Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ερι ξερεις εσυ για ποιο σηριαλ λενε μηπως?

Επισκέπτης
Η Αληθεια ειναι πικρι και εγω εχθες ημουν σε κολωμπαρο μαλιστα περιμενα με τον φιλο μου να ανοιξουν :grin: πριν ακομα πανε οι πουτανες :2funny: και εγω τα ιδια κανω δεν βγαζω τον εαυτο μου απο εξω :grin:..

χρηστακι συνελθε ρε παλικαρα μου! εμεσως πλην σαφως μας λες  οτι οι ελε ι νιδες ειναι καλητερες επιδει κατα μεσω ορο ειναι ποιο χαλια και σαν να μην φτανει αυτο ειναι και δυσκολες απετει πολλες θυσιες να τις κατακτησεις.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αν σου πουμε ομως οτι καποιες ξενες τις γαμαμε πληρονοντας μονο τις καποτες μας θα μας πεις οτι δεν ειναι μαγκια γιατι αφου δεν συρθικαμε δεν παρακαλεσαμε δεν γλιψαμε δεν εχει αξια το γαμησι... εγω θα σου πω μια παροιμια και βαλε το καλα στο μυαλο σου παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι.....

και αν τα ειπες τα παραπανο αληθεια η εισαι κρυφη λουγκρα και θες τους ανδρες μονο για εσενα η εισαι μαζοχα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τσου και ο συσσοβιτης δεν με αρεσει καθολου ειναι κοντος και καραφλος  σαν νιφιτσα τον εχω δει και απο κοντα 

ειναι κοντος? σοβαρα? μοιαζει ψηλος...τες παν με την απορια θα μεινω δεν πειραζει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χρηστακι συνελθε ρε παλικαρα μου! εμεσως πλην σαφως μας λες  οτι οι ελε ι νιδες ειναι καλητερες επιδει κατα μεσω ορο ειναι ποιο χαλια και σαν να μην φτανει αυτο ειναι και δυσκολες απετει πολλες θυσιες να τις κατακτησεις.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αν σου πουμε ομως οτι καποιες ξενες τις γαμαμε πληρονοντας μονο τις καποτες μας θα μας πεις οτι δεν ειναι μαγκια γιατι αφου δεν συρθικαμε δεν παρακαλεσαμε δεν γλιψαμε δεν εχει αξια το γαμησι... εγω θα σου πω μια παροιμια και βαλε το καλα στο μυαλο σου παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι.....

και αν τα ειπες τα παραπανο αληθεια η εισαι κρυφη λουγκρα και θες τους ανδρες μονο για εσενα η εισαι μαζοχα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

τυπε αυτο που λες το πιστευω.... μην σου πω οτι εσενα θα σε πληρωνουνε κιολας μερικες....

αλλα για να μην τις πηδηξεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χάλια είναι ο Συσσοβίτης.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το κακο ειναι με το ολο θεμα τα προτυπα τα οποια προβαλλουν αυτες οι σειρες...εισαι αντρακλας αν εισαι μουτρο,εισαι γυναικαρα αν εχεις υφος νταλικερη,βριζεις,ξεφυσας,καπνιζεις σαν φουγαρο,παπαρολογεις-φιλοσοφεις,το παιζεις γκομενα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
το κακο ειναι με το ολο θεμα τα προτυπα τα οποια προβαλλουν αυτες οι σειρες...εισαι αντρακλας αν εισαι μουτρο,εισαι γυναικαρα αν εχεις υφος νταλικερη,βριζεις,ξεφυσας,καπνιζεις σαν φουγαρο,παπαρολογεις-φιλοσοφεις,το παιζεις γκομενα

ενω αν εβλεπες ποιοτικες ταινιες θα εβλεπες προτυπα την ελληνιδα νοικοκυρα να πλεκει πουλοβερ και να φτιαχνει κοτοπιττα (θα φτιαξω αυριο τωρα που το θυμηθηκα) για τον συζυγο που θα γυρισει κουρασμενος απο το μπουρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom