treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
3λαλουνκαι2χορευουν
3λαλουνκαι2χορευουν
Ε αυθημερον πηγα ποιος παει να μιλαει μιση ωρα μες τον ηλιο,να κλεινει δωματιο να τρεχει μετα σε κλαμπ μαζι τους και ολα αυτα για ενα πηδημα,καταλαβαινεις τον πονο μου,τις συμπονω φυσικα και αυτες που με ποθουν αλλα τι να κανω,μην παθω και καμια ηλιαση κριμα ειναι.
Τις ελλεεινιδες τις αφηνω απλα να με κοιταν τιμωροντας τες αβερτα,καθε καλοκαιρι τιμωρω καμια 30αρια
Εγω καθομαι αλλα αυτες στο κοιταγμα μενουν :Sνα κατσεις να σε βιασουν
Αυτο που λες σημαινει οτι οι ξενες απλα με βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας και θελουν να με εκμεταλευτουν απλα,αρα τι να κανω με τις ελεεινιδες που το παιζουν παρθενες να τις τιμωρω ,γιατι αυτο κανω συνηθως ,και πως θα γινει να γαμησω και γω τελικα :S :S
Εγω καθομαι αλλα αυτες στο κοιταγμα μενουν :S
Πιθανον να σε τιμωρησα και σενα χωρις να το ξερειςτωρα που το λες και μενα με εχουν τιμωρησει ετσι πολλακις σατανικο σχεδιο! παλιοπαιδο
Τοτε ποιο το προβλημα. Κ ατσε να σε βιασουν και οι ξενες. ......... Η' μαλλον αν θες θα θυσιαστω εγω για παρτη σου........Γι αυτο μπηκα εδω και βρηκα την υγεια μου,μιλαω και με φιλους πιρφορους,γαμαω κι ολας,επιτελους
Πιθανον να σε τιμωρησα και σενα χωρις να το ξερεις
Με βιαζουν με τα ματια τους οι πεινασμενες και γω δεν αντεχω αυτην την αντιμετωπιση δεν ειμαι απλα ενα σκευος ηδονηςδεν μας τα λες καλα...εσυ δεν ειπες μανα μου κοντεψαν να σε βιάσουν αι ξεναι;
Με βιαζουν με τα ματια τους οι πεινασμενες και γω δεν αντεχω αυτην την αντιμετωπιση δεν ειμαι απλα ενα σκευος ηδονης
Για αυτο μπηκα σε αυτο το σαιτ να ακουσω συμβουλες απο φιλους,σε ευχαριστω για την βοηθειαΠαπαρια μαντολες. Αμα θες να γαμησεις τι σε νοιαζει αν σε βλεπει η αλλη σα "κομματι κρεας"? Εσυ τι τη βλεπεις? Σα τη μανα των παιδιων σου? Εχετε τρελλαθει νομιζω.
Υπαρχουν 2 σχολες ο Βορρας = Το μουνι ειναι μεσο διασκεδασης και ο Νοτος = Το μουνι ειναι θυσαυρος.
Αμα θες Νοτο θα κατσεις, θα παιξεις τα χαζοπαιχνιδακια, θα βγεις τα ραντεβουδακια, θα περασεις τις audition Και θα γαμησεις. Για να συντομευσεις τον χρονο που θα σπαταλησεις μεχρι να γαμησεις βγαλε λεφτα, τραβα σε κανα γυμναστηριο να συμμαζευτεις, ξοδεψε λεφτα στην εμφανιση σου και ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥ. Το τελευταιο ειναι ισως και το πιο σημαντικο. Στις Νοτιες μετραει το ποσο κοινονικα αποδεκτος εισαι, το τι κυκλο εχεις κοκ. Υπαρχει ακομα το χωριατο-βλαχο-σνομπακι απλα σε πιο trendy μορφη. Α και ο μπακουρος ειναι λεπρος.
Στο Βορρα τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα γιατι οι κοινωνιες ειναι πιο ανοικτες. Κι οταν λεω βορρα εννοω πανω απο τα στενα ορια της μεσογειου.
Εχω και σπερμα βιταμινουχο,που το βαζεις και αυτο,2 σε 1εδω στελαρα καμεις λαθος, σουπερ ειναι να σαι σκευος ηδονης και μαλιστα αυτο σημαινει οτι κανεις και καλο κρεββατι, οι ρομαντισμοι ειναι για τα ηλιοβασιλεματα..
Για αυτο μπηκα σε αυτο το σαιτ να ακουσω συμβουλες απο φιλους,σε ευχαριστω για την βοηθεια
Εχω και σπερμα βιταμινουχο,που το βαζεις και αυτο,2 σε 1
Τι να κανουμε ολοι οι φιλοι πιρφοροι εδω μεσα αλληλοβοηθιομαστε.ωρες ωρες με συγκινεις
ωρες ωρες με συγκινεις
Φιλοξένησα 1 Μεξικάνα, μία Ιρανή, μία Βραζιλιάνα και μία Καναδέζα.