menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ειναι αυτο που λενε οτι λεγεται αιδοιο , επειδη οποια κι αν ρωτησεις με ποσους εχεις παει θα σου πει " Ε, δυο... " , καταλαβα...
loool!
ειναι αυτο που λενε οτι λεγεται αιδοιο , επειδη οποια κι αν ρωτησεις με ποσους εχεις παει θα σου πει " Ε, δυο... " , καταλαβα...
loool!
τυπε διακρινω μια ειρωνια για την αρθρογραφο?εεε??κατι τετοιοι αλητηριοι τυποι σαν εσενα κοροιδευετε ειδημονες του σεξ οπως η χαριτου η ειρηνη χειρδαρη κ.α.
οπου βλεπετε καποιον να ανοιγει ενα σοβαρο θεμα αμεσως να ειρωνευτειτε.
τσοντολαγνε συνεχισε γκανιαν τεραστιο εισαι.τα πας περιφημα.δωσε ρε τυπε.
μενιο δεν αυτοκτονησες τελικα?θες να σου πω μερικες ιδεες?
αν τον επιρεάσεις και πάει όντως και φουντάρει από κανα 5ο όροφο δεν θα το χεις τύψεις τύπε ?
τυπε στη μενεγακη εβγαινε ακομα η χειρδαρη.τωρα τι απηχηση εχει η ειχε δεν ξερω.τυπε εσπασε το φραγμα της μαλακιας αυτη την φορα.... ακου εκπαιδευσε την γκομενα σαν κατοικιδιο
καλα κραζει απο κατω ενας αναγνωστης οτι διαβασε τις 50 αποχρωσεις και ονειρευεται διαμαντιενα κολιε δωρο απο τον Γκρευ
Μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας γελάτε.
τυπε στη μενεγακη εβγαινε ακομα η χειρδαρη.τωρα τι απηχηση εχει η ειχε δεν ξερω.
Μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας γελάτε.
εχω κανει κ αλλα ποστ ρε δες στα μνμ μου
αν παω νοσοκομειο θα παρω αδερφη κανονικη να με προσεχει
δλδ οχι προισταμενη αλλα πουσταρα κωλοφινιστρινατη
ο χριστός και η παναγία φίλε , αλίμονο αν φορτωνόμασταν & ανεχόμασταν επι μακρόν κάποια σε αντάλλαγμα το σέξ ,που ούτως ή αλλως στις μέρες μας είναι της πλάκας να το βρεί ένας άντρας, αγχώνομαι ίσα ίσα και στο ενδεχόμενο ...Καλα εσυ και αν έχεις ξεφυγει τελειως
ζεις σε μια πραγματικοτητα στην οποια και καλα οι γυναικες ειναι μονο να τις γαμας και να φευγουν μετα....
ειναι κριμα παντως ρε παιδια ορισμενες αποτυχιες να σας εχουν διαστρεβλωσει τοσο πολυ την σκεψη....
Εγω δεν καταλαβαινω κατι καποιοα κ να εχει παει με 30 γιατι να θεωρειται πουτανα;
ο χριστός και η παναγία φίλε , αλίμονο αν φορτωνόμασταν & ανεχόμασταν επι μακρόν κάποια σε αντάλλαγμα το σέξ ,που ούτως ή αλλως στις μέρες μας είναι της πλάκας να το βρεί ένας άντρας, αγχώνομαι ίσα ίσα και στο ενδεχόμενο ...
πριν κάποιο καιρό πήγα με μία που παρατήρησα στην πορεία ότι είχε αρκετή τριχοφυία σε μέρη που που συνήθως δεν κολακεύουν μια γυναίκα :S
είμαι σίγουρος ότι αν ήταν κάποιος άλλος πιο κοκεροειδής απο μένα , θα τον είχε "αρραβωνιαστεί" τον θηλυκό καλλικάτζαρο και θα τον μόστραρε παντού
αυτά για σήμερα , χαιρετώ ;)
ειναι κριμα παντως ρε παιδια ορισμενες αποτυχιες να σας εχουν διαστρεβλωσει τοσο πολυ την σκεψη....
και με 130 να εχει παει αδιαφορο τελειως ειναι