apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μονο προσεχε γιατι δεν εχει φυμωτρο και αν σε δαγκασει θα λυσσααξειςκορονακη - τζακ παλι σε αμολυσανε?
χαχαχα την ενεση ξεχασανε ρε
τυπε μονο προσεχε γιατι δεν εχει φυμωτρο και αν σε δαγκασει θα λυσσααξειςκορονακη - τζακ παλι σε αμολυσανε?
χαχαχα την ενεση ξεχασανε ρε
Η Αληθεια ειναι πικρι και εγω εχθες ημουν σε κολωμπαρο μαλιστα περιμενα με τον φιλο μου να ανοιξουν πριν ακομα πανε οι πουτανες και εγω τα ιδια κανω δεν βγαζω τον εαυτο μου απο εξω ..
τσου και ο συσσοβιτης δεν με αρεσει καθολου ειναι κοντος και καραφλος σαν νιφιτσα τον εχω δει και απο κονταΕρι ξερεις εσυ για ποιο σηριαλ λενε μηπως?
τσου και ο συσσοβιτης δεν με αρεσει καθολου ειναι κοντος και καραφλος σαν νιφιτσα τον εχω δει και απο κοντα
τυπε μονο προσεχε γιατι δεν εχει φυμωτρο και αν σε δαγκασει θα λυσσααξεις
ειναι κοντος? σοβαρα? μοιαζει ψηλος...τες παν με την απορια θα μεινω δεν πειραζει
χρηστακι συνελθε ρε παλικαρα μου! εμεσως πλην σαφως μας λες οτι οι ελε ι νιδες ειναι καλητερες επιδει κατα μεσω ορο ειναι ποιο χαλια και σαν να μην φτανει αυτο ειναι και δυσκολες απετει πολλες θυσιες να τις κατακτησεις..
αν σου πουμε ομως οτι καποιες ξενες τις γαμαμε πληρονοντας μονο τις καποτες μας θα μας πεις οτι δεν ειναι μαγκια γιατι αφου δεν συρθικαμε δεν παρακαλεσαμε δεν γλιψαμε δεν εχει αξια το γαμησι... εγω θα σου πω μια παροιμια και βαλε το καλα στο μυαλο σου παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι.....
και αν τα ειπες τα παραπανο αληθεια η εισαι κρυφη λουγκρα και θες τους ανδρες μονο για εσενα η εισαι μαζοχα
Ταινια η αγαπη ειναι ελεφαντας... ;)Ερι ξερεις εσυ για ποιο σηριαλ λενε μηπως?
Ταινια η αγαπη ειναι ελεφαντας... ;)
Θοδωρης Αθεριδης ;)και ο κερατας ποιος ειναι μηπως ξερεις?
Θοδωρης Αθεριδης ;)
Η Ματσουκα η ατιμη γυνη
Θοδωρης Αθεριδης ;)
Η Ματσουκα η ατιμη γυνη
Αλλα γενικοτερ ο Σ. εχει παιξει τον μεγα γαμια σε ταινιες και σηριαλ αρα μπορει να ειναι και κατι αλλο ;)α οκ μερσι!
ταινιαρα θα ναι αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχα ασε που αυτα ειναι μεσα απο την ζωη βγαλμενα
καλα που το καταλαβες σα καραφλο πηθικι ειναιΧάλια είναι ο Συσσοβίτης.
το κακο ειναι με το ολο θεμα τα προτυπα τα οποια προβαλλουν αυτες οι σειρες...εισαι αντρακλας αν εισαι μουτρο,εισαι γυναικαρα αν εχεις υφος νταλικερη,βριζεις,ξεφυσας,καπνιζεις σαν φουγαρο,παπαρολογεις-φιλοσοφεις,το παιζεις γκομενα