erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
αυτά δεν είναι καψόνια ρε τύπε
μαλακίες είναι που μόνο γυμνασιόπαιδα μπορούν να κάνουν
δηλαδη λες οτι ο μπολ αντιδρα σαν γυμνασιοπαιδο ; και δεν τον θεωρεις ωριμο;
αυτά δεν είναι καψόνια ρε τύπε
μαλακίες είναι που μόνο γυμνασιόπαιδα μπορούν να κάνουν
Αρα εσυ που τα γουσταρεις αυτα δεν εχεις γκομενα.Καλα δεν χρειαζεται και να το πεις,φαινεται.Επειδη τα κανεις στο δημοτικο σε εκμεταλευονται.... και δεν εχεις γκομενα.
εσυ θεωρεις οτι δεν ξεφτιλιστηκε ο φιλος μου;εγω σου λεω ξεφτιλιστηκε.Δεν γουσταρεις μια κατασταση;φευγεις ομορφα και ωραια.Απλα πραγματαΟι κυριες πληρωνουν τα δικα τους και δεν σε βαζουν να παιξεις ετσι. Διαφωνω
Αυτο βασικα ειναι οτι κανεις την αλλη να νιωσει πως ειναι να τα πληρωνει ολα εκεινη με τον φοβο μηπως εξαφανιστεις. ΕΙναι μια δοση απο το δικο της φαρμακο. ΕΓω ειμαι υπερ αυτων των κολπων μια στο τοσο εχουν και τον χαβαλε τους....
Προσπαθησαν να ζησουν χωρις εσενα φιλο στο φεις και δεν τα καταφεραν,μην τις αποριπτεις ρε σκληρε και εσυ δειξε λιγη συμπονοιαΟι κυριες πληρωνουν τα δικα τους και δεν σε βαζουν να παιξεις ετσι. Διαφωνω
δεν ξερω βεβαια πως το επαιξε επρεπε μετα να της στειλει μηνυμα λεγοντας της οτι του ετυχε κατι πολυ σοβαρο και εφυγε αμεσως...
κοιτα αμα η αλλη δεν ειναι απολυτος χαρακτηρας και εγωιστρια δεν θα σου κοψει την καλημερα μετα ε αμα στην κοψει στα αρχιδια σου εδω σε κανουν ντιλιτ στο φβ χωρις λογο και ξαναγυρνανε μετα σαν κλαμενες και σου στελνουν αιτηματα βλαμενες ειναι μερικες μην τις εχεις σαν προτυπο
δηλαδη λες οτι ο μπολ αντιδρα σαν γυμνασιοπαιδο ; και δεν τον θεωρεις ωριμο;
εσυ θεωρεις οτι δεν ξεφτιλιστηκε ο φιλος μου;εγω σου λεω ξεφτιλιστηκε.Δεν γουσταρεις μια κατασταση;φευγεις ομορφα και ωραια.Απλα πραγματα
Μαλεας εισαι ρε? Αφου οταν η αλλη σε διαγραφει χωρις λογο επειδη την επιασαν τα ψυχολογικα τηςΠροσπαθησαν να ζησουν χωρις εσενα φιλο στο φεις και δεν τα καταφεραν,μην τις αποριπτεις ρε σκληρε και εσυ δειξε λιγη συμπονοια
εντάξει, δέχομαι ότι όταν φτάνεις 28 χρονών και δεν έχεις βγάλει πάνω από 1.000 ευρώ σε όλη σου τη ζωή, υπερεκτιμάς τόσο το χρήμα ώστε να δίνεις μεγάλη σημασία ποιος θα πληρώσει ένα τραπέζι-ποτό σε μαγαζί ή στα 30 ευρώ βενζίνη για 10 πήγαινε-έλα
αλλά δε φτάνεις και σε τέτοιο σημείο...
δεν κανω καψονια εγω ρε συ.Κανω αυτα που θελω και πρεπει ισως και αν δω οτι δεν παει καλα το θεμα κοβω λασπη.
εντάξει, δέχομαι ότι όταν φτάνεις 28 χρονών και δεν έχεις βγάλει πάνω από 1.000 ευρώ σε όλη σου τη ζωή, υπερεκτιμάς τόσο το χρήμα ώστε να δίνεις μεγάλη σημασία ποιος θα πληρώσει ένα τραπέζι-ποτό σε μαγαζί ή στα 30 ευρώ βενζίνη για 10 πήγαινε-έλα
αλλά δε φτάνεις και σε τέτοιο σημείο...
βαριεστημενος δεν ειμαι.Περηφανος ειμαι και θεωρω στην σωστη δοση.Ουτε φωροπερηφανος κλπ.CCSS13 η μεθοδος του βαριεστημενου περηφανου ειναι αυτη.
Εγω ειμαι κατα... καθομαι και παιζω... και οσο αντεξει η αλλη.
να ο κουβαρντας τωρα
Σωστος !!!!!μπολντ εγω ειμαι της μεθοδου λιγα καλα και σταρατα.Δεν μου αρεσει κατι φευγω.Δεν θα κατσω να κανω τετοια πραγματα.
τεσπα ας εμενα αλλη απορια μου δημιουργηθηκε σχετικη με το χαμουρεμα. οταν λεμε χαμουρεμα εννοουμε κωλαρακι βυζακι μουνακι; η το μουνακι εξαιρειται;
δεν είναι χουβαρνταλίκι ρε μπόλντ,
οι πρώτες έξοδοι με γκόμενα, είναι ιερές για κάθε άντρα
άντε να βγάλεις και 20 γκόμενες στη ζωή σου, τις 3 πρώτες εξόδους να σου κοστίσουν και από 50 ευρώ η κάθε μία είναι συνολικά 3.000 ευρώ
όσα δίνει ο άλλος σε ένα σιτυ τουρ για ένα ΣΚ συνοδεία
και σκέψου ότι έβαλα 20 γκόμενες, 3 εξόδους, από 50 ευρώ που τα μισά είναι δικά σου-θα τά τρωγες ούτως η άλλως...
Αξιοπρεπεια και σοβαροτης λεγεται Μπολντη !!!!!!Ε και ομως φιλε ψωροπερηφανος λεγεται αυτο...
γιατι κανονικα οταν δεν σ αρεσει κατι καθεσαι και το συζητας αμα δεν θες να παιξεις
με τα κολπα που σου λεω τα οποια ουτε εγω χρησιμοποιω παντα μονο αν ειναι παιδακι η αλλη
τοτε θα μιλησω στη γλωσσα της για να με καταλαβει
καθεσαι και κανεις μια συζητηση ή διαφωνεις... εσυ λες φευγω αμεσως ε δεν ειναι τωρα αυτο
μεθοδος.