα τι θα κανουν
οι ντοπιες που μας κοιτουν λες και ειμαστε λεπροι
Να γίνει ένας παράλληλος αγωγός που να μεταφέρει γυναίκες