Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περιμενω λακη να με βρισει τωρα επειδη του ειπα οτι εγραψε αρλουμπες... λακη αργησες και ανησυχω

ψαχνεις πιστολι απο το γκουγκλ να με κυνηγησεις?  :P

Επισκέπτης
Ξέρεις πολλούς Μπόλντη που γαμάνε μουνάρες απο προξενιό σε παρέες ;;;;;;;;

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΠΟΥ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ,
ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ.

Και γάμησε το ποιός είμαι εγώ. Μπορείς να ξεχάσεις ποιός έγραψε τη συγκεκριμένη τεχνικη ;; Και να ασχοληθείς με αυτό που έγραψα;;;;;;;;;;;

1)Στα προξενια σου γνωρίζουν μόνο ημίμπαζα. Σούλες, 1,62 - 69 κιλά ... αφυδατωμένες , δασκάλες/καθηγήτριες (κατάλληλες για τον Saint). ΠΟΤΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
2)Με καμάκι , επίμονο και συνεχές ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Φυσικά εφόσον δεν είσαι κουασιμόδος, ψυριάρης, δεν οδηγείς παπάκι του 1981 κτλ κτλ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι κανετε?κεντρικο οριακο θεωρημα κ τετοια?
οχι αυτο ηταν στις πιθανοτητες στο πρωτο εξαμηνο .Αυτο ειναι επιλογης .Πιθανοτικη αναλυση αλγοριθμων ,αλυσιδες μαρκοβ και στατιστικη κατα bayes :pipa2:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μια μουναρα πρεπει να δει και να μαθει πως κινεισαι μεσα στις παρεες και κατα ποσο εισαι νορμαλ....η γνωμη του κοσμου μετραει... οπως οι μαρτυρες στα δικαστηρια

αυτές είναι  θυλαστικά που απλά ψάχνουν τον ισχυρότερο να ζευγαρώσουν....χωρίς αξία.

εεεεεεεντιτ :2funny:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

δεν είναι αν το κάνει για την καλοπέραση της και δεν παίρνει χρήματα. η αναζήτηση του σεξ είναι έμφυτη και στα δυο φύλα. δε βάζουμε περιορισμούς στον αριθμό των συντρόφων.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολύ σωστά. απλά της αρέσει το σεξ και να περνάει καλά.
εκτός αυτού προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο όρος "πουτάνα" έχει επικρατήσει να έχει "αρνητική χροιά" ( ! )
εμένα μ'αρέσουν πολύ πάντως !

υγ: η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά  ;)

Δεν πειραζει θα τα διαβασει και θα τα καταλαβει καποιος πιο νορμαλ....  :P

εσυ φανηκες εξαρχης με αυτα που εγραψες οτι εισαι λιγο αλλου... δεν ειχα και μεγαλες προσδοκιες

ακου εκει ... κοινωνικη μαλακια λεει οι παρεες...  :2funny: ρε τι κυκλοφορει ....
παρέες ?  :think:
παρέες έχουν τα παιδιά του Λυκείου απ'όσο ξέρω

τέλοσπάντων , να σαι καλά και σύ και να περνάς καλά με τον τρόπο που νομίζεις  ;)

Επισκέπτης
Περιμενω λακη να με βρισει τωρα επειδη του ειπα οτι εγραψε αρλουμπες... λακη αργησες και ανησυχω

Μην είσαι χαζός.
Ο rigormortis αν δεις πιο πάνω, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Και γράψε κάτι επί του θέματος!
Ασχέτως με το ποιός είμαι εγώ!
Μπορείς ;;;;;

Ξέρεις κανέναν ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΕ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ;;;;;;;;;;
ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ;;;;;;;;;

Πες μας μπόλντη ...........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξέρεις πολλούς Μπόλντη που γαμάνε μουνάρες απο προξενιό σε παρέες ;;;;;;;;

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΠΟΥ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ,
ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ.

Και γάμησε το ποιός είμαι εγώ. Μπορείς να ξεχάσεις ποιός έγραψε τη συγκεκριμένη τεχνικη ;; Και να ασχοληθείς με αυτό που έγραψα;;;;;;;;;;;

1)Στα προξενια σου γνωρίζουν μόνο ημίμπαζα. Σούλες, 1,62 - 69 κιλά ... αφυδατωμένες , δασκάλες/καθηγήτριες (κατάλληλες για τον Saint). ΠΟΤΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
2)Με καμάκι , επίμονο και συνεχές ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Φυσικά εφόσον δεν είσαι κουασιμόδος, ψυριάρης, δεν οδηγείς παπάκι του 1981 κτλ κτλ

:2funny: :2funny: :2funny: αυτο γαμησε με τα μπολντ

δεν μιλησε κανεις για προξενιο φιλε... ελεος.... βγαινετε εξω με μια παρεα
να κανετε παρεα.... απλα εμενα με ενδιαφερει οι παρεες να μην ειναι μονο ψωλαιοι...
γιατι ειναι αποτυχια. Θυμιζουν λυκειο τοτε που ακομη ειχαμε σπυρακια απο την μαλακια στο κουτελο  :P

δεν χρειαζεται να γνωρισεις παρα πολλες... λιγες και καλες... στην δεκαετια των 20-30 αμα εχεις πηδηξει 4-5 καλες δεν διαφερεις σε τιποτα απο αυτον που την επεσε σε 100 και στο τελος του εκατσε μονο η μια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν είναι αν το κάνει για την καλοπέραση της και δεν παίρνει χρήματα. η αναζήτηση του σεξ είναι έμφυτη και στα δυο φύλα. δε βάζουμε περιορισμούς στον αριθμό των συντρόφων.

δεν διαφωνώ, απλώς θεωρώ την γυναίκα που το κάνει πουτάνα ;)

Επισκέπτης
εκτός αυτού προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο όρος "πουτάνα" έχει επικρατήσει να έχει "αρνητική χροιά" ( ! )

Αν η γκόμενα έχει εμφάνιση τύπου εύας λασκαρη ή ματσούκα,
δεν πάει να τη λένε "πουτάνα" .....

Ποιοί θα τη λένε πουτάνα ;;;;;;;

Οι Σούλες και οι Νίτσες ..........

Στα @@ μας ...........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην είσαι χαζός.

Μπορείς ;;;;;

Σε τρωω ανετα..... 3 τραπεζια εχουμε γεμισει σε ρεμπεταδικο οι 15 ηταν γκομενες και οι 10 γκομεναρες... οι 5 ειχαν αγορι οι αλλες 5 ηταν ελευθερες.... και ειχαν κατσει διπλα μας... τις γνωρισαμε και τις εχουμε φιλες... η μια εχει μια ξαδερφη μουναρα και η ξαδερφη της επειδη μας συμπαθησε εφερε και αλλες φιλες..... το κολπο ειναι απλο αν θες το καταλαβαινεις... Η ΜΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

υγ: η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά  ;)

Μου αρέσουν και εμένα οι γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν σεξ. Η κοινωνία μας είναι αρνητική σε πολλά έτσι και στον ορισμό της "πουτάνας".

Η υπογραφή μου είναι μια από τις βασικές αρχές της Επικούρειας φιλοσοφίας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην είσαι χαζός.

Μπορείς ;;;;;

εσυ παππουλι με τα βιδωτα δοντια το μοναδικο που γαμεις ειναι η χουφτα σου. Μουναρες οπως λεει και ο μπολ μονο στο νετ βλεπεις. βεβαια αν κρινουμε απο το γουστο σου στις δευτεραντζες γκομενες στανταρ γυρνοβολας σαν το λιγουρι στα εμπορικα κεντρα. Αλλα δεν γαμεις.  :birdman: Ουτε μια φωτο μουναρας δεν μας εβαλες.  :rolleyes:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εφερε και αλλες φιλες..... το κολπο ειναι απλο αν θες το καταλαβαινεις... Η ΜΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
μου εχει τυχει κ σε μενα...θα συμφωνησω επι τουτου.
Τωρα αν η παρεα ειναι μονο ψωλαρια,καψιμι κ αρχιδοκαμπος,τοτε γκομενες ουτε με κυαλια στην παρεα...

Επισκέπτης
δεν χρειαζεται να γνωρισεις παρα πολλες... λιγες και καλες... στην δεκαετια των 20-30 αμα εχεις πηδηξει 4-5 καλες δεν διαφερεις σε τιποτα απο αυτον που την επεσε σε 100 και στο τελος του εκατσε μονο η μια

Λεβέντη μου, για να μην μετανοιώνεις μετά από 15 χρόνια,
κοίτα να μαθεις κάτι από μεγαλύτερους.
(Αυτό δεν σημαίνει να ακολουθείς τυφλά τις προτροπές/συμβουλές , αλλά να μελετάς τις περιπτώσεις μεγαλύτερων. )
Οι 100 , για κάποιον που κάνει συστηματικό καμάκι , είναι 3 απογευματινοί καφέδες.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ , ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΕΦΑΓΕ.
ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε για ένα καμάκι , είναι καλύτερα να γάμησε 3 μουνάρες σε 1 χρόνο
(και ας χρειάστηκε να την πέσει σε 22.000 και να φάει 21.998 χυλόπιτες)

ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ 1 ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ , ΔΗΛ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Γιατί ο 1ος γάμησε 3 μουνάρες κι ο 2ος 1!!!!!!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ !!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σε τρωω ανετα..... 3 τραπεζια εχουμε γεμισει σε ρεμπεταδικο οι 15 ηταν γκομενες και οι 10 γκομεναρες... οι 5 ειχαν αγορι οι αλλες 5 ηταν ελευθερες.... και ειχαν κατσει διπλα μας... τις γνωρισαμε και τις εχουμε φιλες... η μια εχει μια ξαδερφη μουναρα και η ξαδερφη της επειδη μας συμπαθησε εφερε και αλλες φιλες..... το κολπο ειναι απλο αν θες το καταλαβαινεις... Η ΜΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

κάτσε τώρα με μπέρδεψες...εσύ θες μια καλή κοπέλα για να είστε μαζί η θες να γαμήσεις όσες ποιο πολλές μουνάρες μπορείς ? :2funny:
γιατί αν ισχύει το δεύτερο κάνεις ακριβώς αυτό που λέει ο rigor.αλλά με άλλο τρόπο...

Επισκέπτης

Μιλάς ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Οι "φίλες" ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πιστεύω ότι για να κάνει ένας άντρας καμάκι επιτυχημένα πρέπει να είναι ψηλός. Ένας άγνωστος μέσου ύψους θα εισπράξει αδιαφορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom