σε κατι τραβελια ζηταγε τηλεφωνα λιλα την λεγανε νομιζω!
θα με πεθανεις
σε κατι τραβελια ζηταγε τηλεφωνα λιλα την λεγανε νομιζω!
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Ν αβγει ανας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Ν αβγει ανας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
σταματα να τον παιζεις λεμεεεεεεεε ειδες οτι μπουχτησαμε με τις μαλακιες σου για τις γυναικες και μας το παιζεις γκομενα τωρα?ενταξει και πριν πουστροφερνες δεν τρεχει τιποτα εκφρασου ελευθεραΔεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Ν αβγει ανας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
σταματα να τον παιζεις λεμεεεεεεεε ειδες οτι μπουχτησαμε με τις μαλακιες σου για τις γυναικες και μας το παιζεις γκομενα τωρα?ενταξει και πριν πουστροφερνες δεν τρεχει τιποτα εκφρασου ελευθερα
Ευχαριστω πολυ...να ξερες ποσο καλο μου κανουν τα λογια σου... Επιπελον βρηκα κι ενα τρπο να ψαξω τα μηνυματα του στην επιλογη του προφιλ του...Να σαι καλα που καταλαβαινεις τον πονο μου...συνελθε επειδη ειναι σε αυτο το σαιτ δεν παει να πει οτι παει και σε μπουρδελα
Ευχαριστω πολυ...να ξερες ποσο καλο μου κανουν τα λογια σου... Επιπελον βρηκα κι ενα τρπο να ψαξω τα μηνυματα του στην επιλογη του προφιλ του...Να σαι καλα που καταλαβαινεις τον πονο μου...
Το καλύτερο; Ποιο καλύτερο; Και πώς ξέρεις εσύ ποιο είναι το καλύτερο; Το μέτρησες με μεζούρα; Στο κάτω-κάτω 'καλή μου' (που λέει και ο Λάκης) στα 'ιδρύματα' που λες ο καλός σου έχει τη γυναίκα σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε (λέμε τώρα). Άμα εσύ με τη συμπεριφορά σου τον ευνούχισες, τι να έκανε ο άνθρωπος; Κάπου έπρεπε να ξεσπάσει... Και να λες και ευχαριστώ που υπάρχει αυτό το ρημάδι και εκτονωνόταν... Γιατί έτσι και κανένα βράδυ του γύριζε το μάτι ανάποδα, να έβλεπα που θα πήγαινες να κρυφτείς!Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Να βγει ενας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Να βγει ενας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Να βγει ενας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο?
ο κοροιβος το παιζει φιλεναδα τωρα... ε ρε κλωτσες που θελουν καποιοι...τι ασχολειστε ρε με τον καθε καμμενο.
Εχει ζεστη μωρε οποτε καταλαβαινεις...ΠΑΛΙ αρχίσατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕΕ?? Είστε ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ...