Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
τελικα χειροτεροι οι ελλεεινιδοι απ τις ελλεεινιδες...χτες ημουν παρεα με ενα φιλο μου και ενα ζευγαρι που δεν τους ηξερα αλλα μου τους γνωρισε...ε παιδια ο τυπος ηταν χειροτερος απο σκυλο μαζι της,τον προσεβαλλε συνεχεια κι αυτος εκει να τη γλυφει και να της τριβεται,ρε σεις τι ναι αυτα ξυπνατε...ειναι δυνατον?????ειμαστε στο 2008 κι αυτες ειναι ακομα βλαμμενες,αντι να κατσουν οι δικοι μας να σκεφτουν οτι εχουμε γεμισει πουστηδες και αντρες,και καλα,προοδευτικους που βοηθανε στο πλυσιμο καθονται και μυξοκλαινε τη μοιρα τους!ρε παιδια,η ελληνιδα θελει αντρα διπλα της που να την εχει υπακουη και να μη σηκωνει και πολλα,καταλαβετε το...δικιο εχουν που εκμεταλλευονται κατι αγαπουληδες που νομιζουν οτι η γκομενα θελει ισοτητα και πιπες...πουτσα θελει και αντρα διπλα της να την κανει να αισθανεται κατωτερη...ποσες φορες θα τα λεμε??????

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα εχεις ζησει ολα αυτα για πολλα χρονια, τα εχεις δει ολα απο πρωτο χερι και τα λες ε ?

Σε χαλαει παρα πολυ παντως που γαμιουνται ακομα και με Αραβες και με Περσες και σε σενα το παιζουν ψηλομυτες...

Πάλι τα ίδια ρε Anal;

Ότι δημοσίευση κάνω τσακ μπαμ να μπαίνεις και να γράφεις αμέσως μετά και να με προκαλείς; Γιατί ρε αγόρι μου; Τι πρόβλημα έχεις με τον εαυτό σου;

Βγάλε όμως το στόκο απ' το μυαλό σου γιατί στην Αγγλία δεν είναι όπως εδώ στην Ελλάδα. Δεν λες το νουνί νουνάκι! Μια βόλτα στην pub της γειτονιάς σου να κάνεις όλο και κάποιο (έστω ψιλομεθυσμένο) νουνί θα σου κάτσει. Στην Αγγλία δεν μαμάει τρελά η μειονότητα των αντρών (όπως αφύσικα γίνεται εδώ στην Ελλάδα) αλλά η πλειοψηφία (όπως είναι άλλωστε το φυσικό). Και έχει τόσες διαθέσιμες γυναίκες που μόνο στις ελλεηνίδες δεν είναι το μυαλό σου.

Αν και εκεί ακόμη, κάποιες ελλεηνίδες φοιτήτριες που φιλοξένησα (από αυτές που εδώ στην Ελλάδα μπορεί και να το παίζανε ψυλομύτες) είχαν φτάσει σε σημείο ύστατης ξεφτίλας, και για ένα κρεβάτι και λίγο φαί μου δίνανε πώλο!   

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Δεν έχω εμπειρίες ελλεινιδων εξωτερικου - δεν είχα την δυνατοτητα να σπουδασω έξω - αλλά αφού αλλάζουν συμπεριφορά στο εξωτερικό μηπως τελικά το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό με την ντόπια αγορά των αρσενικών? Αναρωτιέστε μηπως εδεν ίμαστε ανευθυνοι για την "κατάντϊα" τους, θα μέινουν όλες γεροντοκόρες & αγαμητες μονο και μονο επειδή το "παίζουν" αν εμεις είμαστε κυριοι και όχι μαλακες.Και όταν λεω κυριοι δεν εννοώ μαλακοκαβληδες αλλά ουτε και "όλα τα γαμω και δερνω". Κατι σε πιο ισορροπημενο ...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν έχω εμπειρίες ελλεινιδων εξωτερικου - δεν είχα την δυνατοτητα να σπουδασω έξω - αλλά αφού αλλάζουν συμπεριφορά στο εξωτερικό μηπως τελικά το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό με την ντόπια αγορά των αρσενικών? Αναρωτιέστε μηπως εδεν ίμαστε ανευθυνοι για την "κατάντϊα" τους, θα μέινουν όλες γεροντοκόρες & αγαμητες μονο και μονο επειδή το "παίζουν" αν εμεις είμαστε κυριοι και όχι μαλακες.Και όταν λεω κυριοι δεν εννοώ μαλακοκαβληδες αλλά ουτε και "όλα τα γαμω και δερνω". Κατι σε πιο ισορροπημενο ...
Οι αντρες φταινε οι μαλακες........οι λιγουρηδες....
Σε μια 10ετια που θα εχει ξυπνησει και ο τελευταιος θα δεις που θα πανε οι Ελλεινιδες........

Επισκέπτης
αυτη η ισορροπια τους εφαγε φιλε...και μαλακοκαβλης θα σαι κι οτι γουσταρεις,ξερεις ποσους μαλακοκαβληξδες βλεπω καθε μερα στο δρομο που κυκλοφορουνε με τα πιο ωραια μουνια?θα μου πεις και τι εγινε...εγινε γιατι αυτοι τουλαχιστο δε κλαιγονται...οσες φορες εχω φερθει ''ισορροπημενα''εχω φαει και γαμω τις χυλοπιτες,οσες φορες ειμαι οσο πιο μαλακας μπορω με βλεπουν αλλιως και ειναι μες στη γλυκα και την υποταγη...ασχημο,καταντια αλλα ακρως αληθινο...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
τελικα χειροτεροι οι ελλεεινιδοι απ τις ελλεεινιδες...χτες ημουν παρεα με ενα φιλο μου και ενα ζευγαρι που δεν τους ηξερα αλλα μου τους γνωρισε...ε παιδια ο τυπος ηταν χειροτερος απο σκυλο μαζι της,τον προσεβαλλε συνεχεια κι αυτος εκει να τη γλυφει και να της τριβεται,ρε σεις τι ναι αυτα ξυπνατε...ειναι δυνατον?????ειμαστε στο 2008 κι αυτες ειναι ακομα βλαμμενες,αντι να κατσουν οι δικοι μας να σκεφτουν οτι εχουμε γεμισει πουστηδες και αντρες,και καλα,προοδευτικους που βοηθανε στο πλυσιμο καθονται και μυξοκλαινε τη μοιρα τους!ρε παιδια,η ελληνιδα θελει αντρα διπλα της που να την εχει υπακουη και να μη σηκωνει και πολλα,καταλαβετε το...δικιο εχουν που εκμεταλλευονται κατι αγαπουληδες που νομιζουν οτι η γκομενα θελει ισοτητα και πιπες...πουτσα θελει και αντρα διπλα της να την κανει να αισθανεται κατωτερη...ποσες φορες θα τα λεμε??????

μαρίνα φλοίσβου με φίλο χθες αργά και ποτάκι στο και καλά ιν μαγαζί. σε μια μικρή μπάρα ένα μουνάκι 22 χρονών  :boobies: που κάνει μπαμ ότι "είμαι εδώ για να μαζέψω κόσμο". :grin:
ενώ τελειώνουμε την μπιρίτσα σκάνε 2 γεροντοπαλίκαρα, γνωστοί πελάτες της από ότι φάνηκε από τις χαιρετούρες.σαν μαλάκες περιοπής και το βλέμμα "δεν έχω ξαναγαμήσει". και τι έχει κάνει ο απίστευτος ντίντης??
ε τις έχει φέρει στο μαγαζί δωράκι. αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα κύριοι. :jerking: :jerking:

μετά την επιστροφή της στην μπάρα η πρώτη της κουβέντα ήταν " τι να σας βάλω να πιείτε???"
ε, να μην ξεχνιόμαστε κιόλας..... :headbang: :jerking:
αφού το χαζογκομενάκι ξαναγύρισε πίσω από την μπάρα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βγάλε όμως το στόκο απ' το μυαλό σου γιατί στην Αγγλία δεν είναι όπως εδώ στην Ελλάδα. Δεν λες το νουνί νουνάκι! Μια βόλτα στην pub της γειτονιάς σου να κάνεις όλο και κάποιο (έστω ψιλομεθυσμένο) νουνί θα σου κάτσει. Στην Αγγλία δεν μαμάει τρελά η μειονότητα των αντρών (όπως αφύσικα γίνεται εδώ στην Ελλάδα) αλλά η πλειοψηφία (όπως είναι άλλωστε το φυσικό). Και έχει τόσες διαθέσιμες γυναίκες που μόνο στις ελλεηνίδες δεν είναι το μυαλό σου.  

Ο στοκος στο δικο σου το μυαλο ειναι φιλε.

Εγω δεν ασχολουμαι με τις ελλεηνιδες παραπανω απο εναν πουτσο και αν.

Εσυ εχεις κανει ολοκληρη αναλυση γυρω απο αυτες, μεχρι και το πως και καλα θα επρεπε να εισαι για να τις γαμησει εχεις κατσει σκεφτει/γραψει, και προφανως φαινεται οτι σε προβληματιζει το θεμα αυτο, αλλιως δεν θα το εγραφες γιατι θα τις ειχες γραμμενες στα αρχιδια σου.

Και το μουνι μουνακι δεν το λεω, εννοια σου ;)

Και παντα το προβλημα δεν ειναι απο τη μια μερια, οπως υπαρχουν ελλεηνιδες ετσι υπαρχουν και μαλακες ελληνες που κανουν τα παντα για να τις επιβεβαιωνουν και να τις κανουν ακομα χειροτερες σε συμπεριφορα. Ακομα και ατομα απο το site που το παιζουν αντι-ελλεηνιδες κτλ κτλ και την εχουν δει γαμιαδες εχουν κλαφτει απειρες φορες για γκομενες που δεν τους εκατσαν και τους εψησαν το ψαρι στα χειλη ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μαρίνα φλοίσβου με φίλο χθες αργά και ποτάκι στο και καλά ιν μαγαζί. σε μια μικρή μπάρα ένα μουνάκι 22 χρονών  :boobies: που κάνει μπαμ ότι "είμαι εδώ για να μαζέψω κόσμο". :grin:
ενώ τελειώνουμε την μπιρίτσα σκάνε 2 γεροντοπαλίκαρα, γνωστοί πελάτες της από ότι φάνηκε από τις χαιρετούρες.σαν μαλάκες περιοπής και το βλέμμα "δεν έχω ξαναγαμήσει". και τι έχει κάνει ο απίστευτος ντίντης??
ε τις έχει φέρει στο μαγαζί δωράκι. αυτοί είναι που χαλάνε την πιάτσα κύριοι. :jerking: :jerking:

μετά την επιστροφή της στην μπάρα η πρώτη της κουβέντα ήταν " τι να σας βάλω να πιείτε???"

Κατι τετοιοι μαλακες ειναι αυτοι που λεω και εγω.

Δινουν αξια στα μηδενικα τις καριολες αντι να τις εχουν για ενα πουτσο ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
[move][size=20pt]COSMOPOLITAN ΙΟΥΛΙΟΥ[/size][/move]

Επισκέπτης
μαρίνα φλοίσβου με φίλο χθες αργά και ποτάκι στο και καλά ιν μαγαζί. σε μια μικρή μπάρα ένα μουνάκι 22 χρονών  :boobies: που κάνει μπαμ ότι "είμαι εδώ για να μαζέψω κόσμο". :grin:

την πιατσα τη χαλαει ο καθε ειδους ασχετος που νομιζει οτι η ελληνιδα θελει σεβασμο και στοργη...δυστυχως η πλειονοτητα των γυναικων θελει βρισιμο,φτυσιμο και χυσιμο...δε μου αρεσει που ειναι ετσι τα πραγματα αλλα προσαρμοζεσαι αναγκαστικα...η θα κατσεις να κλαις η θα κανεις αυτο που χρειαζεται...τωρα βεβαια με τοσους μπετοβλακες που κανουν το μαγκα και παραλληλα ειναι σουζα στη γκομενα τους ε...χαλαει η πιατσα και λενε οι ελληνιδες οτι δεν τις πηδανε και τετοια...κι αυτες βλαμμενες αλλα τουλαχιστον αυτες ξερεις να τις χειριστεις...τους αλλους τους μαλακες που χαλανε το νοημα της λεξης αντρας να δω τι θα τους κανουμε...

Επισκέπτης
Κατι τετοιοι μαλακες ειναι αυτοι που λεω και εγω.

Δινουν αξια στα μηδενικα τις καριολες αντι να τις εχουν για ενα πουτσο ;)

Μερικές φορές για να γαμήσεις πρέπει να κάνεις και το μαλάκα, αφού γαμήσεις παίζεις το παιχνίδι σου ;)

Επισκέπτης

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
πολυ γελιο...η βιβλος της συγχρονης γυναικας...και το αντιστοιχο αντρικο ,το mens health...
Οσο γελιο εχουν αυτοι που εχουν για βιβλο αυτα τα περιοδικα,αλλο τοσο εχουν αυτοι που εχουν για βιβλο αυτο το σαιτ..
Ο αλλος λεει δεν ασχολειται τι κανουν οι ελληνιδες και εχει κανει ολοκληρη διατριβη..τετοια τριβη χρειαζεται--> :bigdick:

Επισκέπτης
Μερικές φορές για να γαμήσεις πρέπει να κάνεις και το μαλάκα, αφού γαμήσεις παίζεις το παιχνίδι σου ;)

και είναι ανάγκη να ρίξεις την αξιοπρέπειά σου και να κάνεις το μαλάκα μόνο και μόνο για να γαμήσεις μια Ελλεεινίδα τσουλάρα? δεν γαμάς καλύτερα καμια πουτάνα? πιο φθηνά θα σου κοστίσει στην τελική! ;)

Επισκέπτης
Οσο γελιο εχουν αυτοι που εχουν για βιβλο αυτα τα περιοδικα,αλλο τοσο εχουν αυτοι που εχουν για βιβλο αυτο το σαιτ..
Ο αλλος λεει δεν ασχολειται τι κανουν οι ελληνιδες και εχει κανει ολοκληρη διατριβη..τετοια τριβη χρειαζεται--> :bigdick:
επιτελους κι ενας σωστος...ετσι ειναι ρε συ,το καθε τι πρεπει να εχει το σκοπο του,ειναι αυτο που λεω συνεχεια οτι εξω ειναι η ζωη...

Επισκέπτης

Το καλύτερο για μένα φίλε μου είναι, αυτά που λες να τα πράτεις κιόλας. Τι να την κάνεις την διατριβή αν δεν την εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ακόμα δεν έχω καταλάβει
το νόημα αυτού του θρεντ!..  :grin:  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
πουτανες υπαρχουν και θα υπαρχουν για να περναμε καλα...εδω μιλαμε για ελληνιδες γκομενες ομως...οι οποιες ειναι απλως πιο ακριβες πουτανες...τι προτιματε τη φτηνη η την ακριβη με τις χειροτερες υπηρεσιες...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom