Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου Anal, από αυτά που γράφεις φαίνεται καθαρά ότι ο στόκος να είναι στο δικό σου μυαλό!

Αν σε ενοχλούν οι αναλύσεις που κάνω μην τις διαβάζεις! Απλό είναι! Χιλιάδες άτομα έχουν κάνει εδώ αναλύσεις και εσένα σε ενοχλούν αποκλειστικά οι δικές μου; Kαι μπαίνεις κάθε φορά να μου τη βγεις; Τόσο δυστυχισμένος είσαι ρε στη ζωή σου που περιμένεις να τη βγεις ανώνυμα σε κάποιον άγνωστο για να νοιώσεις καλά;

Και βέβαια με ενοχλεί αυτή η κωλοκατάσταση με τις γυναίκες στην Ελλάδα, έχοντας ζήσει τις γυναίκες στο εξωτερικό. Και δω στην Ελλάδα δεν μου λείπει το νουνί (και πάλι ξένες ή Ελληνο-ξένες συμβαίνει να είναι οι σύντροφοι μου) αλλά επειδή έχω συνήθως γυναίκα πρέπει να πω "στ' αρχίδια μου, δεν μ' απασχολεί, δεν πα να μαμηθούνε όλοι οι άλλοι;". Αφού και σε μαγαζιά που βγαίνουμε μαζί αισθάνομαι να λείπει η ερωτική ατμόσφαιρα και να βασιλεύει το "δήθεν".

Αν εσένα σου αρκεί να μαμάς εσύ και στ' αρχίδια σου όλοι οι άλλοι τότε σε πληροφορώ ότι δεν ανήκουν όλοι στη δική σου συνομωταξία....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω οσα λεω για τις Ελληνιδες τα εχω και στον τροπο ζωης αντιθετα πολλοι δεν βλεπω να το κανουν.

Επισκέπτης
και είναι ανάγκη να ρίξεις την αξιοπρέπειά σου και να κάνεις το μαλάκα μόνο και μόνο για να γαμήσεις μια Ελλεεινίδα τσουλάρα? δεν γαμάς καλύτερα καμια πουτάνα? πιο φθηνά θα σου κοστίσει στην τελική! ;)

Γιατί να γαμήσεις μια πουτάνα ενώ ξέρεις ποιά θα είναι η κατάλληξη. Το φλερτ αδερφέ δεν είναι μόνο γαμήσι, έχει και παιχνίδι που αν ξέρεις να το παίζεις θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το ίδιο το sex. Για να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τους κανόνες  ;)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ

Επισκέπτης
πουτανες υπαρχουν και θα υπαρχουν για να περναμε καλα...εδω μιλαμε για ελληνιδες γκομενες ομως...οι οποιες ειναι απλως πιο ακριβες πουτανες...τι προτιματε τη φτηνη η την ακριβη με τις χειροτερες υπηρεσιες...?

Σωστόοοοςςςςςςς!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πουτανες υπαρχουν και θα υπαρχουν για να περναμε καλα...εδω μιλαμε για ελληνιδες γκομενες ομως...οι οποιες ειναι απλως πιο ακριβες πουτανες...τι προτιματε τη φτηνη η την ακριβη με τις χειροτερες υπηρεσιες...?
Ελληνιδα=0

Και οποιος ασχολειται με αυτες ειναι μεγαλος μαλακας.

Επισκέπτης
Γιατί να γαμήσεις μια πουτάνα ενώ ξέρεις ποιά θα είναι η κατάλληξη. Το φλερτ αδερφέ δεν είναι μόνο γαμήσι, έχει και παιχνίδι που αν ξέρεις να το παίζεις θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο από το ίδιο το sex. Για να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τους κανόνες  ;)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ

Για αυτό και εσύ φλέρταρες την πουτάνα την Φαρμάκη μέχρι να τη βγάλεις γκόμενα έτσι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παντως εχει πλακα ακομα και να τις βριζεις...οι αντιδρασεις τους και μονο αν τους πεις πχ εισαι κοντη ειναι συλλεκτικες...

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μαρίνα φλοίσβου με φίλο χθες αργά και ποτάκι στο και καλά ιν μαγαζί. σε μια μικρή μπάρα ένα μουνάκι 22 χρονών  :boobies: που κάνει μπαμ ότι "είμαι εδώ για να μαζέψω κόσμο". :grin:
ενώ τελειώνουμε την μπιρίτσα σκάνε 2 γεροντοπαλίκαρα, γνωστοί πελάτες της από ότι φάνηκε από τις χαιρετούρες.σαν μαλάκες περιοπής και το βλέμμα "δεν έχω ξαναγαμήσει". και τι έχει κάνει ο απίστευτος ντίντης??
ε τις έχει φέρει στο μαγαζί δωράκι. αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα κύριοι. :jerking: :jerking:

μετά την επιστροφή της στην μπάρα η πρώτη της κουβέντα ήταν " τι να σας βάλω να πιείτε???"
ε, να μην ξεχνιόμαστε κιόλας..... :headbang: :jerking:
αφού το χαζογκομενάκι ξαναγύρισε πίσω από την μπάρα
Ενα Amsterdam τους χρειαζεται να καταλαβουν οτι το sex με Mου@@@@ρες ειναι κατι το πολυ απλο...
τοτε θα καταλαβουν την δυναμη που εχει η Πουτσα ....
να τους δω μετα τους κυριους θα παρακαλουσαν το γκομενακι η θα το γραφαν στα παπα@@@@ τους
και να δεις τι ωραια μετα θα προβληματιζόταν το γκομενακι γιατι δεν κανουν παιχνιδι μαζι της ;)

Επισκέπτης
Σωστόοοοςςςςςςς!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ελληνιδα=0

Και οποιος ασχολειται με αυτες ειναι μεγαλος μαλακας.

Για αυτό και εσύ φλέρταρες την πουτάνα την Φαρμάκη μέχρι να τη βγάλεις γκόμενα έτσι??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στεναχωριέμαι που μερικοί έχουν απογοητευτεί από τις Ελλεεινίδες και διαιωνίζεται το πρόβλημα - γιατί δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες για την κατάσταση που ζούμε, από την άλλη όμως ο καθένας όπου στρώνει κοιμάται.

Επισκέπτης
οχι ακριβως...οποιος ασχολειται και στενοχωριεται θες να πεις...γιατι να ασχολεισαι και να τις πηδας ειναι μια χαρα...

Δεν νομίζω να είναι και μια χαρά να πηδήξεις Ελλεεινίδα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

γιατί το ψυχικό και το οικονομικό κόστος μέχρι να γαμήσεις τις ξυνές Ελλεεινίδες θα είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την ηδονή του πηδήματος!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
πολυ το κουραζουμε ομως...θα πρεπε να μαστε εξω να τις καμακωνουμε...εχει απιστευτη πλακα το καμακι σε ελληνιδα...με το μπλαζε το υφος της να σου λεει ''ειμαι ανωτερη...''και να το πιστευει κιολας....και μετα ερχεται ο μαγκας ο σωστος και της λεει..''που πας μωρη γκαζιερα που σαι σαν τον αδη και το παιζεις αφροδιτηηηηηηηη......'''''

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να είναι και μια χαρά να πηδήξεις Ελλεεινίδα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

γιατί το ψυχικό και το οικονομικό κόστος μέχρι να γαμήσεις τις ξυνές Ελλεεινίδες θα είναι δυσανάλογα υψηλό σε σχέση με την ηδονή του πηδήματος!!! :headbang: :headbang: :headbang:
δε λεμε να κανεις 1 βδομαδα να την πηδηξεις...τη γνωριζεις την πηδας και αυτααα....

Επισκέπτης
Στεναχωριέμαι που μερικοί έχουν απογοητευτεί από τις Ελλεεινίδες και διαιωνίζεται το πρόβλημα - γιατί δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες για την κατάσταση που ζούμε, από την άλλη όμως ο καθένας όπου στρώνει κοιμάται.

Εμείς να δείς πόσο στεναχωρηθήκαμε!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά όντως και οι προλαλήσαντες ειπαν εχουν ξεφύγει.Δεν ξέρουν τι θελουν και το ομολογούν και οι ιδιες.Στο χωρο που κυκλοφορώ υπαρχει πολυ μουνί αλλά μονο για ενα πουτσο και τίποτα παραπάνω.Απο μυαλα αστα να πάνε τις δειχνεις το φεγγάρρι και αυτη κοιτάει το δάχτυλο :2funny:.Εχω φιλη ωραία κοπέλα σε ηλικια γαμου γνωριζει γκόμενους αλλά μια τα ματια του, μια τα μαλια του,μια η μυτη του ,μια το ένα το αλλο ....Ειναι γενικα ακομα πιο δυσκολο σήμερα για ενα αντρα να βρεί κοπέλα για οικογένεια ...

Επισκέπτης
πολυ το κουραζουμε ομως...θα πρεπε να μαστε εξω να τις καμακωνουμε...εχει απιστευτη πλακα το καμακι σε ελληνιδα...με το μπλαζε το υφος της να σου λεει ''ειμαι ανωτερη...''και να το πιστευει κιολας....και μετα ερχεται ο μαγκας ο σωστος και της λεει..''που πας μωρη γκαζιερα που σαι σαν τον αδη και το παιζεις αφροδιτηηηηηηηη......'''''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Daniel, φαντάσου ότι το να γαμάς Ελλεεινίδες μοιάζει με την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου. Όσες πιο πολλές γαμάς τόσα πιο πολλά μαθαίνεις και τόση πιο πολλή αυτοπεποίθηση αποκτάς - γιατί από τους περισσότερους αυτό λείπει, η αυτοπεποίθηση. Με τον καιρό και αφού θα έχεις περάσει από διάφορες το οικονομικό κόστος και ψυχικό θα είναι μικρότερο από αυτό που δαπανούσες στα πρώτα στάδια της καριέρας σου ως εραστης - γιατί πολύ απλά θα ξέρεις περισσότερα για την ψυχολογία τους.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ daniel! Τόχω πει και γω!

Άμα χαλάσεις τόσα φράγκα και φας και στη μάπα όλη την (τεράστια) κλασική μιζέρια της Ελλεηνίδας για να μαμήσεις τότε το μαμήσι με την Ελλεηνίδα το πληρώνεις "ο κούκος -αηδόνι"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom