Επισκέπτης
εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του
nοοο, you greek, me sweden...
Δὲν ἐγνώριζεν καὶ τὴν Ἀγγλικήν, συν τοῖς ἄλλοις.
εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του
Ενταξει, ειπαμε, δεν σημαινει οτι επειδη μιλανε ανετα σε οποιοδηποτε, του καθονται κιολας...εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του
μια φορα μου εκανε πιππα μια σουηδεζα,αλλα ηταν αγαρμπη δουλευε δοντι και της λεω στα ελληνικα οχι σσουβλακι μωρη αιςκριμ......και το καταλαβε...εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του
ρε Μπιλυ τι αβαταρ γαματο ειναι αυτο...Πες στα γατάκια,πως πηδάει κάποιος Σουηδέζα.............
Δὲν ἐγνώριζεν καὶ τὴν Ἀγγλικήν, συν τοῖς ἄλλοις.
Το ξέρω δικέ μου,το γουστάρουν πολλοί.......ρε Μπιλυ τι αβαταρ γαματο ειναι αυτο...
Το ξέρω δικέ μου,το γουστάρουν πολλοί.......
μια φορα μου εκανε πιππα μια σουηδεζα,αλλα ηταν αγαρμπη δουλευε δοντι και της λεω στα ελληνικα οχι σσουβλακι μωρη αιςκριμ......και το καταλαβε...
ναιτύπε στο δικό σου η Νάταλι είναι;
Καμακώστε γκόμενες όπου και όπως μπορείτε. Από το σούπερμάρκετ που θα παραχωρήσεις τη θέση σου σε ένα καλό μουνί επειδή έχει λίγα πράγματα, μέχρι και στον δρόμο που θα ρωτήσεις κάποια όμορφη τύπισσα έναν δρόμο που δεν ξέρεις.
μεγαλη αγαπη...
αυτή η κοπέλα έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό, να σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι λέει ακόμη κι όταν είναι τελείως ακίνητη
λατρεία
σεβασμός
θαυμασμός
αγάπη
πάθος
Χθες βραδυ, οπως εγραψε και αλλος συναγωνιστης, καθομαστε με φιλαρακι σε κεντρικο σημειο και παιρναμε ματι πασσαρελα...
Διπλα μας τρεις ελεεινιδες που δεν επαιζαν με κανεναν απο εμας και γενικως...
Σε καποια φαση σκαει ενα ζευγαρι με εναν μαλια και ενα "σκυλι"...
Οποτε λεει η μια απο αυτες: "καλο κομματι αυτή..."
Υστερα λενε πως δεν υπαρχουν αντρες...
Οχι!!Το παραδοξο ηταν οτι ειχαν πυκνο κατσαρο και μακρυ μαλλι και η αλλη ισο μακρυ, γι αυτο μου εκανε εντυπωση...τύπε κοντό μαλλί είχα οι ελλεεινήδες;