Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι το προβλημα με τις ελληνιδες ειναι το ιδιο με το γενικοτερο προβλημα αυτης της χωρας. Το μεγαλο λοιπον προβλημα κατ'εμε ειναι η ατελειωτη και αθεραπευτη χωριατια που εχει ο ελληνας.Ο ελληνας ο βλαχογκομενος. Πολυ φιγουρα , εφφε και μαγκια . η λεξη μαγκια συνανταται μονο στην ελληνικη γλωσσα νομιζω . Απο το πρωι που ξυπναει μεχρι το βραδυ που κοιμαται στο νου εχει την φιγουρα.Παντου! Ειναι απιστευτο αυτο το πραμα. Δειτε το και στο σαιτ. Ανοιγει τοπικ "Ποσα βγαζουμε", και οι μισοι βγηκαν δισεκατομμυριουχοι με κοτερα. Σε λιγο οταν θα γυρισουν απο διακοπες θα ακουσουμε παλι ατελειωτες ιστοριες για το ποσες γκομενες γαμησανε και δεν αφησανε ουτε θηλυκη γατα αγαμητη. Δε λεω οτι ειναι ολα ψεματα, μπορει τα παιδια οντως να γαμησανε , αλλα το λενε με διαθεση φιγουρας. Δεν ξερω αν μπορω να γινω αντιληπτος. Ισως για να καταλαβει καποιος αυτα που λεω πρεπει να μην το εχει μεσα του αυτο το πραγμα. Το ιδιο συμβαινει και στς γυναικες. Οι γυναικες της Ελλαδας θα πανε μαζι σου αν της εξασφαλισεις φιγουρα. Πουλ μουρ. Καποιος εγραψε οτι οσοι εχουν μουσκουλα και γυμνασμενους μυες γαμανε τρελα. Συμφωνω . Ξερεις γιατι φιλε γαμανε τρελα και εχουν τις καλυτερες γκομενες ? Οχι γιατι η γυναικα ελκεται απο το ωραιο σωμα , (κατ'αντιστιχια με την ελξη που νιωθει ενας αντρας για το γυναικειο στηθος ή το γυναικειο κολο), αλλα γιατι η γυναικα ξερει οτι με τον μιστερ σφιχτερμαν θα κανει φιγουρα. Θα τον κυκλοφορησει και θα κερδιζει τις εντυπωσεις. Βεβαια θα κερδιζει τις εντυπωσεις στον κυκλο της που θα ειναι αναλογου επιπεδου με αυτην και θα εχει αυτα τα κριτηρια για τον αντρα. Αν ενας αντρας ειναι ομορφος , με καλη δουλεια και καλες επιδοσεις στο σεξ , αλλα δεν ειναι φιγουρατζης και εφετζης θα παρει τον πουλο. Φιγουρα , εφε , δηθενισμος.
Σε λιγες μερες θα παω στο χωριο της μανας μου για 15Αυγουστο. Εκει παμε στην εκκλησια το απογευμα και μαζευεται ολο το χωριο. Παιδια μου ερχεται να ξερασω. Ολοι ειναι οι σουπερ επιτυχημενοι στη ζωη και κορδομα σαν τα κοκορια. Ελεος! :S
Αυτα εχω να πω. Αυτο ειναι το προβλημα της Ελλαδας. Οσο εχουν οι ελληνες αυτα τα μυαλα ειναι καταδικασμενοι. Και ξαναλεω αυτο ειναι η ριζα ΟΛΩΝ των κακων που εχει αυτος ο τοπος. Με αυτα τα ιδανικα ποτε δε θα σας φτασουν οι συνταξεις, μια ζωη στη δοση και στα δανεια και στην γκρινια και στους μαλακες τους πολιτικους και φυσικα στις καριολες τις ελλεινιδες
Σε γενικές γραμμές τα λες καλά. Μπορείς όμως νατις ρίξεις όλες αν χτυπήσεις το ευαισθητο σημείο που λέγεται ΜΑΤΑΙΔΟΞΙΑ (βλ. Μρ Σφικτερμαν).
Όσο για αυτό που λες για το χωριό έχεις απόλυτο δίκιο, δες πως γουστάρουν να αγοράζουν καινούργιο αμάξι και να το επιδυκνύον μπροστά από το καφενείο