kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ξαδερφε εσυ γιατι δεν μιλας?
εδω ειμαι μπηκα απ'το προφιλ του κοσνικ
ξαδερφε εσυ γιατι δεν μιλας?
ακριβώςΑν η γκόμενα έχει εμφάνιση τύπου εύας λασκαρη ή ματσούκα,
δεν πάει να τη λένε "πουτάνα" .....
Ποιοί θα τη λένε πουτάνα ;;;;;;;
Οι Σούλες και οι Νίτσες ..........
Στα @@ μας ...........
ας πούμε εγώ ερωτεύτηκα ακαριαία την afroditi εν προκειμένω (ή κάποια σαν αυτή) , που αν κατάλαβα καλά έχει κάποιες ενοχές για την "πληθωρική" σεξουαλικότητά της , ενώ φυσικά δεν θα έπρεπε , εξάλλου στους όρχεις μας οι μαλακίες της κοινωνίας...Μου αρέσουν και εμένα οι γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν σεξ. Η κοινωνία μας είναι αρνητική σε πολλά έτσι και στον ορισμό της "πουτάνας".
Η υπογραφή μου είναι μια από τις βασικές αρχές της Επικούρειας φιλοσοφίας.
τυπε θα ερθεις μαζι μου στο τεξας να πουλαμε οπλα στους μαυρους και τους ισπανους?ξαδερφε εσυ γιατι δεν μιλας?
Λεβέντη μου, για να μην μετανοιώνεις μετά από 15 χρόνια,
κοίτα να μαθεις κάτι από μεγαλύτερους.
(Αυτό δεν σημαίνει να ακολουθείς τυφλά τις προτροπές/συμβουλές , αλλά να μελετάς τις περιπτώσεις μεγαλύτερων. )
Οι 100 , για κάποιον που κάνει συστηματικό καμάκι , είναι 3 απογευματινοί καφέδες.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ , ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΙΤΕΣ ΕΦΑΓΕ.
ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΣΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπότε για ένα καμάκι , είναι καλύτερα να γάμησε 3 μουνάρες σε 1 χρόνο
(και ας χρειάστηκε να την πέσει σε 22.000 και να φάει 21.998 χυλόπιτες)
ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ 1 ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ , ΔΗΛ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Γιατί ο 1ος γάμησε 3 μουνάρες κι ο 2ος 1!!!!!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑ !!!!!!
Μιλάς ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
Οι "φίλες" ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!
Πάλι εμφανίστηκες για να κάνεις φασαρίες;σκασιλα μας.ποιος σε ρωτησε αποτυχημενε χοντρε που σε φτυσε μεχρι και η χωριατα;
Μιλάς ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
Οι "φίλες" ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!
εδω ειμαι μπηκα απ'το προφιλ του κοσνικ
@pakistane erasti... εμενα οι 4-5 καλες γκομενιτσες να εχεις σχεση με την καθεμια και να χεις κανει ΠΡΑΜΑΤΑ να χεις χορτασει μεσα σε μια δεκαετια ειναι πολυ καλος απολογισμος..τωρα οι καμακηδες που την πεφτουν σε τελειως αγνωστες ... το εκανα παλια και εγω οκ .... ζητημα να πηδηξουν 1 το χρονο και αυτη θα ειναι παρταλι την πηδανε μια φορα και τελος. Δεν γραφεις χιλιομετρα ετσι στο σεξ και δεν γινεσαι εμπειρος... θες κατι πιο σταθερο
Πάλι εμφανίστηκες για να κάνεις φασαρίες;
E;
κανε κοπυ πειστ τα πμ του να τον ξεφτυλισουμε
Τί είπες ρε για την ΘΕΑ; >εγω φταιω ; μας τα χει κανει τσουρεκια οτι πηδαει μουναρες και βγαινει και λεει μουναρα την χρυσα γατακι μουνακι παπαρακι. ασε που ο ιδιος ομολογει οτι τον γραφουν ολες. και στο τελος και καλα πηδαει ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ - (κ βριζει τον μπολ) παλιες συμαθητριες. τι ξερεις τι πουρογριες αποτυχημενες αγαμητες για να ασχολουνται στα γεραματα με τον λακη. κατα τα αλλα μουναρες ο λακης και οχι απο παρεες
anyway ξεκίνησε το μακελειό με χίο τώρα και με το γέλιο αποσιντονίστικα..
βρε βρεγιατι ρε?? ωραιος τυπος ειναι
σκεφτομαι να κλεισω το μαγαζι μου και να ταχθω στο αρμα του
ψηνεσαι ν'ακολουθησεις?
τον ξεφτυλισες
Τί είπες ρε για την ΘΕΑ; >
Δεν εχουν σεβαs........Τί είπες ρε για την ΘΕΑ; >