Palie,
Κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς, οι θέσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνει κανείς με μια γυναίκα.
Μαλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει "καλό παιδί". Στο τόπικ που σου προείπα το "καλό παιδί" = μαμάκιας
Πιστεψέ με, μπορείς να είσαι καλό παιδί και ταυτόχρονα να μην είσαι βαρετός. Γιατί αν κάτι που σηχαίνονται περισσότερο από όλα οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Σκέψου το λίγο διαφορετικά...
Αλήθεια εσύ σε ποια κατηγορία εντάσσεις τον εαυτό σου;
Ο λόγος που η φάση "δένει" απολυτα με το λαμογέ σκηνικο της χώρας είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και καλύτερα να μην την ξεκινήσουμε
"Πάθος" πάρτο λίγο διαφορετικά γιατί βρίσκει...
Μου λες ότι αυτό που σιχαίνονται περισσότερο οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Όμως, αυτός ο κοινός τσόγλανος που αναφέραμε προηγούμενα (ο τύπος άντρα εννοώ) είναι η προσωποποίηση η ίδια της μιζέριας, της κατινιάς, του γυναικουλισμού, της κουτοπονηριάς, της ανεγκεφαλότητας! Και όμως, οι σημερινές Ελληνίδες πάνε σαν τις μύγες και πέφτουν πάνω σε αυτόν τον τύπο άντρα!
Συνεχίζεις και "κλειδώνεις" τη συζήτηση πάνω μου και παράλληλα δεν προσέχεις τα γραφόμενα μου, λέγοντας μου "κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς"! Αν αναφέρεσε προσωπικά σε μένα, έχεις πέσει έξω γιατί δεν είμαι κανένας 20χρονος. Έχω ήδη κάνει 2 γάμους στο εξωτερικό και τις ανάλογες σταθερές και "στιγμιαίες" σχέσεις! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μαμάω και είτε από το κύκλωμα μου και τις παρέες μου είτε και από προσωπικές μου εξορμήσεις (μ' αρέσει το παιχνίδι του φλερτ) φέρνω συχνά σύντροφο στο κρεβάτι μου.
Δεν μιλούσα, λοιπόν, για μένα! Είπα ότι "αν είναι να πρέπει να γίνω τέτοιος ανεγκέφαλος τσόγλανος για να μαμάω ΠΟΛΥ στην Ελλάδα τότε καλύτερα να τον κόψω φέτες"! Γιατί έχοντας ζήσει έξω και έχοντας βιώσει διαφορετικές συνθήκες είχα μάθει ότι το σεξ είναι για όλους, είναι ένα όμορφο και υγιεινό πράγμα, που δίνει χαρά και ζωτικότητα στους ενηλίκους! Για να επιστρέψω εδώ στην Ελλάδα και να διαπιστώσω ότι εδώ το σεξ διανέμεται μίζερα και λαμογίστικα, το απολαμβάνουν στο βαθμό που θα έπρεπε λίγοι προνομιούχοι "τσόγλανοι" και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι μέσες άκρες στη στέρηση!
Νοιώθω να κοιτάς πολύ τον εαυτό σου και τη δική σου προσωπική "προβολή" που κάνεις πάνω μου. Γιατί πέρασες τελείως στο ντούκου το άλλο που είπα, σε σχέση με αυτή τη μειοψηφία "τσογλάνων" που μαμάει τρελά στην Ελλάδα: "Το μόνο επικίνδυνο αυτής της ιστορίας είναι ότι τελικά οι Ελληνίδες ψιλοσακατέβονται ψυχικά από αυτούς τους τσόγλανους - μαμίκουλες και μετατρέπονται μετά σε
Ελλεηνίδες , με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν αδιακρίτως όλοι οι υπόλοιποι άντρες! Για λίγους τσόγλανους, λοιπόν, που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι!" Αυτό φίλε μου έχει πολύ ψωμί!
Σε νοιάζει, όμως, να μάθεις σε ποια κατηγορία εντάσσω εγώ τον εαυτό μου! Αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κόσμο που παρακολουθεί αυτό το θέμα, στη συμπεριφορά μου με τις γυναίκες είμαι ευγενικός μέχρι ενός σημείου και πέρα από αυτό το σημείο - αν δεν ανταποκριθεί σε ευγένεια η γυναίκα - γίνομαι τσόγλανος!
Και διαφωνώ μαζί σου. Η καλύτερη συζήτηση θα ήταν αυτή που εσύ θες να αφήσουμε για άλλη φορά. Το πόσο πολύ, δηλαδή, «δένει» αυτή η μίζερη και λαμογίστικη φάση της κατανομής του σεξ στη σημερινή Ελλάδα με το όλο λαμογέ και μίζερο «σκηνικό» που κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία!