Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Thalia

γράφω εδώ αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Στην παρέα μου της καφετέριας ένας 25χρονος ψηλός τσόγλανος έχει καταμαμήσει τις περισσότερες γυναίκες (τις οποίες κοροιδεύει, αφού μέχρι και στο κινητό του μας τις δείχνει μετά). Αφού συναντήσουν απανωτά 2-3 άντρες σαν αυτόν οι Ελληνίδες γίνονται αναμφίβολα ελλεηνίδες!

Όμως, στην παρέα υπάρχει π.χ. και ένας άλλος 25χρονος, εμφανίσημο παιδί, αλλά λιγομίλητος και ντροπαλός! Δεν έχει κάνει έρωτα με καμία από τις κοπέλες της παρέας (ούτε καμία τον έχει προσεγγίσει αρκετά). Προτιμάνε ξεσαλωμένα τον ψηλό! Ποιος φταίει λοιπόν τελικά;   

Κανείς δε φταίει! Μέχρι τα 30 ( ο 25χρονος) του που θα κλεισουν οι ανωτέρω κυρίες τον fucking Circle τους θα κάνει λίγο υπόμονή και θα τις γαμήσει και αυτός στην ώρα του (σαν γαμπρός). Με την 2η επιστροφή του κύκλου, ο ψηλός τσόγλανος θα ξαναγαμήσει τη γυναίκα του ατυχούς 25χρονου (30χρονου πλέον) απατόντας την Τούλα την κομμωτρια (σύζυγος ψηλού). Σε ιδανικές συνθήκες, ο 30χρονος (πλέον) νέος θα μπεί στο σάιτ και θα ανοίξει το θρέτ ''γαμημένε ψηλέ, σου γαμιέται η κομμωτρια'' :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
α εγω τις ανασκαφες τις αφηνω στους αρχαιολογους
τα θελω ολα ανοιχτα μπροστα να τα βλεπω... να γλιτωνουμε κ χρονο ρε παιδι μου

Δεν μου κάνεις γλυκειά μου. Είσαι πολύ βιαστική....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παλι καλα γιατι εχω ολα τα κακα του κοσμου τουτου :crazy:

Μία εγωίστρια γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν άλλο παρά τον εαυτό της...
ειπε κ ελαλησε κ χαθηκε μες την ομιχλη χαχαχα

αυτα λες  κ μετα φταιω εγω που σχολιαζω τα ποστ σου... :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κανείς! Μέχρι τα 30 του που θα κλεισουν οι ανωτέρω κυρίες τον fucking Circle τους θα κάνει λίγο υπόμονή και θα τις γαμήσει και αυτός στην ώρα του (σαν γαμπρός). Με την 2η επιστροφή του κύκλου, ο ψηλός τσόγλανος θα ξαναγαμήσει τη γυναίκα του ατυχούς 25χρονου (30χρονου πλέον) απατόντας την Τούλα την κομμωτρια (σύζυγος ψηλού). Σε ιδανικές συνθήκες, ο 30χρονος (πλέον) νέος θα μπεί στο σάιτ και θα ανοίξει το θρέτ ''γαμημένε ψηλέ, σου γαμιέται η κομμωτρια'' :2funny:

+1000 RESPECTS ElftexTP !!!  Σήμερα απλά ζωγραφίζεις!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Όμως, στην παρέα υπάρχει π.χ. και ένας άλλος 25χρονος, εμφανίσημο παιδί, αλλά λιγομίλητος και ντροπαλός! Δεν έχει κάνει έρωτα με καμία από τις κοπέλες της παρέας (ούτε καμία τον έχει προσεγγίσει αρκετά). Προτιμάνε ξεσαλωμένα τον ψηλό! Ποιος φταίει λοιπόν τελικά;   

Επειδή ο άντρας είναι ο "κυνηγός" ... θα έλεγα ότι φταίει ο 25χρονος. Αφού στην παρέα υπάρχουν τόσες γυναίκες, έτοιμες για όλα...κάτι δεν κάνει καλά ο 25χρονος.
Το όλο θέμα είναι να μπορείς να "ρίξεις" μια γυναίκα. Να την προσελκύσεις ώστε να ασχοληθεί. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε του τί φαίνεται να είναι ο άλλος. Από τα όσα περιγράφεις ο ψηλός κάτι κάνει καλά...και τις έχει όλες.

Με τις ντροπές και τα λίγα λόγια... Λογικό είναι να τον προσέξουν μόνο αν έχει λεφτά, χλιδάτο αυτοκίνητο κλπ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να τραβήξει την προσοχή τους... Άλλοι το καταφέρνουν με τον τρόπο τους και άλλοι με το τι έχουν. Έτσι πάει.

Πάντως αν θέλει να τις προσελκύει με την προσωπικότητά του πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τόλμη.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μία εγωίστρια γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν άλλο παρά τον εαυτό της...

αυτο μου θυμισε μια μαντιναδα που ακουσα στην TV πριν λιγες μερες.

ελεγε ο τυπος για μια γκομενα που τον ειχε πληγωσει, οτι το μονο κοινο που ειχαν ειναι οτι κ οι δυο

αγαπουσαν εκεινη....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Και συγγνώμη... Μόνο αυτές οι 5 γυναίκες υπάρχουν ???

Ας προσπαθήσει με τις φίλες των κοριτσιών αυτών.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Thalia

γράφω εδώ αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Στην παρέα μου της καφετέριας ένας 25χρονος ψηλός τσόγλανος έχει καταμαμήσει τις περισσότερες γυναίκες (τις οποίες κοροιδεύει, αφού μέχρι και στο κινητό του μας τις δείχνει μετά). Αφού συναντήσουν απανωτά 2-3 άντρες σαν αυτόν οι Ελληνίδες γίνονται αναμφίβολα ελλεηνίδες!

Παλιέ - νομίζω τα είπες και παραπάνω αυτά. Μην μπαίνεις στην περιπτωσιολογία - μπορεί αφού είναι εμφανίσημος, απλά να θέλανε να πηδηχτούν with no strings attached. Nothing more, nothing less.

Μην κολλάς σ' αυτό - οι σχέσεις γενικά έχουν γίνει πιο δύσκολες. Από τη δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα όχι μόνο έχουν αλλάξει πολλά. Απλά καμία σχέση...

Αυτό που διάβασα ότι το 80 οι γυναίκες ήταν πολύ λιγότερο Ελλεηνίδες ισχύει, αλλά ισχύει ότι και οι άντρες ήταν λιγότερο μαλάκες, κουτοπόνηροι, βίαιοι, ανασφαλής και πολλά άλλα.

Η κοινωνία δεν αλλάζει προς το χειρότερο κατά το ήμιση μόνο, αλλάζει γενικώς. Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση - Αιζενστάιν στην ΕΡΤ και άγιος ο θεός. Ποιος Λαζόπουλος και ποιες μοντέλες κλπ. Η Ελληνική κοινωνία που απλά δεν ήταν συνηθισμένη στις βίαιες αλλαγές, έπαθε ένα σοκ.

Ποιο ήταν το ΣΟΚ? Αρχικά το ΚΛΙΚ, η διαφήμιση, οι νέες δουλειές - τα κορίτσια πια δεν περίμεναν να πάνε χεράκι-χεράκι με τη μαμά να πάνε στο Βαλυράκη για να μπουν με μέσον στα ΕΛΤΑ. Έβρισκε δουλειά μόνη της στη διαφήσιμη, αργά το βράδυ DJ στον ΤΟΠ FM (του Λαμπράκη, τον θυμάστε?) κ.ο.κ.

Έτσι σιγά σιγά ήρθε και η γυναικεία χειραφέτηση της Ελλ(ε)ηνίδας η οποία φυσικά δεν είχε κανένα class, μύριζε βλαχιά και επαρχία από χιλιόμετρα. Δηλαδή το κάθε τσόκαρο επειδή έπιασε μερικά λεφτάκια, νόμιζε ότι έπιασε το γάιδαρο απ' τα αρχίδια.

Ή δεν είναι έτσι bite? Μπορούμε να γράφουμε γι' αυτά με τις ώρες...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και συγγνώμη... Μόνο αυτές οι 5 γυναίκες υπάρχουν ???
Αυτο θα ειχε μεγαλη πλακα.
Να μπορουμε να λεμε και εμεις " Δεν υπαρχουν πια γυναικες"
ΤHALEIA δεν μου απαντησες πριν.
Ειναι επικτητο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειναι επικτητο?
έχει καμμιά διαφορά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή ο άντρας είναι ο "κυνηγός" ... θα έλεγα ότι φταίει ο 25χρονος. Αφού στην παρέα υπάρχουν τόσες γυναίκες, έτοιμες για όλα...κάτι δεν κάνει καλά ο 25χρονος.
Το όλο θέμα είναι να μπορείς να "ρίξεις" μια γυναίκα. Να την προσελκύσεις ώστε να ασχοληθεί. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε του τί φαίνεται να είναι ο άλλος. Από τα όσα περιγράφεις ο ψηλός κάτι κάνει καλά...και τις έχει όλες.

Με τις ντροπές και τα λίγα λόγια... Λογικό είναι να τον προσέξουν μόνο αν έχει λεφτά, χλιδάτο αυτοκίνητο κλπ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να τραβήξει την προσοχή τους... Άλλοι το καταφέρνουν με τον τρόπο τους και άλλοι με το τι έχουν. Έτσι πάει.

Πάντως αν θέλει να τις προσελκύει με την προσωπικότητά του πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και τόλμη.

Thalia σου απάντησαν παραπάνω o "ElftexTP" και ο "Stabit"! Με το γενικότερο "ξεσάλωμα" που έχει πιάσει τη "Νεοσυντηρητική - Νεοπουτάνα" (λόγια του stabit) σημερινή Ελληνίδα προτιμούν οι περισσότερες να μαμηθούν με τον ψηλό ή τύπου ψηλού άντρα και να κρατήσουν "καβάντζα" τον άλλο, εμφανίσημο αλλά ντροπαλό 25άρη!

Μετά από 5 χρόνια όμως οι ίδιες αυτές γυναίκες θα γίνουν "κυνηγοί" θα την πέσουν οι ίδιες στον ντροπαλό 25χρονο, θα του ανοίξουν σε χρόνο dt τα σκέλια τους και θα του εξομολογηθούν  πόσο πολύ "ένοιωθαν" γι' αυτόν όλα τα προηγούμενα χρόνια (που πηδιόντουσαν με τσόγλανους)!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παλιέ - νομίζω τα είπες και παραπάνω αυτά. Μην μπαίνεις στην περιπτωσιολογία - μπορεί αφού είναι εμφανίσημος, απλά να θέλανε να πηδηχτούν with no strings attached. Nothing more, nothing less.

Μην κολλάς σ' αυτό - οι σχέσεις γενικά έχουν γίνει πιο δύσκολες. Από τη δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα όχι μόνο έχουν αλλάξει πολλά. Απλά καμία σχέση...

Αυτό που διάβασα ότι το 80 οι γυναίκες ήταν πολύ λιγότερο Ελλεηνίδες ισχύει, αλλά ισχύει ότι και οι άντρες ήταν λιγότερο μαλάκες, κουτοπόνηροι, βίαιοι, ανασφαλής και πολλά άλλα.

Η κοινωνία δεν αλλάζει προς το χειρότερο κατά το ήμιση μόνο, αλλάζει γενικώς. Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση - Αιζενστάιν στην ΕΡΤ και άγιος ο θεός. Ποιος Λαζόπουλος και ποιες μοντέλες κλπ. Η Ελληνική κοινωνία που απλά δεν ήταν συνηθισμένη στις βίαιες αλλαγές, έπαθε ένα σοκ.

Ποιο ήταν το ΣΟΚ? Αρχικά το ΚΛΙΚ, η διαφήμιση, οι νέες δουλειές - τα κορίτσια πια δεν περίμεναν να πάνε χεράκι-χεράκι με τη μαμά να πάνε στο Βαλυράκη για να μπουν με μέσον στα ΕΛΤΑ. Έβρισκε δουλειά μόνη της στη διαφήσιμη, αργά το βράδυ DJ στον ΤΟΠ FM (του Λαμπράκη, τον θυμάστε?) κ.ο.κ.

Έτσι σιγά σιγά ήρθε και η γυναικεία χειραφέτηση της Ελλ(ε)ηνίδας η οποία φυσικά δεν είχε κανένα class, μύριζε βλαχιά και επαρχία από χιλιόμετρα. Δηλαδή το κάθε τσόκαρο επειδή έπιασε μερικά λεφτάκια, νόμιζε ότι έπιασε το γάιδαρο απ' τα αρχίδια.

Ή δεν είναι έτσι bite? Μπορούμε να γράφουμε γι' αυτά με τις ώρες...
οφκορς
επι της ουσιας συμφωνω με πολλα απ οσα γραφετε εδω μεσα

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ειναι επικτητο?

Δεν ξέρω αν είναι επίκτητο ή όχι. Πάντως δεν είναι όλες το ίδιο. Οι γενικεύσεις δεν ήταν ποτέ του γούστου μου.Όπως οι γκόμενες δεν κοιτάνε τον ντροπαλό 25χρονο... ίσως αντίστοιχα υπάρχουν και ντροπαλές ελληνίδες που περιμένουν κάποιον να τους δώσει σημασία και να τις προσέξει... Απλά όταν όλοι την πέφτουν στην Τζούλια και τύπου τζούλια κοπελιές, λογικό και να συμπεριφέρονται αυτές κάπως... Βρίσκουν και τα κάνουνε. Ξαναλέω.

Μετά από 5 χρόνια όμως οι ίδιες αυτές γυναίκες θα γίνουν "κυνηγοί" θα την πέσουν οι ίδιες στον ντροπαλό 25χρονο, θα του ανοίξουν σε χρόνο dt τα σκέλια τους και θα του εξομολογηθούν  πόσο πολύ "ένοιωθαν" γι' αυτόν όλα τα προηγούμενα χρόνια (που πηδιόντουσαν με τσόγλανους)!

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του... Επομένως υπομονή να κάνει και "μύλος είναι θα γυρίσει."

Επισκέπτης
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του... Επομένως υπομονή να κάνει και "μύλος είναι θα γυρίσει."

Το θεμα ειναι οτι αυτος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πιστεψει στις παπαριες που θα του εξομολογηθουν αυτα τα ελεινα καργιολια και μετα να ναι ενας καλος ταρανδος στον γαμο του  :2funny: :2funny: :2funny:

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα στο γαμω θρεντ και στους μπουρδελιαρηδες!! :cheesy:  Εχω τις εξης αποριες:1)Τι στον κορακα ειναι το Bite me I am fresh?Σε ρωταω καλοπροαιρετα αυτη τη φορα...Και δωσε μου και μια απαντηση σε αυτο:Αν υποθεσουμε οτι δεν εισαι ιεροδουλος ουτε γκομενα νταβα ουτε πιτσιρικος που κανει τη γκομενα τοτε ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ 4 χιλιαρικα μηνυματα στο μπουρδελοα κομ?Η ιδια ερωτηση παει και σε ολα τα θηλυκα που σερφαρουν εδω!
  2)Ρε παιδια συγνωμη κιολας...Αλλα τι ηλιθιο κολλημα ειναι αυτο του Παλιου Αλλιου :2funny: με το υψος?Αν ειναι δυνατον να λεει οτι ο ψηλος γαμαει και να υποστηριζει οτι το υψος κανει τη διαφορα!Εγω σου λεω το εξης παλιε:Αν σε βαζαμε στο σωμα του ψηλου να δεις για ποτε θα εμενες με την ψωλη στο χερι!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπερα στο γαμω θρεντ και στους μπουρδελιαρηδες!! :cheesy:  Εχω τις εξης αποριες:1)Τι στον κορακα ειναι το Bite me I am fresh?Σε ρωταω καλοπροαιρετα αυτη τη φορα...Και δωσε μου και μια απαντηση σε αυτο:Αν υποθεσουμε οτι δεν εισαι ιεροδουλος ουτε γκομενα νταβα ουτε πιτσιρικος που κανει τη γκομενα τοτε ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ 4 χιλιαρικα μηνυματα στο μπουρδελοα κομ?Η ιδια ερωτηση παει και σε ολα τα θηλυκα που σερφαρουν εδω!
Απλά το βρίσκει τρομερά intriguing να βλέπει πως σκέφτονται οι άντρες για σεξ, γυναίκες, απιστία, γαμίσια (γιατί όχι) κλπ.  ;)

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει σπουδάσει σχετικό αντικείμενο (ψυχολόγος κλπ), οπότε όπερ και καλύτερον. Δε νομίζω ότι είναι εδώ για την σπάσει στον παλιό.  :rolleyes:

Απ' την άλλη πάλι μπορεί απλά να κάνει την πλάκα της. Well, we're not that complicated honey - you are!  :grin:

Επισκέπτης
"Πάθος" πάρτο λίγο διαφορετικά γιατί βρίσκει...

Μου λες ότι αυτό που σιχαίνονται περισσότερο οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Όμως, αυτός ο κοινός τσόγλανος που αναφέραμε προηγούμενα (ο τύπος άντρα εννοώ) είναι η προσωποποίηση η ίδια της μιζέριας, της κατινιάς, του γυναικουλισμού, της κουτοπονηριάς, της ανεγκεφαλότητας! Και όμως, οι σημερινές Ελληνίδες πάνε σαν τις μύγες και πέφτουν πάνω σε αυτόν τον τύπο άντρα!

Συνεχίζεις και "κλειδώνεις" τη συζήτηση πάνω μου και παράλληλα δεν προσέχεις τα γραφόμενα μου, λέγοντας μου "κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς"! Αν αναφέρεσε προσωπικά σε μένα, έχεις πέσει έξω γιατί δεν είμαι κανένας 20χρονος. Έχω ήδη κάνει 2 γάμους στο εξωτερικό και τις ανάλογες σταθερές και "στιγμιαίες" σχέσεις! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μαμάω και είτε από το κύκλωμα μου και τις παρέες μου είτε και από προσωπικές μου εξορμήσεις (μ' αρέσει το παιχνίδι του φλερτ) φέρνω συχνά σύντροφο στο κρεβάτι μου.

Δεν μιλούσα, λοιπόν, για μένα! Είπα ότι "αν είναι να πρέπει να γίνω τέτοιος ανεγκέφαλος τσόγλανος για να μαμάω ΠΟΛΥ στην Ελλάδα τότε καλύτερα να τον κόψω φέτες"! Γιατί έχοντας ζήσει έξω και έχοντας βιώσει διαφορετικές συνθήκες είχα μάθει ότι το σεξ είναι για όλους, είναι ένα όμορφο και υγιεινό πράγμα, που δίνει χαρά και ζωτικότητα στους ενηλίκους! Για να επιστρέψω εδώ στην Ελλάδα και να διαπιστώσω ότι εδώ το σεξ διανέμεται μίζερα και λαμογίστικα, το απολαμβάνουν στο βαθμό που θα έπρεπε λίγοι προνομιούχοι "τσόγλανοι" και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι μέσες άκρες στη στέρηση!

Νοιώθω να κοιτάς πολύ τον εαυτό σου και τη δική σου προσωπική "προβολή" που κάνεις πάνω μου.  Γιατί πέρασες τελείως στο ντούκου το άλλο που είπα, σε σχέση με αυτή τη μειοψηφία "τσογλάνων" που μαμάει τρελά στην Ελλάδα: "Το μόνο επικίνδυνο αυτής της ιστορίας είναι ότι τελικά οι Ελληνίδες ψιλοσακατέβονται ψυχικά από αυτούς τους τσόγλανους - μαμίκουλες και  μετατρέπονται μετά σε Ελλεηνίδες , με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν αδιακρίτως όλοι οι υπόλοιποι άντρες!  Για λίγους τσόγλανους, λοιπόν, που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι!" Αυτό φίλε μου έχει πολύ ψωμί!

Σε νοιάζει, όμως, να μάθεις σε ποια κατηγορία εντάσσω εγώ τον εαυτό μου! Αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κόσμο που παρακολουθεί αυτό το θέμα, στη συμπεριφορά μου με τις γυναίκες  είμαι ευγενικός μέχρι ενός σημείου και πέρα από αυτό το σημείο - αν δεν ανταποκριθεί σε ευγένεια η γυναίκα - γίνομαι τσόγλανος!

Και διαφωνώ μαζί σου. Η καλύτερη συζήτηση θα ήταν αυτή που εσύ θες να αφήσουμε για άλλη φορά. Το πόσο πολύ, δηλαδή, «δένει» αυτή η μίζερη και λαμογίστικη φάση της κατανομής του σεξ στη σημερινή Ελλάδα με το όλο λαμογέ και μίζερο «σκηνικό» που  κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία!

Αν όπως επικοινωνείς μαζί μου επικοινωνείς και με τις γυναίκες , τότε αδερφέ έχεις πρόβλημα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ξαναδιάβασε τα post μου και τα δικά σου και θα καταλάβεις γιατί μου λες κουκουρουκου πράγματα.  Ο τσόγλανος που συζητάμε δεν είναι καθόλου μίζερος αν κάτσεις και σκεφτείς την τακτική του. Ίσα-ίσα έχει βρει τρόπο να διασκεδάζει τον εαυτό του και τις γυναίκες που συναναστρέφεται και φυσικά να τις οδηγεί σε γαμήσι χωρίς όρια και κανόνες.
Όσο για το θέμα που θες να συζητήσουμε δεν πρόκειται να το ξεκινήσω γιατί βαριέμαι να γράφω μεγάλες απαντήσει στο forum – άσε που θα ξεφύγουμε τελείως. Αν θες άνοιξε διαφορετικό τόπικ.

γι αυτό δλδ τώρα φταίει ο γαμιάς ή η κουτοπονηροπουτανιά σας που δεν έχει όριο;
Απλά είναι τα πράγματα.... Ο Γαμιάς κάποιες γαμάει.... Δεν βαράει μαλακία.........
Αλλιώς θα λεγόταν μαλακιάς......

Σωστή τοποθέτηση

Ρε, εσείς που γαμάτε τόσο πολύ...ή έχετε γνωστούς που γαμάνε πολύ...Ρε. κατουράτε και λίγο ρε...Το γαμήσι με Ελεηνίδες ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ την υγεία. Και τόχετε για καμάρι?? Ρε σεις, ούτε τσιμπούκι δεν ξέρουν να παίρνουν...άσε που σιχαίνονται κιόλας...Άντε, αγοράκια μου σε καμιά Ουγγαρία να ξελαμπικάρετε...ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ.

Δηλαδή εσείς που γάμαγες ελλεηνίδες τι έπαθες ΣΟΒΑΡΟ στην υγεία και δεν το μοιράζεσαι μαζί μας;

Δειτε ποιος πεδαει την μαριαντα

αυτο ειναι το πρωτυπο του αντρα που θελουν οι γυναικες
ειδικα το ανοιχτο πουκαμισο με την τριχα θαμνο και την αλυσιδα ειναι Must

Ο Καζανόβα, πριν πάει να την πέσει σε οποιοδήποτε και στο πρώτο ραντεβού στολιζόταν σαν λατέρνα….. Φυσικά δεν σου λέω να κάνεις το ίδιο αν  δεν το σηκώνει το στυλ σου.

Είδες τελικά Βite που η αλήθεια ενοχλεί;

Μετέφερα εδώ μία πραγματικότητα που βλέπω μπροστά στα μάτια μου καθημερινά (τις περισσότερες Ελληνίδες γυναίκες στην παρέα μου να την πέφτουν όλες στον ίδιο ψηλό, τσόγλανο, ανεγκέφαλο, γυναικουλίστικο άντρα, αυτός να τις "παίρνει" και μετά να τις κοροιδεύει - και αυτές να είναι ως και ψιλο-καψούρες μαζί του)και αυτή η πραγματικότητα σε ενόχλησε,γιατί στη δημοσίευση σου λες: "γίνεστε όλο και πιο γραφικοί. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε με τα έργα κ ημέρες σας..."!

Ήθελα να ήξερα ποιος είναι πραγματικό γραφικός και διασκεδαστικός; ο αγγελιοφόρος που μεταφέρει εδώ τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν εκεί έξω ή οι γυναίκες - "ελλεηνίδες" που πρωταγωνιστούν σε αυτά τα γεγονότα;   

Καλή η μεταφορά της πραγματικότητας που περιγραφής, αλλά απλά συνεχίζεις να επιβεβαιώνει τα όσα σου λέω εδώ και μέρες

359 σελίδες και δεν φτάνουν για να αναλύσουν το θέμα...

Μιά και τα περισσότερα επιχειρήματα έχουν εξαντληθεί, θα πώς τα εξής απλά:

Η συμπεριφορά των Ελληνιδων είναι το αποτέλεσμα του περιβάλλοντος που μεγάλωσαν, κινούνται και εργάζοναται. Τόσο απλά. Αυτές φταίνε? Μάλλον όχι.

Ένας σύγχρονος άντρας με αυτοπεποίθεση, στοιχειώδη εμφάνιση, καλλιέργεια και εισόδημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και όσο ποιό πολύ σε επάρκεια είναι τα παραπάνω απλά προσόντα, τόσο - γεωμετρικά- αυξάνονται οι επιτυχίες. Σε σημείο που να μην προλαβαίνουν.

Κατι τελευταίο. Χειρώτερες όλων - των Ελληνίδων- είναι οι φτωχές και αμόρφωτες wanabe. Αυτές κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Τα κομπλεξ και οι ματαιοδοξίες τους είναι πραγματική βόμβα στο ψυχισμό/τσέπη του θύματος. Είναι πράγματι μιά κατηγορία που θα πρέπει να τη προσέχει κανείς πολύ. Αντίθετα, τα κορίτσια με κοινωνική και οικονομική επιφάνεια είναι πολύ ποιό νορμάλ. Μοιάζουν βεβαια με σνομπ, αλλά ποιός, αλήθεια, δεν θα έψαχνε για κάτι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν/ή Μάλλον όλοι...

Θα επανέρθω....

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δεν έχει όντως να φοβηθεί τίποτα σε καμία από τις κατηγορίες γυναικών που αναφέρεις. Όταν έχεις χαρακτήρα που να τραβάει γκόμενες και έχεις τη δυνατότητα να τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα τότε ακόμα και οι ίδιες οι φτωχές-wannabe που αναφέρεις θα πάρουν δάνειο για να σε κεράσουν φαγητό στο καλύτερο εστιατόριο

Elftex

πάνω - κάτω λέμε τα ίδια! Όμως, αν πιστεύεις ότι οι 50.000 τόσοι άντρες που είναι γραμμένοι στα bourdela.com όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη που παρακολουθούν - χωρίς να έχουν γίνει μέλη -  όσα γράφονται εδώ έχουν κοινωνική και οικονομική επιφάνεια τότε πλανάσαι πλάνη οικτρή!

Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ είμαστε ΜΗ υψηλής κοινωνικής και οικονομικής επιφάνειας και ψάχνουμαι να βρούμε γιατί σε μας συμπεριφέρονται γενικά ελεεινά οι Ελλεηνίδες!

Υ.Γ. Είδες η Ελλεηνίδα Thalia πώς ενθουσιάστηκε με το "χλιδάτου" πνεύματος post σου;

Τα πάντα ξεκινάνε από τη δική μας συμπεριφορά και από το αν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. Μην ψάχνεις να αλλάξεις τη δική τους – θα χάσεις.

Εγώ προσωπικα βρίσκω πού μεγαλύτερη ικανοποίηση με το να πηδήξω μιά δύστροπη, δύσκολη, κομπλεξική Ελληνίδα (αν μου γυαλίσει βεβαια) παρά να γράφω λίβελους εναντίον της και να τη βρίζω. Μεγαλύτερη δικαίωση είναι όταν της έχεις σηκώσει τα πόδια ψηλά και εισέρχεσαι...εκεί έχουν τελειώσει όλα...

Τα λες ωραία – keep going

Και γω χέστηκα...πριν 10 λεπτά στον καμπινέ...

Το θέμα είναι ότι ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας σίγουρα έχει τις προδιαγραφές που αναφέρεις (στοιχειώδη εμφάνιση, στοιχειώδες εισόδημα, στοιχειώδη καλλιέργεια) και παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζει πρόβλημα στη σχέση του με τη σημερινή Ελληνίδα! Η οποία με τη σειρά της χέστηκε για τη στοιχειώδη εμφάνιση, το στοιχειώδες εισόδημα και τη στοιχειώδη καλλιέργεια του διπλανού της Έλληνα, τον οποίο αγνοεί επιδεικτικά, και πάει και μαμιέται αφειδώς με άντρες που ανταποκρίνονται στα δικά της (ανεγκέφαλα κατά την άποψη μου) στερεότυπα!

Έτσι, έχει δημιουργηθεί αυτή η αφύσικη κατάσταση όπου οι σημερινοί Έλληνες αντί να έχουν άφθονη και πλήρη σεξουαλική ζωή με τις Ελληνίδες καταφεύγουν - σε απίστευτα μεγάλο ποσοστό  - στην πορνεία!

Αυτό δεν φανερώνει ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά;

Είναι θέμα προσέγγισης. (βλ. προηγούμενους διαλόγους μας)

Μα αυτό είναι το πρόβλημα των κατηγόρων της Ελλεινιδας. Οτι πρέπει να μοιάσουν σε κάτι αλλο από αυτό που είναι , αρνουνται να το κανουν (και καλά κανουν) δεν το κανουν καλά και τρωνε χυλόπιτες. Το προτυπο το έχουν δημιουργησει οι ίδιες οι Ελεινιδες.

Το ίδιο ισχύει και από την αντίπερα όχθη

N E O Σ Υ Ν Τ Ι Ρ Ι Τ Ι Κ Ε Σ, Ν Ε Ο Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ. Με τις ευλογιες του Μπαμπα( και αυτο ειναι το "νεο" σε ολη την υποθεση)
απο παρθενοπιπες ( το 70) νεοπουτανες (το 2000).
Ποσες ειναι οι πρεγματικες μουναρες που κυκλοφορουν εξω, αυτες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο παιδαρα, αντιστοιχο με τη δικη τους ομορφια?
Ποσες ειναι οι μετριες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο με τα κυβικα τους?

Οι γυναίκες φίλε μου θεωρούν ομορφιά αυτό που ακούνε. Η ομορφιά δεν κρατάει πολύ άμα δεν υπάρχει μυαλό (ισχύει και για τις 2 πλευρές). Υπάρχουν βέβαια και οι όμορφες που κυκλοφορούν με κάτι ξιπασμένους μπιροκοιλαράδες- λεφτάδες.

Καθόλου αγάπη μου!

Ήμουν από τους πρώτους που επισήμαναν ότι η μίζερη συμπεριφορά της σύγχρονης Ελληνίδας (γιατί πραγματικά μίζερη είναι) πηγάζει από την ευρύτερη μιζέρια της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

Άρα επικροτώ enipea! Που αντιφάσκω;

Πίστεψε με ότι το ασύδοτο γαμήσι που επικρατεί είναι απλά ένα μεταβατικό στάδιο προκειμένου να γίνουν όλα status qvo. Αυτοί οι νεωτερισμοί που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια με τις ελλεηνίδες είναι κάτι που μετά από μερικά χρόνια θα μας φαίνεται φυσιολογικό και θα το έχουμε συνηθίσει. Το θέμα είναι ότι από εμάς τους ΑΝΤΡΕΣ ξεκινάνε όλα. Από τον τρόπο προσέγγισης μέχρι τον τρόπο συνολικής επικοινωνίας. Η γυναικεία ματαιοδοξία δεν μπορεί να γιατρευτεί, γιατι πολύ απλά προϋπάρχει στη φύση της γυναίκας. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας μας για να περνάει όμορφα με τη δεδομένη κατάσταση. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ PALIE ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ – ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ 

H εμπειρία μου έχει διδάξει πως οι γυναίκες λειτουργούν σαν βρυκόλακες συναισθημάτων. σε σημείο που σχεδόν να μην τις ενδιαφέρει αν είναι θετικά ή αρνητικά, αρκεί να είναι συναισθήματα που να καλύπτουν όσο μεγαλύτερο εύρος. ¨Ετσι εξηγείται πως έλκονται από τα "bad boyz" αλλά θέλουν να παντρευτούν "good boyz". H πλήρωση στην γυναίκα δεν έρχεται αναγκαστικά με τον αριθμό των συντρόφων που είχε αλλά με τι είδους & εύρους συναισθήματα βίωσε. Αντιστοίχως, η πιο συνηθισμένη ερώτηση μεταξύ ανδρών τείνει να έχει σχέση με τον αριθμό, έτσι όπως αποτυπώνεται από την κοινωνική αναγνώριση που συνήθως λαμβάνει ο γαμίκουλας. Αυτή η διαφοροποίηση στο ανδρικό και γυναικείο σκεπτικό την ονομάζεις "Πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης"®

Respect για την τοποθέτησή σου, απλά, τα γυναικεία συναισθήματα είναι συγγενή στοιχεία με την ματαιοδοξία που αναφέρουμε προηγουμένως και η λήψη οποιαδήποτε απόφασης για τις γυναίκες  έρχεται σε πλήρη αρμονία με αυτά τα 2.

Sexpear! Sexpear! Sexpear! Sexpear! :rockon: :rockon: :rockon:

Από αναλύσεις μαμάς!

Δεν μου έλυσες όμως το πρόβλημα μου! Πως θα "εισπράξω" την ερωτική διάθεση που νοιώθω πηγαίνοντας στη συνέχεια σε κάποια pub ή bar, αφού είμαι βέβαιος (από εκατομμύρια προηγούμενες εμπειρίες) ότι το 95% των Ελληνίδων σε αυτά τα μέρη όχι μόνο τη δική μου ερωτική διάθεση δεν θα συμμερίζονται αλλά μιζέρια και "υστερο-νευρωτική επιθετικότητα" θα μου δώσουν πίσω!

Υ.Γ. To erinal στο υστερόγραφο σου δηλώνει μουνόδουλη διάθεση απέναντι σε γνωστό γυναικείο μέλος του bourdela.com?

Palie, αν νιώθεις καλά και έχεις αναβασμένη διάθεση θα εισπράξεις ερωτική ατμόσφαιρα. ΑΝ πας μίζερα και χωρίς  αυτοπεποίθηση το πιθανότερο είναι να εισπράξεις αυτό που φοβάσαι. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.

Φιλαράκι anatolagami δεν είμαι ούτε 1,90 ούτε Brandt Pitt ούτε γκοφραχλιδάτος!

Είμαι ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας (συμπαθητική εμφάνιση, όχι κωλο-χαραχτήρας, 1200 Ευρά το μήνα), ο οποίος όπως καταλαβαίνεις δεν ανταποκρίνεται στα "στερεότυπα" της σύγχρονης Ελληνίδας και γι' αυτό περνάει ψιλο-απαρατήρητος σε αυτήν!

ΟΚ?

Πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις. Εγώ θα το έγραφα λίγο διαφορετικά:

Είμαι ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας (συμπαθητική εμφάνιση, όχι κωλο-χαραχτήρας, 1200 Ευρά το μήνα, με ανεβασμένη ψυχολογία και καλή διάθεση ), ο οποίος όπως καταλαβαίνεις ανταποκρίνεται σε όλους τους τύπους της σύγχρονης Ελληνίδας και γι' αυτό περνάω και χύνουν!

Προχώρα με το σκεπτικό: win-win-win

Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.
Και η γατουλες πρωτα παιζουν με το φαι τους και υστερα το τρωνε ;)

Ακριβώς

Υπαρχει προβλημα, για ολους μας και για ολες τους.
Μαθε ομως απο τις αντιπαλους σου.Μελετησε της. Αυτο γουσταρουν και αυτες κατα βαθος γιατι ειναι εγωκεντρικες.
Η bite σου μιλησε για χιουμορ.
Δεν σου λεω να συμφωνισεις μαζι της σωνει και καλα, αλλα μαθε να την αντιμετωπιζεις οπως σε αντιμετωπιζει και αυτη. Πρωτα στην καρφωνει (οπως οι γατουλες) και μετα τεντωνεται νωχελικα και χαδιαρικα σαν να μη τρεχει τιποτα
Το ιντερνετ ειναι καλος τοπος εξασκησης.

Απλά μαθήματα επικοινωνίας , τα οποία αποδίδουν, αλλά δεν το καταλαβαίνει ο καλός μας φίλος

Thalia

Ο ντροπαλός και λιγομίλητος. Τις απαντήσεις τις δίνεις μόνος σου και τις έχουμε χιλιοαναλύσει – γιατί το κουράζουμε;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506

Τα κομπλεξ των Ελεηνίδων...δήθεν ο άντρας κυνηγός...με προσωπικότητα και τόλμη...Για φαντάσου!! Μπας και μας προσέξουνε...Ποιές?? ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ! Που σιχαίνονται να πάρουν μια πίπα της προκοπής! Λες και τους έχουμε ανάγκη. Ας ειν' καλά η Ευρώπη...και δη η Ανατολική. Άντε, κοπέλες μου να σας κοιτάξει κανας γιατρός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom