Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το τονιζω αυτο...

Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν σε κοροιδευει αμα του πεις για παρεες... αμα το κανει ειναι μαλακας και θα σου δημιουργει συνεχεια προβληματα σε πολλα ακαταλληλος για παρεα.

Τωρα στο κλαμπ πας να χορεψεις... οχι να κατσεις σαν το αγγουρι... αλλιως δεν θα ηταν κλαμπ.

Αυτοι που λενε το καμακι γινεται οταν εισαι μονος λενε παπαριες ... η αλλη μολις σε δει μονο θα σου βαλει την ταμπελα του περιεργου με την μια. Και καλα θα κανει... οποιος δεν εχει εμπιστοσυνη στους φιλους του σημαινει οτι δεν εχει φιλους.... ειναι δυνατον να μην εχεις ουτε εναν φιλο? ποσο για το πουτσο τυπακι μπορει να εισαι?

Αν δεν εχεις φιλους πως θα μπορεσει καποια να σε εμπιστευτει?
ορισμενοι νομιζουν οτι οι γυναικες ειναι χαζες...  :2funny:

Πολλες ταινιες βλεπουν καποιοι... η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη. Το τρελο καμακι που καθε βραδυ ριχνει και αλλη με το να τα πινει μονο του σε μια μπαρα παιζοντας τον μυστηριωδη και χωρις να δινει λογο εχει απηχηση μονο στις ταινιες.
για τα κλαμπ συμφωνω...δυστηχως παει κοσμος κ στεκεται σαν αγγουρι με ενα ποτο στο χερι...δεν ειναι αυτη η φιλοσοφια του κλαμπ...η φιλοσοφια ειναι να πας να χορεψεις κ μεσω της κινησης κ του ποτου να εκτονωθεις κατα καποιο τροπο...

αυτο που λες για τους φιλους θεωρητικα ειναι σωστο,αλλα απεχει πια απο την πραγματικοτητα...γιατι σημερα υπαρχει ψευτια στις ανθρωπινες σχεσεις,υπαρχουν λυκοφιλιες,πισωπλατα μαχαιρωματα,θαψιμο κτλ,κτλ...σηκωνει πολυ συζητηση για την εννοια της πραγματικη κ ουσιαστικης φιλιας που δυστηχως σημερα ειναι προς εξαφανιση...ακουγεται λιγο αχαχουχικο αυτο που λεω,αλλα δυστηχως ετσι ειναι...αντε τωρα να στηριχθει καποιος σε αμφιβολου ποιοτητας φιλους για να γνωρισει γκομενες....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το καλύτερο καμάκι γίνεται στην καφετερια με παρείτσα...

Ερχεται μια καινούρια γκόμενα στην παρέα, ξαδέρφη της φίλης του κολλητού μου.

Μου αρέσει; Τη χώνομαι στα ίσα.

Κέρδος.

1. Δεν παρεξηγούμαι από τους άλλους φίλους μου
(- Ρε ποδολάγνε την γκόμενα αυτή τη φέραμε για τον Βαγγέλη!
- Σόρρυ παίδες δεν το ήξερα! Δεν μου το είπατε ρε κι εσείς πιο πριν! Τι μαλακες είσαστε  ρε; Εκτεθήκαμε και στον Βαγγελάρα... Θα νομίζει ο άνθρωπος πως πάμε να του φάμε το κορίτσι!...)

2. Αν έχει σχέση η κοπέλα στα αρχίδια μου... Δεν την ήξερα κι από χτες. Να μυρίσω τα νυχια μου; οπότε δεν παρεξηγούμαι..

3. Η τύπισσα στην οποία την πέφτω, ξέρει αυτομάτως πως την γουστάρω σαν γκόμενα. Οπότε στο μέλλον, αν βρεθεί μόνη και συναντηθούμε ξέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον ... Πόσες έχουν αναθεωρήσει τη γνωμη τους ύστερα από λίγο καιρό.... είναι αδύνατον να το συλλάβει ανθρώπου νους...

4. Το κεραυνοβόλο καμάκι έχει μεγάλη επιτυχία. Δίνει την αίσθηση στην κοπέλα πως μόλις την είδες,  μαγεύτηκες.

Καμακώστε γκόμενες όπου και όπως μπορείτε. Από το σούπερμάρκετ που θα παραχωρήσεις τη θέση σου σε ένα καλό μουνί επειδή έχει λίγα πράγματα, μέχρι και στον δρόμο που θα ρωτήσεις κάποια όμορφη τύπισσα έναν δρόμο που δεν ξέρεις.

Τωρα στα μπαρ που λένε ορισμένοι.... δύσκολο το βλέπω. Η δυνατή μουσική δεν επιτρέπει να συζητήσεις και να καταλάβεις αν σου κάνει κι εσένα στο φινάλε η γκόμενα. Το καμάκι σε μπαρ είναι και λιγο φτηνό. Κάνει την κοπέλα να νιώθει πως ψωνίζεται...

Δεν ξέρω κιόλας... δεν είμαι φαν του είδους... καμάκι σε κλαμπ... πίπες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και ακόμα μεγαλύτερος πόνος είναι το να εμπιστευτείς σε κάποιον κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί και να αισθάνεσαι ότι τελικά δεν έπρεπε να τον εμπιστευτείς όσο νόμιζες

η απλά

να σε θάβει...

Το χουμε πει και καλό είναι να το εμπεδώσετε:

Οι Έλληνες έχουν καταντήσει άχρηστοι πλέον ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΙ,
ανάξιοι εμπιστοσύνης, που ζηλεύουν την επιτυχία σου και χαίρονται με την κατάντιά σου.
Είναι σε μεγάλο βαθμό απαίδευτοι, αφού νομίζουν ότι ο χαρακτήρας χτίζεται στα γυμναστήρια, στις καφετέριες και στις αίθουσες χορού.
Το 95 % από αυτούς έχουν ξεχάσει τι εστί ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ η οποία είναι το Α και το Ω για τη δόμηση του χαρακτήρα ενός άντρα, καθώς επίσης και ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, πέρα από αυτά που τους δίνει η σχολή τους, η οποία είναι επίσης απαραίτητη στη δόμηση μιας μορφωμένης και καλλιεργημένης προσωπικότητας.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η συνειδησιακή απόσταση που κρατάει κάποιος από το εναπομείναν 95 % των αχρήστων, μαμάκηδων, εξυπνάκηδων, τεμπέληδων, απαίδευτων που απομένουν, με πολλούς από αυτούς να είναι είτε κλέφτες είτε να τρώνε από τα κλεμμένα λεφτά του λαμόγιου πατέρα,
δε συνιστά προβληματική προσωπικότητα ή μοναχικές τάσεις. Συνιστά επιλογή ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής υπό τις ατυχείς συνθήκες που του έτυχαν, να ζει σε ένα τέτοιο ψεύτικο περιβάλλον με ψεύτικους ανθρώπους.

Αντίθετα στη Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πρώτα από όλα να είναι σωστοί ως κοινωνικά όντα, που σημαίνει εργατικοί και συνεπείς, θα βρει κάποιος πιο ωριμους ανθρωπους που θα μπορεί να τους αποδώσει το χαρακτήρα: "φίλος"
Αδελφε συμφωνω οτι υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι,λογικο ειναι,αλλα να τους τσουβαλιαζουμε ολους πιστευω δεν ειναι σωστο.Καλο ειναι καποιος να ξεχωριζει ποιος ειναι φιλος και ποιος οχι.Ο χαρακτηρας χτιζεται παντου,και γυμναστηριο θα πας,και για καφε θα πας,και στο κλαμπ θα πας καποια στιγμη.Το σκεπτικο σου οτι ο χαρακτηρας χτιζεται μπροστα απο μια οθονη ειναι λανθασμενο πιστευω.Ολα πρεπει να τα κανει ο ανθρωπος και απο εκει περα να κανει τις επιλογες του στο τι τον ευχαριστει.Ενας ειναι κοινωνικος,δικαιωμα  του,ενας την βρισκει μονο με πουτανες,παλι δικαιωμα του.

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Οι Έλληνες έχουν καταντήσει άχρηστοι πλέον ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΙ, που λεει και ο φιλος.ποσο ισχυει δυστηχως...........

Επισκέπτης
υπάρχουν και οι μετανάστες :grin:

Έχεις σκεφτεί γιατί οι Έλληνες δεν κάνουν παρέα με μετανάστες;
Να σου πω εγώ: γιατί τους θεωρούν κατώτερους

Και πάμε στο ερώτημα: Γιατί οι Σουηδοί μόλις βλέπουν Έλληνα βγάζουν ανεμοβλογιά και στρίβουν 20 μέτρα παραπέρα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Και πάμε στο ερώτημα: Γιατί οι Σουηδοί μόλις βλέπουν Έλληνα βγάζουν ανεμοβλογιά και στρίβουν 20 μέτρα παραπέρα;
εσυ δηλ. κανεις παρεα με Πακιστανους?
την αληθεια πες...
Σουηδους που εχει τυχει να γνωρισω ηταν cool τυποι,χωρις καμμια διαθεση ρατσισμου....μπορει κ να ετυχε...
Αντιθετα οποιο Ολλανδο γνωρισα ηταν μεγαλος μαλακας...τραβαν μεγαλο ζορι με Ελληνες... :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ακόμα και αν δεν αισθάνονται ανώτεροι σίγουρα βλέπουν ότι είναι διαφορετικοί και αυτό αρκεί

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Και εγω τυπε στην Σουηδια ποσες φορες, δεν ειχα προβλημα με σουηδους και φυσικα ουτε με Σουηδεζες...

Επισκέπτης
εσυ δηλ. κανεις παρεα με Πακιστανους?
την αληθεια πες...
Σουηδους που εχει τυχει να γνωρισω ηταν cool τυποι,χωρις καμμια διαθεση ρατσισμου....μπορει κ να ετυχε...
Αντιθετα οποιο Ολλανδο γνωρισα ηταν μεγαλος μαλακας...τραβαν μεγαλο ζορι με Ελληνες... :jerking:

με Πακιστανούς δεν κάνω
και να σου πω την αλήθεια με αυτούς που είναι Αθήνα, δε θα έκανα

με Αλβανούς όμως, στην επαρχία που έμενα και που ήταν οι πρώτοι νοικοκύρηδες και πολυ καλοί στη δουλειά, έκανα πολύ παρέα, αφού το χωριό είχε 2 μαγαζιά όλο κι όλο.
πολύ συχνά πίναμε μπύρες μαζί Έλληνες και Αλβανοί και σου διαβεβαιώνω ότι είναι γαμώ τα παιδιά και αληθινοί χαρακτήρες, χωρίς το δηθενισμό και το μπλαζέ πολλών χαζοελλήνων

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εγώ αντιθέτως δεν έχω νιώσει κάποιο ρατσιστικό πρόβλημα με κανέναν από τους βόρειους λαούς. Φινλανδοί, Σουηδοί, Νορβηγοί, Δανοί, Ολλανδοί όλους όσους γνώρισα μια χαρά ήταν.

Εντάξει παντού υπάρχουν και οι μαλακες. Ενας Δανός κάποτε με καθυστέρησε με τη μαλακία του και την εριστικότητά του.

Τι θα έπρεπε να πω; Πως οι Δανοί είναι συνολικά μαλάκες; ή ρατσιστες;

Όσο για τις γκόμενες.... μακράν πιο όμορφες οι Νορβηγίδες... Ψηλά κορμιά λαμπάδες κουκλάρες Μπάρμπι για ατέλειωτα γαμήσια!

Είναι οι μοναδικές γκόμενες που σου ρίχνουν χυλόπιτα και σου λένε Ευχαριστώ που τις πρόσεξες και τις καμακωσες.  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
με Αλβανούς όμως, στην επαρχία που έμενα και που ήταν οι πρώτοι νοικοκύρηδες και πολυ καλοί στη δουλειά, έκανα πολύ παρέα, αφού το χωριό είχε 2 μαγαζιά όλο κι όλο.
πολύ συχνά πίναμε μπύρες μαζί Έλληνες και Αλβανοί και σου διαβεβαιώνω ότι είναι γαμώ τα παιδιά και αληθινοί χαρακτήρες, χωρίς το δηθενισμό και το μπλαζέ πολλών χαζοελλήνων
για Αλβανους θα συμφωνησω...εχει τυχει να γνωρισω κ γω καποιους που ηταν οκ τυποι...
Οσο για τη συμπεριφορα του Νεο-ελληνα εχει εκφυλιστει τελειως....

Επισκέπτης
Και εγω τυπε στην Σουηδια ποσες φορες, δεν ειχα προβλημα με σουηδους και φυσικα ουτε με Σουηδεζες...

εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του

nοοο, you greek, me sweden...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του

me tarzan you jane... :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Α την παλιορατσίστρια!

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
 Όσο για τις γκόμενες.... μακράν πιο όμορφες οι Νορβηγίδες... Ψηλά κορμιά λαμπάδες κουκλάρες Μπάρμπι για ατέλειωτα γαμήσια!

Είναι οι μοναδικές γκόμενες που σου ρίχνουν χυλόπιτα και σου λένε Ευχαριστώ που τις πρόσεξες και τις καμακωσες.  :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:
συμφωνώ απόλυτα για Νορβηγίδες,
πέρυσι χόρτασε το μάτι μου τέτοιες στην ΚΩ (δυστυχώς μόνο το μάτι, λόγω συνδιακοπούσας ελληνίδας)

αλήθεια γίνεται το τελευταίο που είπες;  :2funny: :2funny: :2funny:
παράδεισος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom