Επισκέπτης
τεσπα ας εμενα αλλη απορια μου δημιουργηθηκε σχετικη με το χαμουρεμα. οταν λεμε χαμουρεμα εννοουμε κωλαρακι βυζακι μουνακι; η το μουνακι εξαιρειται;
μέχρι 2 δαχτυλάκια στο μουνάκι φορώντας τα ρούχα θεωρείται χαμούρεμα
τεσπα ας εμενα αλλη απορια μου δημιουργηθηκε σχετικη με το χαμουρεμα. οταν λεμε χαμουρεμα εννοουμε κωλαρακι βυζακι μουνακι; η το μουνακι εξαιρειται;
[/color]
Εεις ξεφύγ΄...!!!!
Αξιοπρεπεια και σοβαροτης λεγεται Μπολντη !!!!!!
Ειναι καθαρα θεμα βαθμου μουνοδουλιασης αυτο που θετεις τυπεΜια μαλακια και μιση λεγεται φιλε.
Δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι....
Ειναι καθαρα θεμα βαθμου μουνοδουλιασης αυτο που θετεις τυπε
μην της μιλας γουσταρει τον κασιδιαρη.μέχρι 2 δαχτυλάκια στο μουνάκι φορώντας τα ρούχα θεωρείται χαμούρεμα
Χαμούρεμα για τα μεγάλα παιδιά..το μεχρι δυο μου αρεσε δηλαδη παιζει να της βαλεις 5? με ποιες πας ρε μαγκα με πορνοσταρ;
πιπα; θεωρειται χαμουρεμα; ισπανικο ;η εμπιπτει στο πηδημα;
Χαμούρεμα για τα μεγάλα παιδιά..
το μεχρι δυο μου αρεσε δηλαδη παιζει να της βαλεις 5? με ποιες πας ρε μαγκα με πορνοσταρ;
και γιατι να παιξεις παιχνιδι;Μια μαλακια και μιση λεγεται φιλε.
Δεν παιζεται ετσι το παιχνιδι....
και γιατι να παιξεις παιχνιδι;
το μεχρι δυο μου αρεσε δηλαδη παιζει να της βαλεις 5? με ποιες πας ρε μαγκα με πορνοσταρ;
Πίπα ακα τελειωτική θεωρείται πήδημα. Αν τα καταπιεί μιλάμε για αληθινή αγάπη, αν κάνει γαργάρες είναι επίδειξη τεχνικής.
φρεσκαδουρα κιολας.Δηλαδη ουτε μηναΑυτη τη περιοδο εχεις γυναικα?
Ουτε επιστημονικη διαλεξη σε συνεδριο μουνοδουλων να δινατε ρε αθεοφοβοιη πίπα είναι μεταχαμουριακό στάδιο
το ισπανικό το θεωρώ προχωρημένο στάδιο, μετά από πολλά άλλα
η πίπα είναι μεταχαμουριακό στάδιο
το ισπανικό το θεωρώ προχωρημένο στάδιο, μετά από πολλά άλλα
επισης θελω να ρωτηξω παιζει να ριξεις χαμουρεμα με δυο δαχτυλακια και να μην πηδηξεις;
φρεσκαδουρα κιολας.Δηλαδη ουτε μηνα