Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
παιδια η ολη παρατηρηση για μενα ειναι οτι επειδη διαβαζουν και νεα παιδια,εχουν την κοπελιτσα τους και περνανε καλα,μην παρουνε ολα αυτα τα οποια λεγονται και πολυ σοβαρα
και εκει που περανε καλα με την κοπελα τους τις αρχισουνε στα βρισιδια και στις μαγκιες,ας αποφασισουνε μονοι τους και με βαση τις ΔΙΚΕΣ τους εμπειριες πως θελουν και πως τους ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ να συμπεριφερονται
επισης επειδη θελω να ειμαι ενταξει με ολους,εκτιμω αυτο που ειπε και ο lalakukakis,|οτι ο koroivos σε πειραγματα ακομη και δικο μουαντεδρασε πολυ κοσμια και ψυχραιμα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
το χω πει αυτο που ηθελα να πω.φταινε κι αυτες αλλα μετραει ο αντρας τι κανει.οσο ψωνιο και να ναι αμα της σπασεις τον τσαμπουκα της ελλεεινιδας γινεται μια χαρα σκυλι που τρεχει πισω σου
Συμφωνω.Και για να πω "συμφωνω", σημαινει οτι στο παρελθον οπως ενδεχομενος πολυ απο μας, πηγα να γινω για Ελεεινιδα θρησκος ή φονιας, εχω ριξει χαστουκια, εχω φαει βαζο ενα εκατοστο διπλα μου και αλλα τετοια, ορκιστικα οτι δεν θα ξαναμπλεξω με ελεεινιδα, ξαναμπλεξα οσες ακριβως φορες ορκιστικα οτι δεν θα το κανω, γιατι? Γιατι υπαρχουν φορες που η ζωη ειναι πολυ ωραια, γιατι ερωτευεσαι, γιατι η αλλη εχει στυλ, ομορφια, κατι ιδιαιτερο.
Πλεον νομιζω οτι ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να σπασεις τον τσαμπουκα μιας Ελεεινιδας δεν ειναι ουτε να τη σαπιζεις στο ξυλο, ουτε να την ξεφτυλιζεις, ουτε να της πετας ηλεκτρικες τοστιερες στην μπανιερα την ωρα που κανει ντουζ.
Και βεβαια να μη το κανεις ασκοπα. Πολλες απο τις Ελεεινηδες μπορει να ηταν αλλιως, χωρις αποθυμενα.
Ο πιο αποτελεσματικος τροπος (εννοειται, αφου εχεις πηδηξει μερικες φορες και εχεις τσεκαρει πως γουσταρεις για παρακατω) ειναι να της εξηγηθεις απο την αρχη ποιος εισαι και τι γουσταρεις. Αν μεινουν ειναι σιγουρο πως θα προσπαθησουν πολλες φορες να σε αλλαξουν,
Δειξε τα ορια σου,
Α, και αν ειναι να τους κανεις δωρα ...
μονο σε στιγμες που δεν το περιμενουν
με τιποτα!

Επισκέπτης
σωστα πραγματα λετε.εξαλου αν φερθεις αλλιως απ οτι εισαι θα το καταλαβουν ολοι.αρα ο καθενας οτι μπορει αλλα μη κανει κανεις τη μαλακια και νομισει οτι αμα φερθει παντα ευγενικα η αλλη δε θα τον καβαλησει

Επισκέπτης
παιδια η ολη παρατηρηση για μενα ειναι οτι επειδη διαβαζουν και νεα παιδια,εχουν την κοπελιτσα τους και περνανε καλα,μην παρουνε ολα αυτα τα οποια λεγονται και πολυ σοβαρα
και εκει που περανε καλα με την κοπελα τους τις αρχισουνε στα βρισιδια και στις μαγκιες,ας αποφασισουνε μονοι τους και με βαση τις ΔΙΚΕΣ τους εμπειριες πως θελουν και πως τους ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ να συμπεριφερονται
επισης επειδη θελω να ειμαι ενταξει με ολους,εκτιμω αυτο που ειπε και ο lalakukakis,|οτι ο koroivos σε πειραγματα ακομη και δικο μουαντεδρασε πολυ κοσμια και ψυχραιμα
καλα αμα παρει κανεις το τι λεγεται εδω ως απολυτα σωστο και δοκιμασμενο πρεπει να ναι η πολυ χαζος η πολυ απειρος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
καλα αμα παρει κανεις το τι λεγεται εδω ως απολυτα σωστο και δοκιμασμενο πρεπει να ναι η πολυ χαζος η πολυ απειρος
Το αποκλειεις?Εδω ενας ανοιξε θρεντ και εδινε συμβουλες για το πως θα ριξεις γκομενα,λες και ειναι τοποθετηση μητρικης ενα πραμα..

Επισκέπτης
Το αποκλειεις?Εδω ενας ανοιξε θρεντ και εδινε συμβουλες για το πως θα ριξεις γκομενα,λες και ειναι τοποθετηση μητρικης ενα πραμα..
τετοια γινονται και φλωρεψαν τα αγορια.αντι να ξηγιουνται στα ισια φορανε  σαγιοναρα με πουκαμισο και μπαινουν στο φεισμπουκ 5 ωρες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τετοια γινονται και φλωρεψαν τα αγορια.αντι να ξηγιουνται στα ισια φορανε  σαγιοναρα με πουκαμισο και μπαινουν στο φεισμπουκ 5 ωρες...

τρελο repsect drummer  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: τα ροζ πουκαμισακια και τα γιλεκακια μου γαμω :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Και της καμπανας και του αντρικου τακουνιου....

Αντε γεια μας....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και της καμπανας και του αντρικου τακουνιου....

Αντε γεια μας....
Λαλουκ,
Τα νουμερα που εχεις στο Αβαταρ απο κατω 7 -11-4-5-15, να τα παιξω στο Τζοκερ?
Ειχε Τζακ Ποτ και λεω ...ΛΕΣ?

Επισκέπτης
Παιξτα και αμα κερδισεις γραψε μου! :grin:

P.s  Αν κερδισεις δεν θελω λεφτα,απλα αγορασε το σαιτ και φτιαξτο λιγο γαμω την πουτανα μου!!!!
Σημερα κλανεις αυριο μυριζει!Ετσι παει....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιξτα και αμα κερδισεις γραψε μου! :grin:

P.s  Αν κερδισεις δεν θελω λεφτα,απλα αγορασε το σαιτ και φτιαξτο λιγο γαμω την πουτανα μου!!!!
Σημερα κλανεις αυριο μυριζει!Ετσι παει....
κΑΙ Σε σενα σερνεται?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ειναι γτπ το σαιτ αλλα εχει μελι και κολλαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.497
Πόντοι
506
Συμφωνω.Και για να πω "συμφωνω", σημαινει οτι στο παρελθον οπως ενδεχομενος πολυ απο μας, πηγα να γινω για Ελεεινιδα θρησκος ή φονιας, εχω ριξει χαστουκια, εχω φαει βαζο ενα εκατοστο διπλα μου και αλλα τετοια, ορκιστικα οτι δεν θα ξαναμπλεξω με ελεεινιδα, ξαναμπλεξα οσες ακριβως φορες ορκιστικα οτι δεν θα το κανω, γιατι? Γιατι υπαρχουν φορες που η ζωη ειναι πολυ ωραια, γιατι ερωτευεσαι, γιατι η αλλη εχει στυλ, ομορφια, κατι ιδιαιτερο.
Πλεον νομιζω οτι ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να σπασεις τον τσαμπουκα μιας Ελεεινιδας δεν ειναι ουτε να τη σαπιζεις στο ξυλο, ουτε να την ξεφτυλιζεις, ουτε να της πετας ηλεκτρικες τοστιερες στην μπανιερα την ωρα που κανει ντουζ.
Και βεβαια να μη το κανεις ασκοπα. Πολλες απο τις Ελεεινηδες μπορει να ηταν αλλιως, χωρις αποθυμενα.
Ο πιο αποτελεσματικος τροπος (εννοειται, αφου εχεις πηδηξει μερικες φορες και εχεις τσεκαρει πως γουσταρεις για παρακατω) ειναι να της εξηγηθεις απο την αρχη ποιος εισαι και τι γουσταρεις. Αν μεινουν ειναι σιγουρο πως θα προσπαθησουν πολλες φορες να σε αλλαξουν,
Δειξε τα ορια σου,
Α, και αν ειναι να τους κανεις δωρα ...
μονο σε στιγμες που δεν το περιμενουν
με τιποτα!

BOLLOCKS (ΠΑΠΑΡΙΑ)!! Οι Ελεεινιδες δε στρώνουν με ΤΙΠΟΤΕ. Μακριάάάά΄!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom