δεν με πειραζει.Θα με πειραζε αν ημουν μαλακας και συνεχιζαΑ μαλιστα... ε τοτε τι σε πειραζει που της εκανες ταριφιες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν με πειραζει.Θα με πειραζε αν ημουν μαλακας και συνεχιζα
Κατσε ομως μηπως φταις εσυ? γιατι αυτη αμα ειδε εξαρχης οτι εσυ τα δινεις ολα
χωρις να στα ζητησει ε λογικο να τα εκμεταλευτει... μηπως ηθελε μια μεσοτητα?
Οταν κανονιζεις σκοπιμα να τα πειτε απογευμα με το προσχημα να πατε καπου να μπορειτε να μιλησετε
τι λογο εχεις να την παρεις απο το σπιτι? Να ερθει μονη της.
Και στο ενδιαμεσο να κανονισεις να την γαμησεις.... μην το ειχες να σου παει πανω απο μηνα
γιατι μπορει να σε περνουσε για μαλακα.
μπα εδωσα αυτα που θελω και γενικα σε σχεσεις δινω μονο αυτα που θελω.Αν με χαλαει κατι λακιζω συνηθως νωρις.Οπως και με αυτην.Κατσε ομως μηπως φταις εσυ? γιατι αυτη αμα ειδε εξαρχης οτι εσυ τα δινεις ολα
χωρις να στα ζητησει ε λογικο να τα εκμεταλευτει... μηπως ηθελε μια μεσοτητα?
Και στο ενδιαμεσο να κανονισεις να την γαμησεις.... μην το ειχες να σου παει πανω απο μηνα
γιατι μπορει να σε περνουσε για μαλακα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μπα εδωσα αυτα που θελω και γενικα σε σχεσεις δινω μονο αυτα που θελω.Αν με χαλαει κατι λακιζω συνηθως νωρις.Οπως και με αυτην.
Τι σε χαλασε τοτε με αυτην ρε φιλε?
ο κλασσικο.Πιστεψε οτι ειμαι ο μαλακας και μαλιστα υποχρεωμενος μαλακας να την πηγαινοφερνω κλπ κλπ.Τα γνωσταΤι σε χαλασε τοτε με αυτην ρε φιλε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ο κλασσικο.Πιστεψε οτι ειμαι ο μαλακας και μαλιστα υποχρεωμενος μαλακας να την πηγαινοφερνω κλπ κλπ.Τα γνωστα
Αφου λες οτι εδωσες αυτα που θελεις.... και τωρα λες οτι πιστεψε οτι εισαι ο υποχρεωμενος μαλακας που την πηγαινοφερνει? καλα θα μας τρελανεις? δικο σου ειναι το φταιξιμο.
Απλα τα πραγματα... "ελα ρε μωρο μου θελω να σε δω σημερα μπορεις???? να κανονισουμε απογευματακι..." στην αρχη αυτο κανεις για να μπορει να γυρισει σπιτι της μονη της... και μετα αμα βγειτε για ποτο και περασει η ωρα τοτε γυρισε την εσυ νταξει μην την αφησεις ξεκρεμαστη μεσα στη νυχτα(που δεν παθαινουν και τιποτα αλλα λεμε τωρα). Να καταλαβει η αλλη οτι δεν εισαι μαλακας. Εσυ πηγες την επαιρνες και απο το σπιτι και μετα την πηγαινες κιολας.... εγω οταν σου λεω για ποτακι βραδυ θα ερθει μονη της δοξα το θεο τα ΜΕΤΡΟ μεχρι τις 2 λειτουργουν κανονικα πριν τη 1 θα πειτε να πατε σε κανα κλαμπ και μετα γυρισε την εσυ.
Για αυτο και ειπα χθες οτι δεν φταινε μονο οι γυναικες... ενταξει αμα παρολαυτα δεν θελει και θελει να βρει καποιον να της τα παρεχει ολα δεν σου κανει και την αφηνεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν κανω καψονια εγω ρε συ.Κανω αυτα που θελω και πρεπει ισως και αν δω οτι δεν παει καλα το θεμα κοβω λασπη.
Εκει ειναι το προβλημα σου. Νομιζεις οτι το κανονικο ειναι καψονι αυτο που σου λεω δεν ειναι καψονι.... για ποιο λογο να πηγαινεις και να παιρνεις εσυ την γυναικα? ποδαρακια δεν εχει? Το φυσιολογικο ειναι αυτο. Και φιλε η σχεση ειναι αλληλεπιδραση .... εχεις να κανεις με ενα ατομο οχι μονο με τον εαυτο σου να λες κανω αυτα που θελω και αν δεν μ αρεσει κατι λακιζω αυτο λεγεται υπερβολικη περηφανια και πρεπει να το προσεξεις.
Εγω αν η αλλη ειναι καριολα εκει να δεις καψονια καψονι ξερεις τι ειναι? να της πεις ταδε ωρα εκει να παει και να μην πας ποτε... αστο δεν ξερεις τι σημαινει καψονι .. επειδη ειχαμε μαθει οτι μια ειχε κανει μαλακιες σε κατι αλλα παιδια μετα την γαμήσαμε.
Καψονι επισης ειναι να βγαινεις με καποια που νομιζει οτι ο αντρας πρεπει να πληρωνει συνεχως σαν σκυλος... να της πεις οτι πηγαινεις τουαλετα και να φυγεις απο την πισω πορτα και να τα πληρωσει ολα αυτη
Εχουμε για ολες και ολους τα καταλληλα φαρμακα μην ανησυχεις
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Οι γυναικες οσες εχουν χαλασει εχουν χαλασει επειδη δεν υπαρχει συνεργασια μεταξυ των ελληνων αντρων και ομοφωνια... να υπαρχει ΝΟΜΟΣ. Δεν κερναμε εμεις... απο μισα. ΣΤο εξωτερικο αυτο εχει επικρατησει για αυτο και οι σχεσεις ειναι πιο ΥΓΕΙΕΙΣ ... κανεις δεν αισθανεται ριγμενος... Ο νομος ειναι νομος πρεπει να τηρειται. Ο κραουνακης ελεγε προχθες οτι ο ελληνας καταστραφηκε επειδη ειναι ευκολοπιστος και αγαθος και ας κανει οτι κραζει... συμφωνω απολυτα μαζι του
χθες να δεις τι γινοτανε στους δρομους ελαχιστοι υπολογιζαν τον ΚΟΚ... Πηγαινε να τα κανεις αλλου αυτα.... για πηγαινε. Μεσα σε μια βδομαδα σε έχουν κανει ανθρωπο ή εχεις φυγει απο την χωρα τους.
χθες να δεις τι γινοτανε στους δρομους ελαχιστοι υπολογιζαν τον ΚΟΚ... Πηγαινε να τα κανεις αλλου αυτα.... για πηγαινε. Μεσα σε μια βδομαδα σε έχουν κανει ανθρωπο ή εχεις φυγει απο την χωρα τους.
Επισκέπτης
Εκει ειναι το προβλημα σου. Νομιζεις οτι το κανονικο ειναι καψονι αυτο που σου λεω δεν ειναι καψονι.... για ποιο λογο να πηγαινεις και να παιρνεις εσυ την γυναικα? ποδαρακια δεν εχει? Το φυσιολογικο ειναι αυτο. Και φιλε η σχεση ειναι αλληλεπιδραση .... εχεις να κανεις με ενα ατομο οχι μονο με τον εαυτο σου να λες κανω αυτα που θελω και αν δεν μ αρεσει κατι λακιζω αυτο λεγεται υπερβολικη περηφανια και πρεπει να το προσεξεις.
Εγω αν η αλλη ειναι καριολα εκει να δεις καψονια καψονι ξερεις τι ειναι? να της πεις ταδε ωρα εκει να παει και να μην πας ποτε... αστο δεν ξερεις τι σημαινει καψονι .. επειδη ειχαμε μαθει οτι μια ειχε κανει μαλακιες σε κατι αλλα παιδια μετα την γαμήσαμε.
Καψονι επισης ειναι να βγαινεις με καποια που νομιζει οτι ο αντρας πρεπει να πληρωνει συνεχως σαν σκυλος... να της πεις οτι πηγαινεις τουαλετα και να φυγεις απο την πισω πορτα και να τα πληρωσει ολα αυτη
αυτά δεν είναι καψόνια ρε τύπε
μαλακίες είναι που μόνο γυμνασιόπαιδα μπορούν να κάνουν
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το τελευταιο το εχει κανει φιλος μου.
Και ποια η αντιδραση της τυπισσας μετα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αυτά δεν είναι καψόνια ρε τύπε
μαλακίες είναι που μόνο γυμνασιόπαιδα μπορούν να κάνουν
Αυτο βασικα ειναι οτι κανεις την αλλη να νιωσει πως ειναι να τα πληρωνει ολα εκεινη με τον φοβο μηπως εξαφανιστεις. ΕΙναι μια δοση απο το δικο της φαρμακο. ΕΓω ειμαι υπερ αυτων των κολπων μια στο τοσο εχουν και τον χαβαλε τους....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Λες κατι μαλακιες ωρες ωρες.Αυτα τα κανανε στο δημοτικο.Εκει ειναι το προβλημα σου. Νομιζεις οτι το κανονικο ειναι καψονι αυτο που σου λεω δεν ειναι καψονι.... για ποιο λογο να πηγαινεις και να παιρνεις εσυ την γυναικα? ποδαρακια δεν εχει? Το φυσιολογικο ειναι αυτο. Και φιλε η σχεση ειναι αλληλεπιδραση .... εχεις να κανεις με ενα ατομο οχι μονο με τον εαυτο σου να λες κανω αυτα που θελω και αν δεν μ αρεσει κατι λακιζω αυτο λεγεται υπερβολικη περηφανια και πρεπει να το προσεξεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Λες κατι μαλακιες ωρες ωρες.Αυτα τα κανανε στο δημοτικο.
Επειδη τα κανεις στο δημοτικο σε εκμεταλευονται.... και δεν εχεις γκομενα.
απλα δεν τον ξαναπηρε τηλεφωνο.Κυρια δεν μπορω να πω.Ομως μαλακια του φιλου μου.Δεν σου κανει δεν γουσταρεις φυγε μην ξεφτιλιζεσαιΚαι ποια η αντιδραση της τυπισσας μετα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
απλα δεν τον ξαναπηρε τηλεφωνο.Κυρια δεν μπορω να πω.Ομως μαλακια του φιλου μου.Δεν σου κανει δεν γουσταρεις φυγε μην ξεφτιλιζεσαι
Οι κυριες πληρωνουν τα δικα τους και δεν σε βαζουν να παιξεις ετσι. Διαφωνω
δεν ξερω βεβαια πως το επαιξε επρεπε μετα να της στειλει μηνυμα λεγοντας της οτι του ετυχε κατι πολυ σοβαρο και εφυγε αμεσως...
κοιτα αμα η αλλη δεν ειναι απολυτος χαρακτηρας και εγωιστρια δεν θα σου κοψει την καλημερα μετα ε αμα στην κοψει στα αρχιδια σου εδω σε κανουν ντιλιτ στο φβ χωρις λογο και ξαναγυρνανε μετα σαν κλαμενες και σου στελνουν αιτηματα βλαμενες ειναι μερικες μην τις εχεις σαν προτυπο