mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.616
- Πόντοι
- 506
Αμερικανια φιλε. Οτι σαβουρωνει παει και καθεται εκειΤόσο μεγάλο κώλο έχει;
Αμερικανια φιλε. Οτι σαβουρωνει παει και καθεται εκειΤόσο μεγάλο κώλο έχει;
εχω μια τυπισσα στη δουλεια, διορισμενη απο καποιο υπουργο. Εχει απιστευτο υφος και συμπεριφορα, δεν τη πλησιαζει κανενας και εννοειται δεν εχει γκομενο. Της την επεσε ενας γνωστος, ροκας και ψιλοχυμα στυλ. Η γυναικα επαθε σοκ Μονο μηνηση για αποπειρα βιασμου δε του εκανε
Καλά ρε παιδί μου κι αυτός δεν είχε γούστο;
Που πας ρε Ροκαμπίλι στην χοντροκώλα;
Αυτή θα θελήσει να σου παίξει το SMOKE ON THE WATER κλάνοντας...
ναι ρε φιλε. Μιλαμε οτι η γκομενα παιρνει 1600 ευρω ακομα. Εμεις ειμαστε στο 800αρι με το ζορι. Μουρμουραει και κλεγεται οτι υποφερει και θελει να παντρευτει εναν με λεφτα και να αραξει σπιτι. Εν τω μεταξυ ο κωλος απ τις σαβουρες που τρωει ειναι πλεον αμαζευτος
τυπε πες στον φιλο σου να την πεφτει σε νοτιοσλαβες και ρουμανες που μας αγαπανε τυπεεμένα φίλος μου που κόλλησε σε Σουηδέζα και αφού τα είπαν αρκετή ώρα, μόλις έκανε κίνηση για φιλάκι, κλπ του τόκοψε αμέσως λέγοντας του
nοοο, you greek, me sweden...
τύπε κάτι τέτοιες έχουν και σύνδρομα εξουσίας
και μόνο που αυτή παίρνει 1600 και εσύ 800, σε βλέπει σαν σκουπίδι
να γιαυτο εγω προτιμω φαφουτες τυπεμια φορα μου εκανε πιππα μια σουηδεζα,αλλα ηταν αγαρμπη δουλευε δοντι και της λεω στα ελληνικα οχι σσουβλακι μωρη αιςκριμ......και το καταλαβε...
να γιαυτο εγω προτιμω φαφουτες τυπε
δεν εχουν τετοια θεματα
το συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι ακραιο παντως. Κι αλλες ειναι πυροβολημενες αλλα αυτη δε παιζεται.
Ασε που λεει ενας φιλος μποντυμπιλντερας μια φορα
"ρε μαλακα αυτη μπαινει, βγαινει απ το γραφειο εχει τσακισει τους κουραμπιεδες!!
Τελικα τη στειλανε εκτος Δημου γιατι ο Δημαρχος την εκοψε οτι ηταν τεμπελα και τη σιχαθηκε
Και ο "καλος" στο κεφαλι της επισης.....Εν τω μεταξυ ο κωλος απ τις σαβουρες που τρωει ειναι πλεον αμαζευτος
να γιαυτο εγω προτιμω φαφουτες τυπε
δεν εχουν τετοια θεματα
αγαπητέ άρχοντα της κοινωνικής βλακείας με τους αυλικούς σας ,Φιλε μου με το να εισαι κοινωνικος δεν σημαινει οτι θα μοιαζεις με ολους τους αλλους,ο καθε ενας εχει το δικο του χαρακτηρα,προσωπικα δεν εγκρινω το δικο σου σκεπτικο της μοναξιας,καποια στιγμη θες εναν ανθρωπο να μιλησεις,να πεις καποιον πονο αν εχεις,το να κλεινεσαι στον εαυτο σου και να εισαι εντελως μονος ειναι οτι πιο ασχημο σε εναν ανθρωπο πιστευω.
καμμία αντίρρηση ότι αποφέρει απόλαυση είναι για μένα αποδεκτόὉ κ. Boldemort εἶναι βεβαίως ὑπερβολικός, πλὴν εἷς δημοτικὸς χορὸς ἀπὸ καιροῦ εἰς καιρὸν (κατὰ προτίμησιν εἰς τὸν «Ἔλατον») δὲν βλάπτει.
Ρε μαλακα ο πικερ εισαι και δεν το λες τοση ωρα;και ελεγα και εγω τι ψυχοπαθης ειναι τουτος;Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι μέρος της ιδεολογίας του πορνισμού!
Πορνισμός: Το αντίστοιχο του φεμινιστικού κινήματος για τους άντρες. Ανακηρύσσουμε τη χειραφέτηση μας ως άντρες και την αυτονομία μας ως ανθρώπινα όντα μέσω του αγοραίου έρωτα. Γαμάμε όσο πιο συχνά μπορούμε, όσο πιο πολλές μπορούμε. Κάνουμε καμάκι παντού (άμα γουστάρουμε) και δοθείσης της ευκαιρίας δεν αφήνουμε καμία γκόμενα αγάμητη. Ποτέ όμως δε γινόμαστε μουνόδουλοι. Φροντίζουμε να είμαστε πάντα σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Έτσι δεν έχουμε καμία γυναίκα ανάγκη!
αγαπητέ άρχοντα της κοινωνικής βλακείας με τους αυλικούς σας ,
αφού σας το χω πεί,
για μερικούς ανθρώπους είναι αδύνατη η ικανοποίηση μεσω της κοινωνικής βλακείας και των ερμηνειών της.
, είναι δύσκολο να παρερμνηνεύσουν την ελευθερία τους ως μοναξιά
και την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς τους , ως ανικανότητα κοινωνικότητας δλδ μιμητικής ομογενοαγελοποίησης.
τα σέβη μου καμμία αντίρρηση ότι αποφέρει απόλαυση είναι για μένα αποδεκτό
εσύ έμαθες να χορεύεις η μας τα ζαλίζεις χωρίς νόημα τόση ώρα ? :S
4. Είχε πολλούς φίλους και χόρευε ωραία...
α βέβαια , σήμερα καθόμουν αραχτός στην καφετέρια διαβάζοντας εφημερίδα
και ξαφνικά ανέβηκα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να κουνιέμαι επιδεικνύοντας
σε όλους τις κοινωνικές μου ικανότητες
όλοι με κοίταζαν με θαυμασμό , και ένιωσα ότι κάνω προόδους στον τομέα της κοινωνικοποίησης
εσύ κουνιέσαι καθόλου ή είσαι σαν ξενέρωτο αγγούρι συνεχώς ?
φιλανδικα τυπεΕτσι ετσι......Ασε που χωριs δοντια ακομα κι οταν μιλαει....θα μοιαζουν με Σουηδικα
καπως ετσι αρχισε και το χαρλεμ σεικ τυπεα βέβαια , σήμερα καθόμουν αραχτός στην καφετέρια διαβάζοντας εφημερίδα
και ξαφνικά ανέβηκα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να κουνιέμαι επιδεικνύοντας
σε όλους τις κοινωνικές μου ικανότητες
όλοι με κοίταζαν με θαυμασμό , και ένιωσα ότι κάνω προόδους στον τομέα της κοινωνικοποίησης