Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
Παιδιά όντως και οι προλαλήσαντες ειπαν εχουν ξεφύγει.Δεν ξέρουν τι θελουν και το ομολογούν και οι ιδιες.Στο χωρο που κυκλοφορώ υπαρχει πολυ μουνί αλλά μονο για ενα πουτσο και τίποτα παραπάνω.Απο μυαλα αστα να πάνε τις δειχνεις το φεγγάρρι και αυτη κοιτάει το δάχτυλο :2funny:.Εχω φιλη ωραία κοπέλα σε ηλικια γαμου γνωριζει γκόμενους αλλά μια τα ματια του, μια τα μαλια του,μια η μυτη του ,μια το ένα το αλλο ....Ειναι γενικα ακομα πιο δυσκολο σήμερα για ενα αντρα να βρεί κοπέλα για οικογένεια ...
ποια οικογενεια ρε συ τι λες τωρα...εδω πειναει ο κοσμος δεν εχει να φαει και θα κανεις και οικογενεια???με τρην ελληνιδα που δεν ξερει ουτε αβγο να φτιαξει?

Επισκέπτης
Παιδιά όντως και οι προλαλήσαντες ειπαν εχουν ξεφύγει.Δεν ξέρουν τι θελουν και το ομολογούν και οι ιδιες.Στο χωρο που κυκλοφορώ υπαρχει πολυ μουνί αλλά μονο για ενα πουτσο και τίποτα παραπάνω.Απο μυαλα αστα να πάνε τις δειχνεις το φεγγάρρι και αυτη κοιτάει το δάχτυλο :2funny:.Εχω φιλη ωραία κοπέλα σε ηλικια γαμου γνωριζει γκόμενους αλλά μια τα ματια του, μια τα μαλια του,μια η μυτη του ,μια το ένα το αλλο ....Ειναι γενικα ακομα πιο δυσκολο σήμερα για ενα αντρα να βρεί κοπέλα για οικογένεια ...

όχι μόνο για οικογένεια αλλά και για παρτούζα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Daniel, φαντάσου ότι το να γαμάς Ελλεεινίδες μοιάζει με την εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου. Όσες πιο πολλές γαμάς τόσα πιο πολλά μαθαίνεις και τόση πιο πολλή αυτοπεποίθηση αποκτάς - γιατί από τους περισσότερους αυτό λείπει, η αυτοπεποίθηση. Με τον καιρό και αφού θα έχεις περάσει από διάφορες το οικονομικό κόστος και ψυχικό θα είναι μικρότερο από αυτό που δαπανούσες στα πρώτα στάδια της καριέρας σου ως εραστης - γιατί πολύ απλά θα ξέρεις περισσότερα για την ψυχολογία τους.

Αυτά μου λέει και ο ψυχίατρος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αφου ολοι σας τις καταριεστε και δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με τις ελληνιδες γιατι χαλατε τα μεσημερια και τα βραδυα σας στο site γραφοντας για αυτες?

Το ιδιο μηδενικα με αυτες ειστε μερικοι ;)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
σωστη επισυμανση αλλα καλυτερο θα ηταν να σταματησει η γκρινια και να τις αρχισετε στα γαμησια γιατι σε λιγο θα τα φτιαχνουν εκτος απο αλβανους και πακιστανους και με κινεζους!
ασε που λενε ανδρες δεν υπαρχουν πια! η γνωστη καραμελα που μας υποτιμα σαν εθνος!
δηλαδη οι ξενοι ειναι πιο βαρβατοι οπως λενε μερικες?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλά το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ" είναι η μεγαλύτερη καραμέλα που έχουν εφεύρει οι σημερινές Ελλεηνίδες για να δικαιολογούν στον εαυτό τους (πάνω απ' όλα, γιατί τους έχει μείνει το ενοχικό σύνδρομο) αλλά και στις φίλες τους και στην οικογένεια τους ότι μαμιώνται αβέρτα κουβέρτα με πολλούς άντρες! Όταν τις ρωτάει κάποιος γιατί δεν έχουν σταθερό σύντροφο οι σημερινές Ελληνίδες απαντούν (αντί για το αληθινό: "επειδή πειραματίζομαι με πολλούς άντρες για να βρω τον ΤΕΛΕΙΟ") επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ! 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Αφου ολοι σας τις καταριεστε και δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με τις ελληνιδες γιατι χαλατε τα μεσημερια και τα βραδυα σας στο site γραφοντας για αυτες?

Σωστή απορία. Απάντηση ?

Επισκέπτης
Καλά το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ" είναι η μεγαλύτερη καραμέλα που έχουν εφεύρει οι σημερινές Ελλεηνίδες για να δικαιολογούν στον εαυτό τους (πάνω απ' όλα, γιατί τους έχει μείνει το ενοχικό σύνδρομο) αλλά και στις φίλες τους και στην οικογένεια τους ότι μαμιώνται αβέρτα κουβέρτα με πολλούς άντρες! Όταν τις ρωτάει κάποιος γιατί δεν έχουν σταθερό σύντροφο οι σημερινές Ελληνίδες απαντούν (αντί για το αληθινό: "επειδή πειραματίζομαι με πολλούς άντρες για να βρω τον ΤΕΛΕΙΟ") επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ!   

Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες Ελλεεινίδες δεν πηδιούνται καν...απλά αυνανίζονται οι μαλακισμένες!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
daniel πηδιούνται και παραπηδιούνται. Απλά το κρύβουν επιμελώς μην τυχόν τις πουνε πουτάνες...

Επισκέπτης
daniel πηδιούνται και παραπηδιούνται. Απλά δεν το αφήνουν να φανεί για να μην τις πουν πουτάνες...

σίγουρα υπάρχουν και κάποιες που πηδιούνται,αλλά φίλε μου πιστεύω ότι τις περισσότερες τις γαμάει ο δονητής τους! :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως μια φόρα όταν ρώτησα μια Ελλεεινίδα αν θα το έκανε για το χρήμα μου είπε με το κλασσικό υποκριτικό στυλ των Ελλεεινίδων:"ααα παα παα ααα παα πααα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!" 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: "αν μου αρέσει βέβαια ο γκόμενος γιατί όχι" ρε ΟΥΣΤ από εδώ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΛΑΡΕΣ!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Από την προσωπική μου πάντως εμπειρία (καφετέρια, παρέες, συναδέλφισες, κολητές)βλέπω ότι οι Ελλεηνίδες μαμιώνται ασύστολα. Κάπως "προκατ" όμως. Στην παρέα της καφετέριας π.χ. έχουμε γυναίκες από 18-35 χρονών. Οι περισσότερες έχουν μαμηθεί με τον ψηλότερο της παρέας και μάλιστα τόχουν πάρει μανιάτικο ποια κάθε φορά θα επιλέξει ο ψηλός να πάει να μαμηθεί μαζί της.

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες η ελληνιδα θελει μπινελικια,το ζηταει ο οργανισμος της τι να κανουμε? (παγκοσμιο φαινομενο)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μπινελίκι και χαστούκι ...

ο τέλειος συνδιασμός για να ξεσκίσεις μια γκόμενα

[glow=red,2,300]ή[/glow]

για να μη σου ξαναμιλήσει ποτέ ξανα, ούτε αυτή ούτε η βρωμιάρες οι φίλες της ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16

αυτός δεν είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum ? να μοιράζεσαι με συμπολεμιστές ...  :dancing:

MOUSIGETIS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπινελίκι και χαστούκι ...

ο τέλειος συνδιασμός για να ξεσκίσεις μια γκόμενα

[glow=red,2,300]ή[/glow]

για να μη σου ξαναμιλήσει ποτέ ξανα, ούτε αυτή ούτε η βρωμιάρες οι φίλες της ...
σωστος το ξεχασα.. χαστουκια!

Επισκέπτης

Το ιδιο μηδενικα με αυτες ειστε μερικοι ;)

Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ αδερφέ

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ευτυχως καπου απο το νετ υπαρχουν κ Αντρες που αξιζουν..... :)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Από την προσωπική μου πάντως εμπειρία (καφετέρια, παρέες, συναδέλφισες, κολητές)βλέπω ότι οι Ελλεηνίδες μαμιώνται ασύστολα. Κάπως "προκατ" όμως. Στην παρέα της καφετέριας π.χ. έχουμε γυναίκες από 18-35 χρονών. Οι περισσότερες έχουν μαμηθεί με τον ψηλότερο της παρέας και μάλιστα τόχουν πάρει μανιάτικο ποια κάθε φορά θα επιλέξει ο ψηλός να πάει να μαμηθεί μαζί της.

Πάρε ξυλοπόδαρα να δεις προκοπή και συ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom