Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγω δεν  καταλαβαινω κατι καποιοα κ να εχει παει με 30 γιατι να θεωρειται πουτανα;

Επειδη το λεμε εμεις. Τοσα χρονια μπουρδελιαρηδες κατι παραπανω θα ξερουμε  :birdman:

Όταν ήμουν νέος είχα κλάσει μια 20χρονη επειδή είχε μουστάκι. Τέλεια γκομενίτσα, φοβερό σώμα και πρόσωπο, αλλά το μουστάκι της μπορούσε να το χτενίσει με τσατσάρα. :S

Δέκα χρόνια μετά είμαι μετανιωμένος για την επιλογή μου.

Μαλακια εκανες Μενιο, οι τριχωτες γκομενες κανουν καλο γαμησι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Γιατί εγώ δεν είμαι αδελφούλα σαν εσάς να τσακώνομαι απ'το ίντερνετ...εγώ τσακώνομαι μόνο με τα χέρια ! Κατάλαβες τώρα ?

Εγώ πάντως τσακώνομαι μόνο μέσω ίντερνετ. Ασχημαίνει το μουτράκι μου όταν θυμώνω και δεν θέλω να με βλέπουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• hulk1.GIF
    hulk1.GIF
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 27

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο χριστός και η παναγία φίλε , αλίμονο αν φορτωνόμασταν & ανεχόμασταν επι μακρόν κάποια σε αντάλλαγμα το σέξ ,που ούτως ή αλλως στις μέρες μας είναι της πλάκας να το βρεί ένας άντρας, αγχώνομαι ίσα ίσα και στο ενδεχόμενο ...

πριν κάποιο καιρό πήγα με μία που παρατήρησα στην πορεία ότι είχε αρκετή τριχοφυία σε μέρη που που συνήθως δεν κολακεύουν μια γυναίκα  :S
είμαι σίγουρος ότι αν ήταν κάποιος άλλος πιο κοκεροειδής απο μένα , θα τον είχε "αρραβωνιαστεί" τον θηλυκό καλλικάτζαρο και θα τον μόστραρε παντού  :2funny:

αυτά για σήμερα , χαιρετώ  ;)

:2funny:

Φίλε rigo σε βλέπω στο μέλλον να κοκοροποιείσαι εντελώς ..... απλά δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ακόμα. :)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
δε με ρωτησες πως το χειριστικα με την παλια μου καψουρα, δε διαβαζεις τα μηνυματα μου  :'(

εγω μια που ειχα φαει χυλοπιτα  την βρηκα στο φεις μιλαγαμε κανονιζαμε να βγουμε κ καλα κ την εκανα ντιλιτ  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Όταν ήμουν νέος είχα κλάσει μια 20χρονη επειδή είχε μουστάκι. Τέλεια γκομενίτσα, φοβερό σώμα και πρόσωπο, αλλά το μουστάκι της μπορούσε να το χτενίσει με τσατσάρα. :S

Δέκα χρόνια μετά είμαι μετανιωμένος για την επιλογή μου.

Γιατί ρε Μένιο;  Οι μουστακαλούδες δεν εχουν ψυχή;

Θα σε πείραζε να φιλήσεις τον θηλυκό Καπετανάκη που χει ντούγκλα το μουστάκι;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Φίλε rigo σε βλέπω στο μέλλον να κοκοροποιείσαι εντελώς ..... απλά δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ακόμα. :)
φτου φτου φτου φτου ανθρωπέ μου , ούτε ψύλλος στον κόρφο μας  :2funny: , αλλά μεγάλη μπουκιά φάε που λένε ...

Πάντως οι θηλυκοι καλλικάτζαροι είναι παντού και παγιδεύουν με ευκολία με τον αιδοιικό τους πεοδέκτη τα κακόμοιρα πεινασμένα & στερημένα αρσενικά κόκεράκια, τα οποία άλλο που δεν θέλουνε να δέσουν καπου τον γαιδαρό τους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.stougiannidis.gr/hypoglossal/32_%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82.gif[/img[/URL]] :)

[img]http://[URL unfurl="true"]www.dogtails.gr/woof/cockerspaniel.jpg[/img[/URL]] :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλό kosnik , τα καλά να λέγονται  :thumbsup:  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φτου φτου φτου φτου ανθρωπέ μου , ούτε ψύλλος στον κόρφο μας  :2funny: , αλλά μεγάλη μπουκιά φάε που λένε ...

Πάντως οι θηλυκοι καλλικάτζαροι είναι παντού και παγιδεύουν με ευκολία με τον αιδοιικό τους πεοδέκτη τα κακόμοιρα πεινασμένα & στερημένα αρσενικά κόκεράκια, τα οποία άλλο που δεν θέλουνε να δέσουν καπου τον γαιδαρό τους

Ζηλεια - Ψωρα.

Και σενα κοκερακι πεινασμενο μπορει να σε πει καποιος
που πας και ακουμπας τα λεφτα σου στις πουτανες αντι να βρεις καμια γυναικα της προκοπης

και κλεβεις και το κρατος.... συνεργεις σε φοροδιαφυγη αν το κανεις συνεχεια

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οι τριχες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των ελληνιδων :rockon: :rockon:

αμα δεν εχει τριχα στο κωλαρακι δεν σου κανει την διαθεση να τον ανοιξεις :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom