Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
Καλησπερα στο γαμω θρεντ και στους μπουρδελιαρηδες!! :cheesy:  Εχω τις εξης αποριες:1)Τι στον κορακα ειναι το Bite me I am fresh?Σε ρωταω καλοπροαιρετα αυτη τη φορα...

Τι να είναι ρε μεγάλε?? Μια μαλακία, έτσι για να τραβήξει την προσοχή. Έτσι και δαγκώσεις Ελεηνίδα, και δη τη συγκεκριμένη, ΠΕΘΑΝΕΣ!! Καλύτερα να σε δαγκώσει οχιά!!

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Τι να είναι ρε μεγάλε?? Μια μαλακία, έτσι για να τραβήξει την προσοχή. Έτσι και δαγκώσεις Ελεηνίδα, και δη τη συγκεκριμένη, ΠΕΘΑΝΕΣ!! Καλύτερα να σε δαγκώσει οχιά!!
Τη Bite ρωτησα,εσυ μου απαντας...ως τι αν επιτερπεται? :huh:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Απλά το βρίσκει τρομερά intriguing να βλέπει πως σκέφτονται οι άντρες για σεξ, γυναίκες, απιστία, γαμίσια (γιατί όχι) κλπ.  ;)

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει σπουδάσει σχετικό αντικείμενο (ψυχολόγος κλπ), οπότε όπερ και καλύτερον. Δε νομίζω ότι είναι εδώ για την σπάσει στον παλιό.  :rolleyes:

Απ' την άλλη πάλι μπορεί απλά να κάνει την πλάκα της. Well, we're not that complicated honey - you are!  :grin:
την πλακα μου τελος. δεν εχω καμια σχεση με ψυχολογια ουτε κ με πολυνοιαζει να μαθω πως σκεφτεστε γιατι ξερω ηδη, αν κ μερικα πραγματα θελοντας κ μη τα "εμαθα" :cheesy:. το εχω πει 97567468 φορες κ συνεχιζουν να με ρωτανε οσοι με βλεπουν 1η φορα χαχαχα

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
την πλακα μου τελος. δεν εχω καμια σχεση με ψυχολογια ουτε κ με πολυνοιαζει να μαθω πως σκεφτεστε γιατι ξερω ηδη, αν κ μερικα πραγματα θελοντας κ μη τα "εμαθα" :cheesy:. το εχω πει 97567468 φορες κ συνεχιζουν να με ρωτανε οσοι με βλεπουν 1η φορα χαχαχα
Ναι αλλα περιττο να σου πω οτι ΔΕ μας καλυψες!!Γιατι το να μπαινεις εδω μεσα ειναι κατι ασυνηθιστο για γυναικα!Και μαλιστα νακανεις και 4 χιλιαρικα μυνηματα!Δε θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση και συγχωρα που σε αλλα ποστ μου βιαστηκα να σε χαρακτηρισω,αλλα μου φενεται Π-ΟΛΥ παραξενο να βρισκεις εδω μεσα ενδιαφερον...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε αμα δεις τα μηνυματα μου το 90% ειναι μια γραμμη.. κ σπανιως μιλαω σοβαρα
οποτε ναι σπαω πλακα
μ αρεσει.. μπηκα απο λαθος κ απλα κολλησα.. αφου εχει θεματα γενικης φυσεως κ εδω περα..

βαριεμαι να πω αλλα.. δε ξες ποσες φορες μ εχουν ρωτησει το ιδιο πραγμα *P

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
οποτε ναι σπαω πλακα
μ αρεσει.. μπηκα απο λαθος κ απλα κολλησα.. αφου εχει θεματα γενικης φυσεως κ εδω περα..

Θεματα γενικης φυσεως μπορεις να βρεις παντου στο νετ!!Δοξα τω θεω!!Να ξερεις παντως οτι ο σοφος λαος λεει:Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τωωωωωωωωωρα θα μας φανε? 2 χρονια ειμαι στο σαιτ.. δνε φταιω που εσυ αργησες να τ ανακαλυψεις κ παραξενευεσαι απ τις γυναικειες υπαρξεις χαχαχαχα

εμενα μ αρεσει κ εδω.. κ αν δεν μ ενοχλουν.. δεν ενοχλω :P

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
τωωωωωωωωωρα θα μας φανε? 2 χρονια ειμαι στο σαιτ.. δνε φταιω που εσυ αργησες να τ ανακαλυψεις κ παραξενευεσαι απ τις γυναικειες υπαρξεις χαχαχαχα

εμενα μ αρεσει κ εδω.. κ αν δεν μ ενοχλουν.. δεν ενοχλω :P
Καλααααααα....... :rolleyes: :rolleyes:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
οποτε ναι σπαω πλακα

Εντάξει bite εντελώς ξενέρωτη απάντηση - εμένα αντίθετα με κάλυψες πλήρως.

Απλά το βρίσκω τουλάχιστον ανόητο (και δε θα πω τίποτα χειρότερο γιατί δε σε ξέρω) και
να είσαι σίγουρη ότι εγώ προσωπικά δε θα σε ενοχλήσω και δε θα απαντήσω σε σχόλιό σου ποτέ ξανά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εντάξει bite εντελώς ξενέρωτη απάντηση - εμένα αντίθετα με κάλυψες πλήρως.

Απλά το βρίσκω τουλάχιστον ανόητο (και δε θα πω τίποτα χειρότερο γιατί δε σε ξέρω) και
να είσαι σίγουρη ότι εγώ προσωπικά δε θα σε ενοχλήσω και δε θα απαντήσω σε σχόλιό σου ποτέ ξανά.
μα δεν μ ενοχλησες κ ποτε ισα ισα.. συμπαθητικο νικ εισαι ειτε με σχολιαζεις ειτε οχι.. ουτε κ ο χορευοντας με τους λυκους
μην μυγιαζεστε χωρις λογο :cheesy:
sορρυ που δεν εχω κατι βαθυτερο να εξηγησω.. *P ξενερωτη κ απογοητευτικη αληθεια ειναι τι να κανουμε απλα την ωρα μου περναω κ μ αρεσει το σαιτ.. επειδη δλδ ειναι κ γενικου ενδιαφεροντος κ εχω συνηθισει τοσο καιρο που να παω αλλου στα ξενα φορα χαχαχα.. *P ειμαι ενα πεζο απλο κ ησυχο νικνεημ :rolleyes: :P πολυ πιο ανοητο μου φαινεται να ημουν εδω για να δω κ καλα πως σκεφτονται οι ανδρες..  :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μα δεν μ ενοχλησες κ ποτε ισα ισα.. συμπαθητικο νικ εισαι ειτε με σχολιαζεις ειτε οχι.. ουτε κ ο χορευοντας με τους λυκους
μην μυγιαζεστε χωρις λογο :cheesy:
sορρυ που δεν εχω κατι βαθυτερο να εξηγησω.. *P ξενερωτη κ απογοητευτικη αληθεια ειναι τι να κανουμε απλα την ωρα μου περναω κ μ αρεσει το σαιτ.. επειδη δλδ ειναι κ γενικου ενδιαφεροντος κ εχω συνηθισει τοσο καιρο που να παω αλλου στα ξενα φορα χαχαχα.. *P ειμαι ενα πεζο απλο κ ησυχο νικνεημ :rolleyes: :P πολυ πιο ανοητο μου φαινεται να ημουν εδω για να δω κ καλα πως σκεφτονται οι ανδρες..  :2funny:
τα θέλει και εσένα ο κώλος σου

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πως το κατάλαβες ? είσαι και κοπέλα , και πιστεύω σοβαρή τώρα δεν βρισκόμαστε στο δημοτικό που κάναμε τσουλίθρα και μαλακίες .

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παιδιά να κάνω μια σπαμαριστή ερώτηση (ως συνήθως :boobies:); Ο Φρέντι που άνοιξε το θρέντ που εξαφανίστηκε; :think: :think: :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι πολυ σοβαρη κ καλη κ εχω τις χαρες ολες χαχαχα

πως να μην το καταλαβω? κατα καιρους με  απειλουν με βρεγμενες σανιδες.. ολως τυχαιως :2funny:

παιδι μου αγαπημενο.. την ιδια απορια ειχα κ εγω πριν καιρο που ειναι αυτο το παιδι...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτό ναι να είσαι καλή και να κάνεις όλα τα χαρτίρια των αντρών , το να θέλεις βρεγμένη σανίδα και αυτο θέλεις αλλά ποιος να σου την δώσει , η απορία σου είναι ότι μεγαλώνεις και ωριμάζεις και όταν είναι η ώρα γίνεσαι και παιδί .

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτό ναι να είσαι καλή και να κάνεις όλα τα χαρτίρια των αντρών , το να θέλεις βρεγμένη σανίδα και αυτο θέλεις αλλά ποιος να σου την δώσει , η απορία σου είναι ότι μεγαλώνεις και ωριμάζεις και όταν είναι η ώρα γίνεσαι και παιδί .

κανεις κανεις δεν προκειται χαχαχα

αντε καληνυχτα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παιδι μου αγαπημενο.. την ιδια απορια ειχα κ εγω πριν καιρο που ειναι αυτο το παιδι...

Αγαπημένη μου νονά λες να την έκανε για εξωτερικό για ν'αποφύγει το λιντσάρισμα απ'τις ελλεεινίδες; :dancing: :dancing: :dancing:
Φρέντι έλα πίσω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου είχες τάξει καφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom