Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
359 σελίδες και δεν φτάνουν για να αναλύσουν το θέμα...

Μιά και τα περισσότερα επιχειρήματα έχουν εξαντληθεί, θα πώς τα εξής απλά:

Η συμπεριφορά των Ελληνιδων είναι το αποτέλεσμα του περιβάλλοντος που μεγάλωσαν, κινούνται και εργάζοναται. Τόσο απλά. Αυτές φταίνε? Μάλλον όχι.

Ένας σύγχρονος άντρας με αυτοπεποίθεση, στοιχειώδη εμφάνιση, καλλιέργεια και εισόδημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και όσο ποιό πολύ σε επάρκεια είναι τα παραπάνω απλά προσόντα, τόσο - γεωμετρικά- αυξάνονται οι επιτυχίες. Σε σημείο που να μην προλαβαίνουν.

Κατι τελευταίο. Χειρώτερες όλων - των Ελληνίδων- είναι οι φτωχές και αμόρφωτες wanabe. Αυτές κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Τα κομπλεξ και οι ματαιοδοξίες τους είναι πραγματική βόμβα στο ψυχισμό/τσέπη του θύματος. Είναι πράγματι μιά κατηγορία που θα πρέπει να τη προσέχει κανείς πολύ. Αντίθετα, τα κορίτσια με κοινωνική και οικονομική επιφάνεια είναι πολύ ποιό νορμάλ. Μοιάζουν βεβαια με σνομπ, αλλά ποιός, αλήθεια, δεν θα έψαχνε για κάτι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν/ή Μάλλον όλοι...

Θα επανέρθω....

+ 10000000000000000000 τέλος. Εμένα με κάλυψες...  :-*

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Η συμπεριφορά των Ελληνιδων είναι το αποτέλεσμα του περιβάλλοντος που μεγάλωσαν, κινούνται και εργάζοναται. Τόσο απλά. Αυτές φταίνε? Μάλλον όχι.

Ένας σύγχρονος άντρας με αυτοπεποίθεση, στοιχειώδη εμφάνιση, καλλιέργεια και εισόδημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και όσο ποιό πολύ σε επάρκεια είναι τα παραπάνω απλά προσόντα, τόσο - γεωμετρικά- αυξάνονται οι επιτυχίες. Σε σημείο που να μην προλαβαίνουν.

Κατι τελευταίο. Χειρώτερες όλων - των Ελληνίδων- είναι οι φτωχές και αμόρφωτες wanabe. Αυτές κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά. Τα κομπλεξ και οι ματαιοδοξίες τους είναι πραγματική βόμβα στο ψυχισμό/τσέπη του θύματος. Είναι πράγματι μιά κατηγορία που θα πρέπει να τη προσέχει κανείς πολύ. Αντίθετα, τα κορίτσια με κοινωνική και οικονομική επιφάνεια είναι πολύ ποιό νορμάλ. Μοιάζουν βεβαια με σνομπ, αλλά ποιός, αλήθεια, δεν θα έψαχνε για κάτι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν/ή Μάλλον όλοι...

Θα επανέρθω....

Elftex

πάνω - κάτω λέμε τα ίδια! Όμως, αν πιστεύεις ότι οι 50.000 τόσοι άντρες που είναι γραμμένοι στα bourdela.com όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη που παρακολουθούν - χωρίς να έχουν γίνει μέλη -  όσα γράφονται εδώ έχουν κοινωνική και οικονομική επιφάνεια τότε πλανάσαι πλάνη οικτρή!

Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ είμαστε ΜΗ υψηλής κοινωνικής και οικονομικής επιφάνειας και ψάχνουμαι να βρούμε γιατί σε μας συμπεριφέρονται γενικά ελεεινά οι Ελλεηνίδες!

Υ.Γ. Είδες η Ελλεηνίδα Thalia πώς ενθουσιάστηκε με το "χλιδάτου" πνεύματος post σου;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Θα επανέρθω....
όταν αρχίσει να [σου] στερεύει η καλλιέργεια
[αλήθεια ποιά καλλιέργεια?  :think:], η στοιχειώδης εμφάνιση,
το εισόδημα [αν τα τρως απο δω κι απο κει] και η αυτοπεποίθΕση  :grin:  :grin:
να δούμε τι θα κάνεις..  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Elftex

πάνω - κάτω λέμε τα ίδια! Όμως, αν πιστεύεις ότι οι 50.000 τόσοι άντρες που είναι γραμμένοι στα bourdela.com όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη που παρακολουθούν - χωρίς να έχουν γίνει μέλη -  όσα γράφονται εδώ έχουν κοινωνική και οικονομική επιφάνεια τότε πλανάσαι πλάνη οικτρή!

Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ είμαστε ΜΗ υψηλής κοινωνικής και οικονομικής επιφάνειας και ψάχνουμαι να βρούμε γιατί σε μας συμπεριφέρονται γενικά ελεεινά οι Ελλεηνίδες!

Υ.Γ. Είδες η Ελλεηνίδα Thalia πώς ενθουσιάστηκε με το "χλιδάτου" πνεύματος post σου;

Προσωπικά δεν γράφω για να ''καλύψω'' κανένα. Τη γνώμη μου λέω. Χεστηκα ποιός καλύφθηκε και ποιός οχι.

Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά. Γράφω ότι άμα έχει κάποιος την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εμφάνιση (δεν έχει καμπούρα, είναι νάνος ή του λείπουν όργανα), καλλιέργεια (ξέρει να εκφράσει τις σκέψεις του και να δημιουργησει μιά φράση και να κάνει μιά συζήτηση), εισόδημα (έχει μια δουλειά, δεν πίνει φραπέ όλη την ημέρα ή παίρνει χαρτζιλίκι από το μπαμπά) ΑΝΕΤΑ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με καμιά Ελληνίδα του αντίστοιχου επιπέδου. Διαφωνείς?

Επίσης δεν κατηγοριοποίησα το κοινό του σάιτ όπως εσύ. Δεν ξέρω ποιοί είναι και τι κάνουν οι 50.000 άντρες του σαίτ. Αλλά πιστέυω ότιόσοι είναι όπως ανέφερα παραπανω (καμιά σχέση με χλίδες και λοιπά που αναφέρεις) είναι κανονικότατα άτομα. Κάνω λάθος?

Εγώ προσωπικα βρίσκω πού μεγαλύτερη ικανοποίηση με το να πηδήξω μιά δύστροπη, δύσκολη, κομπλεξική Ελληνίδα (αν μου γυαλίσει βεβαια) παρά να γράφω λίβελους εναντίον της και να τη βρίζω. Μεγαλύτερη δικαίωση είναι όταν της έχεις σηκώσει τα πόδια ψηλά και εισέρχεσαι...εκεί έχουν τελειώσει όλα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Προσωπικά δεν γράφω για να ''καλύψω'' κανένα. Τη γνώμη μου λέω. Χεστηκα ποιός καλύφθηκε και ποιός οχι.

Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά. Γράφω ότι άμα έχει κάποιος την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εμφάνιση (δεν έχει καμπούρα, είναι νάνος ή του λείπουν όργανα), καλλιέργεια (ξέρει να εκφράσει τις σκέψεις του και να δημιουργησει μιά φράση και να κάνει μιά συζήτηση), εισόδημα (έχει μια δουλειά, δεν πίνει φραπέ όλη την ημέρα ή παίρνει χαρτζιλίκι από το μπαμπά) ΑΝΕΤΑ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με καμιά Ελληνίδα του αντίστοιχου επιπέδου. Διαφωνείς?

Επίσης δεν κατηγοριοποίησα το κοινό του σάιτ όπως εσύ. Δεν ξέρω ποιοί είναι και τι κάνουν οι 50.000 άντρες του σαίτ. Αλλά πιστέυω ότιόσοι είναι όπως ανέφερα παραπανω (καμιά σχέση με χλίδες και λοιπά που αναφέρεις) είναι κανονικότατα άτομα. Κάνω λάθος?

Εγώ προσωπικα βρίσκω πού μεγαλύτερη ικανοποίηση με το να πηδήξω μιά δύστροπη, δύσκολη, κομπλεξική Ελληνίδα (αν μου γυαλίσει βεβαια) παρά να γράφω λίβελους εναντίον της και να τη βρίζω. Μεγαλύτερη δικαίωση είναι όταν της έχεις σηκώσει τα πόδια ψηλά και εισέρχεσαι...εκεί έχουν τελειώσει όλα...
σωστό αλλά όχι απόλυτο..  ;) 
μαζί σου!.. κι εγώ ελλεηνιδάκιας είμαι..  ;)  :cheesy:  :rockon:  :rockon: 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και γω χέστηκα...πριν 10 λεπτά στον καμπινέ...

Το θέμα είναι ότι ο ΜΕΣΟΣ Έλληνας σίγουρα έχει τις προδιαγραφές που αναφέρεις (στοιχειώδη εμφάνιση, στοιχειώδες εισόδημα, στοιχειώδη καλλιέργεια) και παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζει πρόβλημα στη σχέση του με τη σημερινή Ελληνίδα! Η οποία με τη σειρά της χέστηκε για τη στοιχειώδη εμφάνιση, το στοιχειώδες εισόδημα και τη στοιχειώδη καλλιέργεια του διπλανού της Έλληνα, τον οποίο αγνοεί επιδεικτικά, και πάει και μαμιέται αφειδώς με άντρες που ανταποκρίνονται στα δικά της (ανεγκέφαλα κατά την άποψη μου) στερεότυπα!

Έτσι, έχει δημιουργηθεί αυτή η αφύσικη κατάσταση όπου οι σημερινοί Έλληνες αντί να έχουν άφθονη και πλήρη σεξουαλική ζωή με τις Ελληνίδες καταφεύγουν - σε απίστευτα μεγάλο ποσοστό  - στην πορνεία!

Αυτό δεν φανερώνει ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά;

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Είμαι ελλεηνίδα ελληνίδα και το χαίρομαι. Πιστεύω πως δεν έχω τα κόμπλεξ τα δικά σου... Γιατί μετά από τόση συζήτηση ακόμα να καταλάβεις ότι δεν είναι θέμα χρημάτων ή χλίδας. Εάν είσαι ο εαυτός σου και πιστεύεις ότι μπορείς...όλα τα μπορείς.
Δεν έχει να κάνει με το τί έχεις αλλά με το τί είσαι. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου πρώτα απ'όλα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό...

Αλλιώς πάντα θα ασχολείσαι με το τί κάνουν οι άλλοι και θα αναλώνεσαι στο να προσπαθείς να τους μοιάσεις...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είμαι ελλεηνίδα ελληνίδα και το χαίρομαι. Πιστεύω πως δεν έχω τα κόμπλεξ τα δικά σου... Γιατί μετά από τόση συζήτηση ακόμα να καταλάβεις ότι δεν είναι θέμα χρημάτων ή χλίδας. Εάν είσαι ο εαυτός σου και πιστεύεις ότι μπορείς...όλα τα μπορείς.
Δεν έχει να κάνει με το τί έχεις αλλά με το τί είσαι. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου πρώτα απ'όλα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό...

Αλλιώς πάντα θα ασχολείσαι με το τί κάνουν οι άλλοι και θα αναλώνεσαι στο να προσπαθείς να τους μοιάσεις...

Έγινες επιθετική απέναντι μου και εκτοξεύεις κρίσεις για μένα χωρίς καν να με ξέρεις και χωρίς να έχεις διαβάσει τις απόψεις μου! Έχεις θυμό μέσα σου γενικά για τους άντρες και παίρνει η μπάλα και μένα...

Αν τυχόν καθίσεις ποτέ να διαβάσεις τα γραφόμενα μου θα δεις ότι προσωπικά υπήρξα από τους πρώτους που είπαν "δεν μπορεί ρε παιδιά να είναι το μισό του πληθυσμού μας - οι Ελληνίδες - ελλεηνίδες χωρίς να είναι αντίστοιχα ελεεινό και το άλλο μισό (εμείς οι Έλληνες άντρες).  Κάτι ζαβό υπάρχει γενικά στην κοινωνία μας για να είναι έτσι ζαβές οι σημερινές Ελληνίδες".

Τώρα τα άλλα που λες ότι ασχολιέμαι με τους άλλους και προσπαθώ να τους μοιάσω να τα πεις σε κανένα παιδάκι.... 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Εάν είσαι ο εαυτός σου και πιστεύεις ότι μπορείς...όλα τα μπορείς.
Δεν έχει να κάνει με το τί έχεις αλλά με το τί είσαι. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου πρώτα απ'όλα.

Μα αυτό είναι το πρόβλημα των κατηγόρων της Ελλεινιδας. Οτι πρέπει να μοιάσουν σε κάτι αλλο από αυτό που είναι , αρνουνται να το κανουν (και καλά κανουν) δεν το κανουν καλά και τρωνε χυλόπιτες. Το προτυπο το έχουν δημιουργησει οι ίδιες οι Ελεινιδες.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απλή ερωτηση σε τι διαφέρει ο ελληνας εργαζόμενος από την ελληνίδα εργαζόμενη;
Μήπως εντέλει 360 σελίδες έχουν γραφτεί γιατί σαν λαός είμαστε για τα μπάζα;

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Έγινες επιθετική απέναντι μου και εκτοξεύεις κρίσεις για μένα χωρίς καν να με ξέρεις και χωρίς να έχεις διαβάσει τις απόψεις μου! Έχεις θυμό μέσα σου γενικά για τους άντρες και παίρνει η μπάλα και μένα...

Αν τυχόν καθίσεις ποτέ να διαβάσεις τα γραφόμενα μου θα δεις ότι προσωπικά υπήρξα από τους πρώτους που είπαν "δεν μπορεί ρε παιδιά να είναι το μισό του πληθυσμού μας - οι Ελληνίδες - ελλεηνίδες χωρίς να είναι αντίστοιχα ελεεινό και το άλλο μισό (εμείς οι Έλληνες άντρες).   Κάτι ζαβό υπάρχει γενικά στην κοινωνία μας για να είναι έτσι ζαβές οι σημερινές Ελληνίδες".

Τώρα τα άλλα που λες ότι ασχολιέμαι με τους άλλους και προσπαθώ να τους μοιάσω να τα πεις σε κανένα παιδάκι.... 

Δεν έχω κανένα θυμό μέσα μου σε διαβεβαιώ και με τους άντρες τα πάω μια χαρά... Έλληνες και μή... Προσπαθώ να μην γενικεύω και να μην κρίνω κανέναν. Τώρα το ποιός είναι ζαβός...άντρες ή γυναίκες...εξαρτάται. Συνήθως και οι δύο.  Και μιλάω γενικά. Δεν προσπαθώ να θίξω την προσωπικότητά σου.
Απλά συνήθως το εύκολο είναι να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους... Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.  :idiot:

Το προτυπο το έχουν δημιουργησει οι ίδιες οι Ελεινιδες.

Επιμένω ότι καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου και να μην ακολουθείς κανένα πρότυπο. Όπότε μην ασχολείσαι με πρότυπα και μ.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Απλή ερωτηση σε τι διαφέρει ο ελληνας εργαζόμενος από την ελληνίδα εργαζόμενη;
Μήπως εντέλει 360 σελίδες έχουν γραφτεί γιατί σαν λαός είμαστε για τα μπάζα;

Παίζει κι αυτό που λες...

Απλά, επειδή σε μία κοινωνία πολλά πράγματα κινούνται σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, η Ελληνίδα εργαζόμενη έχει στα σκέλια της ένα υπερεκτιμημένο αγαθό (για την ελληνική κοινωνία) ενώ ο Έλληνας εργαζόμενος έχει στα σκέλια του ένα σχετικά υποτιμημένο αγαθό (γιατί τέτοιος είναι ο λούτσος για την "αγορά" της Ελληνικής κοινωνίας).

Βέβαια, σε πιο πολιτισμένες κοινωνίες του εξωτερικού τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα και ούτε το νουνί είναι τόσο υπερτιμημένο ούτε ο λούτσος τόσο υποτιμημένος!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Thalia

ξέρεις πόσοι Έλληνες άντρες σε κοινωνικούς χώρες είναι καθημερινά ο εαυτός τους, αληθινοί και ευδιάθετοι, για να καταλήξουν στη συνέχεια να φάνε άδοξα στη μάπα την "προκάτ" υστερο-νευρωτική επιθετικότητα των Ελληνίδων δίπλα τους (η οποία σημειωτέον κάνει θραύση); 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Απλά, επειδή σε μία κοινωνία πολλά πράγματα κινούνται σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, η Ελληνίδα εργαζόμενη έχει στα σκέλια της ένα υπερεκτιμημένο αγαθό (για την ελληνική κοινωνία) ενώ ο Έλληνας εργαζόμενος έχει στα σκέλια του ένα σχετικά υποτιμημένο αγαθό (γιατί τέτοιος είναι ο λούτσος για την "αγορά" της Ελληνικής κοινωνίας).

Βέβαια, σε πιο πολιτισμένες κοινωνίες του εξωτερικού τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα και ούτε το νουνί είναι τόσο υπερτιμημένο ούτε ο λούτσος τόσο υποτιμημένος!

Να μια ενδιαφέρουσα σκέψη.

Θεωρούμε το μουνί και την πουτσα commodities η αυξομίωση της αξίας των οποιων επηρεάζεται από την γεωγραφική θέση.

Ωραίο θέμα για θρέντ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

N E O Σ Υ Ν Τ Ι Ρ Ι Τ Ι Κ Ε Σ, Ν Ε Ο Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ. Με τις ευλογιες του Μπαμπα( και αυτο ειναι το "νεο" σε ολη την υποθεση)
απο παρθενοπιπες ( το 70) νεοπουτανες (το 2000).
Ποσες ειναι οι πρεγματικες μουναρες που κυκλοφορουν εξω, αυτες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο παιδαρα, αντιστοιχο με τη δικη τους ομορφια?
Ποσες ειναι οι μετριες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο με τα κυβικα τους?

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και αυτα που λεει τωρα η Thalia
δεν τα λενε πια ουτε οι γκομενες του συριζα.
Και αυτες απο ερμου ψωνιζουν πια

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Και αυτα που λεει τωρα η Thalia
δεν τα λενε πια ουτε οι γκομενες του συριζα.
Και αυτες απο ερμου ψωνιζουν πια

Μανία να μας κατατάσσετε σε κατηγορίες...

Σημασία έχει τι μυαλό κουβαλάς και όχι που ψωνίζεις ή αν ανήκεις κομματικά εδώ ή εκεί...

Απορώ για το συσχετισμό...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
N E O Σ Υ Ν Τ Ι Ρ Ι Τ Ι Κ Ε Σ, Ν Ε Ο Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ. Με τις ευλογιες του Μπαμπα( και αυτο ειναι το "νεο" σε ολη την υποθεση)
απο παρθενοπιπες ( το 70) νεοπουτανες (το 2000).
Ποσες ειναι οι πρεγματικες μουναρες που κυκλοφορουν εξω, αυτες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο παιδαρα, αντιστοιχο με τη δικη τους ομορφια?
Ποσες ειναι οι μετριες που ψαχνουν εναν αντιστοιχο με τα κυβικα τους?

Καλή η τοποθέτηση σου stabit!

Ελληνίδες 2008. ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ, ΝΕΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Μόνο που θα μου επιτρέψεις να αλλάξω λίγο το χαρακτηρισμός νεο-πουτάνες. Δεν είναι κακό το ότι η σημερινή Ελληνίδα έχει εμπειρίες με πολλούς άντρες και της αρέσει γενικά να "πειραματίζεται". Προσωπικά το βρίσκω υγιές!

Δεν βρίσκω όμως ανάλογα υγιή τα "στερεότυπα" στα οποία υπακούει η σημερινή Ελληνίδα για να ανοίξει με προθυμία τα σκέλια της (τα έχω ξαναπεί: άντρας "Ψηλός, Πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, Γκοφραχλιδάτος")! Αυτό το 3πτυχο ασκεί ακαταμάχητη έλξη στη σημερινή Ελληνίδα (και δεν το αναφέρω τυχαία αλλά μετά από πολυετείς παρατηρήσεις μέσα σε "καυτούς" χώρους κοινωνικής συνεύρεσης εδώ στην Ελλάδα).

Άρα, θα ήθελα να αλλάξω λίγο τον τίτλο σου και να πω:

Ελληνίδες 2008: ΝΕΟ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΕΣ! 

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η καθημερινή ελληνίδα είναι ίδια με τον καθημερινό έλληνα. Εχει τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες σκέψεις. Αν το τώρα η κοινωνία μας στο συνολό της είναι καθυστερημένη αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Σε ποια ανεπτυγμένη χώρα θα γινόνταν πρωθυπουργός ο Κωστάκης και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γιωργάκης. Ποιο κόμμα θα είχε για γενικό γραμματέα την Αλέκα και για πρόεδρο ένα νιάνιαρο που δεν ξέρει τι του γίνεται.
Στη χώρα της μίζας της εξαθλίωσης και της αρπαχτής σας πειράζει που μερικά κοριτσόπουλα κοιτάνε να κάνουν ένα "επιτυχημένο" γάμο.
Αντε κάντε καμμία άλλη δουλειά και μην ασχολείστε με τρίχες, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom