Επισκέπτης
δεν τις αφηνω να μου πουν κουβεντα...με το πρωτο μα...η μου...εχει πεσει σφαλιαρα!!
Μα......οπως μαλακα και μου.....οπως μουνακι?
δεν τις αφηνω να μου πουν κουβεντα...με το πρωτο μα...η μου...εχει πεσει σφαλιαρα!!
Τον koroivo τον καταλαβα απο την πρωτη στιγμη οτι εκανε πλακα περι γυναικων.Το καταλαβα γιατι ποτε δεν απαντησε στις βρισιες και τα μπινελικια που του χωνανε...Αυτο μπορειτε να το καταλαβατε στα ποστ που εγραφε μονος του(παθιασμενος) με τα ποστ που απαντουσε στις προκλησεις(χαλαρος).Εγω παντως πεθανα στα γελια εχθες με την παρασταση που μας εδωσε...
Να σαι καλα.
Μας πηρε λιγο χρονο αλλα τον καταλαβαμε!
Απομυθοποιηθηκε κι αυτος!
Nαι αλλα σημερα ψοφια πραγματα.Τον koroivo τον καταλαβα απο την πρωτη στιγμη οτι εκανε πλακα περι γυναικων.Το καταλαβα γιατι ποτε δεν απαντησε στις βρισιες και τα μπινελικια που του χωνανε...Αυτο μπορειτε να το καταλαβατε στα ποστ που εγραφε μονος του(παθιασμενος) με τα ποστ που απαντουσε στις προκλησεις(χαλαρος).Εγω παντως πεθανα στα γελια εχθες με την παρασταση που μας εδωσε...
Να σαι καλα.
Μας πηρε λιγο χρονο αλλα τον καταλαβαμε!
Απομυθοποιηθηκε κι αυτος!
ωχ!
με χαρακτηριζει ως ειδημωνα
που το καταλαβανε απτο σαιτ?
ευχαριστω παιδια
Και εσυ Εβα,Nαι αλλα σημερα ψοφια πραγματα.
Για να ξυπνησουν λιγο τα αιματα. Λοιπον...SPEED... Αντε γ .σου ρε!
kαι εσυ Λαλακουκακης
Και εσυ Εβα,
Κοιταξτε εδω ατακα που εριξε ο τυπος!
Ακομα γελαω
Nαι αλλα σημερα ψοφια πραγματα.
kαι εσυ Λαλακουκακης
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευα? Παλι μιλας με γριφους
Nαι αλλα σημερα ψοφια πραγματα.
kαι εσυ Λαλακουκακης
Εγω.τα χει κανεις απο δω με ελλεεινιδα?
τα χει κανεις απο δω με ελλεεινιδα?
τα πελε με τα μεμεΠοια να εχει?