kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οι τριχες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνιδων
αμα δεν εχει τριχα στο κωλαρακι δεν σου κανει την διαθεση να τον ανοιξεις
είμαι όντως πεινασμένος , αλλά για την ηδονή γενικά , απρόσωπα και αδέσμευταΖηλεια - Ψωρα.
Και σενα κοκερακι πεινασμενο μπορει να σε πει καποιος
που πας και ακουμπας τα λεφτα σου στις πουτανες αντι να βρεις καμια γυναικα της προκοπης
και κλεβεις και το κρατος.... συνεργεις σε φοροδιαφυγη αν το κανεις συνεχεια
Ναι. Δε βγαζει βεβαια νοημα αλλα στεκεται καλα σαν αποφθεγμα
τυπε που χαθηκε ο αλλος?
είμαι όντως πεινασμένος , αλλά για την ηδονή γενικά , απρόσωπα και αδέσμευτα
και όχι για την ηδονή που μου προσφέρει συγκεκριμένα, προσωποποιημένα & κατ'αποκλειστικότητα πχ η Μαρία ή η Φροσύνη
οπότε όντως και κλέβω το κράτος συνειδητά πηγαίνοντας κατα κόρον στα μπουρδέλα (εξάλλου είμαι απο ιδεολογία εκτός της κοινωνικής μαλακίας και δή της Βικτωριανής που απ'ότι αντιλαμβάνομαι έχεις μια τάση να ρέπεις...)
και τέλος όπως προείπα το πρόβλημα σε μένα δεν είναι αν θα βρώ γυναίκα αλλά πώς θα φύγει αφού τη βρώ...
τάδε έφη το κοκοράκι rigormortis που ελπίζω να μη γίνει κοκεράκι με παντοφλάκια και ξεφτυλιστούμε τελείως όμως
Κατσε ενα λεπτο... δεν καταλαβα....
το να έχεις φιλες και φιλους ... να βγαινετε να τα λετε να κανετε παρέα και αμα καυλωσετε
απο φιλοι μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες... θεωρειται κοινωνικη μαλακια?
Εχεις προβλημα φιλε.
:-τυπε που χαθηκε ο αλλος?
αμα δεν κολλησεις μερικα παρασημα δεν πιανεις μιατο κλασσικο βιντεο με την κατερινουλα κ τον αλλο που βογγαει οταν της τον χωνει απο τον κωλο φαινονται οι κωλοτριχες της σαν δασακι η αλσυλιο
σε καποια φαση τον χεζει κιολας λιγο κ ειναι κ ακαπωτος
το να έχεις φιλες και φιλους ... να βγαινετε να τα λετε να κανετε παρέα και αμα καυλωσετε
απο φιλοι μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες... θεωρειται κοινωνικη μαλακια?
μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες...
τυπε το mba στην αγγλια αξιζει μονο στα ακριβα πανεπιστημια?(lse klp)Ναι. Δε βγαζει βεβαια νοημα αλλα στεκεται καλα σαν αποφθεγμα
τυπε μην λες τετοια γιατι καπου ακουσα για κατι συνταγες του μαρη.αμα δεν κολλησεις μερικα παρασημα δεν πιανεις μια
Ειναι σημαδι διαχωρισμου ρε μαν απο τιs τανεs
Aν δεν υπηρχε κι αυτο, μπορει να γινει κανα λαθοs και ν αφησουμε 20αρι στο κομοδινο
Εχεις προβλημα φιλε. Πεσαμε σε τρελο χαχαχαχαχχα
εκει σε κτυπησε σε λιγο θα αρχισεις να μιλας εκτος απο εκλεπτυσμενα και στον πληθυντικο σαν τον αλλον τον βαρεμενο
[size=11pt]τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.[/size]
εχει βγει στην συνταξη αυτος τυπετυπε μην λες τετοια γιατι καπου ακουσα για κατι συνταγες του μαρη.
τυπε το mba στην αγγλια αξιζει μονο στα ακριβα πανεπιστημια?(lse klp)
αξιζει να κανει κανεις στο ματσεστερ πχ?
καταρχήν το τρελός & προβληματικός , το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση και σε ευχαριστώ γι'αυτό ;)
κατά δεύτερον , ο καθένας μπορεί να κάνει ότι τον ευχαριστεί , εγώ γουστάρω έτσι , εσύ αλλιώς , οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ελαφράς έξαψής σου...