Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βεβαια ειχα αρχισει να το σκεφτομαι χρονια πριν και κανω οτι πρεπει για να βελτιωνομαι συνεχως σε ολα για να ειμαι ετοιμος για 'μεγαλα' πραγματα.........
χαχαχαχαχα...πότε; όταν πήγαινες δημοτικό;;;
χαχαχαχαχα...ρε τι είν' τούτος. Ρε σύ, μην είσαι απόλυτος στα 19 σου. Ακόμα δεν έχεις πλησιάσει γυναίκα όπως πρέπει. Σας έχουνε σκίσει τα μυαλά τα ίντερνετ και τα κινητά. Πρέπει πρώτα να μάθεις τη γυναίκα για να την κρίνεις. Κι εσύ είσαι πολύ μικρός για να έχεις οποιαδήποτε γνώμη για το γυναικείο φύλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό που λές... Αν κάνεις μια βόλτα μέχρι το περίπτερο και πάρεις τα τελευταία τεύχη (playboy, maxim, nitro) ίσως και να ανθεωρήσεις την άποψή σου για την γυναικεία ελληνική ομορφιά
και κάτι ακόμα. Αυτά που λες για τις ανατολικές τα βγάζεις ως συμπέρασμα από τις ανατολικές που δουλεύουν εδώ στον αγοραίο έρωτα. καταρχάς δεν είναι όλες ωραίες, αλλιώς δεν θα διώχναμε τα cg το ένα μετά το άλλο. Το ίδιο λοιπόν με τις Ελληνίδες σε αυτό. Δεύτερον, όταν αποκτήσουνε το χρηματάκι σου πουλάνε ίδιο ακριβώς υφάκι. Τράβα μια βόλτα και κοίτα όλες αυτές που έχουνε παρέα κάποιο φραγκάτο τι ύφος καρδιναλίου έχουνε. Άρα πάλι φάουλ.
Και τέλος, άμα πας στις χώρες θα δεις τι είναι ομορφιά και όχι. Και μπορεί να τρελαινόμαστε και να λέμε τι ωραίες οι Ανατολικές (και όντως υπάρχουν κούκλες) αλλά το ποσοστό είναι ίδιο με τις ελληνίδες σε πληροφορώ. Κυκλοφορούν και κάτι μπάζα, βόηθα παναγιά μου.

Και στο λέει ένας άνθρωπος που πάει από χώρα σε χώρα του ανατολικού μπλοκ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα...ρε τι είν' τούτος. Ρε σύ, μην είσαι απόλυτος στα 19 σου. Ακόμα δεν έχεις πλησιάσει γυναίκα όπως πρέπει. Σας έχουνε σκίσει τα μυαλά τα ίντερνετ και τα κινητά. Πρέπει πρώτα να μάθεις τη γυναίκα για να την κρίνεις. Κι εσύ είσαι πολύ μικρός για να έχεις οποιαδήποτε γνώμη για το γυναικείο φύλο.
Δεν εχω κινητο.
Θελεις να σου εξηγησω γιατι ειμαι απολυτος?
Η μαλλον γιατι μπορω να ειμαι απολυτος...........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι. μην μου εξηγήσεις. βαριέμαι να σου εξηγώ τα λάθη σου τέτοια ώρα.
το να είσαι απόλυτος από τη φύση του είναι λάθος. Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τις περισσότερες πληροφορίες.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όχι. μην μου εξηγήσεις. βαριέμαι να σου εξηγώ τα λάθη σου τέτοια ώρα.
το να είσαι απόλυτος από τη φύση του είναι λάθος. Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τις περισσότερες πληροφορίες.
Το να εισαι απολυτος σημαινει πολλα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάντως εξαιρεσεις υπαρχουν... ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πάντως εξαιρεσεις υπαρχουν... ;)
και θα δεις οτι και καποια ομορφη Ελληνιδα να βρεις λεμε τωρα μια εξαιρεση θα σου βγαλει αλλα προβληματα......

1. συμπεριφορας κυριως
2. θα εχεις το προβλημα της ηλιθιας κοινονικοτητας τυπου 15χρονου.δλδ θα εχει μια ηλιθια παρεα και φιλους......και καταλαβαινεις τι γινεται....
3. Χρηματων βεβαια

Ναι αν ξεπερασεις ολα αυτα κατα τ΄'αλλα εξαιρεσεις υπαρχουν.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
376 έφτασαν οι σελίδες για αυτό που σιχαίνεστε.

Keep walking... ;) ;) ;)

Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι πολλοί που συμμερίζονται τις απόψεις σας και έτσι έχουμε εμείς της μειοψηφίας το πεδίο ελέυθερο να τις περιποιούμαστε καταλλήλως...
Δεν πρόκειται να σας πω τι χάνετε, από φόβο μήπως σας μεταπείσω.

Δεν είμαι υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης

Δεν εχει σημασία αν είναι μικρός. Ίσα-Ίσα επειδή είναι μικρός είναι καλό να μαθαίνει για να βελτιώνεται και να αποκτάει γρήγορα εμπειρίες για το αντίθετο φύλο. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του σε όποια ηλικία και να είναι. Φαντάζεσαι ο συγκεκριμένος μικρός να έχει γαμήσει όσες γκόμενες έχουμε γαμήσει όλοι μας εδω - υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις  ;)

και κάτι ακόμα. Αυτά που λες για τις ανατολικές τα βγάζεις ως συμπέρασμα από τις ανατολικές που δουλεύουν εδώ στον αγοραίο έρωτα. καταρχάς δεν είναι όλες ωραίες, αλλιώς δεν θα διώχναμε τα cg το ένα μετά το άλλο. Το ίδιο λοιπόν με τις Ελληνίδες σε αυτό. Δεύτερον, όταν αποκτήσουνε το χρηματάκι σου πουλάνε ίδιο ακριβώς υφάκι. Τράβα μια βόλτα και κοίτα όλες αυτές που έχουνε παρέα κάποιο φραγκάτο τι ύφος καρδιναλίου έχουνε. Άρα πάλι φάουλ.
Και τέλος, άμα πας στις χώρες θα δεις τι είναι ομορφιά και όχι. Και μπορεί να τρελαινόμαστε και να λέμε τι ωραίες οι Ανατολικές (και όντως υπάρχουν κούκλες) αλλά το ποσοστό είναι ίδιο με τις ελληνίδες σε πληροφορώ. Κυκλοφορούν και κάτι μπάζα, βόηθα παναγιά μου.

Και στο λέει ένας άνθρωπος που πάει από χώρα σε χώρα του ανατολικού μπλοκ.

Δεν είπα κάτι για τις ανατολικές εγώ, είπα για τις ελλεηνίδες  

Επισκέπτης

Keep walking... ;) ;) ;)

Ευτυχώς που υπάρχουν τόσοι πολλοί που συμμερίζονται τις απόψεις σας και έτσι έχουμε εμείς της μειοψηφίας το πεδίο ελέυθερο να τις περιποιούμαστε καταλλήλως...

Δεν είμαι υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού. Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δεν τοποθετήσε σωστά, 376 και εκφράζουμε τα παράπονα μας, δεν είναι και τόσο κακό.  Όσο για το τελευταίο έχεις δίκιο, όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα  :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Keep walking... ;) ;) ;)

Mας δουλευεις ρε φιλε!
Εδω ειμαστε το 1%.
Εσυ ανηκεις στο 99% των λιγουριδων και σαβουρηδων.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όσο λιγότεροι ασχολούμαστε με τις Ελλεινίδες, τόσο καλύτερα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Εγω παντα ελεγα οσο λιγοτεροι ειναι ξυπνιοι και ασχολουνται με τις ξενες τοσο το καλυτερο......

Και 'συ μας λες τωρα αυτη τη μαλακια........
Αυτο που λες ειναι δεδομενο,ολοι με τις Ελληνιδες ασχολουνται......

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Εγω προτεινω ο Καραμανλης να ξαναπαει μια  βολτα στον Πουτιν και να του πει εκτος απο την βοηθεια με τον αγωγο αεριου να στειλει κατω μερικες χιλιαδες Ρωσιδες νυφες απο 18 εως 40
να εχουν βιζα 6 μηνων ωστε να εναλασονται κατα καιρους ωστε να εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε με διαφορες κοπελες με αλλη νοοτροπια και κουλτουρα να δουμε μετα τι θα κανουν
οι ντοπιες που μας κοιτουν λες και ειμαστε λεπροι

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω προτεινω ο Καραμανλης να ξαναπαει μια  βολτα στον Πουτιν και να του πει εκτος απο την βοηθεια με τον αγωγο αεριου να στειλει κατω μερικες χιλιαδες Ρωσιδες νυφες απο 18 εως 40
να εχουν βιζα 6 μηνων ωστε να εναλασονται κατα καιρους ωστε να εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε με διαφορες κοπελες με αλλη νοοτροπια και κουλτουρα να δουμε μετα τι θα κανουν
Καλη ιδεα.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Και οχι μονο να διμιουργηθουν σχεσεις και με αλλα κρατη πανω σε αυτο το θεμα  και να  γνωριζομαστε και με αλλων εθνικοτητων γυναικες οχι απαραιτητα για γαμο η μαμισι αλλα να
δουμε βρε αδερφε πως σκευτωνται αλλων εθνικοτητων γκομενες περναει τελοσπαντων η μπογια μας
σαν Ελληνες μας αξιζει τετοια αντιμετωπηση  και τετοιες απαιτησεις απο πλευρας Ελληνιδων η
υπαρχουν και αλλες πιο λογικες και λιγοτερο παραλογες γκομενες

Επισκέπτης
Και οχι μονο να διμιουργηθουν σχεσεις και με αλλα κρατη πανω σε αυτο το θεμα  και να  γνωριζομαστε και με αλλων εθνικοτητων γυναικες οχι απαραιτητα για γαμο η μαμισι αλλα να
δουμε βρε αδερφε πως σκευτωνται αλλων εθνικοτητων γκομενες περναει τελοσπαντων η μπογια μας
σαν Ελληνες μας αξιζει τετοια αντιμετωπηση  και τετοιες απαιτησεις απο πλευρας Ελληνιδων η
υπαρχουν και αλλες πιο λογικες και λιγοτερο παραλογες γκομενες

Τελικά εσύ χαραμίζεσαι, έπρεπε να πας για Υπουργός Εξωτερικών  :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντα ελεγα οσο λιγοτεροι ειναι ξυπνιοι και ασχολουνται με τις ξενες τοσο το καλυτερο......

Και 'συ μας λες τωρα αυτη τη μαλακια........
Αυτο που λες ειναι δεδομενο,ολοι με τις Ελληνιδες ασχολουνται......

Ασχολούνται, ναι, αλλά έχοντας όμως τα δικά σου μυαλά... Οπότε καλή τύχη...

Όλα ΟΚ και το πεδίο ελεύθερο... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ε, όταν δεν τα καταφέρνουμε, ή για ποικιλία, βγάζουμε την πορτοφόλα και πληρώνουμε και κανα ρωσσάκι, πολωνάκι κοκ...

ΥΓ: προπαντώς ψυχραιμία...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Να γίνει ένας παράλληλος αγωγός που να μεταφέρει γυναίκες  :rockon:  :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να γίνει ένας παράλληλος αγωγός που να μεταφέρει γυναίκες  :rockon:  :rockon:

Και ένας άλλος αγωγός που να διώχνει τη μιζέρια!

Γιατί αν ήταν λιγότερο μίζερη, πιο αισιόδοξη και πολιτισμένη η Ελληνική κοινωνία πολύ λιγότερο ελλεηνίδες θα ήταν οι Ελληνίδες! Και τότε δεν θα συζητούσαμε για Ρωσίδες και Τσέχες!

Αλλά όπως μίζερα και λαμογίστικα είναι τα πράγματα στη χώρα μας σε ότι αφορά δουλειές και χρήμα έτσι μίζερα και λαμογίστικα εξελλίσσονται οι σεξουαλικές σχέσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Λίγοι προνομιούχοι μαμάνε σαν τρελοί και η πλειοψηφία λέει το νουνί νουνάκι! Οι Ελληνίδες παρ΄όλο που έχουν πλέον και χρήμα και επαγγελματική θέση, παρ' όλο που "φουρνίζουν" όποιον λούτσο τους γυαλίσει στο μάτι μεταλλάσσονται σταθερά όλο και πιο πολύ σε Ελλεηνίδες! Και όλα αγγελικά και όμορφα κυλάνε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom