sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γεμιστα τυπε..θα τρωο δυο μερες...ειναι στο φουρνο τωρα...Τι θα μαγειρεψεις μαν ?
γεμιστα τυπε..θα τρωο δυο μερες...ειναι στο φουρνο τωρα...Τι θα μαγειρεψεις μαν ?
2 μερες γεμιστα ρε μαν ? :Sγεμιστα τυπε..θα τρωο δυο μερες...ειναι στο φουρνο τωρα...
λες να στουμπωσει ο κωλος μου απο το ρυζι?2 μερες γεμιστα ρε μαν ? :S
Γυναικα να σου μαγειρευει καθε μερα δεν εχεις δηλαδη ?
Δεν ηταν σκουλικαντερες αλλα θεμματολογια απο ζωα της θαλασσας !!!!!!
Το συγκεκριμενο βιντεο το ειχαν ποσταρει στο προφιλ μου και με ειχε εντυπωσιασει....
Ελληνας ειναι αλλα δεν θυμαμαι που ειναι το μαγαζι του (δεν το προσεξα κιολας)
Δες και κατι αλλα πραγματα που εχω δει και ειναι ακρως εντυπωσιακα !!!!!!
Τα εχω δει στον πεζοδρομο του μοναστηρακιου .....
Ενδιαφερον θα ειναι !!!!!!!!!!σου αρέσουν γλυπτά και τέτοια με θέμα με την θάλασσα ε ?
δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι κιόλας για τα παραπάνω..
είναι μια παραλία που έχω πάει πολλές φορές (αλλά έχει κολίσει το μυαλό μου) που ένας καλλιτέχνης πήγε και έφτιαξε σε ένα βράχο ένα μεγάλο άγαλμα γοργόνας θεάς, θα πάθεις πλάκα εσύ αν το δεις αυτό.
αν δεις το σκηνικό είδηκά χειμώνα...
αν βρω photo θα στο στείλω..
λες να στουμπωσει ο κωλος μου απο το ρυζι?
απο γαλιατσατο εχω παρει..ωραια φετα..αλλα συνηθως παιρνω απο τσοπανιδες ..ακομη πιο γαματη...τυπε κεφαλονιτης?πάρε και τυρί φέτα από τον Mαντέλη( Λυξούρι ) ..ή απο Γαλιατσάτο .(Agostoli) .....΄oneiro
Ποια Είναι Τα 4 Αγαπημένα Ζώα Μιας Ελλεινίδας;
1) Μια τζάγκουαρ στο γκαράζ
2) Μια αλεπού στη ντουλάπα
3) Ένας τίγρης στο κρεβάτι
4) Ένα βόδι να τα πληρώνει
τα μαλα
πληρεις καποιο απο τα παραπανω?γιατι στο μπου οι περισσοτεροι τα εχουν και τα 4so fuckin' true...
καλως σας βρηκα
Με ζαλισες βλακεντιε .... τραβα καμια παρκιαδα παλι βλακααντε παλι. ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ
πληρεις καποιο απο τα παραπανω?γιατι στο μπου οι περισσοτεροι τα εχουν και τα 4
στο μπου εχουμε αγαπησιαριδεςπληρεις καποιο απο τα παραπανω?γιατι στο μπου οι περισσοτεροι τα εχουν και τα 4
SERAPISΔεν γίνεται να διαλυθεί αυτό το γελοίο θρεντ? Κατα 99% ηλιθιότητες καί 1 % κάτι της προκοπής. Στίς Ελληνίδες συμπεριλαμβάνονται οι μανάδες μας οι αδερφές μας ,ενδεχόμενα οι κόρες μας οι γυναίκες μας καί , γιατί όχι οι Ελληνίδες Πουτάνες που μερικοί από εμάς γαμάμε. Όποιοι έχουν προβλήματα με τις Ελληνίδες Γυναίκες ας επισκευθούν ένα καλό ψυχίατρο . Με μερικά ηλεκτροσόκ ίσως συνέλθουν. SERAPIS.
Σωστος οπως τα θετεις αλλα λαβε υποψιν σου και το οτι σπαμε πλακα !!!!!!Δεν γίνεται να διαλυθεί αυτό το γελοίο θρεντ? Κατα 99% ηλιθιότητες καί 1 % κάτι της προκοπής. Στίς Ελληνίδες συμπεριλαμβάνονται οι μανάδες μας οι αδερφές μας ,ενδεχόμενα οι κόρες μας οι γυναίκες μας καί , γιατί όχι οι Ελληνίδες Πουτάνες που μερικοί από εμάς γαμάμε. Όποιοι έχουν προβλήματα με τις Ελληνίδες Γυναίκες ας επισκευθούν ένα καλό ψυχίατρο . Με μερικά ηλεκτροσόκ ίσως συνέλθουν. SERAPIS.
απο γαλιατσατο εχω παρει..ωραια φετα..αλλα συνηθως παιρνω απο τσοπανιδες ..ακομη πιο γαματη...τυπε κεφαλονιτης?
το κακο ειναι οτι εχουμε αγαπησιαριδες πουτανων :-στο μπου εχουμε αγαπησιαριδες