Επισκέπτης
Ωραιος τροπος!!Αυτο εχεις μονο να μου πεις?????
Για το μαλακα τον ανδρα μου τι εχεις να πεις?Εσυ γυναικα εχεις κε Παθος?Αν εχεις θα πρεπε να ντρεπεσαι!!
Άλλη δουλεια δεν έχεις να κάνεις από το να χαλάς τα τοπικ;
Ωραιος τροπος!!Αυτο εχεις μονο να μου πεις?????
Για το μαλακα τον ανδρα μου τι εχεις να πεις?Εσυ γυναικα εχεις κε Παθος?Αν εχεις θα πρεπε να ντρεπεσαι!!
Εσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!Άλλη δουλεια δεν έχεις να κάνεις από το να χαλάς τα τοπικ;
...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια
Εσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!
δεν μας εχεις πει ακομα τι πινειςΕσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...οπα ο κοροιβος σε θηλυκη εκδοση. και που το καταλαβες μανιτσα οτι ηταν ο αντρας σου με αυτο το νικ κι οχι καποιο αλλο;
Εσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!
δεν μας εχεις πει ακομα τι πινεις
ελεος ο ιδιος μαγκας ειναι και τωρα το παιζει γκομενα ξυπνατε φως φαναρι γτ να μπει σε αυτο το θρεντ με την μια
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...
χωρισε να ησυχασουμε και απο τα δυο νικ.φτανει με τις μαλακιεςΕσυ για ελα λιγο στη θεση μου...πιανω κωδικους και νικ νειμ του αντρα μου και μια ιστοσελιδα στα 'αγαπημενα' με το σαιτ σας...Ανοιγω και βλεπω ενα σωρο αισχη...Ο ανθρωπος που πριν λιγο καιρο εμπιστευομουν που τον κοιτουσα στα ματια και πιστευα ο΄τι μου ελεγε παει στα μπουρδελα!Κι οχι μονο αυτο...γραφει κι ενα σωρο φαλλοκρατικα...Πως να νοιωσω εγω σα γυναικα τωρα?Θελω να μου πειτε καποιος πως θα μπω εκει που γραφεται για επισκεψεις σε οικους ανοχης?Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ?ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?πΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ!!!
Αυτο κι αν ειναι αστειο...ΕΓΩ τον ειχα σηκω κατσε κατσε σηκω...Εγώ νόμιζα ότι κοιτούσες μόνο την παλάμη του από το πολύ ξύλο που σου έδινε
Με δουλευεις ρε φιλεναδα?Ανοιξα το mail του καταρχην ειδα την αποστολη κωδικου για το σαιτ...Μετα στο πορτοφολι του ειχε γραμμενο ενα νικ κι ενα κωδικο και...μαντεψε!!Με αυτα εμπαινες σε αυτο το σαιτ!Αλλα δεν ειμαι απο τις γυναικουλες εγω που θα κωλωσω να τον ξεμπροστιασω!!Λοιπον πειτε μου καποιος πως μπορω να ξερω αν το μελος με νικ koroivos εχει επισκεφτει οικο ανοχης η παρεμφερη ιδρυματα...
χωρισε να ησυχασουμε και απο τα δυο νικ.φτανει με τις μαλακιες
Γιατι τον καλυπτεις?ρωτα τον απο το σαιτ δεν μπορεις να το δεις αυτο
Αυτο κι αν ειναι αστειο...ΕΓΩ τον ειχα σηκω κατσε κατσε σηκω...
εγωωωωωωωωωωωωωωωω απο εμενα εχει φαει το περισσοτερο βρισιμο απο ολα τα μελη του σαιτΓιατι τον καλυπτεις?
αφιερωση και στο μαλακα το κοροιδο και στο μαλακα τον κοροιδο γκερλ.σταματα να τον παιζεις επιτελους [youtube=425,350]AJv9mFzbbUs[/youtube]Αυτο κι αν ειναι αστειο...ΕΓΩ τον ειχα σηκω κατσε κατσε σηκω...