Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ιταλοι εχουν μπαλα αμαξια γυναικες μοδα,κι εμεις φετα σουβλακι greek μουσακα!
από όσο θυμάμαι από τη γιαγιά μου τη σμυρνιά ο Μουσακάς είναι τούρκικο φαγητό.......... Και το μπουζούκι μου φαίνεται........
Αλλά πάλι δεν βάζω και το Ιωνικό κωλαράκι μου στη φωτιά......

Ρε μπας και η άρπα εξελίχθηκε με τους αιώνες σε μπαγλαμά και δεν μου το είπαν στο σκολείο;;;;;;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τελικα διαβαζοντας καποια ποστ που εχουν μεγαλη σχεση με την πραγματικοτητα αρχιζω και πιστευω οτι φταιμε πιο πολυ εμεις οι αντρες που ενα μεγαλο ποσοστο ελληνιδων δεν ξερει τι θελει παρα οι ιδιες που ετσι και αλλιως απο την φυση τους δεν πολυξερουν τι τους γινετε.Η γυναικα ειτε ειναι ελληνιδα,ειτε ειναι μαυρη(οπως αυτη που πηγε ο αλεξης τσιπρας στο προεδρικο μεγαρο)θελει να την καθοδηγεις εσυ σαν αρσενικο.Εκει κολλαει,εκει γουσταρει γιατι θελει να νιωθει την ανωτεροτητα σου σαν οντοτητα.Νιωθει ασφαλεια και τελικα αυτο ειναι που την κανει να δειξει τον καλο εαυτο της.Οταν υπαρχει μιζερια,καχυποψια,μικροτητα και τα τελευταια χρονια υπαρχει και πολυ πουστριλικι Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.Προταση δικη μου.

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΑΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ Η ΕΝΑ 100ΑΡΙΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
από όσο θυμάμαι από τη γιαγιά μου τη σμυρνιά ο Μουσακάς είναι τούρκικο φαγητό.......... Και το μπουζούκι μου φαίνεται........

Ρε μπας και η άρπα εξελίχθηκε με τους αιώνες σε μπαγλαμά και δεν μου το είπαν στο σκολείο;;;;;;
Καλα αυτο αλλο θεμα
και τα καραγκιοζιλικια του μαλακα του Ελληνα.........

Μπουζουκια-βλαχο-κλαρινα και ρυθμοι που μονο οι Ελληνες οι Αλβανοι και οι Τουρκοι εχουν.....

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

μαλλον σε αρπα-κολα

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και για να ξερετε οι ιταλιδες βλεπουν τους ελληνες οπως οι ελληνιδες τους αλβανους

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οταν υπαρχει μιζερια,καχυποψια,μικροτητα και τα τελευταια χρονια υπαρχει και πολυ πουστριλικι Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Ένα από τα πιο αληθινά και μεστά συμπεράσματα που έχω διαβάσει εδώ μέσα!

Γιατί όντως τα τελευταία χρόνια οι Ελληνίδες μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε ΖΩΜΤΑΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ δικούς μας αλλά και των εαυτών τους (και προφανώς ανάλογα μετατρέπονται σε εφιάλτες και οι Έλληνες)!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
και για να ξερετε οι ιταλιδες βλεπουν τους ελληνες οπως οι ελληνιδες τους αλβανους

Έτσι ακριβώς Mousigetis! Μας θεωρούνε παρακατιανούς!

Πάντως, από την προσωπική μου εμεπιρία μπορώ να σου πω ότι ο παρακατιανός μου Ελληνικός λούτσος ένοιωθε πολύ όμορφα μέσα στους καυτούς Ιταλικούς "φούρνους"!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επειδη εδω μεσα εχουν χιλιοειπωθει πολλα τα λεω για μια τελευταια φορα και τελος.

1-Για τις Ελλεινιδες φταινε οι μαλακες οι Ελληνες γιατι τις ανεδειξαν σε θεες ενω ειναι μπαζα και τιποτα αλλο.
2-Παντα θα υπαρχουν σαβουρηδες και λιγουρηδες που θα γαμανε Ελλεινηδες και ακομα και ανηλικα ολη αυτη η νεα γενια ετσι ειναι.
3-Οποιος ξερει τι θελει ψαχνει αυτο και μονο και τιποτα αλλο και δε γκρινιαζει σα μαλακας.
4-Οποιος ξερει τι θελει δεν ασχολειται με αυτο που δεν τον ενδιαφερει δλδ τις Ελλεινιδες σε αυτη την περιπτωση.
5-Πολλους βλεπω να μιλανε και να ειναι μονο λογια και να μην εφαρμοζουν τιποτα απο αυτα που λενε,πρεπει να εχεις αξιες και πειθαρχια.

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι ακριβώς Mousigetis! Μας θεωρούνε παρακατιανούς!

Πάντως, από την προσωπική μου εμεπιρία μπορώ να σου πω ότι ο παρακατιανός μου Ελληνικός λούτσος ένοιωθε πολύ όμορφα μέσα στους καυτούς Ιταλικούς "φούρνους"!
pizza η σπαγγετι?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εγω θα πω κατι ακομα και θα την κανω για παραλια.Το κοινωνικο προβλημα της λογικης "πουλ μουρ"παντα υπηρχε σε ολες τις κοινωνιες με τα χαρακτηριστικα που εχει ο καθε λαος.Αλλα στην ελλαδα χασαμε και αυτο το μετρο.15 ρεαλιτι καθε χρονο στην τηλεοραση,15 εκπομπες που ασχολουνται με καραγκιοζιλικια καθημερινα,15 περιοδικα του ιδιου υφους,15 αδερφες σε καθε παρτυ της καλης κοινωνιας κτλ.ΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΟΥΤΣΑ ΘΕΛΟΥΝ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για τις Ελλεινιδες φταινε οι μαλακες οι Ελληνες γιατι τις ανεδειξαν σε θεες ενω ειναι μπαζα και τιποτα αλλο.

΄Οταν το γενικεύουμε το μαμάμε!

Όλες μπάζα είναι ρε xristos; Και η Σκλήβα που βγήκε μις υφήλιος, και η Κουλιανού και η Χρουσαλά και τόσες και τόσες άλλες όμορφες Ελληνίδες;

Εμφανισιακά οι Ελληνίδες δεν είναι στην πρώτη γραμμή. Μάλλον μέτριες με τάσεις βελτίωσης.
Εκεί που πάσχουν είναι στη νοοτροπία. Από νοοτροπία η σημερινή Ελληνίδα μάμησε τα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι αυτονόητα τα θετικά της χώρας αυτής σε σχέση με τη δική μας. Τώρα αν θεωρείται θεμιτό το πρότυπο του άνδρα που παθαίνει υστερία αν δε κάτσει καλά ο ζελές, Ι 'll pass. Εκ των εμπειριών μου εις τουριστικά θέρετρα. Αντιθέτως, η έλλειψη αλαζονικής αμετροέπειας στη κοινωνική ζωή, επιτρέπει και καλύτερη νοοτροπία γενικώς

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
372 σελιδες απεριγραπτης κλαψας και κακομοιριας.Γραφετε γραφετε τα ιδια και ιδια βριζοντας τις ελληνιδες, ποσο ελεινες ειναι ποσο ψωναρες δεν δινουν κωλο δεν κανουν δε ρανουν....372 σελιδες για να πειτε ποσο δεν σας ενδιαφερουν οι ελληνιδες.Αν σας ενδιαφεραν ποσες σελιδες θα υπηρχαν τωρα? 10.000+ ? Και αφου ρωσιδες ρουμανες κτλ ειναι ΤΟΣΟ καλυτερες γιατι δεν υπαρχει ενα θεμα για
αυτες με πανω απο 500 σελιδες οπου ολοι θα περιγραφουν το ποσο τελειες ομορφες εξυπνες και καλες στο κρεβατι ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom