Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα το δουλέψω φίλε. Θέλω να φτάσω στο επίπεδο σου κάποτε, να έχω γκόμενα σε στίβο και να μην ξέρω ποιοι είναι οι απολλώνιοι
Δεν συζητάνε,μόνο σεξ κάνουνε. :birdman: :birdman: :birdman:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ ποιος εισαι το φονικο καμακι???? χαχαχα

φιλε αν βρεις ποτε ετσι γκομενα εγω θα γινω παρκοαβραμης που λεει κ ο απολυτος.

Και μαλακες σε αυτη την ψηφοφορια λιγο πολυ βγηκανε ολοι.... δεν ειναι προβλημα να με θεωρεις μαλακα
επειδη λεω αυτα που δεν θες να ακους.... για μενα μαλακας ειναι αυτος που με αυτα που κανει δεν εχει αποτελεσμα.
Και ειναι κολλημενος σε μαλακισμενες ιδεες και προπαγανδες που του πανε πισω την ζωη χωρις να το παιρνει χαμπαρι

Οχι αυτος που μου λεει αυτα που ΔΕΝ θελω να ακουω και τα λεει επειδη εχει δικιο... οπως γινεται με τους περισοτερους απο εσας.
Για αυτο και στις εκλογες θα πατε να ψηφισετε συριζα παλι.

Για να καταλάβεις τι έχω πει επειδή δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι μονόπλευρα τα πράγματα που λένε οι άλλοι.. Εγώ είπα ότι και με μοναχικό καμάκι μπορείς να βγάλεις γκόμενα αν πληρείς κάποιες προυποθέσεις και από παρέα.. Το μοναχικό καμάκι μπορεί να το δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε όμως.. Είναι φυσικό να υπάρχουν κακοί παίχτες, καλοί παίχτες και κορυφαίοι.. Δεν χρειάζεται ούτε να κερδίσεις άτομα που δεν γουστάρεις και να πηγαίνεις με τα νερά τους, καταπιέζοντας και τον εαυτό σου, ούτε να γίνεσαι το γλειφτράκι της υφυλίου μήπως και σου κάνει καμιά πάσα κάποιο "φιλαράκι" ή φιλενάδα να γλείψεις και εσύ κάνα κοκκαλάκι..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
δε ξεκαθαρισες ποιον τροπο βρηκες. αλλαξες παρεα ή σταματησες να κανεις παρεα μαλακες?

αν δεν λουστείς με ultrex αποτελέσματα δεν βλέπεις...
όλο το μυστικό είναι στο shampoo!!
λούσου με ultrex και θα δεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yg
εγώ exo βρει ένα ακόμα καλύτερο shampoo που έχει άλοh...
αλλα δεν σας το λέω...  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να καταλάβεις τι έχω πει επειδή δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι μονόπλευρα τα πράγματα που λένε οι άλλοι.. Εγώ είπα ότι και με μοναχικό καμάκι μπορείς να βγάλεις γκόμενα αν πληρείς κάποιες προυποθέσεις και από παρέα.. Το μοναχικό καμάκι μπορεί να το δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε όμως.. Είναι φυσικό να υπάρχουν κακοί παίχτες, καλοί παίχτες και κορυφαίοι.. Δεν χρειάζεται ούτε να κερδίσεις άτομα που δεν γουστάρεις και να πηγαίνεις με τα νερά τους, καταπιέζοντας και τον εαυτό σου, ούτε να γίνεσαι το γλειφτράκι της υφυλίου μήπως και σου κάνει καμιά πάσα κάποιο "φιλαράκι" ή φιλενάδα να γλείψεις και εσύ κάνα κοκκαλάκι..

Σωπα ρε συ... που δεν γουσταρεις ατομα  :P
ο καθενας εχει και τα μειονεκτηματα του τι να κανουμε τωρα? συγγνωμη
που δεν φτιαχθηκαν ολοι τέλειοι για σενα Βαγγο....

ειναι που εσυ θα εισαι αλανθαστος... και δεν σηκωνεις τα μειονεκτηματα του αλλουνου  :P
το μαθανε ολοι τωρα οι αντιδραστικοι αμα εισαι λιγο νορμαλ και δεν τσακωνεσαι με τον κοσμο
εισαι γλυφτης.

Και εσυ γλυφτης μπορεις να θεωρηθεις οταν πας να κανεις καμακι φιλε... σορρυ που στο λεω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Βαγγος ο τελειος... δεν καταπιεζει τον εαυτο του και δεν γλειφει
τους μαλακες... αυτος ειναι αλανθαστος αλλωστε και δεν τα σηκωνει αυτα  :2funny: :2funny:

ρε δεν αφηνετε το δουλεμα λεω εγω?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σωπα ρε συ... που δεν γουσταρεις ατομα  :P
ο καθενας εχει και τα μειονεκτηματα του τι να κανουμε τωρα? συγγνωμη
που δεν φτιαχθηκαν ολοι τέλειοι για σενα Βαγγο....

ειναι που εσυ θα εισαι αλανθαστος... και δεν σηκωνεις τα μειονεκτηματα του αλλουνου  :P
το μαθανε ολοι τωρα οι αντιδραστικοι αμα εισαι λιγο νορμαλ και δεν τσακωνεσαι με τον κοσμο
εισαι γλυφτης.

Μιλάω για άτομα σαν και εσένα που μπαίνουν σε παρέες μόνο από συμφέρον και για να βγαίνουν σε κάνα κλαμπάκι με καμιά γυναίκα και φιλάνε τα αρχίδια του οποιοδήποτε στα μάτια τους είναι κουλ με δυνατές διασυνδέσεις.. Κανένας δεν είναι τέλειος..
Επίσης το προηγούμενο ποστ ήταν πλακίτσα, άλλωστε η ψηφοφορία είναι άκυρη.. Δεν ξέρω αν είσαι μαλάκας.. Αλλά είσαι είτε τρολ είτε απίστευτα ρηχός, ψεύτικος, κωλοτούμπας και κερδοσκόπος.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Να αλλαξετε παρέες ή να σταματησετε να κανετε πολλή παρέα με μαλάκες.

Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την επαφή με τους φίλους σου κ ταυτόχρονα να μην παγιδευτείς στις συνήθειες τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μιλάω για άτομα σαν και εσένα που μπαίνουν σε παρέες μόνο από συμφέρον και για να βγαίνουν σε κάνα κλαμπάκι με καμιά γυναίκα και φιλάνε τα αρχίδια του οποιοδήποτε στα μάτια τους είναι κουλ με δυνατές διασυνδέσεις.. Κανένας δεν είναι τέλειος..
Επίσης το προηγούμενο ποστ ήταν πλακίτσα, άλλωστε η ψηφοφορία είναι άκυρη.. Δεν ξέρω αν είσαι μαλάκας.. Αλλά είσαι είτε τρολ είτε απίστευτα ρηχός, ψεύτικος, κωλοτούμπας και κερδοσκόπος.

Μπραβο βρηκες ευκαιρια να με κακολογησεις για πραγματα που κάνουν αρκετοι
και μεσα στους οποιους μπορει να εισαι και εσυ. Αλλα το να τα ριχνουμε στους αλλους
ειναι μια πρωτης ταξεως καλυψη για εμας τους ιδιους και αυτο το ξερουν ολοι ακομη κ
οι πολιτικοι.

Το ξέρουμε οτι οι περισσοτεροι ειστε άγιοι άλλωστε  :P παρολαυτα εγω δεν ενοχλω κανεναν αφηνω τον καθενα με τα ελατωματα του κ εγω εχω αλλωστε. Εσυ κανεις κυρηγματα ηθικης αλα αχαχουχας  :P
Αν για σενα το να μπορει καποιος να σταθει σε μια παρεα
και να μην ειναι απροσαρμοστος ειναι φιλημα αρχιδιών τοτε μαλλον άλλος ειναι ο ρηχός απο ιδεες και ικανοτητες και οχι εγω. Ειδαμε  τύπους κατα καιρους που δεν ηταν και καλα φιλητές ποσο ανετα έχουν πουλησει φιλους τους και πεταξαν την μάσκα τους.  

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπραβο βρηκες ευκαιρια να με κακολογησεις για πραγματα που κάνουν αρκετοι
και μεσα στους οποιους μπορει να εισαι και εσυ. Αλλα το να τα ριχνουμε στους αλλους
ειναι μια πρωτης ταξεως καλυψη για εμας τους ιδιους και αυτο το ξερουν ολοι ακομη κ
οι πολιτικοι.

Το ξέρουμε οτι οι περισσοτεροι ειστε άγιοι άλλωστε  :P παρολαυτα εγω δεν ενοχλω κανεναν αφηνω τον καθενα με τα ελατωματα του κ εγω εχω αλλωστε. Εσυ κανεις κυρηγματα ηθικης αλα αχαχουχας  :P
Αν για σενα το να μπορει καποιος να σταθει σε μια παρεα
και να μην ειναι απροσαρμοστος ειναι φιλημα αρχιδιών τοτε μαλλον άλλος ειναι ο ρηχός απο ιδεες και ικανοτητες και οχι εγω. Ειδαμε  τύπους κατα καιρους που δεν ηταν και καλα φιλητές ποσο ανετα έχουν πουλησει φιλους τους και πεταξαν την μάσκα τους.  

Μαλάκα σταμάτα να κάνεις σαν τον Λάκη.. όπως όταν πάει κάποιος κόντρα σαυτόν είναι απευθείας αναρχοάπλυτος, έτσι και όταν πάει κόντρα σε σένα είναι κατευθείαν ακοινώνητος και απροσάρμοστος.. Λες και με ξέρεις.. Ό,τι να ναι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλάκα σταμάτα να κάνεις σαν τον Λάκη.. όπως όταν πάει κάποιος κόντρα σαυτόν είναι απευθείας αναρχοάπλυτος, έτσι και όταν πάει κόντρα σε σένα είναι κατευθείαν ακοινώνητος και απροσάρμοστος.. Λες και με ξέρεις.. Ό,τι να ναι..

Φιλε εγω δεν ειμαι Λακης. Εσυ εχεις ασχημη εντυπωση για τις παρεες.
Θεωρεις οτι ο αλλος θα φιλησει αρχιδια και κατι τετοια παλαβα .....

Εισαι απροσαρμοστος οταν νομιζεις πως σε μια παρεα γινονται αυτα μονο.... απροσαρμοστος υπο την εννοια οτι δεν μπορεις να προσαρμοστεις και εισαι εγωιστης... σε πειραζει η ταμπελα αλλα οχι η συμπεριφορα σου η οποια γινεται αντιληπτη μιας και ο κοσμος δεν ειναι βλακας.

Ουτε εσυ με ξερεις...

δεν πηγες απλα κοντρα σε μενα..... λες περιεργα πραγματα για τις παρεες που έχουν κ γυναικες μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποση πλακα θα κανεις με τους ψωλαιους ... εγω αυριο θα βγω με τετοιους
και ειχα να βγω μετα απο 6 μηνες να φανταστεις... με ψαχνανε... παρτο χαμπαρι
παρεα χωρις γυναικες = σουβλακια χωρις μπυρες.  :P

Δεν εχει νοημα η παρεα αν δεν εχεις και ενα θηλυκο μεσα να χαβαλεδιασετε κ να καυλαντισετε
και λεγε εσυ για φιληματα κωλων κτλπ.... βγες να κανεις καμακι να σε νομιζει η αλλη σαν ακυρο
και τα μουνια που βλεπεις εσυ και θεωρεις οτι δεν ειναι προσεγγισιμα μεσα σε μια παρεα θα κανουν σαν χαζοχαρουμενες κ θα τις γαμαει ο καθε μετριος.

Η γκομενα μεσα στην παρεα ανοιγεται και σταματαει να ειναι επιφυλακτικη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατι απλο ρωτησα και δεν απαντησες. μονο τις παρλαπιπες σου σε ενδιαφερει να λες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

δεν πηγες απλα κοντρα σε μενα..... λες περιεργα πραγματα για τις παρεες που έχουν κ γυναικες μεσα.
ρε φιλε,εγινες φιλεναδας μπας και γαμησεις..οκ,παμε παρακατω υπαρχουν και χειροτερα(π.χ εμπορος ναρκωτικων..).δε σε κατηγορω,για μενα καθε μεσο που ενδεχεται να σε οδηγησει σε τρυπα ειναι αποδεκτο εφοσον δε χαλαει εσενα τον ιδιο..προσεχε τι λεω,δε σε σεβομαι,αλλα δε κατηγορω..απο κει και περα μην εισαι υποκριτης..παρουσιαζεις την κατασταση σαν μια οποιαδηποτε παρεα αλλα με τη μονη διαφορα οτι η συγκεκριμενη "εχει και γυναικες μεσα"..αν δεν ειχες απωτερο σκοπο να γαμησεις ουτε 5 δευτερα δε θα σπαταλαγες..δεν ζητας κοινωνικοποιηση,πουτσο θες να ριξεις..

εχω βρεθει σε πολλες "παρεες που εχουν και γυναικες μεσα" παλιοτερα και η κατασταση σηκωνει βαλιουμ..

** μιας και αναφερεις λακη,σε αυτο το θεμα εχει απολυτο δικιο!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εισαι απροσαρμοστος οταν νομιζεις πως σε μια παρεα γινονται αυτα μονο.... απροσαρμοστος υπο την εννοια οτι δεν μπορεις να προσαρμοστεις και εισαι εγωιστης... σε πειραζει η ταμπελα αλλα οχι η συμπεριφορα σου η οποια γινεται αντιληπτη μιας και ο κοσμος δεν ειναι βλακας.

Ουτε εσυ με ξερεις...

Φίλε αυτό που σου λέω είναι η αλήθεια, ότι όταν θέλεις να μπεις σε καινούρια  παρέα μόνο από συμφέρον πρέπει να τους φιλήσεις τα αρχιδάκια αν δεν είσαι "κάποιος" στα μάτια τους.. Ειδικά αν είναι παρέα με άνω του μετρίου γκομενάκια  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατι απλο ρωτησα και δεν απαντησες. μονο τις παρλαπιπες σου σε ενδιαφερει να λες.

Ξεχαστηκα φιλε...αν προσεξες μου μιλανε 100 ατομα μαζι  :P

ολα μαζι τα κανεις... κ σταματας να κανεις παρεα με μαλακες και σπας λιγο
απο την πολυ ψωλαρια... πχ αν εβγαινες με ψωλαρια 2 φορες την εβδομαδα... καντο
1 φορα το μηνα. Και γενικα  βγες και αναζητησε γνωστους και φιλους
που εχουν περισσοτερες δυνατοτητες. Δεν γινεται να θες μονο τον εναν σαν φιλο π ειναι μιζερος και θελει να πηγαινετε να πινετε την μπυριτσα και να λετε για την ΑΕΚ και στις 12 να ειστε σπιτι μπακουρια και να μην θες καποιον που μπορει να κανει ολα τα παραπανω να ειναι ΑΕΚΤΖΗΣ και να μην ειναι και μιζερος και να εχει και μια παρεουλα με φιλες να της φερει να κανετε παρεα... να γνωρισεις κ εσυ καμια μετα να την φερνεις... να της πεις να φερει κ καμια φιλη

εγω ξερω ετσι κανει ο νορμαλ κοσμος... απλα στην Ελλαδα τα χουμε γυρισει ολα τουμπα
κ μετα βριζουμε κ απο πανω... ε δεν παει ετσι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω βρεθει σε πολλες "παρεες που εχουν και γυναικες μεσα" παλιοτερα και η κατασταση σηκωνει βαλιουμ..

ε νταξει ρε συ... αυτο δεν χρειαζοταν να το πεις... ξερουμε οτι οι μισοι στην ελλαδα και στο σαιτ
ειναι μοναχικοι και δεν γουσταρουν να ερχονται σε επαφη με καινουργιο κοσμο....και εσυ κ ο απο πανω  ειστε απροσαρμοστοι.

Και χαλαρα απο πισω θα σκεφτεστε μονο την παρτουλα σας και θα δουλευετε μονο για αυτην κ αν γνωρισετε καμια δεν θα την φερετε μην σας την φανε... και λετε εμενα μετα οτι ειμαι υποκριτης χαχαχα σαν τον Τσιπρα που βριζει τους αλλους ενω αυτος ειναι χειροτερος ΟΛΩΝ...

νταξει τα ξερουμε αυτα τα κουτοπονηριστικα στην ελλαδα ζουμε  :P

επισης αν αρχισω τις ερωτησεις που και πως εχετε βρει τις γκομενες σας αν πειτε αληθεια εχει να πεσει τρελο γελιο!!!!!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
παρεα χωρις γυναικες = σουβλακια χωρις μπυρες.  :P

Προσωπικά η καλύτερή μου πάντως είναι η αντροπαρέα για να τρώμε τα σουβλάκια μας και να πίνουμε τις μπύρες μας χωρίς να μας τα ζαλίζουν οι γυναίκες στα μη τρως άλλο και μη πίνεις άλλο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε νταξει ρε συ... αυτο δεν χρειαζοταν να το πεις... ξερουμε οτι οι μισοι στην ελλαδα και στο σαιτ
ειναι μοναχικοι και δεν γουσταρουν να ερχονται σε επαφη με καινουργιο κοσμο....και εσυ κ ο απο πανω  ειστε απροσαρμοστοι.

Και χαλαρα απο πισω θα σκεφτεστε μονο την παρτουλα σας και θα δουλευετε μονο για αυτην κ αν γνωρισετε καμια δεν θα την φερετε μην σας την φανε... και λετε εμενα μετα οτι ειμαι υποκριτης χαχαχα σαν τον Τσιπρα που βριζει τους αλλους ενω αυτος ειναι χειροτερος ΟΛΩΝ...

νταξει τα ξερουμε αυτα τα κουτοπονηριστικα στην ελλαδα ζουμε  :P

επισης αν αρχισω τις ερωτησεις που και πως εχετε βρει τις γκομενες σας αν πειτε αληθεια εχει να πεσει τρελο γελιο!!!!!!!
Με την εποπ που ηταν σαν την Αλεξανδρατου και σε παρακαλαγε να την γαμησεις τι εγινε τελικα ρε; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom