Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν γίνεται να διαλυθεί αυτό το γελοίο θρεντ? Κατα 99% ηλιθιότητες καί 1 % κάτι της προκοπής. Στίς Ελληνίδες συμπεριλαμβάνονται οι μανάδες μας οι αδερφές μας ,ενδεχόμενα οι κόρες μας οι γυναίκες μας καί , γιατί όχι οι Ελληνίδες Πουτάνες που μερικοί από εμάς γαμάμε. Όποιοι έχουν προβλήματα με τις Ελληνίδες Γυναίκες ας επισκευθούν ένα καλό ψυχίατρο . Με μερικά ηλεκτροσόκ ίσως συνέλθουν. SERAPIS.
ασχετα με της γκομενες..

σωστα το θετεις για το θεμα αδερφων και μαναδων..

απλα στο συγκεκριμενο θρεντ συμπημπτει η λαικη ρηση <ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μανα μου>
η εκτος απο την αρδερφη μου..

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ξερετε ποια ειναι κλασσικη ελλεεινιδα?

μια "δημοσιογραφος" στο σκαι

μολις τελειωσε η κωλοεκπομπη της

ευα αντωνοπουλου νομιζω

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Δεν γίνεται να διαλυθεί αυτό το γελοίο θρεντ? Κατα 99% ηλιθιότητες καί 1 % κάτι της προκοπής. Στίς Ελληνίδες συμπεριλαμβάνονται οι μανάδες μας οι αδερφές μας ,ενδεχόμενα οι κόρες μας οι γυναίκες μας καί , γιατί όχι οι Ελληνίδες Πουτάνες που μερικοί από εμάς γαμάμε. Όποιοι έχουν προβλήματα με τις Ελληνίδες Γυναίκες ας επισκευθούν ένα καλό ψυχίατρο . Με μερικά ηλεκτροσόκ ίσως συνέλθουν. SERAPIS.
...+ 1000 ,οσοι βριζουν τις ελληνιδες ειναι αυτοι που αγορασαν χυλοπιτα με το στρεμα ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...+ 1000 ,οσοι βριζουν τις ελληνιδες ειναι αυτοι που αγορασαν χυλοπιτα με το στρεμα ...
Δωρεαν ειναι τυπε αυτα δεν αγοραζονται..Το κορυφαιο που εχει ακουστει εδω μεσα παντως ειναι οτι δεν γουσταρουν οι γυναικες το γαμησι.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Σωστός καί ο " axaxouxas " πολύ σωστός καί ο " stam_90 ". Αλλά μερικοί το παρατράβηξαν. ¨οτι έγραψα το έγραψα γιατί με βοήθησε ένα σχόλιο του axaxouxa. Νάστε όλοι καλά. SERAPIS.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Δωρεαν ειναι τυπε αυτα δεν αγοραζονται..Το κορυφαιο που εχει ακουστει εδω μεσα παντως ειναι οτι δεν γουσταρουν οι γυναικες το γαμησι.
...εννοειται οτι ειναι δωρεαν, το "αγορασαν" σε εισαγωγικα παντα ,καλα οτι δε γουσταρουν το γαμησι αυτο κι αν ειναι τρολλαρισμα  :jerking:...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
...εννοειται οτι ειναι δωρεαν, το "αγορασαν" σε εισαγωγικα παντα ,καλα οτι δε γουσταρουν το γαμησι αυτο κι αν ειναι τρολλαρισμα  :jerking:...

πάντως υπάρχουν και τύποι που τις έχουν γραμμένες πραγματικά  στα παπάρια τους όλες... αλλά σε αυτούς κάθονται και πάντα !
το αν στο τέλος τρώνε φόλες αυτές άλλο θέμα..το έχω δει και αυτό. :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πάντως υπάρχουν και τύποι που τις έχουν γραμμένες πραγματικά  στα παπάρια τους όλες... αλλά σε αυτούς κάθονται και πάντα !  :grin:
πραγματικα μετα απο χρονια εχω καταλαβει οτι οι γυναικες περα που ζητανε τον πριγκηπα στο αλογο θελουν πουτσα και αγριαδα.. και φτυσιμο

εχω εναν φουρναρη, ο οποιος ειναι ομορφος φατσικα ,αλλα ειναι 1.5 μετρο ανθρωπος και μια κοιλια 1 τετραγωνικο μετρο..

το τι μουνι εχει ο πουστης και το τι μουνι ερχεται στον φουρνο  δεν λεγεται.. εχει και οικονομικη επιφανεια βεβαια 32 χρονων απο τα 17 στην δουλεια εχει μαζεψει τα κερατα του επειδη εζησε εποχες παχιων αγγελαδων και δουλευε στους ολυμπιακους αγωνες του 04

αλλα μιλαει ασχημα σε ολες,ενα λαθος να κανει η καθεμια της βριζει,και αυτες απο πισω του...

εγω που ειμαι ευγενικος και καλος μενω με το πουλι στο χερι ως συνηθως...  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω που ειμαι ευγενικος και καλος μενω με το πουλι στο χερι ως συνηθως...  :2funny:
Ξεκινα να τις βριζεις κι εσυ λοιπον μαν !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικα πλακα κανω με αυτο το ποστ...

Η γυναικα ειναι αψυχολογητο ον φιλε μου ....
Οποτε αστο να παει και μην το ζοριζεις γιατι δεν θα βγαλεις ακρη ποτε !!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάντως η χυλόπιτα είναι 100φορές καλύτερη απο: α) την απραξία β) τον πιρφορικό συμβιβασμό εξ ανάγκης

και είναι 100φορές καλύτερο να ζητήσεις συγνώμη , απο το να ζητήσεις την άδεια ή απ'το να μην κάνεις τίποτα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ξεκινα να τις βριζεις κι εσυ λοιπον μαν !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικα πλακα κανω με αυτο το ποστ...

Η γυναικα ειναι αψυχολογητο ον φιλε μου ....
Οποτε αστο να παει και μην το ζοριζεις γιατι δεν θα βγαλεις ακρη ποτε !!!!!
εχω βγαλει συμπερασμα πως δεν ξερουν τι θελουν γενικα... δεν εχουν ιδεα τι θελουν..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δεν είναι θέμα ευγένειας απλά θέλει να μη μασάς τ αρχίδια σου..... όχι να το παίζεις αλλά να το χεις.
απλά λίγη τρέλα...
είτε είσαι κάφρος είτε ευγενικός το ίδιο είναι.

υγ
όχι ότι εγώ είμαι εραστής και γαμάουα, αλλά είναι σκηνικά που τα έχω δει και τα ξέρω.... χρόνια νυχτερινές δουλίτσες. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom