Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καλώς τηνα και ας άργησε!

Ρε είσαστε τόσο σκατο-εγωίστριες που θέλετε να μπαίνετε σε site νταβλωμένων αντρών και να τους την λέτε κιόλας (δεν σας φτάνουν οι σύντροφοι σας...)!

Ήθελα να ήξερα αν έμπαινε ένας από μας σε κάποιο καθαρά γυναικείο site και προσπαθούσε όχι να την πει σε κάποια γυναίκα αλλά απλά να εκφράσει κάποια αντίθετη άποψη πόσες "νευρωτικο-υστερικές" γυναίκες θα πέφτανε πάνω του να τον φάνε!

Ενώ δεν υπάρχουν "νευρωτικο-υστερικοί" άντρες εδώ μέσα .... ??? :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλώς τηνα και ας άργησε!

Ρε είσαστε τόσο σκατο-εγωίστριες που θέλετε να μπαίνετε σε site νταβλωμένων αντρών και να τους την λέτε κιόλας (δεν σας φτάνουν οι σύντροφοι σας...)!

Ήθελα να ήξερα αν έμπαινε ένας από μας σε κάποιο καθαρά γυναικείο site και προσπαθούσε όχι να την πει σε κάποια γυναίκα αλλά απλά να εκφράσει κάποια αντίθετη άποψη πόσες "νευρωτικο-υστερικές" γυναίκες θα πέφτανε πάνω του να τον φάνε!

Εχεις σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να αποφεύγεις τις ενοχλητικές αυτές κυρίες?

να τις γράψεις στα @@ σου. μη μπαινεις σε διάλογο Ειναι ανθρωπίνως ανύνατον να τα βάλεις ευθέως μαζί τους. Κανείς δεν τα καταφερε. Πάντα η τελευταία κουτσουλιά θα είναι δική τους. learn to live with it.

Παρεπιπτόντως, το σάιτ δεχεται μόνο νταβλωμένους? Οι μη νταβλωμένοι τι κάνουν? :boobies:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σταμπιτ :2funny: με συγκινεις :2funny: :-*
χαχαχαχα
δεν ειναι σωστο.. γιατι εγω μπορω να τον δουλευω 30 ωρες κ αυτος απ οτι βλεπουμε εκνευριζεται με το παραμικρο χαχαχαχα μην μας παθει τπτ

Bite Θα σούλεγα τι μπορείς να μου δουλέψεις επί ώρες...

Κόψε ρε συ λίγο αυτό το χιούμορ που τόσο άπλετα σκορπίζεις εδώ μέσα! Μας έχει πονέσει η κοιλιά από το πολύ γέλιο!!!! Δεν μας λυπάσαι????

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Stabit ένα από τα στοιχεία που με ξεταυλώνουν τελείως είναι ο γυναικείος εγωισμός. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα ο γυναικείος εγωισμός βαράει μπιέλες! Και ο εγωισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ερωτισμού. Πες μου ρε συναγωνιστή stabit σε πόσους χώρους και περιβάλλοντα που πηγαίνεις βλέπεις να κυριαρχεί μία ερωτική ατμόσφαιρα; Εγώ βλέπω συνήθως να κυριαρχεί το δήθεν, η εγωπάθεια, η νευρωτικο-υστερική επιθετικότητα από την πλευρά των γυναικών!
Υπαρχει προβλημα, για ολους μας και για ολες τους.
Μαθε ομως απο τις αντιπαλους σου.Μελετησε της. Αυτο γουσταρουν και αυτες κατα βαθος γιατι ειναι εγωκεντρικες.
Η bite σου μιλησε για χιουμορ.
Δεν σου λεω να συμφωνισεις μαζι της σωνει και καλα, αλλα μαθε να την αντιμετωπιζεις οπως σε αντιμετωπιζει και αυτη. Πρωτα στην καρφωνει (οπως οι γατουλες) και μετα τεντωνεται νωχελικα και χαδιαρικα σαν να μη τρεχει τιποτα
Το ιντερνετ ειναι καλος τοπος εξασκησης.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ενώ δεν υπάρχουν "νευρωτικο-υστερικοί" άντρες εδώ μέσα .... ??? :think:

Βλέπεις τους άντρες εδώ να στην έχουν "πέσει" ομαδικά, να σε μειώνουν, να σε βρίζουν, να σου λένε να φύγεις; Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εδώ "νευρωτικο-υστερικοί" άντρες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Bite Θα σούλεγα τι μπορείς να μου δουλέψεις επί ώρες...

Κόψε ρε συ λίγο αυτό το χιούμορ που τόσο άπλετα σκορπίζεις εδώ μέσα! Μας έχει πονέσει η κοιλιά από το πολύ γέλιο!!!! Δεν μας λυπάσαι????

δεν περιμενω απο σενα να αντιληφθεις το χιουμορ διοτι φανταζομαι γελας μονο με σεφερλη χαχα

εχεις τρομερη πλακα αλλα ειμαι  κ καλη καρδια κ σε λυπαμαι ν αφριζεις μπροστα στο πληκτρολογιο
κανε κ εσυ αυτο που λεει το παιδι απο πανω... αδιαφορησε.. δεν ειναι δυσκολο.. εκτος αν σ αρεσειιι χαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν περιμενω απο σενα να αντιληφθεις το χιουμορ διοτι φανταζομαι γελας μονο με σεφερλη χαχα

εχεις τρομερη πλακα αλλα ειμαι  κ καλη καρδια κ σε λυπαμαι ν αφριζεις μπροστα στο πληκτρολογιο
κανε κ εσυ αυτο που λεει το παιδι απο πανω... αδιαφορησε.. δεν ειναι δυσκολο.. εκτος αν σ αρεσειιι χαχαχα

Σώπα ρε μεγάλη! Με λυπάσαι κιόλας ε; Μήπως θέλεις τότε να μου κάνεις κάνα "ψυχικό"?

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Βλέπεις τους άντρες εδώ να στην έχουν "πέσει" ομαδικά, να σε μειώνουν, να σε βρίζουν, να σου λένε να φύγεις; Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εδώ "νευρωτικο-υστερικοί" άντρες!

:-*

Ίσως πάντως το όλο θέμα με τις ελλεεινίδες να έχει να κάνει με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν οι άντρες γενικότερα. Βρίσκουν και τα κάνουν...

Ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι όμως. Ελληνίδα δεν σημαίνει ελλεεινίδα εξ' ορισμού.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σώπα ρε μεγάλη! Με λυπάσαι κιόλας ε; Μήπως θέλεις τότε να μου κάνεις κάνα "ψυχικό"?
Παλιε σου το ειπα. Καρφωνει σαν γατουλα και μετα παιζει με τα κουβαρακια οπως στις διαφημισεις με γατοτροφες. Μη μασας :rockon: :rockon: :rockon:, σε τεσταρει. Και μην εκνευριζεσαι, μυριζεται τον εκνευρισμο απο μιλια μακρυα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Ίσως πάντως το όλο θέμα με τις ελλεεινίδες να έχει να κάνει με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν οι άντρες γενικότερα. Βρίσκουν και τα κάνουν...

Δηλαδη ειναι επικτιτο?(δεν ξερω πως γραφεται σορι)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιε σου το ειπα. Καρφωνει σαν γατουλα και μετα παιζει με τα κουβαρακια οπως στις διαφημισεις με γατοτροφες. Μη μασας :rockon: :rockon: :rockon:, σε τεσταρει. Και μην εκνευριζεσαι, μυριζεται τον εκνευρισμο απο μιλια μακρυα

Παιχνιδάκι κάνω και γω stabit. Απλά η τεστοστερόνη με κάνει πιο ευθύ και νέτο σκέτο. Η γυναίκα έχει το 1/1Ο της τεστοστερόνης που έχει ο άντρας και μπορεί και κινείται πολύ πιο πονηρά, πλάγια και πολύπλοκα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σταμπιτ θα μου βγαλεις ολα τα χαρτια προς τα εξω τι θα γινει? χαχαχα

μπα οχι δεν νομιζω, εχεις κρυφα προσοντα μηπως να το σκεφτω? *P

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
παλιε. ψυχραιμια.
gIVE HER a reason to love you

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Thalia

γράφω εδώ αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Στην παρέα μου της καφετέριας ένας 25χρονος ψηλός τσόγλανος έχει καταμαμήσει τις περισσότερες γυναίκες (τις οποίες κοροιδεύει, αφού μέχρι και στο κινητό του μας τις δείχνει μετά). Αφού συναντήσουν απανωτά 2-3 άντρες σαν αυτόν οι Ελληνίδες γίνονται αναμφίβολα ελλεηνίδες!

Όμως, στην παρέα υπάρχει π.χ. και ένας άλλος 25χρονος, εμφανίσημο παιδί, αλλά λιγομίλητος και ντροπαλός! Δεν έχει κάνει έρωτα με καμία από τις κοπέλες της παρέας (ούτε καμία τον έχει προσεγγίσει αρκετά). Προτιμάνε ξεσαλωμένα τον ψηλό! Ποιος φταίει λοιπόν τελικά;   

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σταμπιτ θα μου βγαλεις ολα τα χαρτια προς τα εξω τι θα γινει? χαχαχα
μπα οχι δεν νομιζω, εχεις κρυφα προσοντα μηπως να το σκεφτω? *P

Τα προσόντα μου δεν τα επιδεικνύω στις γυναίκες. Αφήνω να τα ανακαλύψουν οι ίδιες...

Και όταν τα ανακαλύπτουν είναι μία τις μεγαλύτερες μου "νίκες" σαν άντρας...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α εγω τις ανασκαφες τις αφηνω στους αρχαιολογους
τα θελω ολα ανοιχτα μπροστα να τα βλεπω... να γλιτωνουμε κ χρονο ρε παιδι μου

Stories

Νέο!