Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ζηλεια - Ψωρα.

Και σενα κοκερακι πεινασμενο μπορει να σε πει καποιος
που πας και ακουμπας τα λεφτα σου στις πουτανες αντι να βρεις καμια γυναικα της προκοπης

και κλεβεις και το κρατος.... συνεργεις σε φοροδιαφυγη αν το κανεις συνεχεια
είμαι όντως πεινασμένος , αλλά για την ηδονή γενικά , απρόσωπα και αδέσμευτα
και όχι για την ηδονή που μου προσφέρει συγκεκριμένα, προσωποποιημένα & κατ'αποκλειστικότητα πχ η Μαρία ή η Φροσύνη
οπότε όντως και κλέβω το κράτος συνειδητά πηγαίνοντας κατα κόρον στα μπουρδέλα (εξάλλου είμαι απο ιδεολογία εκτός της κοινωνικής μαλακίας και δή της Βικτωριανής που απ'ότι αντιλαμβάνομαι έχεις μια τάση να ρέπεις...)
και τέλος όπως προείπα το πρόβλημα σε μένα δεν είναι αν θα βρώ γυναίκα αλλά πώς θα φύγει αφού τη βρώ...

τάδε έφη το κοκοράκι rigormortis που ελπίζω να μη γίνει κοκεράκι με παντοφλάκια και ξεφτυλιστούμε τελείως όμως  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οι τριχες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνιδων :rockon: :rockon:

αμα δεν εχει τριχα στο κωλαρακι δεν σου κανει την διαθεση να τον ανοιξεις :rockon:

Ειναι σημαδι διαχωρισμου ρε μαν απο τιs τανεs
Aν δεν υπηρχε κι αυτο, μπορει να γινει κανα λαθοs και ν αφησουμε 20αρι στο κομοδινο :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οι τριχες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνιδων :rockon: :rockon:

αμα δεν εχει τριχα στο κωλαρακι δεν σου κανει την διαθεση να τον ανοιξεις :rockon:

το κλασσικο βιντεο με την κατερινουλα κ τον αλλο που βογγαει οταν της τον χωνει απο τον κωλο φαινονται οι κωλοτριχες της σαν δασακι η αλσυλιο  :sunglasses:

σε καποια φαση τον χεζει κιολας λιγο κ ειναι κ ακαπωτος  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είμαι όντως πεινασμένος , αλλά για την ηδονή γενικά , απρόσωπα και αδέσμευτα
και όχι για την ηδονή που μου προσφέρει συγκεκριμένα, προσωποποιημένα & κατ'αποκλειστικότητα πχ η Μαρία ή η Φροσύνη
οπότε όντως και κλέβω το κράτος συνειδητά πηγαίνοντας κατα κόρον στα μπουρδέλα (εξάλλου είμαι απο ιδεολογία εκτός της κοινωνικής μαλακίας και δή της Βικτωριανής που απ'ότι αντιλαμβάνομαι έχεις μια τάση να ρέπεις...)
και τέλος όπως προείπα το πρόβλημα σε μένα δεν είναι αν θα βρώ γυναίκα αλλά πώς θα φύγει αφού τη βρώ...

τάδε έφη το κοκοράκι rigormortis που ελπίζω να μη γίνει κοκεράκι με παντοφλάκια και ξεφτυλιστούμε τελείως όμως  :2funny:

Κατσε ενα λεπτο... δεν καταλαβα....

το να έχεις φιλες και φιλους ... να βγαινετε να τα λετε να κανετε παρέα και αμα καυλωσετε
απο φιλοι μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες... θεωρειται κοινωνικη μαλακια?

Εχεις προβλημα φιλε. Πεσαμε σε τρελο χαχαχαχαχχα

εκει σε κτυπησε σε λιγο θα αρχισεις να μιλας εκτος απο εκλεπτυσμενα και στον πληθυντικο σαν τον αλλον τον βαρεμενο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

το να έχεις φιλες και φιλους ... να βγαινετε να τα λετε να κανετε παρέα και αμα καυλωσετε
απο φιλοι μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες... θεωρειται κοινωνικη μαλακια?

Εχεις προβλημα φιλε.

αυτα ειναι

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το κλασσικο βιντεο με την κατερινουλα κ τον αλλο που βογγαει οταν της τον χωνει απο τον κωλο φαινονται οι κωλοτριχες της σαν δασακι η αλσυλιο  :sunglasses:

σε καποια φαση τον χεζει κιολας λιγο κ ειναι κ ακαπωτος  :grin:
αμα δεν κολλησεις μερικα  παρασημα δεν πιανεις μια :sunglasses: :rockon:

Επισκέπτης

Εξαρτάται από τη συχνότητα του ...
μπορει να πέσει και κανα γαμησακι με τις φιλες...

Αν είναι μικρότερη του 1/3μηνο , δεν λέει και πολύ.
Αν είναι 1/βδομαδα ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.594
Πόντοι
25.467
Ειναι σημαδι διαχωρισμου ρε μαν απο τιs τανεs
Aν δεν υπηρχε κι αυτο, μπορει να γινει κανα λαθοs και ν αφησουμε 20αρι στο κομοδινο :grin:

20άρι;;;

Αααα... θα σας μαλώσω...

Τα γράφουν αυτά μπροστά στον Βόδι;;;

Τώρα δεν την γλυτώνετε με τίποτα την περί οικονομίας διάλεξη.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Εχεις προβλημα φιλε. Πεσαμε σε τρελο χαχαχαχαχχα

εκει σε κτυπησε σε λιγο θα αρχισεις να μιλας εκτος απο εκλεπτυσμενα και στον πληθυντικο σαν τον αλλον τον βαρεμενο

καταρχήν το τρελός & προβληματικός , το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση και σε ευχαριστώ γι'αυτό  ;)

κατά δεύτερον , ο καθένας μπορεί να κάνει ότι τον ευχαριστεί , εγώ γουστάρω έτσι , εσύ αλλιώς , οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ελαφράς έξαψής σου... :think:

Επισκέπτης
Για το σοδομισμό , μην ξεχνάμε άποψη που γράφτηκε εδώ ...
[size=11pt]τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.[/size]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καταρχήν το τρελός & προβληματικός , το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση και σε ευχαριστώ γι'αυτό  ;)

κατά δεύτερον , ο καθένας μπορεί να κάνει ότι τον ευχαριστεί , εγώ γουστάρω έτσι , εσύ αλλιώς , οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ελαφράς έξαψής σου... :think:

Δεν ειναι φιλοφρονηση.... ειναι μια διαπιστωση. Δεν μπορεις να καταδικαζεις τους κοινωνικους θεσμους σαν μαλακια και να θεωρεισαι οτι εισαι νορμαλ... απροσαρμοστος λεγεται αυτο. Τραβα γινε ερημιτης να να αποφυγεις την κοινωνικη μαλακια  :P

Δεν εχω εξαψη... εσυ εχεις το προβλημα. Η πλακα ειναι οτι δεν το χεις παρει χαμπαρι ακομη...
το θεμα δεν ειναι τι σε ευχαριστει μονο αλλα και κατα ποσο ειναι νορμαλ αυτο που σε ευχαριστει.... και ο Χ μπορει να βγει και να πει με ευχαριστει να κυνηγαω γυναικες και να τις κτυπαω... δεν μπορουμε να τον αφησουμε ετσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτα να τα βλεπουν οσοι θεωρουν πως ειναι δυσκολο να βρεις ωραιες γυναικες....

με τοσους παπαρες εκει εξω και με τις μαλακιες που σκεφτονται ακομη και μετριας εμφανισης αν εισαι

με εναν σωστο χαρακτηρα θα μπορεσεις να βρεις αυτο που θελεις.... και οι υπολοιποι ξυδάκι και ζηλια - ψωρα.

Τι να κανει η γυναικα καποιον που ειναι ανωμαλος στα μυαλα και λεει μαλακιες ?Και το χειροτερο οτι πιστευει οτι ειναι και σωστος  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom