kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η 35άρα, σε λίγο καιρό θα σας ζητήσει να την παντρευτείτε...
και όχι με τον ψηλό που έχει γαμηθεί αλλά με όλους τους άλλους από την παρέα
ετοιμάσου
Η 35άρα, σε λίγο καιρό θα σας ζητήσει να την παντρευτείτε...
και όχι με τον ψηλό που έχει γαμηθεί αλλά με όλους τους άλλους από την παρέα
ετοιμάσου
ναι κ η δικη μου αληθεια το ιδιο σχετικη ειναι δεν ειπα τ αντιθετο... ο καθενας κρινει αναλογως των βιωματων του
επειδη εσυ ξερεις 5 ατομα που φερονται κατα αυτον τον τροπο δεν σημαινει οτι ετσι συμβαινει γενικοτερα
κατανταει γραφικο οταν το γραφεις σε 7857457098 ποστς ομως.. τα ιδια κ τα ιδια
οποιος δεν γουσταρει δεν ασχολειται τοσο πολυ..
Nομος.......Χωρις τάση υπεραπλούστευσης πάντως, στατιστικά, η κοπέλα που έχει περάσει όλους - εκτός ενός- σε μιά παρέα, μακρορπόθεσμα (5-8 χρονια αργότερα) τα φτιάχνει με τον κακομοίρη τον ένα και eventualy παντρεύονται
Εχω παρευρεθεί σε 3 τετοιους γάμους (όχι σαν ο ένας, σαφώς ) και αισθάνθηκα περίεργα ενθυμούμενος τα τσιμπούκια και τις παρτούζες τηε νύφης. Διατήρησα όμως το επίπεδο μου και συνεχάρην το γαμπρό για την επιλογή του! Γνήσιος μαθητής του Ζαμπούνη!
Χωρις τάση υπεραπλούστευσης πάντως, στατιστικά, η κοπέλα που έχει περάσει όλους - εκτός ενός- σε μιά παρέα, μακρορπόθεσμα (5-8 χρονια αργότερα) τα φτιάχνει με τον κακομοίρη τον ένα και eventualy παντρεύονται
Εχω παρευρεθεί σε 3 τετοιους γάμους (όχι σαν ο ένας, σαφώς ) και αισθάνθηκα περίεργα ενθυμούμενος τα τσιμπούκια και τις παρτούζες τηε νύφης. Διατήρησα όμως το επίπεδο μου και συνεχάρην το γαμπρό για την επιλογή του! Γνήσιος μαθητής του Ζαμπούνη!
Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.Και συ γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με μένα; Άσε με στην ησυχία μου ρε κοπέλα μου! Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!
Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.
Και η γατουλες πρωτα παιζουν με το φαι τους και υστερα το τρωνε ;)
Και συ γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με μένα; Άσε με στην ησυχία μου ρε κοπέλα μου! Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!
Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.
Και η γατουλες πρωτα παιζουν με το φαι τους και υστερα το τρωνε ;)
Flesh και kavlotripane την έχουμε πάρει χαμπάρι! Οι σημερινές 35 Ελλεηνίδες αφού έχουν ξεσαλώσει και έχουν κάνει τις μύριες λαλακίες πριν, φτάνουν στα 35 και μετά ανοίγουν απελπισμένα τα σκέλια σε όποιον λάχει, αρκεί να βάλουν στεφάνι. Οι 30+ άντρες της παρέας παίζουμε μεν μαζί της (τι γυναικάρα είσαι συ μωρό μου κ.λ.π.) αλλά ούτε που διανοούμαστε να της σφυρίξουμε κανέναν γιατί η....αγχόνη είναι πάνω απ' το κεφάλι μας....
μια ζεβρα.. μια γατα με λενε εδω μεσα... θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα χαχαχα ;)
πουρκουα εκνευριζεσαι?
με οποια γραφομενα θελω ασχολουμαι, λογαριασμο θα σου δωσω? οταν ασχολουμαι εγω ειμαι εγωιστρια κ οταν το κανεις εσυ με τα δικα μου ολη την ωρα εισαι κουλ ατομο?
νταβραντισμενο αρσενικο προσεχε μην σπασεις κανα νυχι απ το πολυ γραψιμο κατα των ελλεηνιδων.. χα χα
χα
ξυδακι ε?
χαχαχαχαχα αμα εκνευριζεσαι απο ενα γυναικειο νικ φαντασου απο μια λαιβ γυναικα τι κανεις... χαχαχαχα
χα
Eσυ παντος μπηκες στις πιτζαμες του Supermanμια ζεβρα.. μια γατα με λενε εδω μεσα... θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα χαχαχα ;)
Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!
Όλα τα κάστρα πλεόν έχουν πέσει...
Γκαύλα έγινε το thread. Ένα τετ-α-τετ παλιού και bite πολύ θα' θελα να το δω.