thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτα ειναι τα ποστ μου λεγες? οτι εκανες?Α, ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ!! Βοήθειά σου!! Δύστυχε....
ειρωνια?
αυτα ειναι τα ποστ μου λεγες? οτι εκανες?Α, ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ!! Βοήθειά σου!! Δύστυχε....
να σου θυμισω? ποιος το αρχισε?
δεν συμφωνεις? οκ αλλα οχι να μας ειρωνευεσαι κιολας!!!
ασε με τον πουστη που τον ακουσα και εφαγα τωρα μηνυση απο την κυρα για βιασμο και ξυλοδαρμο!!!!!!!!!!Που είναι ο δάσκαλος ρε?Τόσο πολύ τον πληγώσατε?
Πίπα και σφαλιάρα...θα το εφαρμόσω το βράδυ!
στην μαμακα σου εσυ βλαχοντοιτς.......!αυτα τα θρεντ γουσταρω.......!!Πολύ ευαίσθητος είσαι ρε φίλε...Αντε στη μαμάκα σου, τώρα, και ψάχνε καλύτερα τα threads. Όχι μόνο την προηγούμενη σελίδα...Όσο για την ΑΓΑΜΙΑ σου, κάνει ΜΠΑΜ. AUFWIEDERSEHEN (μιας και είμαι Γερμανία).
Που είναι ο δάσκαλος ρε?Τόσο πολύ τον πληγώσατε?
Πίπα και σφαλιάρα...θα το εφαρμόσω το βράδυ!
Κάποιος κλώνος είναι...πιθανότατα να είναι και ονλαιν!Έλα μωρέ που τα πήρατε και εσείς στα σοβαρά...χαβαλέ!τα εκανε ολα μουνι και εφυγε, μας δουλεψε καλα καλα και τωρα ειναι μαλλον και καλα οφλαιν και γελαει μαζι μας. μωρε μπραβο μας καλα ζωα ειμασταν κι εμεις που τσιμπισαμε κι εγω μεσα σε ολους
στην μαμακα σου εσυ βλαχοντοιτς.......!αυτα τα θρεντ γουσταρω.......!!
βλακα λαζογερμανε.........!
τα εκανε ολα μουνι και εφυγε, μας δουλεψε καλα καλα και τωρα ειναι μαλλον και καλα οφλαιν και γελαει μαζι μας. μωρε μπραβο μας καλα ζωα ειμασταν κι εμεις που τσιμπισαμε κι εγω μεσα σε ολους
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ακομη με αυτες τις καριολες ασχολειστε???
ΕΛΕΟΣ..
5108 για τις πατσαβουρες???
τα εκανε ολα μουνι και εφυγε, μας δουλεψε καλα καλα και τωρα ειναι μαλλον και καλα οφλαιν και γελαει μαζι μας. μωρε μπραβο μας καλα ζωα ειμασταν κι εμεις που τσιμπισαμε κι εγω μεσα σε ολους
Του whitey?κλωνος ο koroivos ηταν καποιου που ειναι muted.ψαχτε να τον βρειτε!
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ακομη με αυτες τις καριολες ασχολειστε???
ΕΛΕΟΣ..
5108 για τις πατσαβουρες???