zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πολύ ψύχραιμες οι Ρωσίδες ακόμα και με ανώμαλους. Φανταστείτε να το έκανε ο τύπος σε Ελλεεινίδα στο Πεδίο του Άρεως.
Όποιος βγάλει την πούτσα στο πεδίο του άρεως θα έχει πρόβλημα.
Πολύ ψύχραιμες οι Ρωσίδες ακόμα και με ανώμαλους. Φανταστείτε να το έκανε ο τύπος σε Ελλεεινίδα στο Πεδίο του Άρεως.
Όποιος βγάλει την πούτσα στο πεδίο του άρεως θα έχει πρόβλημα.
Με πολυ προσοχη μονο, γιατί κυκλοφορεί ο Εκτωροκηπαρχης εκεί τριγύρω ....... :SΌποιος βγάλει την πούτσα στο πεδίο του άρεως θα έχει πρόβλημα.
Γιατι ανωμαλος δικε μου?Πολύ ψύχραιμες οι Ρωσίδες ακόμα και με ανώμαλους. Φανταστείτε να το έκανε ο τύπος σε Ελλεεινίδα στο Πεδίο του Άρεως.
[xhamster]]
Δεν το λες και σωστο αυτο τυπε μου ....Γιατι ανωμαλος δικε μου?
Based on a true storyΠολύ ψύχραιμες οι Ρωσίδες ακόμα και με ανώμαλους. Φανταστείτε να το έκανε ο τύπος σε Ελλεεινίδα στο Πεδίο του Άρεως.
[xhamster]]
δε σου αρεσει λοιπον τυπε,γουσταρεις κυπαρισσια...Κάπως στραβός είναι αυτός ο πούτσος.
Πεοπαρατηρητης τυπε ?Κάπως στραβός είναι αυτός ο πούτσος.
κυπαρισσια...
δεν εχεις δει κυπαρισσι αχαχουχα ποτε...οταν καποιος ειναι ισιος και ψηλος λεμε ειναι σα το κυπαρισσι...
Μου εχουν πει κι εμενα πολλες φορες και ξερω τι σημαινει, αλλα στα γεννητικα οργανα που το θετεις εσυ, πρωτη φορα το διαβαζωδεν εχεις δει κυπαρισσι αχαχουχα ποτε...οταν καποιος ειναι ισιος και ψηλος λεμε ειναι σα το κυπαρισσι...
Μου εχουν πει κι εμενα πολλες φορες και ξερω τι σημαινει, αλλα στα γεννητικα οργανα που το θετεις εσυ, πρωτη φορα το διαβαζω
καλα ρε μητσο....μ+α μα.......Μου εχουν πει κι εμενα πολλες φορες και ξερω τι σημαινει, αλλα στα γεννητικα οργανα που το θετεις εσυ, πρωτη φορα το διαβαζω
Για σένα το 'χουν πει;
καλα ρε μητσο....μ+α μα.......
Ναι ρε ζουμπα, εχεις κανα προβλημα δηλαδης ?Για σένα το 'χουν πει;
θα σε στειλω στο δημοτικο απο την αρχη να τα μαθεις γιατι ολο απορειες μου εισαι..
Ε μα ρε τυπε μισα λογια λες......θα σε στειλω στο δημοτικο απο την αρχη να τα μαθεις γιατι ολο απορειες μου εισαι..