Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 217 άτομα (1 μέλη και 216 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
Ωραιος τροπος!!Αυτο εχεις μονο να μου πεις????? :headbang: :headbang:

Για το μαλακα τον ανδρα μου τι εχεις να πεις?Εσυ γυναικα εχεις κε Παθος?Αν εχεις θα πρεπε να ντρεπεσαι!! :tickedoff:

Άλλη δουλεια δεν έχεις να κάνεις από το να χαλάς τα τοπικ;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε πουστη μου αυτα δεν γινονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

koroivos girl

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άλλη δουλεια δεν έχεις να κάνεις από το να χαλάς τα τοπικ;
Εσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οπα ο κοροιβος σε θηλυκη εκδοση. και που το καταλαβες μανιτσα οτι ηταν ο αντρας σου με αυτο το νικ κι οχι καποιο αλλο;

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!

chill out καλη μου,πολυ φορα πηρες... :rolleyes:
Δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται παντα ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
δεν μας εχεις πει ακομα τι πινεις

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ελεος ο ιδιος μαγκας ειναι και τωρα το παιζει γκομενα ξυπνατε  :headbang: :headbang: :headbang: φως φαναρι γτ να μπει σε αυτο το θρεντ με την μια

koroivos girl

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οπα ο κοροιβος σε θηλυκη εκδοση. και που το καταλαβες μανιτσα οτι ηταν ο αντρας σου με αυτο το νικ κι οχι καποιο αλλο;
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην  ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

παντοφλα γλυφομουνι μπατσες αυτο θελουν οι αντρες!

Επισκέπτης
δεν μας εχεις πει ακομα τι πινεις

ελεος ο ιδιος μαγκας ειναι και τωρα το παιζει γκομενα ξυπνατε  :headbang: :headbang: :headbang: φως φαναρι γτ να μπει σε αυτο το θρεντ με την μια

μην απάντατε στις βλακείες που γράφει, τουλάχιστον εμεις ας κρατήσουμε το όποιο επίπεδο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην  ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...

ρωτα τον απο το σαιτ δεν μπορεις να το δεις αυτο

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
χωρισε να ησυχασουμε και απο τα δυο νικ.φτανει με τις μαλακιες

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

σε κατι τραβελια ζηταγε τηλεφωνα λιλα την λεγανε νομιζω!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
 :2funny: :2funny:  Αυτο κι αν ειναι αστειο...ΕΓΩ τον ειχα σηκω κατσε κατσε σηκω...

καλα οχι οτι δεν κολλαει κιολας ρε παιδια αυτο που λεει αμα λεει αληθεια. μονο ενας τρομερος μουνοδουλος θα τα εγραφε ολα αυτα

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
 :2funny: :2funny:  Αυτο κι αν ειναι αστειο...ΕΓΩ τον ειχα σηκω κατσε κατσε σηκω...
αφιερωση και στο μαλακα το κοροιδο και στο μαλακα τον κοροιδο γκερλ.σταματα να τον παιζεις επιτελους :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:[youtube=425,350]AJv9mFzbbUs[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom