Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
"Πάθος..."

Πρώτον: αυτά που κουόταρες παραπάνω δεν είναι η κοσμοθεωρία ΜΟΥ αλλά μέσες - άκρες η αίσθηση που έχουν οι περισσότεροι από τους 50.000 άντρες μέσα σε αυτό το site.

Δεύτερον: πες ότι αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ κοσμοθεωρία. Μπορείς να μου δώσεις απτά και συγκεκριμένα επιχειρήματα που την καταρρίπτουν;

Περιμένω επιχειρήματα και όχι στείρα κουοταρίσματα και δογματικούς χαρακτηρισμούς!

Δεν είναι οι γνώμες όλων αυτά τα οποία αναφέρεις και δεν μπορείς να τους εμπλέκεις όλους επειδή έτσι πιστεύεις εσύ. Υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις εδω, άτομα τα οποία συναναστρέφονται με Ελλεινίδες και ας μην έχουν τα προσόντα του άντρα που περιγράφεις.... Απλά είναι ο εαυτός τους... That's the point my friend  :) Και ας μην έχουν το ύψος που σε καποιο από τα πολλά ποστ σου αναφέρεις, ούτε το κάμπριο αμάξι που ανοίγει πορτες (πόδια).... Απλά τις κάνουν να αισθάνονται όμορφα με πολύ απλά πράγματα....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
"Πάθος..."

Σου ζήτησα επιχειρήματα αλλά για άλλη μία φορά εσύ γράφεις τις δικές σου, προσωπικές θέσεις, θεωρώντας ότι αυτές είναι "επιχειρήματα". 

Επιπλέον, αντί να κάνεις δημιουργική ανταλλαγή απόψεων στρέφεις τη συζήτηση επί του προσωπικού. Τη μια μου γράφεις ότι όλες οι απόψεις μου είναι απλά μία "κοσμοθεωρία" μου (υπονοώντας ότι οι απόψεις που έχω είναι απλά φανταστικά νοητικά κατασκευάσματα του μυαλού μου που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα) ενώ στην παραπάνω δημοσίευση σου γράφεις "μην τους εμπλέκεις όλους επειδή έτσι πιστεύεις εσύ"! Δεν είναι ιδιαίτερα κομψές οι διατυπώσεις σου απέναντι μου φιλαράκι! Και στην τελική πως πιστεύεις ότι εσύ έχεις το αλάθητο του Πάπα και οι δικές σου απόψεις είναι σωστές και όχι μία δική σου "κοσμοθεωρία";

Γιατί είναι κυριολεκτικά αστείο το τελικό σου πόρισμα ότι "οι Έλληνες συναναστρέφονται Ελληνίδες"! Είναι σα να λες "όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι αναπνέουν"! Το αυτονόητο γράφεις. Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο; Κουτσά στραβά, η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών βρίσκει μία γυναίκα για να κάνει σχέση, να πηδήξει, να παντρευτεί κ.λ.π. Δεν έγραψα ποτέ το αντίθετο!

Αυτό που έγραψα είναι ότι μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα σήμερα μαμάει τρελά και η  πλειοψηφία των Ελλήνων έχει το νουνί με  το σταγονόμετρο!

Αφού, λοιπόν, σε απασχολούν τόσο πολύ τα γραφόμενα μου να τα διαβάζεις πιο προσεκτικά και να μην τα παρερμηνεύεις!   

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ζητω οι ελληνιδες!!!Ζητω το Εθνος ζητω η Καθημερινη Ζητω η Εσπρεσσο, Ζητω τα προβατα Ζητω η παντοφλα!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σε παρακμιακές κοινωνίες σαν την δική μας η εκπόρνευση ανεβαίνει.
Φανερή η κρυφή. Προφανώς και θα είμασταν αντιφατικοί γράφοντας σε αυτό το site να καταδικάζαμε το φαινόμενο.
Ελευθερη η αγορά είναι και ο καθένας κάνει τις επιλογές του, και υφίσταται τις συνέπειες αυτών.
Καταναλωτική συνείδηση και στον αγοραίο έρωτα με λίγα λόγια.
Μακριά από Ελλεηνίδες γιατί δεν έχουν καλό value for money το συμπέρασμα ίσως.
Όλα τα άλλα είναι περιττά.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
"Πάθος..."

Σου ζήτησα επιχειρήματα αλλά για άλλη μία φορά εσύ γράφεις τις δικές σου, προσωπικές θέσεις, θεωρώντας ότι αυτές είναι "επιχειρήματα". 

Επιπλέον, αντί να κάνεις δημιουργική ανταλλαγή απόψεων στρέφεις τη συζήτηση επί του προσωπικού. Τη μια μου γράφεις ότι όλες οι απόψεις μου είναι απλά μία "κοσμοθεωρία" μου (υπονοώντας ότι οι απόψεις που έχω είναι απλά φανταστικά νοητικά κατασκευάσματα του μυαλού μου που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα) ενώ στην παραπάνω δημοσίευση σου γράφεις "μην τους εμπλέκεις όλους επειδή έτσι πιστεύεις εσύ"! Δεν είναι ιδιαίτερα κομψές οι διατυπώσεις σου απέναντι μου φιλαράκι! Και στην τελική πως πιστεύεις ότι εσύ έχεις το αλάθητο του Πάπα και οι δικές σου απόψεις είναι σωστές και όχι μία δική σου "κοσμοθεωρία";

Γιατί είναι κυριολεκτικά αστείο το τελικό σου πόρισμα ότι "οι Έλληνες συναναστρέφονται Ελληνίδες"! Είναι σα να λες "όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι αναπνέουν"! Το αυτονόητο γράφεις. Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο; Κουτσά στραβά, η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών βρίσκει μία γυναίκα για να κάνει σχέση, να πηδήξει, να παντρευτεί κ.λ.π. Δεν έγραψα ποτέ το αντίθετο!

Αυτό που έγραψα είναι ότι μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα σήμερα μαμάει τρελά και η  πλειοψηφία των Ελλήνων έχει το νουνί με  το σταγονόμετρο!

Αφού, λοιπόν, σε απασχολούν τόσο πολύ τα γραφόμενα μου να τα διαβάζεις πιο προσεκτικά και να μην τα παρερμηνεύεις!   

-- για τη στάση 
των γυναικών φταίνε επίσης
[και σε μεγάλο βαθμό]
οι ελλέηνες!..  :grin:
δεν υπερασπίζομαι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση
το αντικείμενο του θρεντ,
αλλά αναλογίζομαι πολλες φορές τί συμπεριφορές
και τί πρότυπα καλλιεργούν
[μέσω της συμπεριφορά τους] στις γυναίκες
αρκετοι μαλάκες αγάμητοι μουνόδουλοι
βλάχοι τσιχλίγαγκες χλιδάνεργοι
ελληνάρες!..  :rockon:
ας σκεφτούμε ότι η πλειοψηφία του
φύλου μας είναι βουτηγμένη στις αναστολές
την καφρίλα και την ανοησία..και μετά
δε διαφωνώ ας ασχοληθούμε με τον εκφυλισμό
του 'ασθενούς' φύλου.. αυτά.  :sunglasses: 

Επισκέπτης
"Πάθος..."

Συγνώμη που σου απαντάω ετεροχρονισμένα....
Προσωπικά το σταματω εδώ για να μην διαλυθεί το τόπικ, καθότι υπάρχουν και αρκετοί θερμόαιμοι που δεν θα διστάσουν να το τολμήσουν...

Λοιπόν:

1. Οι δικές μου προσωπικές θέσεις μπορούν να λειτούργήσουν και σαν επιχειρήματα στον μεταξύ μας διάλογο. Πιστεύεις οτι τα επιχειρήματα είναι ποτέ αντικειμενικά; (εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις το θέμα)

2. Η δική σου "κοσμοθεωρία" προφανώς δημιουργήθηκε με βάση τις εμπειρίες που είχες στη ζωή σου, όπως και όλων μας, δεν είναι κακό αυτό

3. ναι συμφωνώ, πολλοί έλληνες πιστεύουν αυτά που πιστεύεις... Υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν δική τους πορεία και έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα

4. όχι δεν έχω το αλάθητο του Πάπα, είμαι ένας κοινός θνητός που ζω την καθημερινότητά μου προσπαθώντας να απολαύσω τις λίγες καλές στιγμές που με βγάζουν από τη ρουτίνα

5."οι Έλληνες συναναστρέφονται Ελληνίδες"! Δεν κατάβες το ύφος μου μάλλον, συγνώμη, διορθώνω: Οι έλληνες δεν προσεγγίζουν σωστά τις ελληνίδες, αυτό εννοούσα.

6. "Αυτό που έγραψα είναι ότι μία μειοψηφία αντρών στην Ελλάδα σήμερα μαμάει τρελά και η  πλειοψηφία των Ελλήνων έχει το νουνί με  το σταγονόμετρο!" Ξέρεις γιατι γαμάει η μειοψηφεία; γιατί δεν κάνει αυτό που κάνει η πλειοψηφία.  ;)

Θεωρώ ότι τα πάντα είναι σχετικά και τίποτα δεν είναι απόλυτο...
Συνήθως αν είσαι απόλυτος βλέπεις τα πράγματα άσπρο ή μαύρο, όμως, και το γκρι χρώμα είναι και υπάρχει ;)

Πολύ φιλικά,

Πάθος

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και φταίνε η ελλεηνίδες γι αυτό ?

Απλά διαβάζοντάς τα τελευταία μου γεννήθηκε αυτή η απορία.... :think:

Ρε συ Θάλεια επειδή δεν είσαι υποχρεωμένη να ξέρεις όλες τις θέσεις μου, επαναλαμβάνω ότι:  προσωπικά (και έχοντας ζήσει και συμβιώσει με γυναίκες των 5 ηπείρων) θεωρώ τις σημερινές Ελληνίδες από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο!

Και σαφώς δεν φταίνε απόλυτα οι Ελληνίδες γι' αυτό αλλά το κακό μας ριζικό, η μαμημένη σημερινή Ελληνική σκατοκοινωνία! Οι Ελληνίδες απλά "καθρεπτίζουν" και μας πετάνε στη μούρη τη μιζέρια, την κουτοπονηριά, το άγχος, την εγωπάθεια, την αδιαφορία, την επιθετικότητα που κυριαρχεί συλλήβδην στο μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής Ελληνικής κοινωνίας!

Την ημέρα που εσείς οι γυναίκες θα πάψετε να είσαστε τόσο εχθρικές απέναντι στους άντρες  και θα μας κοιτάτε στα μάτια χαμογελώντας εκείνη (την έτη φωτός μακρυνή, κατά την άποψη μου) ημέρα θα ζούμε σε μία πραγματικά όμορφη κοινωνία και θα είμαστε όλοι εμείς (Ελλέηνες και Ελλεηνίδες) λιγότερο μίζεροι και πιο ευτυχισμένοι. Προς το παρόν, σε παραμύθι φέρνει όλο αυτό....   

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ξέρεις γιατι γαμάει η μειοψηφεία; γιατί δεν κάνει αυτό που κάνει η πλειοψηφία.  ;)

Ωραία λοιπόν! Θα σου μιλήσω βιωματικά, από τη δική μου απτή, καθημερινή εμπειρία (και όχι από κάποιου είδους προκατάληψη, όπως λες).

Όπως έχω ξανα-αναφέρει συχνάζω σε μία καφετέρια. Ο κορμός της παρέα μου αποτελείται από 8 άντρες και 9 γυναίκες (ηλικίας από 18 ως 35). Ο μεγαλύτερος μαμίκουλος στην παρέα είναι ένας ψηλός 25άρης - έχω ξαναμιλήσει γι' αυτόν - που έχει συνευρεθεί ερωτικά (από ότι εγώ ξέρω τουλάχιστον) με τις 5 από τις 9 γυναίκες της παρέας! Παράλληλα, παίζει και με άλλες γυναίκες εκτός παρέας.

Τον άντρα αυτό θα τον χαρακτήριζε κάποιος κοινό τσόγλανο! Χόμπι του είναι η συλλογή νουνιών! Μας δείχνει μαμίσια του στο κινητό και γελάμε! Και όμως, οι γκόμενες είναι τρελές και παλαβές με την πάρτη του! Τον καψουρεύονται κιόλας και η καθεμία νομίζει ότι ο ψηλός καίγεται αποκλειστικά γι' αυτήν (το χειρίζεται πονηρά το θέμα στην παρέα, παίζει πολύπλοκα "παιχνιδάκια" και πάντα αφήνει ελπίδες σε όλες)!

Αν μιλάς γι αυτή τη μειοψηφία αντρών που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα, τότε σίγουρα αυτή η μειοψηφία δεν κάνει ότι κάνουν οι υπόλοιποι άντρες, σίγουρα δεν κάνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών! 

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Την ημέρα που εσείς οι γυναίκες θα πάψετε να είσαστε τόσο εχθρικές απέναντι στους άντρες  και θα μας κοιτάτε στα μάτια χαμογελώντας εκείνη (την έτη φωτός μακρυνή, κατά την άποψη μου) ημέρα θα ζούμε σε μία πραγματικά όμορφη κοινωνία και θα είμαστε όλοι εμείς (Ελλέηνες και Ελλεηνίδες) λιγότερο μίζεροι και πιο ευτυχισμένοι. Προς το παρόν, σε παραμύθι φέρνει όλο αυτό....   

Δεν θα έχω όρεξη να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου... αλλά και όταν οι περισσότεροι έλληνες μάθουν να προσεγγίζουν σωστά μια γυναίκα και δεν το παίζουν οι μεγάλοι προικισμένοι...που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ γιατί φοράνε ένα ρόλεξ και έχουν μια μπέμπα παρακρισμένη... τότε ναι θα είναι ένας καλύτερος κόσμος εκεί έξω. Άμα σταματήσουν να κυκλοφορούν οι δήθεν, και οι μιμητές του τί κάνουν οι άλλοι... τότε ξανασυζητάμε.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι η εθνικότητα....είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να μην φοβόμαστε να προσεγγίσουμε τον άλλο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αυτά... και όντως σαν παραμύθι μοιάζει...

Επισκέπτης
Ωραία λοιπόν! Θα σου μιλήσω βιωματικά, από τη δική μου απτή, καθημερινή εμπειρία (και όχι από κάποιου είδους προκατάληψη, όπως λες).

Όπως έχω ξανα-αναφέρει συχνάζω σε μία καφετέρια. Ο κορμός της παρέα μου αποτελείται από 8 άντρες και 9 γυναίκες (ηλικίας από 18 ως 35). Ο μεγαλύτερος μαμίκουλος στην παρέα είναι ένας ψηλός 25άρης - έχω ξαναμιλήσει γι' αυτόν - που έχει συνευρεθεί ερωτικά (από ότι εγώ ξέρω τουλάχιστον) με τις 5 από τις 9 γυναίκες της παρέας! Παράλληλα, παίζει και με άλλες γυναίκες εκτός παρέας.

Τον άντρα αυτό θα τον χαρακτήριζε κάποιος κοινό τσόγλανο! Χόμπι του είναι η συλλογή νουνιών! Μας δείχνει μαμίσια του στο κινητό και γελάμε! Και όμως, οι γκόμενες είναι τρελές και παλαβές με την πάρτη του! Τον καψουρεύονται κιόλας και η καθεμία νομίζει ότι ο ψηλός καίγεται αποκλειστικά γι' αυτήν (το χειρίζεται πονηρά το θέμα στην παρέα, παίζει πολύπλοκα "παιχνιδάκια" και πάντα αφήνει ελπίδες σε όλες)!

Αν μιλάς γι αυτή τη μειοψηφία αντρών που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα, τότε σίγουρα αυτή η μειοψηφία δεν κάνει ότι κάνουν οι υπόλοιποι άντρες, σίγουρα δεν κάνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων αντρών! 

Θα σε παραπέμψω στο τόπικ που ανοίχτηκε πρόσφατα και λέγεται: Τα καλά παιδιά Εκεί θα καταλάβεις γιατί ο φίλος σου, ως κοινός τσόγλανος, όπως τον αποκαλείς γαμάει τόσο πολύ. Ναι, για τέτοια είδους μειοψηφία μιλάω, που ξέρει να παίζει το παιχνίδι με τις γυναίκες, που ξέρει τι να πει, πότε να το πει και πότε να το κάνει, που ξέρει να "σπέρνει" τυφλές ελπίδες στην ματαιοδοξία ορισμένων γυναικών που νοιάζονται μόνο για την πάρτι τους και να τις κάνει να τρέχουν πίσω τους , που ξέρει πότε να τις ανεβάζει και πότε να τις κατεβάζει, που ξέρει πότε να τις κάνει να αισθανούν όμορφα και πότε να τις κάνει να αισθανθούν άσχημα....
Όσο για το ύψος και την εμφάνιση, ναι παίζουν ρόλο, για λίγο όμως - γιατί αν ο άλλος είναι γελοίος και δεν ξέρει που πάνε τα 4, αυτομάτως αναιρούνται

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Θα σε παραπέμψω στο τόπικ που ανοίχτηκε πρόσφατα και λέγεται: Τα καλά παιδιά Εκεί θα καταλάβεις γιατί ο φίλος σου, ως κοινός τσόγλανος, όπως τον αποκαλείς γαμάει τόσο πολύ. Ναι, για τέτοια είδους μειοψηφία μιλάω, που ξέρει να παίζει το παιχνίδι με τις γυναίκες, που ξέρει τι να πει, πότε να το πει και πότε να το κάνει, που ξέρει να "σπέρνει" τυφλές ελπίδες στην ματαιοδοξία ορισμένων γυναικών που νοιάζονται μόνο για την πάρτι τους και να τις κάνει να τρέχουν πίσω τους , που ξέρει πότε να τις ανεβάζει και πότε να τις κατεβάζει, που ξέρει πότε να τις κάνει να αισθανούν όμορφα και πότε να τις κάνει να αισθανθούν άσχημα....
Όσο για το ύψος και την εμφάνιση, ναι παίζουν ρόλο, για λίγο όμως - γιατί αν ο άλλος είναι γελοίος και δεν ξέρει που πάνε τα 4, αυτομάτως αναιρούνται

Είδες τελικά που τις ίδιες απόψεις με μένα έχεις κωλοεγωιστή;

Βέβαια, αν είναι για να μαμάω πολύ εδώ στην Ελλάδα να πρέπει να γίνω τέτοιου τύπου κοινός (ανεγκέφαλος και κουτοπόνηρος) τσόγλανος,  καλύτερα να τον κόψω φέτες!
Και φυσικά με τις «υγείες τους» των Ελληνίδων που πάνε ξεσαλωμένα και χαζονούνικα και ανοίγουνε τα σκέλια τους σε τέτοιου είδους άντρες, απορρίπτοντας τα «καλά παιδιά» όπως λες και συ!

Το μόνο επικίνδυνο αυτής της ιστορίας είναι ότι τελικά οι Ελληνίδες ψιλοσακατέβονται ψυχικά από αυτούς τους τσόγλανους - μαμίκουλες και  μετατρέπονται σε Ελλεηνίδες μετά, με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν αδιακρίτως όλοι οι υπόλοιποι άντρες!  Για λίγους τσόγλανους, λοιπόν, που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι!

Και το καθόλου παράδοξο είναι ότι αυτή η φάση «δένει» απόλυτα με το όλο λαμογέ και μίζερο «σκηνικό» που γενικά επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας! 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν θα έχω όρεξη να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου... αλλά και όταν οι περισσότεροι έλληνες μάθουν να προσεγγίζουν σωστά μια γυναίκα και δεν το παίζουν οι μεγάλοι προικισμένοι...που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ γιατί φοράνε ένα ρόλεξ και έχουν μια μπέμπα παρακρισμένη... τότε ναι θα είναι ένας καλύτερος κόσμος εκεί έξω. Άμα σταματήσουν να κυκλοφορούν οι δήθεν, και οι μιμητές του τί κάνουν οι άλλοι... τότε ξανασυζητάμε.
Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι η εθνικότητα....είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να μην φοβόμαστε να προσεγγίσουμε τον άλλο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αυτά... και όντως σαν παραμύθι μοιάζει...

Και γω δεν έχω όρεξη να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου! Μη μου σκιάζεσαι μικρούλι μου λοιπόν....

Για την κατάντια της σημερινής σχέσης - αντρών γυναικών στην Ελλάδα σε παραπέμπω στα αμέσως προηγούμενα post τα δικά μου και του "πάθος για τη γυναίκα". 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.493
Πόντοι
506
Και φταίνε η ελλεηνίδες γι αυτό ?

Απλά διαβάζοντάς τα τελευταία μου γεννήθηκε αυτή η απορία.... :think:

Βρε καλώς την καινούρια ψευτοδικηγορίνα...Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει??
Όχι βέβαια...Αφού έχουμε και παπάρες εδώ μέσα που τις υπερασπίζονται. Πώς να μην πάρουν αέρα?? Συνεχίστε λοιπόν να επαινείτε τις Ελλεηνίδες. Τώρα μας αποκαλούν κι εμάς Ελλέηνες. Τα θέλατε και τα πάθατε...Άντε ας πάω να σοβατίσω κανένα Ρώσικο προσωπάκι...και τα ξαναλέμε...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aυτο ειναι το θεμα.
Απο θεωρια σκιζεται ολες.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Βέβαια, αν είναι για να μαμάω πολύ εδώ στην Ελλάδα να πρέπει να γίνω τέτοιου τύπου κοινός (ανεγκέφαλος και κουτοπόνηρος) τσόγλανος,  καλύτερα να τον κόψω φέτες!
Και φυσικά με τις «υγείες τους» των Ελληνίδων που πάνε ξεσαλωμένα και χαζονούνικα και ανοίγουνε τα σκέλια τους σε τέτοιου είδους άντρες, απορρίπτοντας τα «καλά παιδιά» όπως λες και συ!

Το μόνο επικίνδυνο αυτής της ιστορίας είναι ότι τελικά οι Ελληνίδες ψιλοσακατέβονται ψυχικά από αυτούς τους τσόγλανους - μαμίκουλες και  μετατρέπονται σε Ελλεηνίδες μετά, με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν αδιακρίτως όλοι οι υπόλοιποι άντρες!  Για λίγους τσόγλανους, λοιπόν, που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι!

Και το καθόλου παράδοξο είναι ότι αυτή η φάση «δένει» απόλυτα με το όλο λαμογέ και μίζερο «σκηνικό» που γενικά επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας! 
σωστός

Επισκέπτης

Palie,

Κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς, οι θέσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνει κανείς με μια γυναίκα.

Μαλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει "καλό παιδί". Στο τόπικ που σου προείπα το "καλό παιδί" = μαμάκιας
Πιστεψέ με, μπορείς να είσαι καλό παιδί και ταυτόχρονα να μην είσαι βαρετός. Γιατί αν κάτι που σηχαίνονται περισσότερο από όλα οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Σκέψου το λίγο διαφορετικά...

Αλήθεια εσύ σε ποια κατηγορία εντάσσεις τον εαυτό σου;

Ο λόγος που η φάση "δένει" απολυτα με το λαμογέ σκηνικο της χώρας είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και καλύτερα να μην την ξεκινήσουμε

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Palie,

Κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς, οι θέσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνει κανείς με μια γυναίκα.

Μαλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει "καλό παιδί". Στο τόπικ που σου προείπα το "καλό παιδί" = μαμάκιας
Πιστεψέ με, μπορείς να είσαι καλό παιδί και ταυτόχρονα να μην είσαι βαρετός. Γιατί αν κάτι που σηχαίνονται περισσότερο από όλα οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Σκέψου το λίγο διαφορετικά...

Αλήθεια εσύ σε ποια κατηγορία εντάσσεις τον εαυτό σου;

Ο λόγος που η φάση "δένει" απολυτα με το λαμογέ σκηνικο της χώρας είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και καλύτερα να μην την ξεκινήσουμε

"Πάθος" πάρτο λίγο διαφορετικά γιατί βρίσκει...

Μου λες ότι αυτό που σιχαίνονται περισσότερο οι γυναίκες είναι η ΜΙΖΕΡΙΑ. Όμως, αυτός ο κοινός τσόγλανος που αναφέραμε προηγούμενα (ο τύπος άντρα εννοώ) είναι η προσωποποίηση η ίδια της μιζέριας, της κατινιάς, του γυναικουλισμού, της κουτοπονηριάς, της ανεγκεφαλότητας! Και όμως, οι σημερινές Ελληνίδες πάνε σαν τις μύγες και πέφτουν πάνω σε αυτόν τον τύπο άντρα!

Συνεχίζεις και "κλειδώνεις" τη συζήτηση πάνω μου και παράλληλα δεν προσέχεις τα γραφόμενα μου, λέγοντας μου "κανένας δεν σου ζήτησε να γίνεις κάποιος άλλος για να γαμάς"! Αν αναφέρεσε προσωπικά σε μένα, έχεις πέσει έξω γιατί δεν είμαι κανένας 20χρονος. Έχω ήδη κάνει 2 γάμους στο εξωτερικό και τις ανάλογες σταθερές και "στιγμιαίες" σχέσεις! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μαμάω και είτε από το κύκλωμα μου και τις παρέες μου είτε και από προσωπικές μου εξορμήσεις (μ' αρέσει το παιχνίδι του φλερτ) φέρνω συχνά σύντροφο στο κρεβάτι μου.

Δεν μιλούσα, λοιπόν, για μένα! Είπα ότι "αν είναι να πρέπει να γίνω τέτοιος ανεγκέφαλος τσόγλανος για να μαμάω ΠΟΛΥ στην Ελλάδα τότε καλύτερα να τον κόψω φέτες"! Γιατί έχοντας ζήσει έξω και έχοντας βιώσει διαφορετικές συνθήκες είχα μάθει ότι το σεξ είναι για όλους, είναι ένα όμορφο και υγιεινό πράγμα, που δίνει χαρά και ζωτικότητα στους ενηλίκους! Για να επιστρέψω εδώ στην Ελλάδα και να διαπιστώσω ότι εδώ το σεξ διανέμεται μίζερα και λαμογίστικα, το απολαμβάνουν στο βαθμό που θα έπρεπε λίγοι προνομιούχοι "τσόγλανοι" και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι μέσες άκρες στη στέρηση!

Νοιώθω να κοιτάς πολύ τον εαυτό σου και τη δική σου προσωπική "προβολή" που κάνεις πάνω μου.  Γιατί πέρασες τελείως στο ντούκου το άλλο που είπα, σε σχέση με αυτή τη μειοψηφία "τσογλάνων" που μαμάει τρελά στην Ελλάδα: "Το μόνο επικίνδυνο αυτής της ιστορίας είναι ότι τελικά οι Ελληνίδες ψιλοσακατέβονται ψυχικά από αυτούς τους τσόγλανους - μαμίκουλες και  μετατρέπονται μετά σε Ελλεηνίδες , με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν αδιακρίτως όλοι οι υπόλοιποι άντρες!  Για λίγους τσόγλανους, λοιπόν, που μαμάνε τρελά στην Ελλάδα υποφέρουν όλοι οι υπόλοιποι!" Αυτό φίλε μου έχει πολύ ψωμί!

Σε νοιάζει, όμως, να μάθεις σε ποια κατηγορία εντάσσω εγώ τον εαυτό μου! Αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κόσμο που παρακολουθεί αυτό το θέμα, στη συμπεριφορά μου με τις γυναίκες  είμαι ευγενικός μέχρι ενός σημείου και πέρα από αυτό το σημείο - αν δεν ανταποκριθεί σε ευγένεια η γυναίκα - γίνομαι τσόγλανος!

Και διαφωνώ μαζί σου. Η καλύτερη συζήτηση θα ήταν αυτή που εσύ θες να αφήσουμε για άλλη φορά. Το πόσο πολύ, δηλαδή, «δένει» αυτή η μίζερη και λαμογίστικη φάση της κατανομής του σεξ στη σημερινή Ελλάδα με το όλο λαμογέ και μίζερο «σκηνικό» που  κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ζητω οι ελληνιδες!!!Ζητω το Εθνος ζητω η Καθημερινη Ζητω η Εσπρεσσο, Ζητω τα προβατα Ζητω η παντοφλα!!!

Ειδικά το τελευταίο... Το βλέπω σε όλους τους παντρεμένους (το έβλεπα και σε μένα αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ)! Ευτυχώς ήρθαμε στα ίσια μας πλέον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom