Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλά το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ" είναι η μεγαλύτερη καραμέλα που έχουν εφεύρει οι σημερινές Ελλεηνίδες
Noμιζω μαζι με το " Περναμε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξω" και το " Η Θεσσαλονικη ειναι ερωτικη πολη"
ειναι τα τρια πιο χρησιμοποιημενα μοτο της δεκαετιας και βαλε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι γιαγιάδες τους και οι μανάδες τους πιθανώς, κουβαλούσανε μαδέρια για το τζάκι με τα πόδια, μπροστά από τον άνδρα που ήταν καβάλα στο γάιδαρο, ενώ τώρα ο μουνοδουλισμός είναι... φιλοσοφία (emo). Αυτό τρέχει

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον να ξεκαθαρισουμε κατι!!!Οταν λετε ελεεινιδες τι εννοειτε?Ελληνιδες να υποθεσω....
Οι ελληνιδες δεν υπαρχουν πλεον.Μετα απο 400 χρονια τουρκοσποροι ημαστε ΑΡΑ αυτες που τελικα ειναι ψηλομυτες και σας ψηνουν το ψαρι στα "μπαλακια" σας ειναι οι τουρκαλες!Συνεπαγεται λοιπον οτι κανεις δεν μπορει να εκφερει γνωμη για τις ελληνιδες μιας και δεν υπαρχουν πλεον, εκτος και αν κανεις ειναι ο ντανκαν μακλαουντ της φατριας μακλαουντ και εχει ζησει καμια 400-500 χρονια!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ερευνητικέ δε ξέρω για σένα, αλλά επειδή η χώρα είναι γεμάτη βουνά και νησιά, στα οποία οι Τούρκοι, σαν ζώα των μογγολικών στεπών δεν πήγαιναν, κυρίως σε πεδινά μέρη βρίσκεις τουρκόσπορους. Λάρισα, Αγρίνιο, Ηλεία, Βαρδάρη. Κατά τα άλλα, ελπίζω να ισχύει για εσένα, μπορείς να βρεις κοπέλες με πολύ καλή νοοτροπία από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Εις τας Αθήνας ισχύουν άλλα πράγματα, περισσότερο κοινωνιολογικά - οικονομικά και όχι εθνολογικά

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι λέτε ωρε ????????????  :headbang:

Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα στρατευματα του τους γαμάγανε για χρόνια, το βυζάντιο επίσης ...  :knockinb:

Δεν υπάρχουν τουρκάλες, όλοι Ελληνες είναι  :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποιους γαμάγανε χρόνια ρε μεγάλε; :2funny: Αυτοί επί Μ. Αλεξάνδρου, βόσκανε μεταξύ εσωτερικής Μογγολίας και Καζάν

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ολους ... δεν αφήσανε κανέναν αγάμητο ... από Μακεδονία ως την Ινδία τα σκίσανε όλα ...

εδώ ακούγεται ότι κάνανε προπόνηση μεταξύ τους ...

Μπας και είσαι κρυφοΣκοπιανός και το αμφισβητείς ???  :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: Το αμφισβητώ, ειδικά για τη προπόνηση. Από Γεωγραφία ξέρεις;

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δυστηχώς όχι ...  :S μόνο τα βασικά ... τα πολύ βασικά ... και προς τα εκεί δεν έχω πάει ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εγώ δεν έχω πάει, αλλά ούτε τα στρατεύματα στην Άπω Ανατολή

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι λέτε ωρε ????????????  :headbang:

Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα στρατευματα του τους γαμάγανε για χρόνια, το βυζάντιο επίσης ...  :knockinb:

Δεν υπάρχουν τουρκάλες, όλοι Ελληνες είναι  :rockon:

δικε μου :thumbsup:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και οι ινδες ελλεηνιδεσ ειναι κατα το ημισυ αφου ολος ο στρατος του Αλεξανδρου εφτασε μεχρι εκει λετε να μη γαμαγαν οι ανθρωποι.?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε πάτε καλά; Ακούν και οι Σκοπιανοί. Μέχρι τα συνορά του σημερινού Πακιστάν με την Ινδία φτάσαν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Speak for your self και άλλους ημεδαπούς

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Leonoro προσωπικά πρέπει να κατάγομαι από Ιταλία (το επίθετο μου είναι καθαρά Ιταλικό). Αλλά η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων αρβανίτικης και βλάχικης καταγωγής είναι. Δεν τα λέω εγώ αλλά οι σχετικοί επιστήμονες....

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ερευνητικέ δε ξέρω για σένα, αλλά επειδή η χώρα είναι γεμάτη βουνά και νησιά, στα οποία οι Τούρκοι, σαν ζώα των μογγολικών στεπών δεν πήγαιναν, κυρίως σε πεδινά μέρη βρίσκεις τουρκόσπορους. Λάρισα, Αγρίνιο, Ηλεία, Βαρδάρη. Κατά τα άλλα, ελπίζω να ισχύει για εσένα, μπορείς να βρεις κοπέλες με πολύ καλή νοοτροπία από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Εις τας Αθήνας ισχύουν άλλα πράγματα, περισσότερο κοινωνιολογικά - οικονομικά και όχι εθνολογικά

Λες δεν ανεβαινα ε?Μπορει και οχι.Αντε να γλιτωσανε μερικες εκατονταδες.Και παλι ποσοι απο τους 10.000.000 που ημαστε σημερα ειναι τσιτα ελληνες...
Επαναλαμβανω ολες οι γυναικες καλες ειναι, αρκει να μην ειναι τουβλα.Ολα τα αλλα που λεμε ειναι αμπελοφιλοσοφιες.
Αν μου πηγαινεις στο trendy club και πας να την παισεις σε μωρο εκει μεσα θα δει πρωτα τι φορας και τι αμαξι εχεις και μετα ΜΠΟΡΕΙ να σου μιλησει.Εμενα τετοιες γκομενες δεν με φτυνουν παντως γιατι δεν ασχολουμε καν μαζι τους.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Leonoro προσωπικά πρέπει να κατάγομαι από Ιταλία (το επίθετο μου είναι καθαρά Ιταλικό). Αλλά η πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων αρβανίτικης και βλάχικης καταγωγής είναι. Δεν τα λέω εγώ αλλά οι σχετικοί επιστήμονες....

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι τουρκοσπορος.Η μονη μαλακια ειναι οτι δεν πηρα το μαυρισμα ειμαι ασπρος σαν φαντασμα!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι τουρκοσπορος.Η μονη μαλακια ειναι οτι δεν πηρα το μαυρισμα ειμαι ασπρος σαν φαντασμα!

Κακώς νομίζουμε ότι οι Τούρκοι είναι μαυριδεροί! Κατάγονται από τα οροπέδια Αλτάι (σχετικά βόρειο γεω γραφικό πλάτος) και είναι μάλλον άσπρης επιδερμίδας με μογγολικά χαρακτηριστικά. Στην Αγγλία δούλευα με 2 Τουρκάλες κατάξανθες με πράσινα μάτια, που μάλλον σε Γερμανίδες έφερναν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom