Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι κάθε μήνα παίρνω κ την ψαλίδα να δυναμώσει , υπολογίζω σε 3 χρόνια να χει φτάσει 17 πόντους  :grin:
......Το τελειο μεγεθοs..........Αν μαλιστα αργειs να χυσειs , θα παμε τσαρκα στα στεκια τηs λαγναs ηδονηs

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
To προβλημα μου ειναι οτι η συγκεκριμενη το επαιζε ανεξαρτητη με δικα της λευτα με πολυ αξιοπρεπεια που δεν σε αφηνει ουτε να την πλησιασεις και οτι επιασε το παπα απο τα αρχιδια.. στη πραγματικοτητα επιασε τα αρχιδια του κωλογερου.. μια πουτανα κανονικη και πολυ φτηνιαρα τον 300 ευρο(το μηνα).. αυτη οταν θα της την πεσεις στο club θα στο παιξει γαμαω ταο και ξερεις ποια ειμαι εγω και τετοια... φταιω εγω ας πουμε να τις κοψω την κλητιριδα??? θα ειμαι εγω μετα ο φασιστας? :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Για θύμισέ μας την πονεμένη ιστορία σου χρυσό μου..τι είχες πάθει εσύ απο Ελλεηνίδα?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ναι κάθε μήνα παίρνω κ την ψαλίδα να δυναμώσει , υπολογίζω σε 3 χρόνια να χει φτάσει 17 πόντους  :grin:
άντε κουράγιο...λίγο ακόμα και θα φτάσει στην πίσω τρύπα...
γύρνα την και...σάλτα και γαμήσου... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
......Το τελειο μεγεθοs..........Αν μαλιστα αργειs να χυσειs , θα παμε τσαρκα στα στεκια τηs λαγναs ηδονηs

Γουστάρω  :rockon: :rockon:

άντε κουράγιο...λίγο ακόμα και θα φτάσει στην πίσω τρύπα...
γύρνα την και...σάλτα και γαμήσου... :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λες καλέ, όταν φτάσει στους 17 πόντους ξέρεις τι κοινό θα έχω εδώ μέσα  :boobies:

piatsoulas

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ελλεεινίδες: χαμηλοκώλες,κοντές,κυταριτιδομπούτες κ κυταριτιδοκώλες,πουτάνες στην ψυχή,κακομαθημένες,με τρίχες στις κωλοτρυπίδες ΟΛΕΣ,ψιλομύτες,αχάριστες,καριολογαμιολοπορνίδια!!!ιδανικές μόνο για ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ κ ΞΥΛΟ!!!ουστ μπαζααααααααααααααααααααααααααααα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο  :headbang: :headbang: :headbang:

μα δεν τα λέω πολυ όμορφα  :tits2:

ελλεεινίδες: χαμηλοκώλες,κοντές,κυταριτιδομπούτες κ κυταριτιδοκώλες,πουτάνες στην ψυχή,κακομαθημένες,με τρίχες στις κωλοτρυπίδες ΟΛΕΣ,ψιλομύτες,αχάριστες,καριολογαμιολοπορνίδια!!!ιδανικές μόνο για ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ κ ΞΥΛΟ!!!ουστ μπαζααααααααααααααααααααααααααααα

αααχαχαχαχαχα :2funny: :2funny:

Μετα ομως μας παιρνουν στο ψιλο οι βιλμες και οι αλιντισσες τυπε με τοση κλαουνα  ;)

Τιμή του καλέ  :cheesy:

Επισκέπτης
KARIOΛΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΦΙΑ.... ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΙΔΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕΕΣ.. ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΦΕΜΗΝΙΙΣΤΡΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ  ΣΑΣ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΙΑ..

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Το σάιτ φθίνει  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Το σάιτ φθίνει   :grin:

:2funny:

τα βυζιά σου γιατί τα βάζεις; λες να μετράνε;
άλλο το λέω κάτι έξυπνο, άλλο το υποστηρίζω με τα βυζιά μου...
αλλά ελλεηνίδα δεν είσαι; τί περίμενα; :think:

τςςς  :(
είναι χαρωπό ιμότικο μωρέ αλλά δεν είσαι φόρουμ φρικ να τα ξες εσύ αυτά  :tooth:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Ρε κορίτσια κάντε ένα ευχέλαιο για το καλό του site.
KARIOΛΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΦΙΑ.... ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΙΔΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕΕΣ.. ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΦΕΜΗΝΙΙΣΤΡΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ  ΣΑΣ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΙΑ..

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τέλος του μήνα σήμερα..καταλαβαίνετε.Επεσαν πολλές απολύσεις.Μαζί με την καλοκαιρινή άδεια έπεσε και ραβασάκι "περάστε απο το λογιστήριο" γι'αυτό και τα νεύρα απο τους κλώνους.

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Τέλος του μήνα σήμερα..καταλαβαίνετε.Επεσαν πολλές απολύσεις.Μαζί με την καλοκαιρινή άδεια έπεσε και ραβασάκι "περάστε απο το λογιστήριο" γι'αυτό και τα νεύρα απο τους κλώνους.
Μπααα δεν νομίζω, απλά παρθένος.

piatsoulas

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παράλογες προσδοκίες έχεις φίλος,όταν είναι σφηνωμένα στο μυαλό τα ευρώ κ οι πούτσες αλλά συγχρόνως είναι κ αγάμητες για καιρό μην περιμένεις να καταλαβαίνουν κ να επικοινωνούν,μόνο με πολλές πολλές φάπες κάποια από όλες αυτές τις ελλεεινήδες αρχίζει να ψιλοστροφάρει

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Είσαι τρελή?  25 ορθογραφικά σε 5 λέξεις κάνει ...
Ποίος τν προσέλαβε για να τν "στείλει στο λογιστήριο" ?  :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Εσύ το έπαιζες νεγρόλαγνη τι έγινε σε παράτησε ο αράπης?  :birdman:

Δεν μ αρέσουν τα μαύρα αγόρια οπότε δύσκολα θα εκφράσω ποτέ γνώμη για τον Πίου  :dancing:

:2funny: :2funny:

και αυτό σωστό...
δεν είμαι...
κοίτα να δεις που έχω όρεξη σήμερα να ''χώσω'' και δεν μπορώ...

αφού είμαι τόσο γλυκούλα πως να μπορέσεις  :cheesy: ?
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom