Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (0 μέλη και 247 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καταρχην αν εισαι οντως γυναικα του εχεις κανει ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΟΣ που μπηκες με φορα στο σαιτ και τα ξερασες ολα!

εχεις χασει το παιχνιδι....!

αν μπαινει και απο αλου και δει οτι τον μαγκωσες το χασες το παιχνιδι! πολα μελη μπαινουνε για χαβαλε π.χ εγω δεν παω σε μπουρδελα και με βλεπει και η κοπελια μου που περναω την ωρα μου εδω μεσα....!
απο την αλλη κατσε βαλτα κατω και ζυγυσε τα!! το γιατι παει στα μπουρδελα αν παει κατι φταιει και δεν φταει μονον αυτος....!!
αυτα....!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΠΑΛΙ αρχίσατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕΕ?? Είστε ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ...
Aφου οπως φαινεται, τον εχεις τον τροπο σου και σε παιρνει, ανοιξε ενα πρακτορειο μοντελων και ασε μας εμας τους δυστηχισμενους στη μοιρα μας,
Τυχερε,
για σενα ειναι η ζωη :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τελικα ο μεγας διδασκαλος.. με οποια προσωπικοτητα κ να μας παρουσιαστει.. προκαλει ταραχη :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην  ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...
βρεεεεεε.....θα τρελλαθούμε......εκτός του ότι δεν είμαστε ΚΑΡΦΙΑ......δεν τσιμπάμε κιόλας.....άντε παλουκάρι..καλές πλάκες βρε.....και αμ τσιμπησει κανείς δώστου φιλάκια.........αέραααααααααα............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φάρσα - ξεφάρσα του koroivou, έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας!

Τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου", που εφάρμοζε στις γυναίκες το δόγμα "πίπα και σφαλιάρα" τον πήρε πρέφα η γυναίκα του και έσκασε μύτη εδώ - ενώ ο koroivos με την ουρά στα σκέλια και σε απόλυτο χεζμεντέν την έκανε με ελαφρά! :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
Φάρσα - ξεφάρσα του koroivou, έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας!

Τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου", που εφάρμοζε στις γυναίκες το δόγμα "πίπα και σφαλιάρα" τον πήρε πρέφα η γυναίκα του και έσκασε μύτη εδώ - ενώ ο koroivos με την ουρά στα σκέλια και σε απόλυτο χεζμεντέν την έκανε με ελαφρά! :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι. Γι αυτό οι εκπρόσωποι των Ελεεινίδων κάνουν party. Τοχετε ρίξει στις μαλακίες...άσε που μερικοί τις υπερασπίζονται κιόλας...βούτυρο στο ψωμί τους...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ενω αν δεν τις υπερασπιζονταν μερικοι εδω μεσα κ το ειχαν ριξει στη σοβαροτητα αντε κ στη μαρμελαδα στο ψωμι τους.. θα σημαινε κατι? θα γινονταν κοσμοιστορικες αλλαγες? :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Koroivos girl ο καλός σου είχε βάλει μέσα στο πορτοφόλι του χαρτί όπου έλεγε το νικνέημ του κτλ?Μα είναι τόσο πιστευτό αυτό που λες.Άλλοι βάζουν λεφτά,άλλοι την ταυτότητά τους,άλλοι καπότες,αλλά αυτός βάζει χαρτιά με το όνομα μέλους και το κωδικό.Ξεκόλλα ρε παπάρα και κόψε το μπαφιλίκι γιατί αντί να το πίνεις σε πίνει

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
ενω αν δεν τις υπερασπιζονταν μερικοι εδω μεσα κ το ειχαν ριξει στη σοβαροτητα αντε κ στη μαρμελαδα στο ψωμι τους.. θα σημαινε κατι? θα γινονταν κοσμοιστορικες αλλαγες? :2funny:

όχι. Αλλά ίσως μερικές σαν και σένα αποχωρούσαν ηττημένες από τη συζήτηση....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506

Κοσμοϊστορικές αλλαγές και Ελεεινίδες δε γίνεται, άλλωστε...Είπαμε: ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτε...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Girl που πήγε ο koroivos σου ? Τον έφαγες, τον έκοψες κομματάκια, ή αλλάξατε και ποστάρει στο zoo όπου ήσουν εσύ τοσον καιρό?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
Λοιπόν, ναμαστε πάλι...Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ Ελεεινίδες, μάγκες, είναι αυτές που πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Όλη η τσουλαρία...Μακριά από το μπαμπά, απελευθερώνονται. Και δώστου πούτσο...Αλλά με ποιούς?? Συνήθως με όποιο βρωμιάρη Άραβα βρουν. Δεκάδες περιπτώσεις στο Λονδίνο που σπούδαζα. Μια μάλιστα κόντεψε να φορέσει μπούργκα, γιατί έτσι ήθελε ο "καλός" της. Για τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ μιλάμε...Τις έβλεπα και μουρχονταν αναγούλα. Ναναι καλά δυο Αγγλίδες και μια υπέροχη Πολωνέζα που είχα συντροφιά. Γλίτωσα από τη βρώμα και τα αφροδίσια...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπόν, ναμαστε πάλι...Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ Ελεεινίδες, μάγκες, είναι αυτές που πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Όλη η τσουλαρία...Μακριά από το μπαμπά, απελευθερώνονται. Και δώστου πούτσο...Αλλά με ποιούς?? Συνήθως με όποιο βρωμιάρη Άραβα βρουν.
Τα ιδια και στην Ιταλια

GlyfoMouniOraMhden

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πιστεύω πώς έχει να κάνει και με τη πόλη. Λάρισα που έκανα το λάθος να πάω για σπουδές το παίζαν δύσκολες και σνομπαρία.

Αθήνα και πάλι αθήνα.
Του εξωτερικού δε ξέρω. Ε όπως κάθε μουνί μακριά από το τόπο του λογικά θα ξεσαλώνει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
οχι καλε απλα βαρεθηκαμε
αμα θες ομως να το παμε ενα γυρο... χαχαχα

Stories

Νέο!