Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
AΠΟΛΥΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩ απλα οι προαναφερθεντες δηλονανε και καλα ανεξαρτητες και ηταν φεμινιστο μυαλες.. απο παραδειγματα ολοι εχουμε ακουσει και πολυ χειροτερα συγουρα.. Θημηθηκα και αλλο σκηνικο η αδερφη μου εχει φιλη ενα πουταναριο 20 χρονο το οποιο γαμιεται απο τα 14 οσες φορες πηγα εγω να το πηδιξω το τρισαθλιο πουτανακι μου το επεξαι δυσκολη με τουπε και πολυ αμανε.... το συγκεκριμενω πορνακι απο οτι εμαθα απο την αδερφη μου που δεν κανει ποιο πολυ παρεα μαζι της καθεται και το γαμαει ο εργοδοτης της 50 αρις σαπιος που δουλευει στο κωλο μαγαζο του part time για 300 ευρο το μηνα ... ναι η ξεφτιλα καθεται και γαμιεται για 3 κατοσταρικα το μηνα. AYTO EINAI ANEΞΑΡΤΗΣΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕΣ Ε??????  ΚΑΡΙΟΛΕΣ ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
'’Ποια είναι η διαφορά του να κάνεις σεξ στην κοπέλα σου (έχοντας μια μακροχρόνια σχέση )
από να τρως ένα μπολ με σπαγγέτι; Τουλάχιστον το σπαγγέτι κουνιέται και ξέρεις ότι είναι ζωντανό’’.

από τα καλύτερα...
αν και προτιμώ τον μουσακά, αύριο θα χτυπήσω ένα σπαγγετάκι... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Μα είδες δεν ειναι πολύ χαριτωμένο ? αμέσως να μου την πει  :(

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οταν πρωτογνωριζω μια γκομενα γουσταρω να ειναι ανοιχτα τα φωτα να την παιρνω ματι και να την πηδαω με τρελλα,οταν περασει ο καιρος δεν θελω να την πηδαω αλλα ουτε το φως να αναβω! :s&m_2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
AΠΟΛΥΤΕ ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩ απλα οι προαναφερθεντες δηλονανε και καλα ανεξαρτητες και ηταν φεμινιστο μυαλες.. απο παραδειγματα ολοι εχουμε ακουσει και πολυ χειροτερα συγουρα.. Θημηθηκα και αλλο σκηνικο η αδερφη μου εχει φιλη ενα πουταναριο 20 χρονο το οποιο γαμιεται απο τα 14 οσες φορες πηγα εγω να το πηδιξω το τρισαθλιο πουτανακι μου το επεξαι δυσκολη με τουπε και πολυ αμανε.... το συγκεκριμενω πορνακι απο οτι εμαθα απο την αδερφη μου που δεν κανει ποιο πολυ παρεα μαζι της καθεται και το γαμαει ο εργοδοτης της 50 αρις σαπιος που δουλευει στο κωλο μαγαζο του part time για 300 ευρο το μηνα ... ναι η ξεφτιλα καθεται και γαμιεται για 3 κατοσταρικα το μηνα. AYTO EINAI ANEΞΑΡΤΗΣΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕΣ Ε??????  ΚΑΡΙΟΛΕΣ ...
Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου?
Ρωταω, επειδη δεν μας τιμα ως αντρες η κλαούνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οταν πρωτογνωριζω μια γκομενα γουσταρω να ειναι ανοιχτα τα φωτα να την παιρνω ματι και να την πηδαω με τρελλα,οταν περασει ο καιρος δεν θελω να την πηδαω αλλα ουτε το φως να αναβω! :s&m_2:
Αν την χωριζες απλα?

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Μα είδες δεν ειναι πολύ χαριτωμένο ? αμέσως να μου την πει  :(

Η ειρωνεία είναι γνωστό χάρισμα της γυναίκας φεμινίστριας και ελλεϊνήδας. Εγώ απάντησα για άλλο λόγο όμως στην αστειότητα σου.  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η ειρωνεία είναι γνωστό χάρισμα της γυναίκας φεμινίστριας και ελλεϊνήδας. Εγώ απάντησα για άλλο λόγο όμως στην αστειότητα σου.  :)
Πού να ηταν και ελληνιδα δηλαδη.  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Εμένανε μ την κόψανε την κλειτορίδα απ τα 7 μου  :-

Πού να ηταν και ελληνιδα δηλαδη.  :grin:

είμαι μετέχουσα της ελλεηνιδικής παιδείας  :grin:

Επισκέπτης
To προβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμενη το επαιζε ανεξαρτητη με δικα της λευτα με πολυ αξιοπρεπεια που δεν σε αφηνει ουτε να την πλησιασεις και οτι επιασε το παπα απο τα αρχιδια.. στη πραγματικοτητα επιασε τα αρχιδια του κωλογερου.. μια πουτανα κανονικη και πολυ φτηνιαρα τον 300 ευρο(το μηνα).. αυτη οταν θα της την πεσεις στο club θα στο παιξει γαμαω ταο και ξερεις ποια ειμαι εγω και τετοια... φταιω εγω ας πουμε να τις κοψω την κλητιριδα??? θα ειμαι εγω μετα ο φασιστας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
To προβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμενη το επαιζε ανεξαρτητη με δικα της λευτα με πολυ αξιοπρεπεια που δεν σε αφηνει ουτε να την πλησιασεις και οτι επιασε το παπα απο τα αρχιδια.. στη πραγματικοτητα επιασε τα αρχιδια του κωλογερου.. μια πουτανα κανονικη και πολυ φτηνιαρα τον 300 ευρο(το μηνα).. αυτη οταν θα της την πεσεις στο club θα στο παιξει γαμαω ταο και ξερεις ποια ειμαι εγω και τετοια... φταιω εγω ας πουμε να τις κοψω την κλητιριδα??? θα ειμαι εγω μετα ο φασιστας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μαστίγωμα και ξύδι... :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δραγάτη στο μουνι της θα σε βαλει ρε φιλε?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αυτο να λεγεται μωρό.

μαλάκα κόψε το μωρό ξέρω γω  :2funny:

Ξαναβγαινει σαν τα μαλλια ε??   Σε πιο φουντωτο? :grin:

ναι κάθε μήνα παίρνω κ την ψαλίδα να δυναμώσει , υπολογίζω σε 3 χρόνια να χει φτάσει 17 πόντους  :grin:

Λάθος γλωσσίδι σου κόψανε....  >:(

πφ  :(

piatsoulas

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σανέβει στο κρεβάτι...αυτό δυστυχώς συμβαίνει με τις σιχαμερές,αξύριστες πατσαβούρες ελεεινήδες, ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!!!παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι,καλύτερα παίξτε μαλακία παρά να τον βάλετε σε κάμπια ελεεινήδα,χρειάζεται εμπάργκο στις ψιλομύτες πουτανόψυχες ελεεινήδες για 2,3 χρόνια κ μετά το ξανασυζητάμε, μέχρι τότε γαμάτε μόνο αλλοδαπά κ βαράτε ελεεινήδες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σανέβει στο κρεβάτι...αυτό δυστυχώς συμβαίνει με τις σιχαμερές,αξύριστες πατσαβούρες ελεεινήδες, ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!!!παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι,καλύτερα παίξτε μαλακία παρά να τον βάλετε σε κάμπια ελεεινήδα,χρειάζεται εμπάργκο στις ψιλομύτες πουτανόψυχες ελεεινήδες για 2,3 χρόνια κ μετά το ξανασυζητάμε, μέχρι τότε γαμάτε μόνο αλλοδαπά κ βαράτε ελεεινήδες
δωσε τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom