Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που ειναι αυτη η μορφη;
Σε κανα αλλο σαιτ ... επειδη απο εδω εχει φαει μπαν και διαγραφη.
Θα βριζει τις γυναικες για να τραβηξει την προσοχη τους
που ειναι αυτη η μορφη;
τυπε ειναι ντροπαλο παιδιτσοντολαγνε εδω δεν μπορεις να γραψεις?πμ στελνεις?
αχουτο...παρεξηγηθηκε. :S :S
τυπε ειναι ντροπαλο παιδι
με βριζει με πμ και μενα
Για πείτε καμιά απόψη...
τσοντολαγνε εδω δεν μπορεις να γραψεις?πμ στελνεις?
αχουτο...παρεξηγηθηκε. :S :S
τυπε μην τον ξεσυνεριζεσαι.απλως παθιαζεται με τις ιδεες του.τυπε ειναι ντροπαλο παιδι
με βριζει με πμ και μενα
να ειδες πως τα πηρε?ξεφυγε παλι. :-Απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου !! Αν θέλεις να το παίξεις μαγκάκι,έλα μπροστά μου να τα πεις μπάσταρδε,κι'εσύ κι'εσύ κι'ο βλάκας ο φίλος σου που πουλάει πνεύμα !
Απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου !! Αν θέλεις να το παίξεις μαγκάκι,έλα μπροστά μου να τα πεις μπάσταρδε,κι'εσύ κι'εσύ κι'ο βλάκας ο φίλος σου που πουλάει πνεύμα !
στις ποσες αφηνεις τα χερια σου ησυχα?Γιατί εγώ δεν είμαι αδελφούλα σαν εσάς να τσακώνομαι απ'το ίντερνετ...εγώ τσακώνομαι μόνο με τα χέρια ! Κατάλαβες τώρα ?
Γιατί μήπως θα σου πει αλήθεια ? Όλες για 2 και 3 λένε και τέτοιες μαλακίες
Γιατί εγώ δεν είμαι αδελφούλα σαν εσάς να τσακώνομαι απ'το ίντερνετ...εγώ τσακώνομαι μόνο με τα χέρια ! Κατάλαβες τώρα ?
τσοντολαγνε ο νεος123456 φτου και βγαινω μου ειπε σε πμ οτι θελει να στις βρεξει ασχημα
ποια ειναι η απαντηση σου σε αυτη τη μοναδικη προκληση ?
στις ποσες αφηνεις τα χερια σου ησυχα?
Γιατί εγώ δεν είμαι αδελφούλα σαν εσάς να τσακώνομαι απ'το ίντερνετ...εγώ τσακώνομαι μόνο με τα χέρια ! Κατάλαβες τώρα ?
...αυτό το thread αναδύει εντονη οσμή λιγούρας απο χιλιόμετρα , τόσο που ενώ έχω δουλειά, σχεδόν αντανακλαστικά τα δάχτυλά μου πληκτρολογούν αυτό το Post !
εξάλλου ποτέ δεν κατάλαβα , αν το κύριο μέλημα ενός πραγματικού μπουρδελιάρη είναι να βρεί γυναίκα ή η γυναίκα (οποιασδήποτε κατηγορίας ) να φύγει μετά την πράξη ?
όσοι είναι του πρώτου ενδεχομένου , τότε κλάφτα χαράλαμπε , στοιχίζονται στη γραμμή των κοκεροειδών
και απ'ότι φαίνεται έχουμε πάρα πολλά κοκερ και εν δυνάμει κόκερ εντός και εκτός μπουρδέλων
Καλα εσυ και αν έχεις ξεφυγει τελειως
ζεις σε μια πραγματικοτητα στην οποια και καλα οι γυναικες ειναι μονο να τις γαμας και να φευγουν μετα....
ειναι κριμα παντως ρε παιδια ορισμενες αποτυχιες να σας εχουν διαστρεβλωσει τοσο πολυ την σκεψη....
δεν εχεις σουγια οπως ο χαρος της 7?
η μεγαλη επιστροφη