Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι κ  η δικη μου αληθεια το ιδιο σχετικη ειναι δεν ειπα τ αντιθετο... ο καθενας κρινει αναλογως των βιωματων του
επειδη εσυ ξερεις 5 ατομα που φερονται κατα αυτον τον τροπο δεν σημαινει οτι ετσι συμβαινει γενικοτερα
κατανταει γραφικο οταν το γραφεις σε 7857457098 ποστς ομως.. τα ιδια κ τα ιδια
οποιος δεν γουσταρει δεν ασχολειται τοσο πολυ..

Και συ γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με μένα; Άσε με στην ησυχία μου ρε κοπέλα μου! Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Flesh και kavlotripane την έχουμε πάρει χαμπάρι! Οι σημερινές 35 Ελλεηνίδες αφού έχουν ξεσαλώσει και έχουν κάνει τις μύριες λαλακίες πριν, φτάνουν στα 35 και μετά ανοίγουν απελπισμένα τα σκέλια σε όποιον λάχει, αρκεί να βάλουν στεφάνι. Οι 30+ άντρες της παρέας παίζουμε μεν μαζί της (τι γυναικάρα είσαι συ μωρό μου κ.λ.π.) αλλά ούτε που διανοούμαστε να της σφυρίξουμε κανέναν γιατί η....αγχόνη είναι πάνω απ' το κεφάλι μας....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Χωρις τάση υπεραπλούστευσης πάντως, στατιστικά, η κοπέλα που έχει περάσει όλους - εκτός ενός- σε μιά παρέα, μακρορπόθεσμα (5-8 χρονια αργότερα) τα φτιάχνει με τον κακομοίρη τον ένα και eventualy παντρεύονται :headbang:

Εχω παρευρεθεί σε 3 τετοιους γάμους (όχι σαν ο ένας, σαφώς :2funny:) και αισθάνθηκα περίεργα ενθυμούμενος τα τσιμπούκια και τις παρτούζες τηε νύφης. Διατήρησα όμως το επίπεδο μου και συνεχάρην το γαμπρό για την επιλογή του! Γνήσιος μαθητής του Ζαμπούνη! :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χωρις τάση υπεραπλούστευσης πάντως, στατιστικά, η κοπέλα που έχει περάσει όλους - εκτός ενός- σε μιά παρέα, μακρορπόθεσμα (5-8 χρονια αργότερα) τα φτιάχνει με τον κακομοίρη τον ένα και eventualy παντρεύονται :headbang:

Εχω παρευρεθεί σε 3 τετοιους γάμους (όχι σαν ο ένας, σαφώς :2funny:) και αισθάνθηκα περίεργα ενθυμούμενος τα τσιμπούκια και τις παρτούζες τηε νύφης. Διατήρησα όμως το επίπεδο μου και συνεχάρην το γαμπρό για την επιλογή του! Γνήσιος μαθητής του Ζαμπούνη! :2funny:
Nομος.......

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΨΟΓΟΣ ElftexTP!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και συ γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με μένα; Άσε με στην ησυχία μου ρε κοπέλα μου! Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!
Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.
Και η γατουλες πρωτα παιζουν με το φαι τους και υστερα το τρωνε ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οπα παλιε. Ψυχραιμια. αν θελεις να νιωσεις ερωτισμο στο δικο τους τερεν(τα ειπεμε πιο πανω) και δεν εχεις ψυχραιμια το 1/3 να εχει η αλλη απο την εξυπναδα ή το στυλ της bITE ( η κυρια ειναι γατα) σε εχει για πρωινο.

μια ζεβρα.. μια γατα με λενε εδω μεσα... θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα χαχαχα ;)

πουρκουα εκνευριζεσαι?
με οποια γραφομενα θελω ασχολουμαι, λογαριασμο θα σου δωσω? οταν ασχολουμαι εγω ειμαι εγωιστρια κ οταν το κανεις εσυ με τα δικα μου ολη την ωρα εισαι κουλ ατομο? :rolleyes:

νταβραντισμενο αρσενικο προσεχε μην σπασεις κανα νυχι απ το πολυ γραψιμο κατα των ελλεηνιδων.. χα χα

χα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Stabit ένα από τα στοιχεία που με ξεταυλώνουν τελείως είναι ο γυναικείος εγωισμός. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα ο γυναικείος εγωισμός βαράει μπιέλες! Και ο εγωισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ερωτισμού. Πες μου ρε συναγωνιστή stabit σε πόσους χώρους και περιβάλλοντα που πηγαίνεις βλέπεις να κυριαρχεί μία ερωτική ατμόσφαιρα; Εγώ βλέπω συνήθως να κυριαρχεί το δήθεν, η εγωπάθεια, η νευρωτικο-υστερική επιθετικότητα από την πλευρά των γυναικών!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Flesh και kavlotripane την έχουμε πάρει χαμπάρι! Οι σημερινές 35 Ελλεηνίδες αφού έχουν ξεσαλώσει και έχουν κάνει τις μύριες λαλακίες πριν, φτάνουν στα 35 και μετά ανοίγουν απελπισμένα τα σκέλια σε όποιον λάχει, αρκεί να βάλουν στεφάνι. Οι 30+ άντρες της παρέας παίζουμε μεν μαζί της (τι γυναικάρα είσαι συ μωρό μου κ.λ.π.) αλλά ούτε που διανοούμαστε να της σφυρίξουμε κανέναν γιατί η....αγχόνη είναι πάνω απ' το κεφάλι μας....

Ναι, αλλά υπάρχει και ο κώλος... :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μια ζεβρα.. μια γατα με λενε εδω μεσα... θα μου δημιουργηθουν ψυχολογικα χαχαχα ;)
πουρκουα εκνευριζεσαι?
με οποια γραφομενα θελω ασχολουμαι, λογαριασμο θα σου δωσω? οταν ασχολουμαι εγω ειμαι εγωιστρια κ οταν το κανεις εσυ με τα δικα μου ολη την ωρα εισαι κουλ ατομο? :rolleyes:

νταβραντισμενο αρσενικο προσεχε μην σπασεις κανα νυχι απ το πολυ γραψιμο κατα των ελλεηνιδων.. χα χα

χα

Χέσε με ρε bite...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξυδακι ε?

χαχαχαχαχα αμα εκνευριζεσαι απο ενα γυναικειο νικ φαντασου απο μια λαιβ γυναικα τι κανεις... χαχαχαχα

χα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ξυδακι ε?

χαχαχαχαχα αμα εκνευριζεσαι απο ενα γυναικειο νικ φαντασου απο μια λαιβ γυναικα τι κανεις... χαχαχαχα

χα

αυτά που κάνω σε μία λαιβ γυναίκα μακάρι να στα κάνανε και σένα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο που δεν αντιλαμβανεσαι ειναι οτι εγω χαρακτηρισα γραφικο το γεγονος να γραφετε ολη την ωρα για τα μαυρα χαλια των ελληνιδων ενω κατα τ αλλα δεν σας ενδιαφερει
κ εσυ ενοχληθηκες τοσο πολυ απο το σχολιο μου που μιλας αγενεστατα κ φυσικα συνεχιζεις να μην διαθετεις ουτε ελαχιστο χιουμορ...

οποτε μαλλον εσυ πρεπει να κανεις κατι επιτελους να ξελαμπικαρεις να μην βγαζεις νευρα σ ενα φορουμ βρε ανθρωπε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γκαύλα έγινε το thread. Ένα τετ-α-τετ παλιού και bite πολύ θα' θελα να το δω. :happy: 

:knuppel:  :uzi:  :hammer:  :bottom:  :piss:  :priest:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Σε site αντρών είμαι και μάλιστα νταβλωμένων και νταβραντισμένων αντρών! Και μπήκες "να μου την πεις" και δω μέσα; Ρε τι κωλοεγωίστρες είσαστε εσείς οι Ελληνίδες!

Όλα τα κάστρα πλεόν έχουν πέσει...  :boobies: :boobies: :boobies:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όλα τα κάστρα πλεόν έχουν πέσει...  :boobies: :boobies: :boobies:

Καλώς τηνα και ας άργησε!

Ρε είσαστε τόσο σκατο-εγωίστριες που θέλετε να μπαίνετε σε site νταβλωμένων αντρών και να τους την λέτε κιόλας (δεν σας φτάνουν οι σύντροφοι σας...)!

Ήθελα να ήξερα αν έμπαινε ένας από μας σε κάποιο καθαρά γυναικείο site και προσπαθούσε όχι να την πει σε κάποια γυναίκα αλλά απλά να εκφράσει κάποια αντίθετη άποψη πόσες "νευρωτικο-υστερικές" γυναίκες θα πέφτανε πάνω του να τον φάνε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σταμπιτ :2funny: με συγκινεις :2funny: :-*
Γκαύλα έγινε το thread. Ένα τετ-α-τετ παλιού και bite πολύ θα' θελα να το δω. :happy: 

:knuppel:  :uzi:  :hammer:  :bottom:  :piss:  :priest:

χαχαχαχα
δεν ειναι σωστο.. γιατι εγω μπορω να τον δουλευω 30 ωρες κ αυτος απ οτι βλεπουμε εκνευριζεται με το παραμικρο χαχαχαχα μην μας παθει τπτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom