Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (1 μέλη και 268 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

koroivos girl

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Να βγει ενας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο? :huh:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Ν αβγει ανας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο? :huh:

συνελθε επειδη ειναι σε αυτο το σαιτ δεν παει να πει οτι παει και σε μπουρδελα

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Ν αβγει ανας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο? :huh:

βαλε μια φωτο σου να σε δουμε τι ψαρια πιανεις?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
σταματα να τον παιζεις λεμεεεεεεεε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ειδες οτι μπουχτησαμε με τις μαλακιες σου για τις γυναικες και μας το παιζεις γκομενα τωρα?ενταξει και πριν πουστροφερνες δεν τρεχει τιποτα :grin: :grin: :grin: :grin:εκφρασου ελευθερα :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σταματα να τον παιζεις λεμεεεεεεεε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:ειδες οτι μπουχτησαμε με τις μαλακιες σου για τις γυναικες και μας το παιζεις γκομενα τωρα?ενταξει και πριν πουστροφερνες δεν τρεχει τιποτα :grin: :grin: :grin: :grin:εκφρασου ελευθερα :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koroivos girl

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συνελθε επειδη ειναι σε αυτο το σαιτ δεν παει να πει οτι παει και σε μπουρδελα
Ευχαριστω πολυ...να ξερες ποσο καλο μου κανουν τα λογια σου... :)  Επιπελον βρηκα κι ενα τρπο να ψαξω τα μηνυματα του στην επιλογη του προφιλ του...Να σαι καλα που καταλαβαινεις τον πονο μου... :) :)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ...να ξερες ποσο καλο μου κανουν τα λογια σου... :)  Επιπελον βρηκα κι ενα τρπο να ψαξω τα μηνυματα του στην επιλογη του προφιλ του...Να σαι καλα που καταλαβαινεις τον πονο μου... :) :)

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κοπελιά koroivou ο φίλος για την πλάκα μπήκε στο site και δεν πατάει στα μπουρδέλα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κοπελιά Κοροιβού (also known as KK), να πας στον Διαόλο!

Γιατί δεν αφήνεις τον Tommy Lee σου ήσυχο να ζει την διαδικτυακή του περσόνα. Με ποιο διακαίωμα ψαχουλεύεις τα πράγματα του Ϋψιστου Διδασκάλου? Επειδή σε στεφανώθηκε δηλαδής, την είδες κι εσύ Πάμελα και πας να τον καβαλήσεις??? Ντροπή σου, ανάξια Ελλεεινίδα!!!

Δεν φτάνει που ο άνθρωπος ξυπνά στις 0600 για να φέρει άρτο να φας ως άλλος Ξανθόπουλος, έρχεσαι τώρα να ρωτήσεις αν πηγαίνει στα μπουρδέλα??? Στο κάτω-κάτω της (Αγίας) Γραφής κάθε διδάσκαλος χρειάζεται την Μαγδαληνή του αλλά και την Maria Magdalena!!!

Και στα μπουρδέλα πήγε κι άρχισε να γαμάει και να δέρνει. Ξέρεις τώρα, ροχάλες στα μούτρα, κλωτσιές, deep throat μέχρι να κάνει εμετό η ιερόδουλη, tea bagging βάζοντας τους όρχεις του στο στόμα της ιερόδουλης όπως βάζεις εσύ το (g)lipton ice tea στο σερβίτσιο που σου έκαναν δώρο όταν τον παντρεύτηκες.
Μετά συνέχισε με dirty sanchez, dirty nunez, boston pancake, hot carl κι έριξε κι ένα ξεγυρισμένο alabama hot pocket, που είναι κι αναγκαστικό για να γραφτείς στο site. Ικανοποιήθηκες τώρα??? Δες τι σημαίνουν στο !!!

Γύρνα πίσω λοιπόν στις ασχολίες σου πριν έρθει ο Διδάσκαλος και σου εφαρμόσει (ΞΑΝΑ) ότι μας έχει διδάξει εδώ επισταμένως!!!

Φευ,

SexPeare

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Δεν περιμενα και περισσοτερη κατανοηση!Για ρθειτε λιγο στη θεση μου?Εγω σα γυναικα δεν τον καλυπτα?Γιατι να επισκεφετι τετοια μερη?Ειμαι συγχυσμενη!Να βγει ενας παντρεμμενος να μου πει γιατι καποιος να παει να πληρωσει για σεξ οταν μπορει αν εχει το καλυτερο? :huh:
Το καλύτερο; Ποιο καλύτερο; Και πώς ξέρεις εσύ ποιο είναι το καλύτερο; Το μέτρησες με μεζούρα; Στο κάτω-κάτω 'καλή μου' (που λέει και ο Λάκης) στα 'ιδρύματα' που λες ο καλός σου έχει τη γυναίκα σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε (λέμε τώρα). Άμα εσύ με τη συμπεριφορά σου τον ευνούχισες, τι να έκανε ο άνθρωπος; Κάπου έπρεπε να ξεσπάσει... Και να λες και ευχαριστώ που υπάρχει αυτό το ρημάδι και εκτονωνόταν... Γιατί έτσι και κανένα βράδυ του γύριζε το μάτι ανάποδα, να έβλεπα που θα πήγαινες να κρυφτείς!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις, το coroivos δε μοιάζει με το coroidos? Να δεις που τον έπιασε κορόιδο η τύπισσα και γι' αυτό έγραφε ότι έγραφε ο άνθρωπος...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Πως εισαι δηλαδη?Για κανε μια περιγραφη.Γιατι ο "αντρας" σου μας ελεγε οτι του αρεσουν οι κοντες, χοντρες, πλαδαρες μη εγχειρισμενες τρανσ με μπολικη τριχα στις μασχαλες γιατι η αγαπημενη του σταση ειναι το μασχαλατο 32, εσενα φανταζομαι θα σου ελεγε οτι του αρεσει να εισαι εσυ απο πανω.Επισης ελεγε κατι για ζωα δεν θυμαμαι, για γαϊδουρια και αλογα νομιζω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925

Οι τάνες δεν του ψάχνουν τα Pc, πορτοφόλια, κινητά κλπ. προσωπικά δεδομένα. Το γιατί ο μπουρδελιάρης πάει στα σπίτια δεν θα το καταλάβεις ποτέ, δεν χωρεί στο νου σου. Το ότι μπαίνει στο σάιτ δεν σημαίνει ότι πάει και μπουρδέλλα. Δες πόσοι ποστάρουν γενικώς και πόσοι ποστάρουν ενημερώσεις από σπίτια κλπ. ιδρύματα. Ούτε 15% δεν είναι το ποσοστό.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ο κοροιβος το παιζει φιλεναδα τωρα... ε ρε κλωτσες που θελουν καποιοι...τι ασχολειστε ρε με τον καθε καμμενο.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ο κοροιβος το παιζει φιλεναδα τωρα... ε ρε κλωτσες που θελουν καποιοι...τι ασχολειστε ρε με τον καθε καμμενο.

Γιατι οχι αφου εχει πλακα εξαλου οποιος βαριεται δεν ποσταρει.Να πω την αληθεια εχω αρχισει να βαριεμαι αλλα αντεχω λιγες μαλακιες ακομα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
ΠΑΛΙ αρχίσατε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕΕ?? Είστε ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom