Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
προσφατα ημουν σε παρεα ελλεηνιδων που παρακολουθουσαν ελληναραδικο σηριαλ...συσσοβιτης τεκνο,γαμικος πηδουσε μελλουσα γυναικα ενος αλλου τυπου...ολες αναφωνουσαν τι αντρας!καμια δεν βρηκε σεξυ τον ηθοποιο που υποδυοταν τον κερατουκλη-αν κ ηταν μια χαρα αντρας κ αυτος-που ζητησε σε γαμο την ελλεηνιδα κ αυτη του εκανε τη δυσκολη γιατι το μυαλο της ηταν στον συσσοβιτη...ολες γουσταρανε συσσοβιτη...κατα τ'αλλα θελουν να σαι πιστος,καλο παιδι κ παπαριες...αφου ειναι προστυχες κ βιτσιοζες...μαστιγιο θελουν!αυτα παντως τα γαμοσηριαλ εχουν χαλασει τη μεση γυναικα με τις μαλακιες που προβαλουν...βλεπει η αγουρη 18αρα οτι το κερατο παει συννεφο κ γοης αντρας=μουτρο κ εχουν μαθει σ'αυτο το στυλακι ολες

Μονο τα σιριαλ??? τι περιμαινεις απο τα τραγουσια που το 99.9 % μηλανε για μουνοδουλιες,πιρφοριες, κλαψα για μια τσουλαρα που σε παρατησε για καποιον που εχει ποιο λεφτα αισθηματα απο εσενα. :jerking: :jerking: :jerking:

πρωτος και καλητερος ο αρχι μαλακας ο αρχι καραγκιοζης ΠΑ- ΠΑΡΙΟΣ

Στο κάτω κάτω της γραφής
αξίζει να καταστραφείς
και ώς το θάνατο να πας
για μιά γυναίκα που αγαπάς

Σαν τσιγάρο σε κρατώ
της βραδιάς το τελευταίο
κι ίσως νά 'ναι απ' τον καπνό
που χωρίς αιτία κλαίω

Μετα απο τετιους πιρφορικους στοιχους που τους γραφει ο καθε καριολης πιρφορος η καθε καριολα,συχαμενη ελεινιδα δεν ειναι λογικο να νομιζει οτι το μουνι της αξιζει μεχρι και χρυση σερβιετα???  

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οι ελλεηνιδες να ηταν καπως ετσι...
αν κ δεν ειμαι φαν των ασιατισων βρηκα αυτο το βιντεακι με ενα καριολακι made in japan...το μωρο ειναι σκετο γαλακτομικο,να το πιεις στο ποτηρι,ματακια,χειλακια,σαν ονειρο το γαμημενο!αν κ πουτανακι εχει μεσα του μια χαμενη αθωοτητα,μια αγνοτητα
κ σκεφτομουν οτι οι δικες μας εδω εχουν βγαλει αρχειδια αναμεσα στα σκελια...τσιγαρο,χριστοπαναγιες,ray ban γυαλι αλα tom cruise,υφακι γαμαω,τουπε πιαστε με γιατι ειμαι η miss κατω μαγουλα...ερωτισμος,αισθησιασμος μηδεν...τι ειναι αυτα?
η πουτανια τελικα δεν ειναι στο σωμα κ τι εχει κανει η καθεμια στο κρεβατι της,αλλα στην ψυχη κ οι περισσοτερες ειναι βρωμοψυχες

Γι αυτό λέω κι εγώ.... ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....!!!!

Τίμες συναλλαγές. Πληρώνω πηδάω φεύγω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οι ελληνιδες ειναι οι πιο σεξυ γκαυλιαρες γυναικες στην γη και λιγα ειναι τα λεφτα που σπροχνουμε γιαυτες.. Τι να γαμησω την ρωσιδα την αλκολικια που στην φατσα ειναι σαν να την εχουν βαψει με σταχτη που δεν ξερει να μηλησει που εχει στο μυαλο της πως θα σου φαει τα λεφτα.. με την ελληνιδα τραβας την καψουρα σου γαμας περνας καλα ξερεις μπορεις να μαθεις γιαυτην κτλ κτλ.. Μια ζωη ελληνιδα και τα μυαλα στα μιξερ.. Οι κουφαλες οι ξενες μας ξελογιασανε απο την ευκολια να πληρωνεις και να γαμας να σου δινουν σιμασια και ας εισαι σαν κατσαρολα με ποδια η ελληνιδα μπορει να μην ειναι και η καλυτερη γυναικα σε4 ομορφια και σωμα στον κοσμο αλλα εχει μυαλο σκεφτεται ο ανδρας ειναι ο κυνηγος...!! Αυτο το ξεχασαμε :) με τις ξενες..!! Γιναμε απροθυμοι και κανεπεδακιδες με το να γαμαμε μονο με λεφτα ΤΙς ΞΕΝΕς!!.. Δεν θελουμε να κανουμε κατι με την αξια μας γενικα σε οτιδηποτε γιαυτο κατασΤαφηκε η Ελλαδα οταν δεν θελει να ιδρωσει κανεις και να την βγαζει τζαμαικα χωρις κοπο αυτα παθενουμε και τρεχουμε να κανουμε εξετασεις για αρωστιες αντι να ειμαστε ανδρες και να κολαμε τις πιο γκαυλιαρες γυναικες της γης τις ελληνιδες...!!! Και σε ομορφια τις βγαζω το καπελο τις ελληνιδες..!! λες και οι αντρες εμεις ειμαστε οι μπραντ πιτ και θελουμε την ελληνιδα ζιζελ :).. Αρε ξυλο που μας <<χρειαζεται>>..!!! :)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Μονο τα σιριαλ??? τι περιμαινεις απο τα τραγουσια που το 99.9 % μηλανε για μουνοδουλιες,πιρφοριες, κλαψα για μια τσουλαρα που σε παρατησε για καποιον που εχει ποιο λεφτα αισθηματα απο εσενα. :jerking: :jerking: :jerking:

πρωτος και καλητερος ο αρχι μαλακας ο αρχι καραγκιοζης ΠΑ- ΠΑΡΙΟΣ

Στο κάτω κάτω της γραφής
αξίζει να καταστραφείς
και ώς το θάνατο να πας
για μιά γυναίκα που αγαπάς

Σαν τσιγάρο σε κρατώ
της βραδιάς το τελευταίο
κι ίσως νά 'ναι απ' τον καπνό
που χωρίς αιτία κλαίω

Μετα απο τετιους πιρφορικους στοιχους που τους γραφει ο καθε καριολης πιρφορος η καθε καριολα,συχαμενη ελεινιδα δεν ειναι λογικο να νομιζει οτι το μουνι της αξιζει μεχρι και χρυση σερβιετα???  

ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

κορονακι τι εχεις να πεις για το τραγουδακι αυτο?

''η μοιραια'' μελινα καννα

Άρα δε φταίω που σε χώρισα μωρό μου
κι άσε με μόνη μέσα στο διπλό καημό μου
να ψάχνω λυσσασμένα για να βρω μια λύση
που θα 'ναι πάλι ό,τι η μοίρα αποφασίσει

Άρα είμαι εγώ η γυναίκα η μοιραία
η πρώτη, η μετέπειτα κι όμως η τελευταία
που τη ζωή σου πως και πάντα κανονίζω
κι έτσι ανάμοιρα και τη δική μου την ορίζω

Επισκέπτης
οι ελληνιδες ειναι οι πιο σεξυ γκαυλιαρες γυναικες στην γη και λιγα ειναι τα λεφτα που σπροχνουμε γιαυτες.. Τι να γαμησω την ρωσιδα την αλκολικια που στην φατσα ειναι σαν να την εχουν βαψει με σταχτη που δεν ξερει να μηλησει που εχει στο μυαλο της πως θα σου φαει τα λεφτα.. με την ελληνιδα τραβας την καψουρα σου γαμας περνας καλα ξερεις μπορεις να μαθεις γιαυτην κτλ κτλ.. Μια ζωη ελληνιδα και τα μυαλα στα μιξερ.. Οι κουφαλες οι ξενες μας ξελογιασανε απο την ευκολια να πληρωνεις και να γαμας να σου δινουν σιμασια και ας εισαι σαν κατσαρολα με ποδια η ελληνιδα μπορει να μην ειναι και η καλυτερη γυναικα σε4 ομορφια και σωμα στον κοσμο αλλα εχει μυαλο σκεφτεται ο ανρας ειναι ο κυνηγος αυτο το ξεχασαμε με τις ξενες γιναμε απροθυμοι και κανεπεδακιδες με το να γαμαμε μονο με λεφτα.. Δεν θελουμε να κανουμε κατι με την αξια μας γενικα σε οτιδηποτε γιαυτο κατασραφηκε η ελλαδα οταν δεν θελει να ιδρωσει κανεις και να την βγαζει τζαμαικα χωρις κοπο αυτα παθενουμε και τρεχουμε να κανουτμε εξετασεις για αρωστιες αντι να ειμαστε ανδρες και να κολαμε τις πιο γκαυλιαρες γυναικες της γης τις ελληνιδες... Και σε ομορφια τις βγαζω το καπελο τις ελληνιδες λες και οι αντρες εμεις ειμαστε οι μπραντ πιτ και θελουμε την ελληνιδα ζιζελ.. Αρε ξυλο που μας <<χρειαζεται>>..!!! :)

τυπε μηπως εισαι κρυπτο,ομοφηλοφιλος? δεν δικαιολογιται αυτη η αγαπη σε ελεινιδες! μαλλον θες ολα τα αρσενικα για παρτυ σου... κουφαλιτσααα  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Επισκέπτης
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε ο κορονακης καλα τα λεει

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
προσφατα ημουν σε παρεα ελλεηνιδων που παρακολουθουσαν ελληναραδικο σηριαλ...συσσοβιτης τεκνο,γαμικος πηδουσε μελλουσα γυναικα ενος αλλου τυπου...ολες αναφωνουσαν τι αντρας!καμια δεν βρηκε σεξυ τον ηθοποιο που υποδυοταν τον κερατουκλη-αν κ ηταν μια χαρα αντρας κ αυτος-που ζητησε σε γαμο την ελλεηνιδα κ αυτη του εκανε τη δυσκολη γιατι το μυαλο της ηταν στον συσσοβιτη...ολες γουσταρανε συσσοβιτη...κατα τ'αλλα θελουν να σαι πιστος,καλο παιδι κ παπαριες...αφου ειναι προστυχες κ βιτσιοζες...μαστιγιο θελουν!αυτα παντως τα γαμοσηριαλ εχουν χαλασει τη μεση γυναικα με τις μαλακιες που προβαλουν...βλεπει η αγουρη 18αρα οτι το κερατο παει συννεφο κ γοης αντρας=μουτρο κ εχουν μαθει σ'αυτο το στυλακι ολες

ποια σηριαλ;σιγα μην περιμεναν να τα δουν στα σηριαλ αυτα.θυμαμαι απο το λυκειο ακομα που λεγανε για καποιας συμμαθητριας μου την μανα,που μπαινοβγαιναν οι γειτονες στο σπιτι της οταν ο πατερας της ελειπε,και το κερατο πηγαινε ανασταση.εν το μεταξυ η συγκεκριμενη κοπελα,που ηταν ηδη απο τοτε πονηρη πουτανα εγινε το πρωτυπο ελλεηνιδας,η απολυτη ξεκωλιαρα ελλεηνιδα.λες οταν ηταν εφηβη,να μην ηξερε τι γινοταν σπιτι της;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
οι ελληνιδες ειναι οι πιο σεξυ γκαυλιαρες γυναικες στην γη και λιγα ειναι τα λεφτα που σπροχνουμε γιαυτες.. Τι να γαμησω την ρωσιδα την αλκολικια που στην φατσα ειναι σαν να την εχουν βαψει με σταχτη που δεν ξερει να μηλησει που εχει στο μυαλο της πως θα σου φαει τα λεφτα.. με την ελληνιδα τραβας την καψουρα σου γαμας περνας καλα ξερεις μπορεις να μαθεις γιαυτην κτλ κτλ.. Μια ζωη ελληνιδα και τα μυαλα στα μιξερ.. Οι κουφαλες οι ξενες μας ξελογιασανε απο την ευκολια να πληρωνεις και να γαμας να σου δινουν σιμασια και ας εισαι σαν κατσαρολα με ποδια η ελληνιδα μπορει να μην ειναι και η καλυτερη γυναικα σε4 ομορφια και σωμα στον κοσμο αλλα εχει μυαλο σκεφτεται ο ανρας ειναι ο κυνηγος αυτο το ξεχασαμε με τις ξενες γιναμε απροθυμοι και κανεπεδακιδες με το να γαμαμε μονο με λεφτα.. Δεν θελουμε να κανουμε κατι με την αξια μας γενικα σε οτιδηποτε γιαυτο κατασραφηκε η ελλαδα οταν δεν θελει να ιδρωσει κανεις και να την βγαζει τζαμαικα χωρις κοπο αυτα παθενουμε και τρεχουμε να κανουτμε εξετασεις για αρωστιες αντι να ειμαστε ανδρες και να κολαμε τις πιο γκαυλιαρες γυναικες της γης τις ελληνιδες... Και σε ομορφια τις βγαζω το καπελο τις ελληνιδες λες και οι αντρες εμεις ειμαστε οι μπραντ πιτ και θελουμε την ελληνιδα ζιζελ.. Αρε ξυλο που μας <<χρειαζεται>>..!!! :)

Παρόλο που γενικά συμφωνώ με αυτά που λες, έχε υπόψη σου πως...

στην Ελλάδα μόνο 1 γυναίκε στις 1000 έχει τις αναλογίες της Μπάρμπι.
Τις αναλογίες του ΚΕΝ όμως τις έχουν 1 στους 10 άντρες.

Η Ελλάδα παρόλο που δεν της φαίνεται έχει πολύ καλά ανδρικά σώματα.

Στά άλλα μαζί σου....

Εγώ δεν έχω δύναμη να καμακίσω πάντως... Γεράκος είμαι ο κακομοίρης... παίρνω και κανα βιάγκρα να μου σηκωθεί να πάω να γαμήσω....

Κι άμα βρω Ελληνίδα κάθομαι πολύ.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

καλα τα λες !!!! Κοιτα καλες και οι πουτανες
αλλα μια στο τοσο ρε φιλε... 1 αντε 2 το μηνα ελεος
οχι και καθε μερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κορονακη - τζακ παλι σε αμολυσανε?

χαχαχα την ενεση ξεχασανε ρε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιο σηριαλ ειναι αυτο με το συσσοβιτη? για να δω τον κερατα να δω αν αξιζει τον κοπο τοσο μελανι που ξοδευτηκε για παρτη του...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλα τα λες !!!! Κοιτα καλες και οι πουτανες
αλλα μια στο τοσο ρε φιλε... 1 αντε 2 το μηνα ελεος
οχι και καθε μερα.
Η Αληθεια ειναι πικρι και εγω εχθες ημουν σε κολωμπαρο μαλιστα περιμενα με τον φιλο μου να ανοιξουν :grin: πριν ακομα πανε οι πουτανες :2funny: και εγω τα ιδια κανω δεν βγαζω τον εαυτο μου απο εξω :grin:..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
να σιαξω μουνιαδα; η βελβυαδα πηγε απατη. οχι τιποτα αλλο αλλα εχω μια διαβολεμενη παπακαλιατεια εμπνευση ααααααααααααααααχαχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Αληθεια ειναι πικρι και εγω εχθες ημουν σε κολωμπαρο μαλιστα περιμενα με τον φιλο μου να ανοιξουν :grin: πριν ακομα πανε οι πουτανες :2funny: και εγω τα ιδια κανω δεν βγαζω τον εαυτο μου απο εξω :grin:..

ελα μωρε αμα εισαι σωστος μια χαρα βγαζεις γκομενες
μαλακιες τωρα..... απλα ειναι σαν κατσαρολες καποιοι χαχαχαχαχχα
και βαριουνται κιολας ή ντρεπονται να χωθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom