δεν ειναι κακοΟυτε επιστημονικη διαλεξη σε συνεδριο μουνοδουλων να δινατε ρε αθεοφοβοι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το ερώτημα αντιστρέφεται:
πως είναι δυνατό να τον αφήνετε να βάλει 2 δάχτυλα και τελικά να μην του κάθεστε;
Σας δουλευει τοση ωρα το χετε παρει χαμπαρι?
Επισκέπτης
γιατι δεν σου εχουν κανει πιπα πριν το πηδημα τι μεταχαμουριακο ρε παιδι θα μας τρελανεις ; εσυ το πας για δευτερο γυρο και πειθεις τις γκομενες οτι δεν τις πηδηξες μου φαινεται και τις εχεις πηδηξει τρεις τεσσερις φορες αααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχχαχαχ
δεν κατάλαβες, είπα μεταχαμουριακό όχι μεταγαμησιακό
Επισκέπτης
Σας δουλευει τοση ωρα το χετε παρει χαμπαρι?
επειδή είναι η eri της το επιτρέπω
αν θεωρεις οτι το να πηγαινοφερνει καποιος την κοπελα του ειδικα τον πρωτο καιρο τα δινει ολα κανεις λαθος.Αν σε θωρει μαλακα και δεδομενα τα παντα τοτε κοβεις λασπη και πας για αλλαΚανονισε να τα δωσεις παλι ολα... να φουσκωνεις μονος σου
και στο τελος να εκραγεις και να λακισεις
σε βλεπω .... το χεις
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
επισης θελω να ρωτηξω παιζει να ριξεις χαμουρεμα με δυο δαχτυλακια και να μην πηδηξεις;
και δευτερον αν εχει επιχειρησει να σας κανει ισπανικο γυναικα χωρις βυζια κ ποσο επιτυχια ειχε
Πρώτον. Παίζει και με τρία δαχτυλάκια και να μην γαμήσεις.
Δέυτερον. Ισπανικό με γυναίκα χωρίς βυζιά είναι αποτυχία σκέτη.
Εκεί οι βυζούδες έχουν πλεονέκτημα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το ερώτημα αντιστρέφεται:
πως είναι δυνατό να τον αφήνετε να βάλει 2 δάχτυλα και τελικά να μην του κάθεστε;
αυτα ειναι κομπλεξικα πραγματα τυπου θελω να τον φαω αλλα λακιζω δεν εχω εξηγηση
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αν θεωρεις οτι το να πηγαινοφερνει καποιος την κοπελα του ειδικα τον πρωτο καιρο τα δινει ολα κανεις λαθος
χαχαχα εσυ εισαι πολυ τρελαρας τελικα... αυτος ηταν ο λογος που εστειλες την αλλη πριν
ετσι μας εγραψες και τωρα πας να μας τρελανεις. Σε βλεπω θα κανεις καμια μαγκια παλι και με την καινουργια
Επισκέπτης
Κανονισε να τα δωσεις παλι ολα...
ναι όλα
σασί, ρόδες, καπό, λάστιχα, τιμόνι, προβολείς, μπουζί, μηχανή, ιμάντα, κλπ
δίνει τα πάντα λέμε
συμπληρωσα το μνμ ρε. διαβασε το ολο και μετα κρινεχαχαχα εσυ εισαι πολυ τρελαρας τελικα... αυτος ηταν ο λογος που εστειλες την αλλη πριν
ετσι μας εγραψες και τωρα πας να μας τρελανεις. Σε βλεπω θα κανεις καμια μαγκια παλι και με την καινουργια
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
αυτα ειναι κομπλεξικα πραγματα τυπου θελω να τον φαω αλλα λακιζω δεν εχω εξηγηση
Κομπλεξικά πράματα Ερι μου... όντως. Κι όμως μου έχει συμβεί.
Μυστήρια όντα οι γυναίκες...
Επισκέπτης
κι εμείς αυτήν ψάχνουμε να βρούμε μετά από 3.500 σελίδες νήμα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν κατάλαβες, είπα μεταχαμουριακό όχι μεταγαμησιακό
κατσε σκιουρος γιατι δεν αντιλαμβανομαι. χαμουρευεστε με δυο δαχτυλακια μουνι και ολα τα συμπαραμπαρτουντα και μετα το χαμουρευμα τον βαζεις και λιγακι στο στομα της και χυνεις να υποθεσω. Ο τυπισσα με τα δαχτυλακια; και δεν θελει πουτσο; :o
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
συμπληρωσα το μνμ ρε. διαβασε το ολο και μετα κρινε
Τεσπα φιλε.... τι να σου πω... μακαρι να προσεξεις και να τα πας καλυτερα με αυτην
καλη τυχη.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Θα φτασετε 10.000 και ακρη δεν θα βρειτε ακομη !!!!!!κι εμείς αυτήν ψάχνουμε να βρούμε μετά από 3.500 σελίδες νήμα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κατσε σκιουρος γιατι δεν αντιλαμβανομαι. χαμουρευεστε με δυο δαχτυλακια μουνι και ολα τα συμπαραμπαρτουντα και μετα το χαμουρευμα τον βαζεις και λιγακι στο στομα της και χυνεις να υποθεσω. Ο τυπισσα με τα δαχτυλακια; και δεν θελει πουτσο; :o
Μ αρεσει που πριν ελεγες εμενα ανωριμο και ειρωνευοσουν....
αλλα αμα βρω το θρεντακι που χεις ανοιξει για τις πιπες θα τρεχεις να κρυφτεις πανικοβλητη.
ευχαριστω.Παντα προσεχωΤεσπα φιλε.... τι να σου πω... μακαρι να προσεξεις και να τα πας καλυτερα με αυτην
καλη τυχη.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κι εμείς αυτήν ψάχνουμε να βρούμε μετά από 3.500 σελίδες νήμα
ε οχι ρε φιλε εγω αν δεν θελω να γαμηθω δεν του την φτανω του αλλου στο στομα μου αχαχχαχαχααχχααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχααχ πω ψησιμο που ριχνουν μερικες.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
τι σου εχει συμβει;να θες να τον φας και να λακιζεις; :oΚομπλεξικά πράματα Ερι μου... όντως. Κι όμως μου έχει συμβεί.
Μυστήρια όντα οι γυναίκες...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εχω παρει χιλιαδες πμ γιαυτο το επικο θρεντ ολοι θελαν πιπαΜ αρεσει που πριν ελεγες εμενα ανωριμο και ειρωνευοσουν....
αλλα αμα βρω το θρεντακι που χεις ανοιξει για τις πιπες θα τρεχεις να κρυφτεις πανικοβλητη.