Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τι ελλεηνιδες ρε παιδια μηπως εσεις δεν ψανχεται στα σωστα μερη;
Μωρο μου εσυ καινουργια εισαι εδω μεσα;
Εγω ειμαι Σφερδεκλος. Ολες εχουν περασει απο το καβλι μου.

Θες να βγουμε να σε γαμησω και να εξαφανιστω μετα;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βρε ηλιθιε στο φορουμ των ελεεινιδων εισαι!!!Τοσο μαλακας πια?Κι αφου εκλαμβανεις τη λογικη συζητηση σαν αδυναμια σαλτα και γαμησου,μεγαλη αξια σου εδωσα!

Μπα ακόμα εδώ είσαι ενώ εφεύγες? τελικά είσαι πολύ κακομαθημένος χαζός και τυφλός ώστε να δείς ότι όλα τα άλλα τα σβήνουν.
Άλλωστε για την κακομαθημένη κόρη σου μιλάμε από την ώρα που ψάρωσες. Που όπως όλοι βλέπουμε θα έχει πάρει απο σένα πιρφόρε.

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μωρο μου εσυ καινουργια εισαι εδω μεσα;
Εγω ειμαι Σφερδεκλος. Ολες εχουν περασει απο το καβλι μου.

Θες να βγουμε να σε γαμησω και να εξαφανιστω μετα;

ναι κανουρια ειμαι .......

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ημουν Μυκονο για 5 μερες
Βιωσα τρελες χυλοπιτες σε φιλους μου, απο βρωμιαρες ελεεινιδες
Τυπισσες κωλοχτυπιουνταν στο Super, επιδεκτικα- για να μας καβλωσουν- και με εμας στο μισο μετρο
Μολις τρεις δικοι μου εκαναν ντου για χορο (σημειωση: ΚΑΙ οι τρεις με εμφανιση πολυ πανω του μετριου), οι τυπισσες εριξαν αμεσως πορτα. Μετα συνεχισαν να κουνανε τους κωλους τους, αλλα εμεις τις γραψαμε στα παπαρια μας
Δευτερη περιπτωση: Τυπισσες προ-μιλφ, σχετικως μπαζα (αρκετα περιττα κιλα), προσεγγιζονται απο 2 φιλους μου (Εξαιρετικης εμφανισης ΚΑΙ οι δυο- αναλογικα, πολυ ανωτεροι απο αυτες). Οι τυπισσες αρχικα φαινονται προθυμες, αλλα μολις οι φιλοι μου προσπαθουν να γαμησουν, τρωνε πορτα. Ουτε καν πιπα δεν δωσανε οι χαμουρες.

Στελνω ενα κοινωνικο μηνυμα: ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΤΥΠΙΣΣΕΣ. Απλα καντε πως δεν υπαρχουν στο χωρο. Τελος. Τελεια και Παυλα! 

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
kosamf ειμουνα νιος και γερασα
μου θυμισες καλοκαιρι 1991 μυκονο
μια απο τα ιδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι δυστυχια να εχει ενα μουνακι η καθε Ελληνιδα και να το γλενταει μονο ο λειος η τραχυς δονητης,ωωωωωωωωω μικρη Ελληνιδα τυχαρπαστη που μοστραρεις σαν μαιμου σε καθε ποζα περιμενοντας τον πριγκηπα να στα σκασει πες μας γιατι ζεις;
Αναφερομαι γενικως βεβαια,προχτες χωρισε μια ξαδερφη μου με την αιτιολογια οτι αν εμεναν μαζι ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ δεν θα μπορουσε να την συντηρησει!
θΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ!

Ειχε παρει ενα βλεμμα σαν να ελυσε διαφορικη εξισωση!

Αν δεν ηταν ξαδερφη μου θα τον πεταγα εξω και θα της ελεγα:
Σου δινω 20 για ενα τεταρτακι,θεωρησε το μινι συντηρηση..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Τι δυστυχια να εχει ενα μουνακι η καθε Ελληνιδα και να το γλενταει μονο ο λειος η τραχυς δονητης,ωωωωωωωωω μικρη Ελληνιδα τυχαρπαστη που μοστραρεις σαν μαιμου σε καθε ποζα περιμενοντας τον πριγκηπα να στα σκασει πες μας γιατι ζεις;
Αναφερομαι γενικως βεβαια,προχτες χωρισε μια ξαδερφη μου με την αιτιολογια οτι αν εμεναν μαζι ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ δεν θα μπορουσε να την συντηρησει!

Καλη η ξαδερφη?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

Έλα ρε τύπε.  :rockon:

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Αρκετα καλη για γυναικα,σαν ανδρας δεν λεει! :2funny:

Εχω παρατηρησει οτι φτιαχνεται οταν μου λεει τις ιστοριες της,καλα τι εγινε;παλια εγω θυμαμαι την εδιωχνα για να μην ακουει για γαμησια και τωρα με αφησε αλαλο!Μαλλον αυνανιζονται στο αδειο κεφαλι τους ενω χαιδευουν νοητα το αραχνιασμενο μουνακι τους και φαντασιωνονται οτι της πηδανε ανδρες μπολικοι και αυτες διαλεγουν ποιους και για ποιο λογο οι ξεβρακωτες αστικες κατσαριδες,ειμαι πολυ σιγουρος για οτι λεω γιατι ετσι βλεπω!
Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις,πιστευω οτι 1 στις 250 αξιζει για καμια πενταετια,μετα θελουν τιναγμα απο το σβερκο μας σαν την σκονη! :s&m_2:

Επισκέπτης
Κοψιμο στις κλειτοριδες ρε.... ξυπνατε ρε... αναφερω τις τρεις παρακατω αληθινες ιστοριες
1) ξερω πουταναριο που τα εχει με 2 παντρεμενους ο ενας τις πληρωνει το νοικι και ο αλλος τα προς το ζυν 45-50 και οι δυο με την πρωτη ευκαιρια τους κετατωνει στα μουλοχτα με κανα συνομιλικο bar man,
2) 2 συχαμενες φεμινιστο, βορειο προαστιτησες ελεηνιδες η μια νομικη η αλλη δεν θυμαμαι γαμιονται φουλ με αραπιδες στα rnb παρτυ τον clubs για εναν κωλο αραπα ειναι πανευκολο να τις γαμισει.. και ειναι και μουναρες αν δεν τις πλησιασει καποιος δικος μας θα φαει χιλοπιτα απο 2χιλιομετρα..
3) αδερφη φιλου χωρισε απο 7 χρονια σχεση με ενα παιδι αραβονιασμενη στο πι και φι για να τα φτιαξει με ενα λευτα γιο επιχειριματια. απο οτι μαθενω πανε για γαμο και απο οτι μαθενω του καινουριου του εχει ριξει κανα δυο κερατα η καριολα..
κατα τα αλλα ειμαστε φεμινιστριες,ανεξαρτητες... ΚΑΡΙΟΛΕΣ ,ΚΟΨΗΜΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοψιμο στις κλειτοριδες ρε.... ξυπνατε ρε... αναφερω τις τρεις παρακατω αληθινες ιστοριες
1) ξερω πουταναριο που τα εχει με 2 παντρεμενους ο ενας τις πληρωνει το νοικι και ο αλλος τα προς το ζυν 45-50 και οι δυο με την πρωτη ευκαιρια τους κετατωνει στα μουλοχτα με κανα συνομιλικο bar man,
2) 2 συχαμενες φεμινιστο, βορειο προαστιτησες ελεηνιδες η μια νομικη η αλλη δεν θυμαμαι γαμιονται φουλ με αραπιδες στα rnb παρτυ τον clubs για εναν κωλο αραπα ειναι πανευκολο να τις γαμισει.. και ειναι και μουναρες αν δεν τις πλησιασει καποιος δικος μας θα φαει χιλοπιτα απο 2χιλιομετρα..
3) αδερφη φιλου χωρισε απο 7 χρονια σχεση με ενα παιδι αραβονιασμενη στο πι και φι για να τα φτιαξει με ενα λευτα γιο επιχειριματια. απο οτι μαθενω πανε για γαμο και απο οτι μαθενω του καινουριου του εχει ριξει κανα δυο κερατα η καριολα..
κατα τα αλλα ειμαστε φεμινιστριες,ανεξαρτητες... ΚΑΡΙΟΛΕΣ ,ΚΟΨΗΜΟ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
τυπε οι ιστοριες που λες ειναι σοφτ
υπαρχουν και χειροτερες

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

ελάτε πάρτε αρθράκι να το διασκεδάσετε  :boobies:

Έλα πάρε...
liberis+card+1.jpg

Κάνω και διανομές σε sex shop.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6

ελάτε πάρτε αρθράκι να το διασκεδάσετε  :boobies:
'’Ποια είναι η διαφορά του να κάνεις σεξ στην κοπέλα σου (έχοντας μια μακροχρόνια σχέση )
από να τρως ένα μπολ με σπαγγέτι; Τουλάχιστον το σπαγγέτι κουνιέται και ξέρεις ότι είναι ζωντανό’’.

από τα καλύτερα...
αν και προτιμώ τον μουσακά, αύριο θα χτυπήσω ένα σπαγγετάκι... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom