Αυτο ειναι λογικο.. Η γυναικα εκ φυσης της αντεχει πιο πολλα απο εναν αντρα στο ψυχολογικο τομεα.. Εκ φυσης της ειναι πιο καλη.. και πιο ευγενικια.. Αρα αντεχει πιο πολυ στην ζωη..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Ναι, γιατί εκτός από αυτές που ανέφερα, γνώρισα και μια Ιταλίδα...Σχολίαζε αρνητικά το υπερβολικό ντύσιμο των Ελληνίδων (στο οποίο συμφωνώ), παρ' όλα αυτά όταν κάτι δεν της άρεσε στη συμπεριφορά μου (ή μπορεί να την ενόχλησε ο Ερμής), απέκτησε την ίδια συμπεριφορά με τις δικιές μας.Κουσιμοδε τοσες σελιδες γραφτηκαν για τη μοναδικοτητα των ελλεηνιδων κι εσυ ερχεσαι τωρα να τα ισοπεδωσεις ολα....
Αν δεν γουστάρεις κάτι σε κάποιον, το λες, και αυτό το κάνουν και οι άντρες.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν δεν γουστάρεις κάτι σε κάποιον, το λες, και αυτό το κάνουν και οι άντρες.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Γιατί γελάς;
κουασιμοδε....
δεν μαρεσεις....
η μπερτα και το σκυπτρο ειναι ξεπερασμενα...
εισαι εκτως μοδας....
Αυτο ειναι λογικο.. Η γυναικα εκ φυσης της αντεχει πιο πολλα απο εναν αντρα στο ψυχολογικο τομεα.. Εκ φυσης της ειναι πιο καλη.. και πιο ευγενικια.. Αρα αντεχει πιο πολυ στην ζωη..
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μεγαλε πως τα φερνεις βολτα;Το τελευταίο 2μηνο κατάλαβα ένα πράγμα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ αλλά ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Φιλοξένησα 1 Μεξικάνα, μία Ιρανή, μία Βραζιλιάνα και μία Καναδέζα.
ΟΛΕΣ κοιτάζαν τι θα αρπάξουν από εσένα, δηλαδή τζάμπα ταξί, τζάμπα, φαί, τζάμπα στέγη, και ΑΝ θέλουν να πηδηχτούν.
Παιρνεις καμια επιδοτηση απο τον ΕΟΤ;
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Μεγαλε πως τα φερνεις βολτα;
τελικα 3 τα καιρια ερωτηματα
1)με τι τροπο ή πως τις κανεις και ερχονται?
2)ειναι μεσο προγραμματος...? παιρνεις επιδοτηση...? και πως μπαινουμε στο προγραμμα...?
3)τελικα πηδηξες καμια?(για την ιρανη δυσκολο το κοβω αλλα για της αλλες...?)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Το τελευταίο 2μηνο κατάλαβα ένα πράγμα:
ΟΛΕΣ κοιτάζαν τι θα αρπάξουν από εσένα, δηλαδή τζάμπα ταξί, τζάμπα, φαί, τζάμπα στέγη, και ΑΝ θέλουν να πηδηχτούν.
και η καναδέζα ρε συ?
κεντρο διερχομενων διεθνων γυναικων εχεις μαν?Το τελευταίο 2μηνο κατάλαβα ένα πράγμα:
μου ετυχε και μενα τετοια περιπτωση αλλα εφοσον πληρωνει τα εξοδα μετακινησης εισαι υποχρεωμενος να αναλαβεις εσυ τα υπολοιπα,αλλιως ταξιδευεις εσυ.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μεγαλε πως τα φερνεις βολτα;
Ρε το Λέλο πώς τα λέει.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και η καναδέζα ρε συ?
ηταν απο την οταβα που ειναι μπουρντζοι οχι απο το ονταριο
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ηταν απο την οταβα που ειναι μπουρντζοι οχι απο το ονταριο
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένος...κεντρο διερχομενων διεθνων γυναικων εχεις μαν?
μου ετυχε και μενα τετοια περιπτωση αλλα εφοσον πληρωνει τα εξοδα μετακινησης εισαι υποχρεωμενος να αναλαβεις εσυ τα υπολοιπα,αλλιως ταξιδευεις εσυ.
Από Ottawa και μένει Toronto - Ontario.ηταν απο την οταβα που ειναι μπουρντζοι οχι απο το ονταριο
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
οι ελλεηνιδες να ηταν καπως ετσι...
αν κ δεν ειμαι φαν των ασιατισων βρηκα αυτο το βιντεακι με ενα καριολακι made in japan...το μωρο ειναι σκετο γαλακτομικο,να το πιεις στο ποτηρι,ματακια,χειλακια,σαν ονειρο το γαμημενο!αν κ πουτανακι εχει μεσα του μια χαμενη αθωοτητα,μια αγνοτητα
κ σκεφτομουν οτι οι δικες μας εδω εχουν βγαλει αρχειδια αναμεσα στα σκελια...τσιγαρο,χριστοπαναγιες,ray ban γυαλι αλα tom cruise,υφακι γαμαω,τουπε πιαστε με γιατι ειμαι η miss κατω μαγουλα...ερωτισμος,αισθησιασμος μηδεν...τι ειναι αυτα?
η πουτανια τελικα δεν ειναι στο σωμα κ τι εχει κανει η καθεμια στο κρεβατι της,αλλα στην ψυχη κ οι περισσοτερες ειναι βρωμοψυχες
κ σκεφτομουν οτι οι δικες μας εδω εχουν βγαλει αρχειδια αναμεσα στα σκελια...τσιγαρο,χριστοπαναγιες,ray ban γυαλι αλα tom cruise,υφακι γαμαω,τουπε πιαστε με γιατι ειμαι η miss κατω μαγουλα...ερωτισμος,αισθησιασμος μηδεν...τι ειναι αυτα?
η πουτανια τελικα δεν ειναι στο σωμα κ τι εχει κανει η καθεμια στο κρεβατι της,αλλα στην ψυχη κ οι περισσοτερες ειναι βρωμοψυχες
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ναι,πολυ καλη κ η απο πανω...κοιταξε φιλος επειδη εχω παει japan οκ,δεν ειναι ολες ετσι...πολλες ειναι ασχημουλες...αλλα ρε πουστη μου εχουν μια χαμενη αθωοτητα που σπανια την βρισκεις εδω,αλλα ακομα κ στην δυτικοευρωπαια...οι καλες παντως εκει ειναι top...εχει καποιες που συνδυαζουν ασιατικα με ευρωπαικα χαρακτηριστικα κ δεν παιζονται...αλλα αντα να τις καταλαβεις...αλλος κοσμος
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
οι δικες μας εδω εχουν βγαλει αρχειδια αναμεσα στα σκελια...τσιγαρο,χριστοπαναγιες,ray ban γυαλι αλα tom cruise,υφακι γαμαω,τουπε πιαστε με γιατι ειμαι η miss κατω μαγουλα...ερωτισμος,αισθησιασμος μηδεν
κανουν οι ελληνιδες τετοια πραματα??