Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ένα ευχάριστο διάλλειμα από τον φίλο Dyvoir :cheesy:
Παιδιά τι λέτε για την άλλη μαλακία που κάνουν πολλές?Μου έχει συμβεί και πιστεύω οτι θα έχει συμβεί και σε αρκετούς από δω μέσα...το να ψάχνουν το κινητό σου!!!!

καμένα χαρτιά... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παιδιά τι λέτε για την άλλη μαλακία που κάνουν πολλές?Μου έχει συμβεί και πιστεύω οτι θα έχει συμβεί και σε αρκετούς από δω μέσα...το να ψάχνουν το κινητό σου!!!!

Το επισημο???????    Αστεs να το ψαχνουν......Εχει και ωραια παιχνιδακια :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Την δικιά μου την άφησα μία φορά να το κοιτάξει... χα χα χα

Έφτασε στο Π κι αρχίσαμε....

Παννα
Πγιαννα
Πιωαννα
Πβυζάρες
Πλυδία
Πμαγια
Πχριστινα

- Τι είναι όλες αυτές; Μου λέει πειραγμένη...

- Τίποτα μωρό μου...!! Η πουτάνα ή Αννα, η πουτάνα η γιάννα, η πουτάνα με τις βυζαρες κλπ κλπ....

Εμεινε παγωτό!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως δεν με έχει διώξει ακόμη....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
 Την δικιά μου την άφησα μία φορά να το κοιτάξει... χα χα χα

Έφτασε στο Π κι αρχίσαμε....

Παννα
Πγιαννα
Πιωαννα
Πβυζάρες
Πλυδία
Πμαγια
Πχριστινα

- Τι είναι όλες αυτές; Μου λέει πειραγμένη...

- Τίποτα μωρό μου...!! Η πουτάνα ή Αννα, η πουτάνα η γιάννα, η πουτάνα με τις βυζαρες κλπ κλπ....

Εμεινε παγωτό!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως δεν με έχει διώξει ακόμη....

URL]]

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Περιέργεια να δει πόσα τηλέφωνα από γυναίκες έχεις. Βέβαια τώρα με το pin κλειδώματος αρχικής οθόνης που βάζουμε στα smartphones, είναι ακατόρθωτο να δει το περιεχόμενο του τηλεφώνου σου.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε φιλε. Μιλαμε οτι η γκομενα παιρνει 1600 ευρω ακομα. Εμεις ειμαστε στο 800αρι με το ζορι. Μουρμουραει και κλεγεται οτι υποφερει και θελει να παντρευτει εναν με λεφτα και να αραξει σπιτι. Εν τω μεταξυ ο κωλος απ τις σαβουρες που τρωει ειναι πλεον αμαζευτος

Στο ράφι θα μείνει φίλε. Το υφάκι της δεν περνάει πλέον. Εκτός και αν υπάρχουν λιγούρηδες με λεφτά.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Περιέργεια να δει πόσα τηλέφωνα από γυναίκες έχεις. Βέβαια τώρα με το pin κλειδώματος αρχικής οθόνης που βάζουμε στα smartphones, είναι ακατόρθωτο να δει το περιεχόμενο του τηλεφώνου σου.

Τηλέφωνα ποτέ δεν μου έχουν ψάξει...μνμτα μόνο!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Η μέση Ελληνίδα είναι ένα ελκυστικό πλάσμα. Είναι φημισμένη για τη λεπτοκαμωμένη, χαριτωμένη,μπλα μπλα μπλα...  Η μέση Ελληνίδα είναι ένα σπάνιο πλασμα.
Έως εξαφανισμένο θα έλεγα!  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μεγάλε κατ'αρχήν βγάλε τον δικτάτορα απ'τη φωτογραφία,γιατί δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά(όπως είπα και στον άλλον με τον Πρέκα...) !    Τώρα όσο για το άλλο είναι άποψή μου...
:think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για τα κλαμπ συμφωνω...δυστηχως παει κοσμος κ στεκεται σαν αγγουρι με ενα ποτο στο χερι...δεν ειναι αυτη η φιλοσοφια του κλαμπ...η φιλοσοφια ειναι να πας να χορεψεις κ μεσω της κινησης κ του ποτου να εκτονωθεις κατα καποιο τροπο...

αυτο που λες για τους φιλους θεωρητικα ειναι σωστο,αλλα απεχει πια απο την πραγματικοτητα...γιατι σημερα υπαρχει ψευτια στις ανθρωπινες σχεσεις,υπαρχουν λυκοφιλιες,πισωπλατα μαχαιρωματα,θαψιμο κτλ,κτλ...σηκωνει πολυ συζητηση για την εννοια της πραγματικη κ ουσιαστικης φιλιας που δυστηχως σημερα ειναι προς εξαφανιση...ακουγεται λιγο αχαχουχικο αυτο που λεω,αλλα δυστηχως ετσι ειναι...αντε τωρα να στηριχθει καποιος σε αμφιβολου ποιοτητας φιλους για να γνωρισει γκομενες....

Δεν στηριζεσαι στους φιλους για να σου γνωρισουν γκομενες. Ουτε τους λες παιδια φερτε γυναικες να τις καμακωσουμε... ουτε αυτη την φεραμε για τον ταδε.. αυτα ειναι προξενια και εκμεταλευση. Η ουσια της παρεας εχει να κανει με το οτι μαζευομαστε 4-5 αγορια 4-5 κοριτσια και περναμε καλα.... απλα ειναι ευκολοτερο ή πιθανοτερο να γνωρισεις καποια μεσα απο την παρεα ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ παρα απο καμακι.
(Προσεξε τις λεξεις που χρησιμοποιω δεν ειναι τυχαιες...)

Ωστοσο πρεπει να προσεξεις να μην μαζευτει ψωλαρια ... και μαλακες. Γιατι οι μαλακες διωχνουν τις κοπελες... ακουει η αλλη μαλακιες τελειωσε δεν ξαναερχεται ξενερωνει σου λεει αυτος για να κανει παρεα με αυτους τα ιδια σκατα θα ειναι. Ορισμενοι οχι μονο λενε ενα καρο μαλακιες αλλα μετα αν τους πεις οτι λενε και παπαριες τσατιζονται κιολας και διαφωνουν  :2funny: :2funny:

Στο σουπερ μαρκετ μιλας πανευκολα σε καποια που ειπε και ενας αλλος.... αλλα μετα? τι θα της πει? σε ειδα μαγευτηκα δωσε μου το κινητο σου να βγουμε? σιγα μην την ξαναδεις. Δεν γινονται αυτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα σχετικα με τους φιλους.... εξαρταται τι ορισμο δινει ο καθενας στην φιλια... δεν θα βρεθει κανεις να σε αφησει να του μπεις καβαλα ωστε να κερδισει την ταμπελα του φιλου  :P

Αν καποιος αποδειχθηκε εχθρος εσυ εφταιγες γιατι ησουν αποροφημενος στον εαυτο σου και δεν τον προσεξες... γιατι μυαλο ολοι εχουν απλα μερικοι βαριουνται να το χρησιμοποιησουν ... εκατσες ανοιχθηκες και ο αλλος στην εκανε. Μαθαινεις απο το λαθος σου και τελειωσε. Την επομενη φορα να εισαι λιγοτερο ανοιχτος σε ατομα που δεν πρεπει.

ps Στον dimmits απανταω και σε οσους δεν τρολαρουν οι υπολοιποι πουλο ειστε τρολλακια.  :dancing:
μην νομισετε παλι δηλαδη οτι σας κανω τον δασκαλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom