Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κοπέλες με πολύ καλή νοοτροπία...Το ΑΝΕΚΔΟΤΟ της δεκαετίας!! Από πού ψωνίζεις ρε μεγάλε, ναρθουμε και μεις να τσεκαρουμε??

Εγω ψωνιζω στο βεροπουλο γιατι ειμαι κεφατος.Με 2 κουτια γαλα περνεις δωρο 1 ελληνιδα με μετρια νοοτροπια.Με 1 κιλο κρεας σου δινουν μια ελληνιδα με καλη νοοτροπια.Και με αγορες ανω των 100Ευρω γαμας τη γυναικα του διευθυντη!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ψωνιζω στο βεροπουλο γιατι ειμαι κεφατος.Με 2 κουτια γαλα περνεις δωρο 1 ελληνιδα με μετρια νοοτροπια.Με 1 κιλο κρεας σου δινουν μια ελληνιδα με καλη νοοτροπια.Και με αγορες ανω των 100Ευρω γαμας τη γυναικα του διευθυντη!

Έγραψες ερευνητικέ!

Ποια καλή νοοτροπία ρε παιδιά; Μια ξυνίλα και έναν πύρκαυλο εγωισμό βλέπεις μόνιμα στις σημερινές ελλεηνίδες. Πράγμα βέβαια που δεν είναι άσχετο με τη γενικότερη μιζέρια που κυριαρχεί στη χώρα μας.

Αραχτός χτες σε pub Β.Π. με κολητό, στην μπάρα. Όσες ελλεηνίδες ήταν πριν δίπλα μας όλες με γυρισμένη την πλάτη. Σκάνε μετά 2 ξενόφατσες (αμερικάνες) 25άρες και το πρώτο πράγμα όπως κάθονταν δίπλα μας ήταν να μας χαμογελάσουν! Έτσι απλά και ανθρώπινα. Αβίαστα ήρθε και η συζήτηση μαζί τους. Όχι δεν μαμήσαμε τελικά. Μιλήσαμε αληθινά, γελάσαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε. Πιο καλά και από μαμήσι ήταν!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Έγραψες ερευνητικέ!

Ποια καλή νοοτροπία ρε παιδιά; Μια ξυνίλα και έναν πύρκαυλο εγωισμό βλέπεις μόνιμα στις σημερινές ελλεηνίδες. Πράγμα βέβαια που δεν είναι άσχετο με τη γενικότερη μιζέρια που κυριαρχεί στη χώρα μας.

Αραχτός χτες σε pub Β.Π. με κολητό, στην μπάρα. Όσες ελλεηνίδες ήταν πριν δίπλα μας όλες με γυρισμένη την πλάτη. Σκάνε μετά 2 ξενόφατσες (αμερικάνες) 25άρες και το πρώτο πράγμα όπως κάθονταν δίπλα μας ήταν να μας χαμογελάσουν! Έτσι απλά και ανθρώπινα. Αβίαστα ήρθε και η συζήτηση μαζί τους. Όχι δεν μαμήσαμε τελικά. Μιλήσαμε αληθινά, γελάσαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε. Πιο καλά και από μαμήσι ήταν!
γενικα η οικονομικη κατασταση επηρρεαζει καμακι, προσπαθειες καμικαζι, σεξ και τετοια. Σημερα που ειναι γαμημενα τα πραγματα. φταιει ο χοντρος και η αδερφη? (δεν ξερω) Θα ειναι και τα προαναφερθεισα γαμημενα. Αν θυμαστε στην Αρχαια Αιγυπτο οταν ξεραινονταν ο Νειλος και ολοι πειναγαν σταματουσαν να γαμιουνται σα κουνελια. Ε το ιδιο ειναι τωρα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Έγραψες ερευνητικέ!

Τα είπες όλα Παλιέ που είσαι αλλιώς!!!!Μία ιστορία σαν και τη δική σου δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ ελληνίδων και άλλης εθνικότητας γυναικών...Δηλαδή τι θα πάθαιναν οι ελληνίδες εάν έκαναν αυτό που έκαναν οι αμερικανίδες; θα γινόντουσαν εκδιδόμενες ή θα έπεφτε το κοινωνικό στάτους τους;;;

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, αν και νέος εδώ, νομίζω έχω την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου. Χρειάστηκε μόνο δέκα με δεκαπέντε λεπτά ψάξιμο στο Internet. Το πρόβλημα, λοιπόν, με τις ελεεινίδες είναι ότι δεν υπάρχουν πούτσες σαράντα πόντους που να εκσπερματώνουν Ευρώ, των οποίων οι κάτοχοι να μπορούν (ή να θέλουν) να τις παραχωρήσουν για ισόβια χρήση. Αυτά.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Λοιπόν, αν και νέος εδώ, νομίζω έχω την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου. Χρειάστηκε μόνο δέκα με δεκαπέντε λεπτά ψάξιμο στο Internet. Το πρόβλημα, λοιπόν, με τις ελεεινίδες είναι ότι δεν υπάρχουν πούτσες σαράντα πόντους που να εκσπερματώνουν Ευρώ, των οποίων οι κάτοχοι να μπορούν (ή να θέλουν) να τις παραχωρήσουν για ισόβια χρήση. Αυτά.
Πολύ καλό!!!Πού το βρήκες στο internet;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
γενικα η οικονομικη κατασταση επηρρεαζει καμακι, προσπαθειες καμικαζι, σεξ και τετοια. Σημερα που ειναι γαμημενα τα πραγματα. φταιει ο χοντρος και η αδερφη? (δεν ξερω) Θα ειναι και τα προαναφερθεισα γαμημενα. Αν θυμαστε στην Αρχαια Αιγυπτο οταν ξεραινονταν ο Νειλος και ολοι πειναγαν σταματουσαν να γαμιουνται σα κουνελια. Ε το ιδιο ειναι τωρα

Διαφωνώ κάθετα (και οριζόντια) bordelman!

Τα μεγαλύτερα μαμήσια στην ανθρωπότητα έχουν πέσει σε περιόδους μεγάλων κρίσεων!

Το μεσαίωνα - με την πανούκλα που θέριζε - άντρες και γυναίκες μαμιόντουσαν σαν τα κουνέλια!

Στην κατοχή οι - κατά τα άλλα ηθικές - γιαγιάδες μας ζήσανε μία φάση πρωτοφανούς σεξουαλικής ελευθερίας!

Το σεξ είναι το πιο άμεσο και αποτελεσματικό αντίδοτο στο άγχος. Και στην καρα-αγχωμένη σημερινή ελληνική κοινωνία τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες καταφεύγουν με ακαραίους ρυθμούς στο σεξ, για να διώξουν το άγχος τους. Απλά, η πρωτοφανής  σεξουαλική ελευθερία της σημερινής Ελληνίδας είναι κάτι καινούργιο γι΄αυτήν, κάτι που δεν είχαν οι προηγούμενες  γεννιές Ελληνίδων. Γι' αυτό και δεν ξέρει ακόμη η σημερινή Ελληνίδα πώς να τη διαχειριστεί και καταλήγει τελικά να της βγαίνει σε "ξυνίλα" και σε μία γενικευμένη επιθετικότητα κατά των αντρών....

Επισκέπτης
Καλημερα μπουρδελοπαρεα! :)  Ρε γαμωτι ξερετε κατι?Ειδα στην πραξη σημερα να γινεται ενα καμακι μπροστα στα ματια μου...Ρε παιδια αυτο που ξεχναει ο νεος ειναι τους απλους κανονες να προσεγγισει εναν αλλο ανθρωπο...Λυπαμαι για το υπεροπτικο υφος που ειχα στα αλλα ποστ μου,αλλα να πω την αμαρτια μου?Λεω θα μπω σε μπουρδελοσαιτ να βρω μερικα χαμενα κορμια...να σπασω πλακα :jerking: :jerking:  Αλλα γαμω το κερατο μου παρακολουθωντας τα ποστ σας ειδα οτι ειστε σε συνολο γαμω τα παιδια,με φοβερο χιουμορ και μυαλο...Δε γαμιεται...σας παρακολουθω που και που...ειστε ωραιοι ρε γμτ αλλα νομιζω οτι ολοι ξεχναμε πως ειναι να μιλαμε σε ενα καινουριο προσωπο για να νοιωσει ανετα μαζι μας!

Φίλε μου, προσωπικά, χαίρομαι που είχες την εμπειρία - σύμφωνα με όσα λες - να δεις ένα σωστό "καμάκι" να γίνεται μπροστά σου και να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που είχες σε προηγούμενες συμμετοχές σου, κατα τις οποίες συμφωνούσες με το παλικάρι koroivo. Ο όρος "καμάκι" δεν μου αρέσει, προσωπικά παντα, γι' αυτό το έχω αντικαταστήσει με τη λέξη "φλερτ". Αν δεις ένα καμάκι που πραγματικά το αρσενικό ξέρει τι πρέπει να πει και θα φτιάξει τη γκόμενα, εκείνη τη στιγμή θα καταλάβεις  ότι οι Ελλεεινίδες, όπως και όλες οι γυναίκες, γουστάρουν την κατάλληλη κουβέντα που θα κλικάρει τη ματαιοδοξία τους. Όσο για τους κανόνες είναι οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν για να προσεγγίσεις οποιονδήποτε άνθρωπο, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιείς διαφορετική γλώσσα επικοινωνίας.  ;)  

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα είπες όλα Παλιέ που είσαι αλλιώς!!!!Μία ιστορία σαν και τη δική σου δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ ελληνίδων και άλλης εθνικότητας γυναικών...Δηλαδή τι θα πάθαιναν οι ελληνίδες εάν έκαναν αυτό που έκαναν οι αμερικανίδες; θα γινόντουσαν εκδιδόμενες ή θα έπεφτε το κοινωνικό στάτους τους;;;

LION θα στρώσουν και οι Ελλεηνίδες - σε 1 -2 γεννιές ίσως - και θα συμπεριφέρονται όπως οι αμερικάνες σήμερα!

Θα μου πεις τι φταίμε εμείς να τρώμε σήμερα μία από τις χειρότερες γεννιές Ελληνίδων στη μάπα; Απλά, γκαντεμιά.....

Επισκέπτης
Διαφωνώ κάθετα (και οριζόντια) bordelman!

Τα μεγαλύτερα μαμήσια στην ανθρωπότητα έχουν πέσει σε περιόδους μεγάλων κρίσεων!

Το μεσαίωνα - με την πανούκλα που θέριζε - άντρες και γυναίκες μαμιόντουσαν σαν τα κουνέλια!

Στην κατοχή οι - κατά τα άλλα ηθικές - γιαγιάδες μας ζήσανε μία φάση πρωτοφανούς σεξουαλικής ελευθερίας!

Το σεξ είναι το πιο άμεσο και αποτελεσματικό αντίδοτο στο άγχος. Και στην καρα-αγχωμένη σημερινή ελληνική κοινωνία τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες καταφεύγουν με ακαραίους ρυθμούς στο σεξ, για να διώξουν το άγχος τους. Απλά, η πρωτοφανής  σεξουαλική ελευθερία της σημερινής Ελληνίδας είναι κάτι καινούργιο γι΄αυτήν, κάτι που δεν είχαν οι προηγούμενες   γεννιές Ελληνίδων. Γι' αυτό και δεν ξέρει ακόμη η σημερινή Ελληνίδα πώς να τη διαχειριστεί και καταλήγει τελικά να της βγαίνει σε "ξυνίλα" και σε μία γενικευμένη επιθετικότητα κατά των αντρών....

Respect.
Είναι το πρώτο post που συμφωνώ μαζί σου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
LION θα στρώσουν και οι Ελλεηνίδες - σε 1 -2 γεννιές ίσως - και θα συμπεριφέρονται όπως οι αμερικάνες σήμερα!

Θα μου πεις τι φταίμε εμείς να τρώμε σήμερα μία από τις χειρότερες γεννιές Ελληνίδων στη μάπα; Απλά, γκαντεμιά.....
Όντως γκαντεμιά, αν και δεν μπορώ να συμμερίστώ την αισιοδοξία σου Παλιέ μου.... Μακάρι όμως να έχεις δίκιο, τουλάχιστον για τις επερχόμενες γενιές αντρών...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε μου, προσωπικά, χαίρομαι που είχες την εμπειρία - σύμφωνα με όσα λες - να δεις ένα σωστό "καμάκι" να γίνεται μπροστά σου και να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που είχες σε προηγούμενες συμμετοχές σου, κατα τις οποίες συμφωνούσες με το παλικάρι koroivo. Ο όρος "καμάκι" δεν μου αρέσει, προσωπικά παντα, γι' αυτό το έχω αντικαταστήσει με τη λέξη "φλερτ". Αν δεις ένα καμάκι που πραγματικά το αρσενικό ξέρει τι πρέπει να πει και θα φτιάξει τη γκόμενα, εκείνη τη στιγμή θα καταλάβεις  ότι οι Ελλεεινίδες, όπως και όλες οι γυναίκες, γουστάρουν την κατάλληλη κουβέντα που θα κλικάρει τη ματαιοδοξία τους. Όσο για τους κανόνες είναι οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν για να προσεγγίσεις οποιονδήποτε άνθρωπο, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιείς διαφορετική γλώσσα επικοινωνίας.  ;)  

πολυ λογικη προσεγγιση.Ευγε!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Το πρώτο μου post με το οποίο συμφωνείς; :think:

Μα στα περισσότερα post μου έλεγα τα ίδια πάνω - κάτω με αυτό εδώ, με το οποίο συμφωνείς.

Συμφωνω με την ιστορική αποσαφήνιση τους συγκεκριμένου post, καθώς και με την εξήγηση που δίνεις για το άγχος. Διαφωνώ κάθετα για τη συνολική τοποθέτησή σου με τις Ελλεεινίδες

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνώ με το δικαίωμα σου να διαφωνείς. Με τι ακριβώς διαφωνείς;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστή "πάθος..." έχω κάνει 100 διαφορετικές επισημάνσεις για τις Ελλεηνίδες εδώ μέσα!

Εσύ τώρα μου λες ότι διαφωνείς ΚΑΘΕΤΑ για τις θέσεις που έχω για τις ελλεηνίδες. Ωραία, λέω, μου ακούγεται ενδιαφέρον αυτό. Θα έχω σωστό αντίλογο και γουστάρω γιατί "διορθώνομαι" με τον αντίλογο - όπως λέει και ο Λαζό...

Και τώρα μου λες ότι η διαφωνία σου είναι απλά ως προς το ότι οι "ελλεηνίδες" δεν θέλουν τον άντρα δεδομένο; Αυτή είναι μία γενική θέση (αντίστοιχα και μεις οι άντρες δεν θέλουμε τις γυναίκες δεδομένες).

Επί του συγκεκριμένου δεν κατάλαβα που διαφωνείς με τις θέσεις μου για τις ελλεηνίδες (αφού  λες ότι τις έχεις διαβάσει όλες). 

Επισκέπτης
Το post αυτό το δημοσίευσα στις "Γκομενο-παγίδες" αλλά δένει και δω. Πιστεύω π.χ. ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον τα (Ε.Π.Ε.) χαρακτηριστικά του άντρα εκείνου που όταν τον δει  η σημερινή Ελλεηνίδα του την πέφτει σε χρόνο dt και του ανοίγει γενναιόδωρα τα σκέλια της. Ο άντρας αυτός είναι:

"ΨΗΛΟΣ, ΠΙΘΗΚΟ-ΒΑΡΒΑΡΟ-ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ, ΓΚΟΦΡΑΧΛΙΔΑΤΟΣ"

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πηδήκουλα Έλληνα σήμερα, το 2008! Αυτό είναι το περιορισμένο και ανεγκέφαλο "target group" των σημερινών Ελλεηνίδων!

Και επειδή σε κάποια άλλη δημοσίευση του ένας συναγωνιστής μίλαγε για δημοκρατία του έρωτα θα ήθελα να τονίσω ότι ειδικά στην εποχή μας και στην Ελλάδα υπάρχει το "φασισταριό" του έρωτα! Μπορεί στις ελληνικές ταινίες της δεκαετίες του '60 οι γυναίκες να αναζητούσαν το καλό παιδί, όμως σήμερα με την απελευθέρωση και το ξεσάλωμα τους οι σημερινές Ελλεηνίδες κυνηγάνε λυσσασμένα τους άντρες του ωσάνω τρίπτυχου (ψηλός, βαρβαρογλυκούλης κ.λ.π.)προσπερνώντας τα "καλά παιδιά" ή και θεωρώντας τα μαλάκες!

Μία μειοψηφία Ελλήνων (που ανήκει στο ωσάνω τρίπτυχο) μαμάει τρελά και η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών λένε το νουνί νουνάκι...Αφύσικα πράγματα!

Κλείνω με μία διήγηση (εμφανίσημης) κολητής μου που είχε πάει με φίλη της σε μπαράκι. Την πλησιάζει εντυπωσιασκός Έλληνας του ωσάνω τριπτύχου (ψηλός κ.λ.π.) και αφού της αρχίζει το παραμύθι τις καλεί στην παρέα του, όπου ήταν άλλος ένας Έλληνας του ίδιου στυλ και 2 εμφανίσημες ελλεηνίδες. Και το κλου ποιο ήταν ρε παιδιά; Τους είπαν με τρόπο να πάνε όλοι μαζί να κάνουνε παρτούζα! Ήμαρτον ρε παιδιά (που λέει και ο κουτσοδόντης), ήμαρτονννν!!!!

Όχι φίλε μου Anal, από αυτά που γράφεις φαίνεται καθαρά ότι ο στόκος να είναι στο δικό σου μυαλό!

Αν σε ενοχλούν οι αναλύσεις που κάνω μην τις διαβάζεις! Απλό είναι! Χιλιάδες άτομα έχουν κάνει εδώ αναλύσεις και εσένα σε ενοχλούν αποκλειστικά οι δικές μου; Kαι μπαίνεις κάθε φορά να μου τη βγεις; Τόσο δυστυχισμένος είσαι ρε στη ζωή σου που περιμένεις να τη βγεις ανώνυμα σε κάποιον άγνωστο για να νοιώσεις καλά;

Και βέβαια με ενοχλεί αυτή η κωλοκατάσταση με τις γυναίκες στην Ελλάδα, έχοντας ζήσει τις γυναίκες στο εξωτερικό. Και δω στην Ελλάδα δεν μου λείπει το νουνί (και πάλι ξένες ή Ελληνο-ξένες συμβαίνει να είναι οι σύντροφοι μου) αλλά επειδή έχω συνήθως γυναίκα πρέπει να πω "στ' αρχίδια μου, δεν μ' απασχολεί, δεν πα να μαμηθούνε όλοι οι άλλοι;". Αφού και σε μαγαζιά που βγαίνουμε μαζί αισθάνομαι να λείπει η ερωτική ατμόσφαιρα και να βασιλεύει το "δήθεν".

Αν εσένα σου αρκεί να μαμάς εσύ και στ' αρχίδια σου όλοι οι άλλοι τότε σε πληροφορώ ότι δεν ανήκουν όλοι στη δική σου συνομωταξία....

Τάχω δει με τα μάτια μου και συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη και στο εξωτερικό οι Ελλεηνίδες ελεεινά συμπεριφέρονται. Όχι ότι δεν τρώνε λούτσο σύνεφο και στην Ελλάδα αλλά ειδικά κάποιες από χωριά κ.λ.π. ξεσαλώνουν τελείως και φουρνίζουν στο νουνί τους ότι βρουν και κατά προτίμηση Μέση Ανατολή: στο φούρνο τους συρρέουν λούτσοι κυρίως Αράβων, Περσών, Τούρκων κ.λ.π.....

Ρε παιδιά αυτό με τις ελλεηνίδες στο εξωτερικό λέει πολλά. Η ελλεηνίδα το παίζει μεν θεά στην Ελλάδα (όπου το γενικότερο μίζερο κλίμα που επικρατεί εδώ την ευνοεί, την ανεβάζει και την παίρνει να μας το παίζει απρόσιτη και ψηλομύτω). Μόλις όμως βγει έξω χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Στο δυτικό κόσμο δεν επικρατεί η Ελληνική μιζέρια, οι άντρες δεν πάσχουν από γυναίκες και έτσι η μπογιά των ελλεηνίδων δεν φτουράει. Που καταντάνε λοιπόν οι ελλεηνίδες; Αντί να τα φτιάχνουν με δυτικο-ευρωπαίους (οι οποίοι τις κλάνουν) πάνε και τα φτιάχνουν με Άραβες, Πέρσες κ.λ.π. που θεωρούνται παρακατιανοί στη δυτική Ευρώπη! Φουρνίζουν ότι μεσανατολίτικο λούτσο βρουν και μετά έρχονται και μας το παίζουν ότι σπούδασαν στο Λονδίνο, γνώριισαν την κοσμοπολίτικη ζωή (των μουσουλμάνων του Λονδίνου) και ξαναπετάνε πάλι στους εδώ άντρες μία μύτη να... 

Όχι φίλε μου Anal, από αυτά που γράφεις φαίνεται καθαρά ότι ο στόκος να είναι στο δικό σου μυαλό!

Και βέβαια με ενοχλεί αυτή η κωλοκατάσταση με τις γυναίκες στην Ελλάδα, έχοντας ζήσει τις γυναίκες στο εξωτερικό. Και δω στην Ελλάδα δεν μου λείπει το νουνί (και πάλι ξένες ή Ελληνο-ξένες συμβαίνει να είναι οι σύντροφοι μου) αλλά επειδή έχω συνήθως γυναίκα πρέπει να πω "στ' αρχίδια μου, δεν μ' απασχολεί, δεν πα να μαμηθούνε όλοι οι άλλοι;". Αφού και σε μαγαζιά που βγαίνουμε μαζί αισθάνομαι να λείπει η ερωτική ατμόσφαιρα και να βασιλεύει το "δήθεν".

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ daniel! Τόχω πει και γω!

Άμα χαλάσεις τόσα φράγκα και φας και στη μάπα όλη την (τεράστια) κλασική μιζέρια της Ελλεηνίδας για να μαμήσεις τότε το μαμήσι με την Ελλεηνίδα το πληρώνεις "ο κούκος -αηδόνι"!

Από την προσωπική μου πάντως εμπειρία (καφετέρια, παρέες, συναδέλφισες, κολητές)βλέπω ότι οι Ελλεηνίδες μαμιώνται ασύστολα. Κάπως "προκατ" όμως. Στην παρέα της καφετέριας π.χ. έχουμε γυναίκες από 18-35 χρονών. Οι περισσότερες έχουν μαμηθεί με τον ψηλότερο της παρέας και μάλιστα τόχουν πάρει μανιάτικο ποια κάθε φορά θα επιλέξει ο ψηλός να πάει να μαμηθεί μαζί της.

Το μόνο στοιχείο που καταδεικνύει την ιστορική συνέχεια της φυλής μας είναι το ότι οι Ελληνίδες θα πρέπει να ήταν και τότε - στην αρχαιότητα - Ελλεηνίδες!

Με ένα πρόχειρο search, εδώ αποτυπώνεται η "κοσμοθεωρία" σου για τις Ελλεηνίδες

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
"Πάθος..."

Πρώτον: αυτά που κουόταρες παραπάνω δεν είναι η κοσμοθεωρία ΜΟΥ αλλά μέσες - άκρες η αίσθηση που έχουν οι περισσότεροι από τους 50.000 άντρες μέσα σε αυτό το site.

Δεύτερον: πες ότι αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ κοσμοθεωρία. Μπορείς να μου δώσεις απτά και συγκεκριμένα επιχειρήματα που την καταρρίπτουν;

Περιμένω επιχειρήματα και όχι στείρα κουοταρίσματα και δογματικούς χαρακτηρισμούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom