Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε διακρινω μια ειρωνια για την αρθρογραφο?εεε??κατι τετοιοι αλητηριοι τυποι σαν εσενα κοροιδευετε ειδημονες του σεξ οπως η χαριτου η ειρηνη χειρδαρη κ.α.
οπου βλεπετε καποιον να ανοιγει ενα σοβαρο θεμα αμεσως να ειρωνευτειτε.
τσοντολαγνε συνεχισε γκανιαν τεραστιο εισαι.τα πας περιφημα.δωσε ρε τυπε.

τυπε εσπασε το φραγμα της μαλακιας αυτη την φορα.... ακου εκπαιδευσε την γκομενα σαν κατοικιδιο  :2funny: :2funny:
καλα κραζει απο κατω ενας αναγνωστης οτι διαβασε τις 50 αποχρωσεις και ονειρευεται διαμαντιενα κολιε δωρο απο τον Γκρευ  :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε εσπασε το φραγμα της μαλακιας αυτη την φορα.... ακου εκπαιδευσε την γκομενα σαν κατοικιδιο  :2funny: :2funny:
καλα κραζει απο κατω ενας αναγνωστης οτι διαβασε τις 50 αποχρωσεις και ονειρευεται διαμαντιενα κολιε δωρο απο τον Γκρευ  :2funny: :2funny:
τυπε στη μενεγακη εβγαινε ακομα η χειρδαρη.τωρα τι απηχηση εχει η ειχε δεν ξερω. :grin:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας γελάτε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχω κανει κ αλλα ποστ ρε δες στα μνμ μου  :sunglasses:

τα διαβασα ολα  :rockon:  απο δυο φορες  :rockon:

Ελειπες καιρο και πεταξες δυνατες ατακες, καλυτερη μου φανηκε αυτη με την αδερφη  :think:

αν παω νοσοκομειο θα παρω αδερφη κανονικη να με προσεχει

δλδ οχι προισταμενη αλλα πουσταρα κωλοφινιστρινατη

Πριν λιγο ειδα μια παλια μου καψουρα μετα απο πολυ καιρο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλα εσυ και αν έχεις ξεφυγει τελειως  :P

ζεις σε μια πραγματικοτητα στην οποια και καλα οι γυναικες ειναι μονο να τις γαμας και να φευγουν μετα....  :2funny: :2funny:

ειναι κριμα παντως ρε παιδια ορισμενες αποτυχιες να σας εχουν διαστρεβλωσει τοσο πολυ την σκεψη....
ο χριστός και η παναγία φίλε , αλίμονο αν φορτωνόμασταν & ανεχόμασταν επι μακρόν κάποια σε αντάλλαγμα το σέξ ,που ούτως ή αλλως στις μέρες μας είναι της πλάκας να το βρεί ένας άντρας, αγχώνομαι ίσα ίσα και στο ενδεχόμενο ...

πριν κάποιο καιρό πήγα με μία που παρατήρησα στην πορεία ότι είχε αρκετή τριχοφυία σε μέρη που που συνήθως δεν κολακεύουν μια γυναίκα  :S
είμαι σίγουρος ότι αν ήταν κάποιος άλλος πιο κοκεροειδής απο μένα , θα τον είχε "αρραβωνιαστεί" τον θηλυκό καλλικάτζαρο και θα τον μόστραρε παντού  :2funny:

αυτά για σήμερα , χαιρετώ  ;)

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν  καταλαβαινω κατι καποιοα κ να εχει παει με 30 γιατι να θεωρειται πουτανα;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχω πετυχει κ εγω τριχωτη γκομενα  :rolleyes:

ειχε την γραμμη στον αφαλο με τις τριχες κ στην μεση πανω απο κωλοχαραδρα

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ο χριστός και η παναγία φίλε , αλίμονο αν φορτωνόμασταν & ανεχόμασταν επι μακρόν κάποια σε αντάλλαγμα το σέξ ,που ούτως ή αλλως στις μέρες μας είναι της πλάκας να το βρεί ένας άντρας, αγχώνομαι ίσα ίσα και στο ενδεχόμενο ...

πριν κάποιο καιρό πήγα με μία που παρατήρησα στην πορεία ότι είχε αρκετή τριχοφυία σε μέρη που που συνήθως δεν κολακεύουν μια γυναίκα  :S
είμαι σίγουρος ότι αν ήταν κάποιος άλλος πιο κοκεροειδής απο μένα , θα τον είχε "αρραβωνιαστεί" τον θηλυκό καλλικάτζαρο και θα τον μόστραρε παντού  :2funny:

αυτά για σήμερα , χαιρετώ  ;)

Όταν ήμουν νέος είχα κλάσει μια 20χρονη επειδή είχε μουστάκι. Τέλεια γκομενίτσα, φοβερό σώμα και πρόσωπο, αλλά το μουστάκι της μπορούσε να το χτενίσει με τσατσάρα. :S

Δέκα χρόνια μετά είμαι μετανιωμένος για την επιλογή μου.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ειναι κριμα παντως ρε παιδια ορισμενες αποτυχιες να σας εχουν διαστρεβλωσει τοσο πολυ την σκεψη....

χωρίς πλάκα τι ωραίο παιδί που είσαι!! :cheesy:
αλλά δεν είναι τόσο απλό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom