Επισκέπτης
Το καλύτερο για μένα φίλε μου είναι, αυτά που λες να τα πράτεις κιόλας. Τι να την κάνεις την διατριβή αν δεν την εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου;
από πότε έβγαλες γκόμενα την πουτάνα την Φαρμάκη ρε φίλε?
Το καλύτερο για μένα φίλε μου είναι, αυτά που λες να τα πράτεις κιόλας. Τι να την κάνεις την διατριβή αν δεν την εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου;
το νοημα αυτου του θρεντ ειναι να κλαιγονται μερικοι και να εκφραζουν αποψεις καποιοι αλλοι...ακόμα δεν έχω καταλάβει
το νόημα αυτού του θρεντ!..
και είναι ανάγκη να ρίξεις την αξιοπρέπειά σου και να κάνεις το μαλάκα μόνο και μόνο για να γαμήσεις μια Ελλεεινίδα τσουλάρα? δεν γαμάς καλύτερα καμια πουτάνα? πιο φθηνά θα σου κοστίσει στην τελική! ;)
πουτανες υπαρχουν και θα υπαρχουν για να περναμε καλα...εδω μιλαμε για ελληνιδες γκομενες ομως...οι οποιες ειναι απλως πιο ακριβες πουτανες...τι προτιματε τη φτηνη η την ακριβη με τις χειροτερες υπηρεσιες...?
Ελληνιδα=0πουτανες υπαρχουν και θα υπαρχουν για να περναμε καλα...εδω μιλαμε για ελληνιδες γκομενες ομως...οι οποιες ειναι απλως πιο ακριβες πουτανες...τι προτιματε τη φτηνη η την ακριβη με τις χειροτερες υπηρεσιες...?
Γιατί να γαμήσεις μια πουτάνα ενώ ξέρεις ποιά θα είναι η κατάλληξη. Το φλερτ αδερφέ δεν είναι μόνο γαμήσι, έχει και παιχνίδι που αν ξέρεις να το παίζεις θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το ίδιο το sex. Για να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τους κανόνες ;)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ
οχι ακριβως...οποιος ασχολειται και στενοχωριεται θες να πεις...γιατι να ασχολεισαι και να τις πηδας ειναι μια χαρα...Ελληνιδα=0
Και οποιος ασχολειται με αυτες ειναι μεγαλος μαλακας.
Ενα Amsterdam τους χρειαζεται να καταλαβουν οτι το sex με Mου@@@@ρες ειναι κατι το πολυ απλο...μαρίνα φλοίσβου με φίλο χθες αργά και ποτάκι στο και καλά ιν μαγαζί. σε μια μικρή μπάρα ένα μουνάκι 22 χρονών που κάνει μπαμ ότι "είμαι εδώ για να μαζέψω κόσμο".
ενώ τελειώνουμε την μπιρίτσα σκάνε 2 γεροντοπαλίκαρα, γνωστοί πελάτες της από ότι φάνηκε από τις χαιρετούρες.σαν μαλάκες περιοπής και το βλέμμα "δεν έχω ξαναγαμήσει". και τι έχει κάνει ο απίστευτος ντίντης??
ε τις έχει φέρει στο μαγαζί δωράκι. αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα κύριοι.
μετά την επιστροφή της στην μπάρα η πρώτη της κουβέντα ήταν " τι να σας βάλω να πιείτε???"
ε, να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.....
αφού το χαζογκομενάκι ξαναγύρισε πίσω από την μπάρα
Σωστόοοοςςςςςςς!!!!
Ελληνιδα=0
Και οποιος ασχολειται με αυτες ειναι μεγαλος μαλακας.
Για αυτό και εσύ φλέρταρες την πουτάνα την Φαρμάκη μέχρι να τη βγάλεις γκόμενα έτσι???
οχι ακριβως...οποιος ασχολειται και στενοχωριεται θες να πεις...γιατι να ασχολεισαι και να τις πηδας ειναι μια χαρα...
δε λεμε να κανεις 1 βδομαδα να την πηδηξεις...τη γνωριζεις την πηδας και αυτααα....Δεν νομίζω να είναι και μια χαρά να πηδήξεις Ελλεεινίδα!!!
γιατί το ψυχικό και το οικονομικό κόστος μέχρι να γαμήσεις τις ξυνές Ελλεεινίδες θα είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την ηδονή του πηδήματος!!!
Στεναχωριέμαι που μερικοί έχουν απογοητευτεί από τις Ελλεεινίδες και διαιωνίζεται το πρόβλημα - γιατί δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες για την κατάσταση που ζούμε, από την άλλη όμως ο καθένας όπου στρώνει κοιμάται.
πολυ το κουραζουμε ομως...θα πρεπε να μαστε εξω να τις καμακωνουμε...εχει απιστευτη πλακα το καμακι σε ελληνιδα...με το μπλαζε το υφος της να σου λεει ''ειμαι ανωτερη...''και να το πιστευει κιολας....και μετα ερχεται ο μαγκας ο σωστος και της λεει..''που πας μωρη γκαζιερα που σαι σαν τον αδη και το παιζεις αφροδιτηηηηηηηη......'''''
Δεν νομίζω να είναι και μια χαρά να πηδήξεις Ελλεεινίδα!!!
γιατί το ψυχικό και το οικονομικό κόστος μέχρι να γαμήσεις τις ξυνές Ελλεεινίδες θα είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την ηδονή του πηδήματος!!!
Δεν νομίζω να είναι και μια χαρά να πηδήξεις Ελλεεινίδα!!!